Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Idelani sestaveni Groupy ? Classy ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/02/2005 :  11:03:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn

z pohledu povolani nemame idealni grupu a to priznavam, kazdopadne porad to rikam a budu mlejt dokola ze IDEALNI v jakemkoliv kontextu krome PRESNE specifikace je ta ktera.. .. ..
a nejedna se o nasi idealni grupu :) kazdy ma tu svoji idealni ale ted k debate, kterou uz sem pochopil (HURA, barbarovi udelalo BLIK).
Sem takova lama, ze ani poradne neznam vsecky povolani a jejich + a -. Takze pro me je idealem to, co sem si jiz v praxi odskousel, popripade s drobnejma zmenama. Klidne opravte ale reknete PROC byste vymenili danej class za jinej...
1. Guard
2. Berserk
3. Templar
4. Wiz
5. Bard
6. to prave nevim :P, ale asi DPS nebo druhej healer, jen si vybrat... (rozhodne ne paladin...)

guard s berserkem v grupe je dle myho blbost
berserkovy dmg specky generuji hate a tak stoji guarda mnohem vic poweru udrzet si agro
a navic berserk proste nejlepsi dmg je schopen delat kdyz tankuje coz v grupe s guardem asi nebude takze na dmg je lepsi vzit toho assassina kterej zerka odne bez problemu a navic negeneruje tolik hate - a je schopen si dost uspesne hate snizovat

wiziho bych radsi nahradil prave tim coercerem / illusionistem, z duvodu regenerace poweru v boji pomoci breeze

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 24/02/2005 :  11:03:56  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Tvoje posty me prijdou jako snaha za kazdou cenu uhajit image vasi grupy jako nejdokonalejsi. A to i za ceny urazek a napadani, vytahovani veci naprosto od tematu a podobne.
Jedno vim jiste, pokud se stejne povysene a namistrovane chovas v grupe tak je me uprime lito tvych spolubojovniku. Ale to neni muj problem

Heh tak to je gol.

Tady je muj post o 5 od tveho, kde pisi

Posted - 24/02/2005 : 09:49:38
--------------------------------------------------------------------------------
Proto jsou dobre treba posty Duse, ktery priznava, ze my idealni slozeni nemame a rika proc (ackoliv nas hrani bavi).

Tot muj dnesni post. A ted jsi ze sebe udelal blba, ktery ani neumi cist muhaha. Nebot obvinit nekoho, kdo rika "Nemame idealni grupu" z toho, ze tvrdi, ze ji ma, to uz je celkem sila. Navic mi ukaz jediny post, kde obhajuji slozeni svoji grupy, to me fakt zajima.

Tento pokus ti opravdu nevysel

A krome toho, ja se alespon vyjadruji ve svych postech (krome reakci na tve posty) k prvotnimu tematu topicu...

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 24/02/2005 :  11:08:54  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

z pohledu povolani nemame idealni grupu a to priznavam, kazdopadne porad to rikam a budu mlejt dokola ze IDEALNI v jakemkoliv kontextu krome PRESNE specifikace je ta ktera.. .. ..
a nejedna se o nasi idealni grupu :) kazdy ma tu svoji idealni ale ted k debate, kterou uz sem pochopil (HURA, barbarovi udelalo BLIK).
Sem takova lama, ze ani poradne neznam vsecky povolani a jejich + a -. Takze pro me je idealem to, co sem si jiz v praxi odskousel, popripade s drobnejma zmenama. Klidne opravte ale reknete PROC byste vymenili danej class za jinej...
1. Guard
2. Berserk
3. Templar
4. Wiz
5. Bard
6. to prave nevim :P, ale asi DPS nebo druhej healer, jen si vybrat... (rozhodne ne paladin...)

Stejne jako Dus tam jako ideal nevidim toho Berka, zvlast, pokud vemem v potaz to, ze soucasny damage output berka je neco, co by nemelo byt, nebot je to tank a ne dps (viz oficialni vyjadreni SOE).

