Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WoW vs EQ2 vs DAoC vs X vs Y vs Z
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/03/2005 :  16:55:16  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:
Originally posted by spajdr
Jenomže já mluvím o tom že tvůj horde high level se vesere do zóny kde běhá aliance -10 level a otravuje debilním zabíjením.

a ja ti rikam, ze ve stejnou chvili tvuj high level alik je vesranej do zony kde beha horda -10 level a otravuje debilnim zabijenim

no právě , no uvidíme jak se nahodí honor systém, co to s tím zabíjením udělá.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/03/2005 :  16:56:50  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tragedy : a víš o nějakém oficiálním vyjádření blizzardu jak to s tím honor systémem bude? v tiscali o tom píší že za lowbie kills bude dishonor points, ale na fóru blizzu o tom nikde nic nevidím oficiálně.
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 02/03/2005 :  16:57:41  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Jestli se někdo opravdu baví nasíráním druhých lidí a znepříjemňováním života tak to je asi opravdu zlo v celkem čisté podobě. Opravdu jsou PvP servery o tomhle? To je trochu smutné...

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 02/03/2005 :  16:58:48  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Stačilo by aby za zabití o pět levelů nižšího charu už nebyl žádnej honor zisk. Ale zas to zabíjení zakazovat... to je pak dost trapná válka když se ani bojovat nemůže.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 02/03/2005 :  16:58:55  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tragedy : a víš o nějakém oficiálním vyjádření blizzardu jak to s tím honor systémem bude? v tiscali o tom píší že za lowbie kills bude dishonor points, ale na fóru blizzu o tom nikde nic nevidím oficiálně.

Staci se nad tim jen zamyslet.... k cemu jinemu by tento system byl? :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 02/03/2005 :  16:59:52  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

Jestli se někdo opravdu baví nasíráním druhých lidí a znepříjemňováním života tak to je asi opravdu zlo v celkem čisté podobě. Opravdu jsou PvP servery o tomhle? To je trochu smutné...

to je jen laickej pohled na hru - ve skutecnosti jsem bojoval na pvp serveru naposled nekdy v sobotu dopoledne, od ty doby jen leveluju a s alikama na sebe mavame
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 02/03/2005 :  17:01:38  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Ja o honor systemu nekde cetl (ofic jestli si dobre pamatuju)... psali tam o tom, ze dishonor pointy budes dostavat za zabijeni low level NPC a low level hracu. Rovnez kdyz se dostanes v techto bodech dostatecne nizko(vysoko), tak te bude moci zabijet i vlastni strana.

Tragedy
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/03/2005 :  17:03:30  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to je jen laickej pohled na hru - ve skutecnosti jsem bojoval na pvp serveru naposled nekdy v sobotu dopoledne, od ty doby jen leveluju a s alikama na sebe mavame

Jojo, přiběhne undead rogue, zamává ti, ty mu zamáváš a mezitim se k tobě zezadu připlazí druhý undead rogue a narve ti kudlu mezi lopatky
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 02/03/2005 :  17:05:19  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Ja o honor systemu nekde cetl (ofic jestli si dobre pamatuju)... psali tam o tom, ze dishonor pointy budes dostavat za zabijeni low level NPC a low level hracu. Rovnez kdyz se dostanes v techto bodech dostatecne nizko(vysoko), tak te bude moci zabijet i vlastni strana.

nejsou tyhle kydy v manualu? ja ho jeste necet, ale Deis neco takovyho rikal
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 02/03/2005 :  17:05:19  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak mě napadla jedna docela "hustá" věc:

I vlastní strana tě bude... Třeba vznikne herní styl, nějaká guilda atd PKček (player killers) který zabíjej VŠECHNO A VŠECHNY VE VŠECH ZÓNÁCH. Prostě je napadaj i vlastní guardi, ta postava je namaxovaná, baví se zabíjenim.

Rozhodně tim nemyslim že mě to láká, jen mě to napadlo že by to mohlo vzniknout.

Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 02/03/2005 :  17:05:57  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mimochodem kde se píše o tom že dishonor body budou zavedeny za zabíjení lowbíků?

Dargnon a na otázku mi neodpovíš? nebo si s tím smířený že tě někdo někdy může drtit třeba půl hodiny v kuse jenom tak pro zábavu? (camp mrtvoly a hřbitova)

Jsou lidi, co PvP berou víc "hardcore" a musí zabít každého na potkání (většinou si berou rogue nebo huntery) a jsou lidi, co to takhle důsledně neberou a klidně tě nechají jít, když pro ně neznamenáš nebezpečí. Těch druhých je víc, ale protože ti obvykle přeběhnou za zády, nevíš o nich.

Pochybuju, že kdy budou dishonor body, ale můžeš trochu usuzovat z vývoje na US serverech, vypadá to teď asi takhle:

1. Alliančík si vyšlápne na lowbíky v Hillsbradu a opakovaně je zabíjí
2. Polovina lowbíků má na účtě už nějakou lvl 60 postavu
3. Ti co se naštvou s ní přijdou do Hillsbradu
4. Alliančík je mrtev a corpse-campen
5. Lowbíci mohou klidně questit dál
6. Akce může pokračovat raidem na Southshore

Co současný systém bohužel nepodporuje je odměna obránců. Jinak vždy můžeš požádat ostatní hráče v zóně o pomoc.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 02/03/2005 :  17:13:59  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Zábavnej topic, jen pište dál

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 02/03/2005 :  17:17:37  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tharn

Pochybuju, že kdy budou dishonor body, ale můžeš trochu usuzovat z vývoje na US serverech, vypadá to teď asi takhle:

2. Polovina lowbíků má na účtě už nějakou lvl 60 postavu
3. Ti co se naštvou s ní přijdou do Hillsbradu

Co současný systém bohužel nepodporuje je odměna obránců. Jinak vždy můžeš požádat ostatní hráče v zóně o pomoc.

Ale vzdyt to takhle funguje i na SM. Akorat staci vynechat bod 2 a 3.
Vcera to vypadalo takto:

.
.

Tragedy
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 02/03/2005 :  17:27:21  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale vzdyt to takhle funguje i na SM. Akorat staci vynechat bod 2 a 3.
Vcera to vypadalo takto:

.
.

Hehe. No ... nevím jestli byste na levelu <30 zabili jednoho NPC guarda Southsore v deseti lidech .

Na druhou stranu ... na ty 3x alliančíky jsou nejlepší obranou party. Brát lvl 60 je ztráta času .
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 02/03/2005 :  17:28:23  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
No musis rict ze je to docela zabava to WOW. Vcera me dokonce jeden human zachranil stahl ze me moba, ktery by me dalsi ranou dal. Tak tam stojim s 10 hp udivene na nej koukam a v tom pribehne elf a dorazi me, tak nevim jak tu nekdo psal ze nejvetsi svine sou humani tak ja bych rek ze elfove. Navic co ted potkavam elfa rogue tak toho snad muze hrat jen teplous

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 02/03/2005 17:29:09
Go to Top of Page

kotte
Starting Member

96 Posts

Posted - 02/03/2005 :  18:38:56  Show Profile Send kotte a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

lol koukam ze to nebude nahoda.. ja od 40lvlu do 49 nemel zatim jediny pvp souboj stejne tak jako ustal gank...
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 02/03/2005 :  19:17:34  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
spajdr: Boze Ty jsi si mel fakt vybrat jinej server...

