Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Rozdíl ve hraní na US nebo EU serverech?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 28/02/2005 :  09:11:32  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, mám možnost koupit za pár korun USA verzi WoW, ale nevím jestli se to vyplatí? Co jsem hledal tak jedinou nevýhodou by byla asi mnohem menší CZ komunita, ale jinak se mi to zdá výhodné. Žádné čekací doby, už aktivní ůčet...co vy na to? Má smysl jít do US verze?

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 28/02/2005 :  09:19:10  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
cekaci doby zalezej na serveru, aktivni ucet - to je argument? vetsi ping, doba eventu/akci se neshoduje zrovna s evropskym prime time

jinak je to jedno - porad je to WoW :)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 28/02/2005 :  09:21:51  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
ja bych do toho nesel. Hlanbi akce tam budou probihat v US case, budes prichazet o spoustu eventu, hrat s malo lidma atd... imho dnes se US verze nesmysl.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 28/02/2005 :  09:26:47  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
Jo, tak ten ping jsem nedomyslel, to mě nenapadlo. A herní čas, tzn. že když to ráno spustím, tak budu mít ve hře pořád noc?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 28/02/2005 :  09:27:53  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ve wow herni cas = real time serveru
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 28/02/2005 :  09:30:27  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magic

Jo, tak ten ping jsem nedomyslel, to mě nenapadlo. A herní čas, tzn. že když to ráno spustím, tak budu mít ve hře pořád noc?

Ano... nevim jaky je casovy rzdil (8 hod?). To znamena, ze kdyz zalogujes ve 20.00, tak v US bude 12.00 - coz je jasny, ze moc hracu hrat nebude.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 28/02/2005 :  09:33:34  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Je to tak, nejvíce lidí se začne hrnout tak kolem druhé nad ránem a to jsem už věru neměl moc síly hrát, ale lidi tam byli fajn, a hlavně nikde žádné fronty ale stejně jdi do EU verze.
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 28/02/2005 :  09:40:23  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
Tak s tím časem tedy nic moc, asi to nechám být a raději počkám na EU verzi. Děkuju
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 28/02/2005 :  09:43:57  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
Hraju na US serveru z jednoho prostého důvodu - mám tam gildu.

Ping je vyšší - nevím, jak moc velký efekt to je, ale hratelné to je obvykle dobře (jako mage, s roguem by to možná bylo horší), když ne, tak to obvykle není o spojení, ale server-lagu. Ping mám na Pacifických serverech asi 250-450 ms, na East serverech do 200 ms. V Evropě předpokládám pod 100 ms.

Čas serveru mě osobně vyhovuje, protože mimo víkendy můžu hrát jenom pozdě večer, což by na Evropském serveru znamenalo pořád hrát v noci, ale na US to je pořád ještě odpoledne. Hrát při "denním světle" je lepší.

Fronty jsou obvykle menší, protože nehraješ v prime-timu, ale lidí kolem je míň. Vzhledem k tomu, že ale hraju na hodně plném serveru, tak tam nikdy není liduprázdno.

Raidy, atp. jsou složitější. Instance s lidma z gildy plánuju přes týden a dělám je o víkendu. Na raidy mám moc brzo, ale většinou to asi nebude úplně ideální (současné pořádané naší gildou jsou tak kolem 5-8 PM PST, což je 2:00 až 5:00 CET. Uvidíme, jak na tom bude časem Evropský kontingent v naší gildě až se dostanu na vyšší levely. Pokud tohle nebude fungovat, je to asi jediný důvod, proč bych šel na EU servery.

Česká komunita je na US pravděpodobně neexistující.

Placení - musíš mít způsob, jak obejít placení - tzn. musíš si sehnat americkou kartu.

Shrnuto: Na US server jdi jenom pokud tam máš svou dostatečně velkou gildu i s hráči z Evropy (pak se toho neboj), jinak je Evropa lepší.

Edited by - Tharn on 28/02/2005 09:46:47
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 28/02/2005 :  10:06:28  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Americkou kartu sehnat nemusíš, stačí aby ti někdo založil účet, někdo kdo je v americe, protože si to kontroluje IP adresu a pokud najde rozsah pro evropu nebo asii, tak automaticky nenabídne placení přes gamecard při registraci.
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 28/02/2005 :  10:07:31  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
Takže budu čekat na EU. Snad se dočkám
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 28/02/2005 :  10:41:41  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Americký účet založíš i s českou kreditkou, stačí uvést jakoukoliv australskou adresu. Já jsem ho měl založený za pět minut. Australská adresa je nejjednodušší "ojeb" toho jejich billing systému.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 28/02/2005 :  10:59:16  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Americký účet založíš i s českou kreditkou, stačí uvést jakoukoliv australskou adresu. Já jsem ho měl založený za pět minut. Australská adresa je nejjednodušší "ojeb" toho jejich billing systému.

To jsem zkoušel, nešlo to.
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 28/02/2005 :  11:10:47  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

To jsi zadával nějakou skutečnou Australskou adresu nebo jsi napsal něco jako:
Jan Novák
15 Kostelní
Praha
111 10
Australia

Ta kreditka byla česká nebo jsi dal placení přes gamecard?
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 28/02/2005 :  11:20:07  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

To jsem zkoušel, nešlo to.

Na Mannorathu hrálo jeden čas skoro 60 čechů a všichni založili účet tímto způsobem. Jak říkám, za pět minut jsem byl ve hře.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 28/02/2005 :  11:20:52  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tharn

quote:

To jsi zadával nějakou skutečnou Australskou adresu nebo jsi napsal něco jako:
Jan Novák
15 Kostelní
Praha
111 10
Australia

Ta kreditka byla česká nebo jsi dal placení přes gamecard?

Jasně že pravou. Google ti dá adresu na nějaký australský hotel za tři vteřiny. Normální VISA made in Ebanka.
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 28/02/2005 :  13:12:04  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
Díky za tip. Až mi dojde VISA gift karta, zkusím to.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 28/02/2005 :  13:44:05  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Ping - na EU serveru, (konkrétně Shadow Moon kde je většina naší komunity) mám tak 80-200.

Herní čas - Hraju většinou tak od 18:00/20:00 do 2:00/6:00. Takže vlastně hraju furt v noci, ale pokud vim ve hře sem si to uvědomil asi dvakrát. Ale je super tak ve čtyři ráno plnit questy v Contested zónách, nikde žádný alíci (teda žádný lvl 40 machři co loví lvl 22)... jinak lidí je všude dost, furt. V šest ráno je jich furt víc než bylo v EQ2 v šest večer.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Edited by - Dargnon on 28/02/2005 13:45:26
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000