Pred druhym tankem preferuji druheho healera jineho typu a do posledniho slotu DPS (assasin nebo wiz). Pak bych jeste wiza asi vymenil za enchantera (power regen, crowd control, attack haste buf).

Ale uznavam, ze toto je dost zandourska grupa, ktera je spise defenzivni (2x heal, 2x az 3x esc, 2x support) nez ofenzivni. Pro neohrozene by to tvoje bylo ok, a do posledniho slotu dalsi DPS (assasin nebo wizard)

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 24/02/2005 :  11:42:00  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris
Proto jsou dobre treba posty Duse, ktery priznava, ze my idealni slozeni nemame a rika proc (ackoliv nas hrani bavi).
Aha, aha, takze Duse postne svoji zpravu, ty ji okomentujes a od toho okamziku jsi napsal cely post ty, no to je genialni! Uplne mi ta slizkost vyvolala husi kuzi.

quote:
Navic mi ukaz jediny post, kde obhajuji slozeni svoji grupy, to me fakt zajima.
Mno v kazdem. V kazdem kde nekdo napise ze existuje i jina varianta dobre fungujici grupy. Tva netolerance cisi z kazdeho tveho postu.

quote:
Tento pokus ti opravdu nevysel
Uzij si svuj naivni optimizmus :)

quote:
A krome toho, ja se alespon vyjadruji ve svych postech (krome reakci na tve posty) k prvotnimu tematu topicu...
Jj, polopravdy a narazky na ostatni hrace, tech postujes dost.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 24/02/2005 :  12:37:35  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Fakt sranda.

1) Muj grupmember popsal situaci
2) Ja se s jeho nazorem ztotoznim (nevim proc psat to same znovu)
3) Netvrdil jsem, ze jsem napsal ten post, ale souhlasil jsem s obsahem a obsah rikal, ze nemame idealni grupu.

Ufff, to jsem slizoun (jen nevim cim a kde a proc hehe). Atro, ty meles cim dal vetsi nesmysly (myslim, ze i Marwyn uzna, ze toto opravdu nema hlavu a patu hehe - usuzuji z jeho postu)

Tak jako v postu o craftu - ukaz mi pls vetu, kde rikam, ze nase grupa je idealni. Ty si mozna pletes obhajobu myslenky s obhajobou grupy . Pocitam, ze mi opet (jako u craftu) nic konkratniho ukazes. Opet budes jen rikat obecne - vsude, vzdy, v kazdem. Bud prosim konkretni, jako se o to snazim ja. Nekdo si tu dnes stezoval na objektiivitu postu (Marv?), tak se snazme byt objektivni, coz lze nejlepe podporit konkretnimi priklady nikoliv obecnymi prohlasenimi.

A jeste nakonec - ukaz mi (opet konkretne pls) polopravdy a narazky na ostatni hrace (tebe nepocitam, tam to je zamerne)

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 24/02/2005 :  12:49:50  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
To tady nikdo nezna bruisery??? No je fakt, ze jsem v guilde jediny, ale tankovat dokazu a o dps se snad ani bavit nemusime .

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 24/02/2005 :  12:50:33  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
A jeste nakonec - ukaz mi (opet konkretne pls) polopravdy a narazky na ostatni hrace (tebe nepocitam, tam to je zamerne)
A o to jde. S clovekem ktery dela umyslne narazky a cloveka zhazuje se tezko bavi. Tebe mozna bavi navazet se do druhych (ze by zvyk z PvP?). Mozna se navazis jen do me (snadny cil, necham se snadno vytocit).

Me to ale nebavi - pouze se ridim heslem na hruby pytel hruba zaplata. Kdyby z tvych zprav zmizel tvuj arogantni ton, urazlive dodatky, NIKDY opakuji NIKDY bych nemel duvod ti ve stejnem tonu odpovidat. Jenomze ty proste bez posmesku psat nedokazes.