Nahodou me se to libi... kdyz lezu do contested zony pro questy tak vim, ze se mi to co tu popisujes muze stat a pocitam s tim... zatim jsem byl v ashenvale a stonetalon jen parkrat.... a vzdycky jsem si ten quest nakonec dodelal a nekolikrat jsem u toho zazil suprovou zabavu... v jinem topicu popisuju svoji vypravu s 21kou priestem na zoram's strand....
a dneska jsem zazil neco uplne jinyho.... sel jsem plnit fakt hnusnej quest v ashenvale... no krome toho ze jsem tam lehl 2x na pavouky jsem tam tesne u vstupu k te fontane potkal 27ku rogue aliancniho.... tak jsme stali na vzdalenost mych instantu... on mi zamaval, ja mu zamaval... naces on neco v "common" reci napsal... jasne ze jsem nerozumel, tak jsem tam neco taky naplacal a vydali jsme se oba bok po boku k te fontane... na kraji jezirka jsme postavali a on zase neco sprechcil tak jsem se tam furt tocil ocima na ten ostruvek... tak nakonec vyrazil... ja za nim a vykydlili jsme tam par mobu a ja si splnil quest.... na konec jsem udelal 2x bow a kopl se do zelene zony :-) i tohle se da zazit...

vim vim... mel jsem se s nim potesat... ale tohle byl pro me tak neuveritelnej zazitek... ze to proste stalo za to :-D

jasne, ze jsem potkal i kretena co me 2x pojel uprostred pullu... no ale co... ztratim akorat trochu casu.... NIC VIC!

no mmo
Go to Top of Page

Benedikt
Starting Member

31 Posts

Posted - 02/03/2005 :  19:29:52  Show Profile  Visit Benedikt's Homepage Send Benedikt a Private Message  Reply with Quote
no, mne osobne to, cemu rikaji nekteri lide hardcore pvp, zabijeni protivniku kdykoliv a kdekoliv, prijde spis jako "sorry, sem looser, na ferovku te nedam, tak si radsi pockam az budes polomrtvej a dorazim te"
imho je to ubohost
a ne, nehraju na pvp serveru

Ben
http://www.dungeony.cz
I'd like to live just long enough to be there when they cut off your head and stick it on a pike as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 02/03/2005 :  20:17:04  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Mluvite o valce, ale tohle ma k valce opravdu daleko. Zbijis jen proto ze muzes, to mi spis pripomina uchylku nez valku.

Kazdemu co ho bavi, ja vam to neberu. Jen to prosim nemaskujte za vznesene pojmy, proste vas bavi zabijet ve virtualni svete. A co, porad lepsi nez IRL.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 02/03/2005 :  20:18:33  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
BTW to ze ma WoW solo content nemusi nutne znamenat (a nejspis taky neznamena), ze nema velmi solidni group content. Pri solo hre proste nezazijes to, co muzes zazit pri kvalitni kooperativni hre, a o tom to je ;)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 02/03/2005 :  21:04:02  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

BTW to ze ma WoW solo content nemusi nutne znamenat (a nejspis taky neznamena), ze nema velmi solidni group content. Pri solo hre proste nezazijes to, co muzes zazit pri kvalitni kooperativni hre, a o tom to je ;)

Presne tak... ve WoW ma proste clovek vzdycky na vyber.

Tragedy
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 02/03/2005 :  21:09:25  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já dávám přednost sólování odhaduju tak z 30-60%, víc odhadnout to neumim. Na druhou stranu hraju za healovacího Priesta kterej je podpůrnej charakter.... ale solo hru pro zábavu taky potřebuju.

quote:

Mluvite o valce, ale tohle ma k valce opravdu daleko. Zbijis jen proto ze muzes, to mi spis pripomina uchylku nez valku.

Kazdemu co ho bavi, ja vam to neberu. Jen to prosim nemaskujte za vznesene pojmy, proste vas bavi zabijet ve virtualni svete. A co, porad lepsi nez IRL.

Válka je o zabij, nebo budeš zabit. Jak sám řikáš, my si hrajeme na zabíjení ve virtuálnim světě, a tomu se řiká válka. Já si hraju na to že buďto ho zabiju já, nebo on mě, a baví mě to. A řikám tomu válka, protože WoW je v tomhle dobře udělanej. NPC sou PvP aktivní, sou tu městečka, sou ty questy který tě vedou do konfliktu s nepřítelem. Jak si můžeš na stránce WoWu přečíst, oni se snaží ti na každem kroku připomínat že je válka Aliance proti Hordě a tak ta atmosféra prostě neni suchá ale plná těch "válečnejch dekorací". Jediný co to postrádá (a co mi dost chybí) je vyšší strategickej element jako například bitvy, formace, pevnosti, opevnění, prostě taktiku... ale od toho sou tu strategie, tady máš samotnou akci. A navíc jakous-takous taktiku nám Blizzard slibude (Battlegrounds).

