Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Cooking, 1st Aid - kde jsou treneri nad 150 ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 01/03/2005 :  16:56:11  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Dosahl jsem hranice 150 anemuzu najit trenery. nevite nekdo, kde se nachazi (pristupne pro hordu)?
To, ze za trening vyplaznu cca 5zl, to uz vim ;]

Bearsson
Czech Heroes

Edited by - Bearsson on 01/03/2005 16:56:59

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/03/2005 :  17:10:39  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bearsson

Dosahl jsem hranice 150 anemuzu najit trenery. nevite nekdo, kde se nachazi (pristupne pro hordu)?
To, ze za trening vyplaznu cca 5zl, to uz vim ;]

Dustwallow Marsch, Brackenwall village, reagent NPC (nebo tak nejak, pisu to z hlavy).

Expertni kniha prijde na 1g + dva pripadne manualy na dalsi bandaze asi dalsi 1g.

To ti vydrzi do 225, pak musis dingnout na 40 lvl a splnit quest, ktery zadava FA trener v Ogrimmaru.
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 01/03/2005 :  17:13:23  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Expert FA je v horde campu v Dustwallow Marsh (nebo podobny jmeno), swamp zona na SE od Barrens. Prodava ho jeden z obycejne vypadajicich vendoru. Jmeno ted nevim, u svyho povolani ma vycet asi 3 ruznejch veci a myslim ze jsou mezi nima Gems nebo Books. No kazdopadne je jich tam malo takze ho najdes, prodava knihu jmenem "Expert First Aid - Under Wraps", tu kup a precti.

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/03/2005 :  17:38:17  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
cooking je v shadowprey village v desolace a fishing je v booty bay
cena vsech knizek je 1g
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 01/03/2005 :  18:04:32  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Perfekt, diky za info.

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 01/03/2005 :  18:07:34  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Me by zajimal expert na leatherwork... na skinning mi staci to co je v oggrimaru (az do 300) ... ale na leatherwork nemuzu najit nikoho kdo mi zvedne strop ze 150 na 225 ... :-( (ne ze bych leather mel 150 ale uz je to docela blizko :-))

no mmo
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 01/03/2005 :  20:28:57  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
V Arathi Highlands je nejaky Horde leather NPC , nejaky trener, neviem, moc som k nemu nechodil kedze je 55 elite
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 02/03/2005 :  07:02:22  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

Me by zajimal expert na leatherwork...

Horda ma vsechny pokupe v TB, jinak tady mas seznam vseho:Treneri

Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired)
Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active)
Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)

Kdo si hraje nezlobí....
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 02/03/2005 :  08:09:00  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

Me by zajimal expert na leatherwork... na skinning mi staci to co je v oggrimaru (az do 300) ... ale na leatherwork nemuzu najit nikoho kdo mi zvedne strop ze 150 na 225 ... :-( (ne ze bych leather mel 150 ale uz je to docela blizko :-))

do 225 jsou treneri v TB,potom jich asi bude vice ,jeden je prej ve ferales v campu mojacho....(ale az od 35+)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 02/03/2005 :  08:33:06  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
sakra vidis... thunder bluff... ja vedel, ze jsem nekde zahlid ze mi to umoznuje dat i lepsi strop... akorat jsem to hledal v oggrimaru...

diky za rady ;-) jeste to prozkoumam, ale pocitam, ze uz nebude problem

no mmo
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 02/03/2005 :  10:22:11  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
Tady jsou vypsany snad vsichni treneri.

edit: Ted jsem si vsiml, ze tu uz odkaz je .

No comment

Edited by - Julian on 02/03/2005 10:24:56
Go to Top of Page

Thrakath
Starting Member

Thrakath

96 Posts

Posted - 02/03/2005 :  16:39:39  Show Profile  Send Thrakath an ICQ Message Send Thrakath a Private Message  Reply with Quote
Nasel jsem skvely FAQ ke vsem profesim a trenerum tady:

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?ForumName=wow-professions&ThreadID=40
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000