Navrhuji tohle ukoncit, protoze to nikam nevede.
Jedine meritko 'optimalni' grupy muze byt to, az budeme vsichni na L50 (vybaveni davam stranou), jit spolecne na neco kde se ukaze jak dokaze ta ktera grupa byt dobra nebo spatna.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/02/2005 :  12:52:13  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

To tady nikdo nezna bruisery??? No je fakt, ze jsem v guilde jediny, ale tankovat dokazu a o dps se snad ani bavit nemusime .

jses naprd na raidy , promin, ale napr vcera ses o tri levely vys a delal si mensi dmg nez ja :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 24/02/2005 :  12:59:24  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by Pedro

jses naprd na raidy , promin, ale napr vcera ses o tri levely vys a delal si mensi dmg nez ja :)

Hehe ja za to nemuzu ze na ^^^ moba mi nejdou dat 3 specky.... A ze mas porad problem s temy pocty.. (39-37=2 a ne 3)
No a ja 99% casu co jsem v grupe mastim neraid moby takze to ve vysledku xkrat prevysi assasina

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/02/2005 :  13:03:17  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jenze jses skoro 40 ,a ja sem tesne 37 :)

a ja jasne psal grupu pro raidy :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 24/02/2005 :  13:05:33  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

Navrhuji tohle ukoncit, protoze to nikam nevede.
Jedine meritko 'optimalni' grupy muze byt to, az budeme vsichni na L50 (vybaveni davam stranou), jit spolecne na neco kde se ukaze jak dokaze ta ktera grupa byt dobra nebo spatna.

Oki, Navrhuji 9.3. v 18:00 sraz v Solusku, coz je nejvyssi open zona s adekvatnimi moby na srovnani.

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 24/02/2005 :  13:09:11  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:

NELZI nam tady jooo ! kua ja mam dneska naladu he he he
btw stejne podvadis, protoze takovou damage nemuzes dat :) skoro 2x tolik co ja je nesmysl, proste haluz...
jo a Pedro, tlusty bruiserky sou dobry akorat do postele ale jelikoz ses zrzava, tak ani to ne... Damage na nic, taunt na nic, armor na nic, evady na nic, cece ty ses jak paladin... (kua to uz sem asi prehnal )

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 24/02/2005 :  13:09:52  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mam 20% z 39 a nemuzu cuchat, ze tim minis grupu na raidy (to jak si reagoval na Marwynove slozeni teamu}. Je fakt, ze by nam bruiserum s tema speckama meli neco udelat bo maji krome dmg side effekty, ktere se na ty hajzliky ^^^ nechytaji a tim padem se ta specka vubec neprovede . No ale jinak musis sam uznat, ze me mate radi v teamu... nebo ne?

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 24/02/2005 :  13:12:34  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
jo a Pedro, tlusty bruiserky sou dobry akorat do postele ale jelikoz ses zrzava, tak ani to ne... Damage na nic, taunt na nic, armor na nic, evady na nic, cece ty ses jak paladin... (kua to uz sem asi prehnal )

ROFL... je videt ze jsi se mnou nebyl v teamu a vubec nevis co dovede Bruiser .
Ze ses to ty zevle tak vse beru, ale to s tim paladinem si fakt nemel....

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/02/2005 :  13:13:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
sem to tam napsal do toho postu co sem psal idealni slozeni grupy tobe se ten prevod inteligence na hmotu deje uz aj v realu :)

a jinak stejne maj dmg bruiseru nerfovat :) takze pak to bude este horsi :)

ale jo v tymu se to da snest, jinak bysme si mohli utahovat jen z toho hadraka , a na jednoho cloveka by to mohlo bejt moc :P

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 24/02/2005 :  13:17:43  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
No jinak raid grupy (dle postu jiz raidujicich hracu) vypadaji zcela jinak - napr. 6 tanku v grupe samostatne. Tam samozrejme zalezi na mobovi a zvolene raid taktice.

