Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WoW - Under development
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 25/02/2005 :  09:39:05  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Na US stránce zveřejnili (updatnutý )seznam věcí, na kterých pracují - Under development

A jedna libůstka pro milovníky chat bublin v SWG - Klik pro bublinku

Edited by - Aramir on 25/02/2005 10:05:48

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 25/02/2005 :  09:53:46  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
ty bubliny zvednou atmosféru při team hře o 200%

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/02/2005 :  10:00:05  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
to je nejakej add-on?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 25/02/2005 :  10:01:22  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Na US stránce zveřejnili seznam věcí, na kterých pracují - Under development

kdyby ses podíval nejdřív tady, tak by sis všiml že jsem ten odkaz tam dával dva měsíce zpátky
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12161

Doufám že ty bubliny půjdou vypnout.

Edited by - spajdr on 25/02/2005 10:02:01
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 25/02/2005 :  10:04:30  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Kdo by to byl řekl

Všechno je to v interface, takže se nebojím, že by to nešlo vypnout.

Edited by - Aramir on 25/02/2005 10:05:24
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 25/02/2005 :  10:58:53  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na US stránce zveřejnili (updatnutý )seznam věcí, na kterých pracují - Under development

ANO ANO ANOOOOO!!!! :) Blizzard me opet nezklamali

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 25/02/2005 :  12:15:49  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote

quote:
Klik pro bublinku

aááá super super super

Noe

Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 25/02/2005 :  16:00:56  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
Mě se hlavně líbí ty dodatečné toolbary a quest minion - aspoň se po každém patchi nebudu muset pídit po mod updatech, abych mohl hrát.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/02/2005 :  16:07:36  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tharn

Mě se hlavně líbí ty dodatečné toolbary a quest minion - aspoň se po každém patchi nebudu muset pídit po mod updatech, abych mohl hrát.

tak si jednou provzdy zaskrtni nekontrolovani kompatibility addonu a nemusis se pidit nikdy
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 25/02/2005 :  16:19:35  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
megadeath : jenomže někdy to prostě i tak nefunguje jak má, hází to chyby, naštěstí takových pluginů není moc (nejhorší je když to znemožní hru normálně hrát a člověk musí restartovat hru a čeká ho 25minut čekání ve frontě)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/02/2005 :  16:22:44  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

megadeath : jenomže někdy to prostě i tak nefunguje jak má, hází to chyby, naštěstí takových pluginů není moc (nejhorší je když to znemožní hru normálně hrát a člověk musí restartovat hru a čeká ho 25minut čekání ve frontě)

pokud das logout, vypnes plug-in, vyberes postavu a zacnes hrat, tak nemusis cekat ve fronte

ale na evrope se mi nestalo ze by mi po tech poslednich patchich nejakej plugin nesel
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 25/02/2005 :  16:33:03  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:
Originally posted by spajdr

pokud das logout, vypnes plug-in, vyberes postavu a zacnes hrat, tak nemusis cekat ve fronte

ale na evrope se mi nestalo ze by mi po tech poslednich patchich nejakej plugin nesel

no to bylo právě to co nešlo, když jsem zmáčknul Esc, tak to házelo nějakou chybu a musel jsem to kilnout přes Alt + F4
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 25/02/2005 :  17:01:27  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:
Originally posted by Tharn

tak si jednou provzdy zaskrtni nekontrolovani kompatibility addonu a nemusis se pidit nikdy

No, to jsem udělal s tím localization patchem a našel jsem asi 5 AddOnů, co mi tvrdě kousalo hru. Jasně, funguje to, ale ne 100%.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 25/02/2005 :  18:00:52  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tharn : jojo, přesně, normálně by člověk nad tím mávnul rukou a prostě je nedal ve volbě ke spuštění, jenomže když po každém zátuhu jsem musel čekat 20 minut, abych se dostal do hry, tak to nasralo
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 28/02/2005 :  12:18:18  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
hruza .. kdyz by raci udelali poradne pvp :)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 28/02/2005 :  12:20:25  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

hruza .. kdyz by raci udelali poradne pvp :)

Jaký je rozdíl mezi pořádným a nepořádným PvP ? Pokud jen v ranking systému, tak ten je (narozdíl od chat bublin) ve finální fázi testování. Takže Tvé poznámce moc nerozumím, jak jsi to myslel ?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000