Edited by - Dargnon on 02/03/2005 21:29:06
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 02/03/2005 :  21:19:08  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Benedikt

no, mne osobne to, cemu rikaji nekteri lide hardcore pvp, zabijeni protivniku kdykoliv a kdekoliv, prijde spis jako "sorry, sem looser, na ferovku te nedam, tak si radsi pockam az budes polomrtvej a dorazim te"
imho je to ubohost
a ne, nehraju na pvp serveru

Takže já když uvidim něpřítele mám si počkat až se hezky připraví atd... ? Uvědom si že za den dáš třeba 10-30 PvP soubojů, z toho 5 krát někoho "sejmeš zezadu", párkrát někdo "zavraždí" tebe ale tak 50% sou furt "fér souboje" a je to super zábava, a za srabárnu to nepovažuju. Když se celej den pohybuješ v PvP zóně tak máš vyrovnanejch soubojů víc než dost a bylo by značně nudný nezahrát si i situace "tři na jednoho silnějšího", "vražda poraněného elfíka", "zdrh před silnějšim". Já si hru nějakejma pravidlama navíc kazit nebudu.

Pro někoho kdo neni na PvP serveru to možná zní divně, ty si souboj představuješ že by měl bejt fér atd. To bys celej den dělal furt to samý... WoW je právě krásně bohatej na různý situace a ty questy v PvP zónách sou tu od toho aby právě vznikali nejrůznější (ano i neférový) souboje.

Edited by - Dargnon on 02/03/2005 21:22:22
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 02/03/2005 :  22:01:57  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
,

Edited by - Bulway on 02/03/2005 23:15:15
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 03/03/2005 :  07:08:16  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
PvP server na WoW je o valce aliku s hordou. Zabij, nebo bud zabit. Jestli mne nekdo dokaze nachytat s kalhotama dole a pojede mne, je to moje chyba.
Proto jsem na PvP servru a kdo to nemuze prezit, ma jit na PvE a nemluvit nikde o "nepoctivem" zabijeni. Jak zni stare prislovi, ve valce a lasce je povoleno vsechno

Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired)
Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active)
Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)

Kdo si hraje nezlobí....
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2005 :  08:52:01  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stan
... jsem na PvP servru ...

Jenom bych upozornil, ze nehrajeme/te na skutecnem pvp serveru. Neni to pvp server ani proto, ze ho tak nazyva Blizzard. Je to proste server Alliance versus Horda, a z meho pohledu je to fialovy (dread+blue) server :).

Ani nevim zda o skutecnem pvp (ffa) serveru Blizzard uvazuje.

Edited by - VT on 03/03/2005 08:55:42
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 03/03/2005 :  09:27:30  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Jenom bych upozornil, ze nehrajeme/te na skutecnem pvp serveru. Neni to pvp server ani proto, ze ho tak nazyva Blizzard. Je to proste server Alliance versus Horda, a z meho pohledu je to fialovy (dread+blue) server :).

Jen bych upozornil, ze ridit se tvoji definici pvp serveru je imho nesmysl, my hrajeme WoW a ne WoVT. Nevim proc ti cini potize prijmout pojmenovani Blizzardu. Mozna proto ze se neridej pojmenovanim v DAoCu? Proc nenazyvat ffa server proste ffa. Mozna jsem tady jedinej, ale me prijde nesmysl snazit se rozdelovat servery nejake hry podle jine. Neni zadne vseobecne ustanoveni, ze pvp server to muze byt tehdy a jen tehdy, kdyz je to ffa.