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 24/02/2005 :  13:22:16  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
a jinak stejne maj dmg bruiseru nerfovat :) takze pak to bude este horsi :)

Nestras! To pak budu delat takovou malou dmg jako ty?

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/02/2005 :  13:24:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jo stejnou jako ja kdyz budes deset levelu nade mnou :) pak to s tebou bude cim dal horsi

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 24/02/2005 :  13:30:58  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Oki, Navrhuji 9.3. v 18:00 sraz v Solusku, coz je nejvyssi open zona s adekvatnimi moby na srovnani.
Pochybuji, ze za 13dnu udelam 12lvl. Hodlam tu hru hrat dele nez 3 mesice. Takze mozna nekdy casem.

Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 25/02/2005 :  00:01:33  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
No kdyz se proberu flamama, tak tady zaznely 4 situace, kde se uplatni ruzna grupa.

Tady je muj nazor Ehi...

1) Exp grind /vetsinou single ^^/
- Monkie / Paladin
- Druid
- mage
- scout
- scout
- bard
Evade a self heals wards s jednim healerem. Proto monkie nebo PLD.
druid protoze je nejlepsi single target healer. Samani byli dlouho bugly ale ani ted me moc nepresvedcili. Ze by proto, ze jsem ja sam druid? DPS a bard je jasny

2) Exp universal /cokoliv co dava exp/
- Guardian
- Cleric
- Druid
- Scout
- Bard
- Mage
Guardian je obecne nejlepsi tank. Clericky reactive healy jsou hodne dobry proti multiple mob encounter. Druid regens. DPS a bard viz vyse

3) Hardcore group named /groupx2 ap./
- Guardian / Monkie
- Shaman
- Druid
- Scout
- Bard
- Mage
Guardian viz vyse. Monks kvuli jejich evade coz u velkych hitu named pomuze. Cleric s reaktive je trochu mimo hru v porovnani se singl zamerenym druidem a shamanem, proto ti dva. Plus SHM debuffy. DPS jako dycky

4) Raid
nemam paru, asi:
- Tank
- Tank
- bard
- cleric
- shaman
- druid

PS. Vsechno sem sice vyzkousel ale ne 1000, ne 100 ani ne 5 ve stejnym slozeni, aby to bylo uplne objektivni. Takze je to jenom moje predstava ze zkusenosti co sem posbiral, a tech i na 46 lvlu furt neni dost.

Edited by - Brum on 25/02/2005 01:11:55
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 25/02/2005 :  07:59:17  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Když je druid "the best" healer, proč každý druid chce do grupy dalšího healera?
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 25/02/2005 :  09:11:36  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Protože to neumí hrát. A dva healeři jsou vždycky lepší než jeden. Jde o to, že i když mám naházené 2 single target regeny na někoho kdo tankuje a následně group regen an všechny kterej taky stackuje, tak se někdy může stát, že mi prostě dojde mana i regenama zvlᡚ v plnější grupě. Proto dva healeři.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/02/2005 :  09:17:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no regeny sou naprd proti velkym ranam , tam se uplatnej direct healy nebo wardy
me druid prijde jako nejslabsi healer , protoze ma jen ty regeny pripadne trochu healu

defiler ma navic tunu debufu co z MOBA udelaj moba
a inkvizitor/templar uhealuje proste nejvic :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 25/02/2005 :  09:18:20  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Healy nejsou vse. Shaman (defiler) je podle me the best debuffer a toho moba pekne "vygumuje", takze ma pak ulehcenou praci s healovanim.

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 25/02/2005 :  09:21:56  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
a inkvizitor/templar uhealuje proste nejvic :)

Jo asi ma nejvetsi heal output, ale prd debuffy oproti shamanovi. Taky je ale brat v potaz jaky healer leci dany typ tanka.