No comment
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2005 :  09:53:19  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Julian
Jen bych upozornil, ze ridit se tvoji definici pvp serveru je imho nesmysl, my hrajeme WoW a ne WoVT. Nevim proc ti cini potize prijmout pojmenovani Blizzardu. Mozna proto ze se neridej pojmenovanim v DAoCu? Proc nenazyvat ffa server proste ffa. Mozna jsem tady jedinej, ale me prijde nesmysl snazit se rozdelovat servery nejake hry podle jine. Neni zadne vseobecne ustanoveni, ze pvp server to muze byt tehdy a jen tehdy, kdyz je to ffa.

Nechapu o co ti jde :) Nicim se ridit nemusis.

Z meho pohledu je player versus player placana bez omezeni (co se targetu tycu). To samozrejme ve wow neplati.

Ve wow je k dispozici avh, ally verus horda, coz je samozrejme i player verus player. Ale protoze se jedna o maximalni omezeni pvp tak se vetsinou podobne servery s touto formou pvp nazyvaji napr. kvk, rvr atd.

Edited by - VT on 03/03/2005 09:59:53
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:00:00  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

PvP server ve WoW samozrejme neni skutecny PvP server. To co Blizzard nazyva PvP serverem je v podstate takova placana pro deti za zakladni skoly. Neni tu zadny postih za smrt, PvP je povoleno jen v urcitych zonach a proti utcitym rasam. To opravdu neni skutecny PvP server. Ale jak tady koukam pro nektere z vas je to i tak jiz ted prilis "chalenging".

Juliane povez nam neco o svem backgroundu, jake online hry jsi hral, jake ted hrajes. Vzdy si rad udelam komplexni obrazek o cloveku se kterym diskutuji.

BTW nejsi ty ten Julian Zahorsky z TV NOVA?

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:06:08  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
quote:

Z meho pohledu je player versus player placana bez omezeni (co se targetu tycu). To samozrejme ve wow neplati.

Ale klidne si pod pvp predstavuj co chces, treba kralici versus ovce, kteri nemuzou utocit na slepice a kravy. Ale ja si myslim, ze pvp proste oznacuje neco jineho.

Nevim jak si prisel na to co si predstavuju pod pojmem pvp server, ale me prijde nesmysl snazit se tady vnucovat svuj nazor o tom co to pvp server je a co neni a quotovat Stanova slova "... jsem na PvP servru ...", kdyz je kazdymu jasny, ze se jedna o oznaceni, ktere pouziva Blizzard. Ja chapu, ze pro tebe je "skutecne" pvp jen na ffa serveru, ale to maj ted vsichni rikat, ze hrajou "neskutecne" pvp, nebo ze jsou na "neskutecnem", "neopravdovem" nebo "nerealnem" pvp serveru?

No comment
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:09:28  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Slovíčkaření.

Ale označení skutečné PvP je opravdu velmi nešťastné. Jednou tam je featura zvaná PvP a tím to hasne. Sám nerozumím tomu jaký je rozdíl mezi skutečným a neskutečným pvp.

Osobně používám termín vždy fullPvP server.
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:12:02  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

Juliane povez nam neco o svem backgroundu, jake online hry jsi hral, jake ted hrajes. Vzdy si rad udelam komplexni obrazek o cloveku se kterym diskutuji.

BTW nejsi ty ten Julian Zahorsky z TV NOVA?

Doted jsem hral Miny ve Woknech, a moji identitu si tu fakt nemusel provalit .

No comment
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:19:36  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ale klidne si pod pvp predstavuj co chces, treba kralici versus ovce, kteri nemuzou utocit na slepice a kravy. Ale ja si myslim, ze pvp proste oznacuje neco jineho.

Nevim jak si prisel na to co si predstavuju pod pojmem pvp server, ale me prijde nesmysl snazit se tady vnucovat svuj nazor o tom co to pvp server je a co neni a quotovat Stanova slova "... jsem na PvP servru ...", kdyz je kazdymu jasny, ze se jedna o oznaceni, ktere pouziva Blizzard. Ja chapu, ze pro tebe je "skutecne" pvp jen na ffa serveru, ale to maj ted vsichni rikat, ze hrajou "neskutecne" pvp, nebo ze jsou na "neskutecnem", "neopravdovem" nebo "nerealnem" pvp serveru?

Van Tassel (pokud se mylim, tak at me opravi) chtel jen zduraznit, pote co si od nekterych lidi (/wave spajdr) tady precetl, jak straslive kruty server to je, ze toto neni PvP server v pravem smyslu. PvP server je celkem standardne pouzivane oznaceni pro server, kde muze zabijet veskere hrace krome hracu ve tve guilde. To co udelal Blizzard je server s PvP aspekty, ale rozhodne ne PvP server.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:19:45  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ja jsem neprisel na to co si pod pojmem pvp predstavujes a je mi to fakt jedno :)

Ale imho pro tebe je pvp jakkoliv omezena ci neomezena placana mezi hraci; ja takto omezene pvp radsi vidim pod vystiznejsim nazvem, ktery nejak oznaci 'omezeni' (rvr, kvk). PvP si rezervuji na placani mezi hraci bez 'omezeni targetu' (ffa).

Vse o cem tady mluvim se vztahuje k serveru. Tedy pvp server, rvr server, kvk server atd. PvPeckem bez vtahu k serveru se da samozrejme oznacit i duel v ramci gildy.

Takze se zase uklidni, muj post nebyl myslen jako flam :)

Edited by - VT on 03/03/2005 10:21:35
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:20:52  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ve wow je k dispozici avh, ally verus horda, coz je samozrejme i player verus player. Ale protoze se jedna o maximalni omezeni pvp tak se vetsinou podobne servery s touto formou pvp nazyvaji napr. kvk, rvr atd.

1) Spatne se reaguje, kdyz se do prispevku zpetne necoprida a ne jen opravi, pak je moje odpoved klidne naprosto mimo.

2) Jato chapu, ze pvp server ve wow neni ffa, ale kdyz nekdo napise, ze hraje wow na pvp serveru, tak je jasny o co se jedna. Jak jsem psal vyse, nema smysl tu pak rozvadet, ze nehraje na "skutecnem" pvp serveru.

No comment
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:21:23  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
VT & Demawend: Nechapu, ze vas porad bavi se hadat o takovych picovinach. Kdyz pred vas vsichni poklekneme a budeme vas vzyvat jako bohy, kteri jedini hrali "opravdove PvP" v DAoC, prestanete sem tyhle blbosti konecne psat?

Tragedy
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:23:23  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

VT & Demawend: Nechapu, ze vas porad bavi se hadat o takovych picovinach. Kdyz pred vas vsichni poklekneme a budeme vas vzyvat jako bohy, kteri jedini hrali "opravdove PvP" v DAoC, prestanete sem tyhle blbosti konecne psat?

"Opravdove (??)" pvp je ve vice hrach - sb, ac, ea, l2 etd. Takze jsi ted Tragedy trochu mimo. Nesnaz se prosim prikladat drivy k soucasnemu flamu, zacinas smrdet trollem.

WoW ma pvp, ma ho opravdove, ale omezene a diky tomu omezeni bych JA OSOBNE radsi videl oznaceni serveru jako treba AvH. Ale o nic vic tady nejde, dekuji :)

Edited by - VT on 03/03/2005 10:28:01
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:23:50  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ted si trochu mimo misu Tragedy ne? Sam zalozis flame topic, v prvnim postu napises ze se tu mame hadat a ted si stezujes?

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:27:23  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Jo a ještě mi vadí že nejde vypnout expování, jak tomu bylo v EQII
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:27:41  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha no kdyz mi nekdo odpovi

"Ale klidne si pod pvp predstavuj co chces, treba kralici versus ovce, kteri nemuzou utocit na slepice a kravy. Ale ja si myslim, ze pvp proste oznacuje neco jineho."

tak jsem proste reagoval, to je vse. Coz hned vyuziju.

No comment
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:28:19  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
IMHO nejlepší a skutečné fullPvP bylo v AC :-) Tam se dokonce nerozlišovalo ani v rámci guildy. Prostě absolutně všechno je RED a navíc citelný postih možný jak na vybavení, tak na statech :-)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:28:53  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Aha no kdyz mi nekdo odpovi

"Ale klidne si pod pvp predstavuj co chces, treba kralici versus ovce, kteri nemuzou utocit na slepice a kravy. Ale ja si myslim, ze pvp proste oznacuje neco jineho."

tak jsem proste reagoval, to je vse. Coz hned vyuziju.

Sam jsi zaregistroval, ze jsem tento text velice rychle zeditoval.

Takze ???

Edited by - VT on 03/03/2005 10:35:50
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:30:04  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
Víš VT, s lidma se potřebuješ domluvit a k tomu potřebuješ společný jazyk. Když Blizzard používá pro své servery označení PvP, tak tomu prostě budou všichni říkat "PvP server" a budou tím rozumnět to, co se zatím opravdu skrývá.

Tvrdit, že WoW PvP server není skutečný PvP server, protože tam jsou nějaká omezení v tom kde a koho můžeš napadnout, je ztráta času.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:30:45  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo a ještě mi vadí že nejde vypnout expování, jak tomu bylo v EQII

tohle me uz taky parkrat napadlo ze by to nebylo od veci :) ale zase tech Q tam je tolik ze si muzes bez problemu dovolit mazat zelene nebo sedive Q

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:31:12  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Nicmene bych uvital kdyby blizzard udelal full pvp server kdekoliv koholik pojet a to i z vlastnich rad.To jsi predstavuju pod pojmem pvp server, ale zase nemam zadnej zasadnejsi problem s pojmenovanim pvp serveru jak to udelal blizzard.Otazka zni jak pojmenujou skutecny pvp server podle mich predstav pokud nekdy bude:]

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:31:31  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

IMHO nejlepší a skutečné fullPvP bylo v AC :-) Tam se dokonce nerozlišovalo ani v rámci guildy. Prostě absolutně všechno je RED a navíc citelný postih možný jak na vybavení, tak na statech :-)

To je zajimavy pristup a musim rict, ze obcas se to mohlo i hodit, kdyz byl nekdo v guilde na zabiti :).

Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:34:05  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
quote:

Spatne; sam jsi zaregistroval, ze jsem toto zeditoval velice rychle. Takze netrolluj.

No to bylo jen stesti, protoze tam nekdo vypisoval moje osobni udaje .

No comment

Edited by - Julian on 03/03/2005 10:34:40
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:35:15  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

quote:

No ted si trochu mimo misu Tragedy ne? Sam zalozis flame topic, v prvnim postu napises ze se tu mame hadat a ted si stezujes?

hehe :) no to je fakt. Nicmene me hadani se o slovickach stejne prudi. Jak bysme tedy podle vas meli nazyvat "PvP" servery WoW? AvH nebo HvA nebo snad "neopravdove PvP servery"? O takovych vecech se hadaji deti ve skolce.

Tragedy
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:36:20  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
... O takovych vecech se hadaji deti ve skolce.

tak je nech ne? :) uz tady byla stejne nuda

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:38:09  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

hehe :) no to je fakt. Nicmene me hadani se o slovickach stejne prudi. Jak bysme tedy podle vas meli nazyvat "PvP" servery WoW? AvH nebo HvA nebo snad "neopravdove PvP servery"? O takovych vecech se hadaji deti ve skolce.

Ja myslim ze tomu klidne muzem dal rikat PvP server, VT jen chtel upozornit ze mnoho lidi chape pod pojmem PvP neco dost jineho a Julian se do nej hned pustil, protoze kazda prilezitost jak to "nandat" VT je preci dobra

Edited by - Demawend on 03/03/2005 10:39:02
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,42 seconds. on eygor Snitz Forums 2000