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/02/2005 :  09:27:15  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jo proto podle me na hard moby je nejlepsi kombinace inkvizitor + defiler

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 25/02/2005 :  09:57:51  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Jak to tak ctu, zacinam mit depku ze wiza nikdo nechce

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/02/2005 :  10:00:05  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

potesim te :) mozna na delani HO je wiz lepsi nez ten coercer / illusionist :) bo tomu blbovi to ti mobove furt resistej :D

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 25/02/2005 :  10:08:13  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

potesim te :) mozna na delani HO je wiz lepsi nez ten coercer / illusionist :) bo tomu blbovi to ti mobove furt resistej :D

ROFL

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 25/02/2005 :  10:19:12  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a vsim sis ze mu to rezisti hlavne u group HO, ale uz min u solo?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/02/2005 :  10:59:00  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kwah

quote:

quote:

a vsim sis ze mu to rezisti hlavne u group HO, ale uz min u solo?

takze se me to nezdalo ? jsem to nechtel rikat :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 26/02/2005 :  16:38:52  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Souhlasim ze debufovani ma fakt silu. Ja jako Mystik dokazu ze svejma 4 mu usmudlanejma debufama udelat z MOBA hodneho kluka :) Co musi dokazat Defiler si ani nedokazu predstavit :) Tem musi udelat ze zlehop moba primo ukazkoveho palacoveho ratlika co chcipne kdyz se na nej zakrici :)
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 27/02/2005 :  09:14:20  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Khaot
Když je druid "the best" healer, proč každý druid chce do grupy dalšího healera?

No nevim kde si vycetl ze druid je best healer ... Je dobrej pro urcity typ boje {jenom exp grind ala permafrost treba), stejne jako jiny healer pro jiny druh boje. Pokud chce jinyho healera, je to posranek. Tady jsou totiz samansky debuffy uplne na nic, ponevadz nez zakouzli druhej je mob uz mrtvej. A protoze jde vetsinou o single ^^ je tu lepsi druid nez cleric.
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 10/03/2005 :  13:11:13  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Mam dilema.

Kdyby ste meli grupu.

Guard
Wizard
Troubadour
Mystik
Illisionyst

Co by ste do ni soupli jako posledni char ?

Zvazuju Paladin/Zerk/Monk jako dalsi DPS a nebo nejake backup healer ?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/03/2005 :  13:28:50  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
v grupe s troubou neni moc potreba backup healer , takze cisty dps
a to neni ani zerk ani monk a uz vubec paladin

idealne rangera - assassina - swashbucklera - brigand - warlocka

ale pokud mas na vyber z vyse zminenych tak jedine monk je jakztakz dps bez toho aby stahoval agru a nestezoval tak healerovi praci

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 10/03/2005 :  13:34:52  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ehivar

Mam dilema.

Kdyby ste meli grupu.

Guard
Wizard
Troubadour
Mystik
Illisionyst

Co by ste do ni soupli jako posledni char ?

Zvazuju Paladin/Zerk/Monk jako dalsi DPS a nebo nejake backup healer ?

Myslim, ze by tam pasovalo cokoli. Ja bych volil Fury, protoze mam rad 2 healery v grupe. Ostatne, kdo by jinak lootoval light armor

Dusei
Berserk [CzH][-W-], (retired)
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 10/03/2005 :  13:36:27  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Hmm ok.

At ed bud teda Monak nebo Swashe jak sou na tom tyhle 2 v porovnani DMG a group buffy ?
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 10/03/2005 :  13:41:49  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
No trochu spoleham na to, ze proti single mobum to single healer snad zvladne a group moby uklidni mezzer (krome toho ma power regen buffy a nejake ne az tak k zahozeni debufy). A dost DPSek by mohlo zabijet rychle.

At je ta skupina pekne rozmanita a souboje vyzaduji trosku strategie :)

Proti namedum uvidime jak se to osvedci.
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 10/03/2005 :  13:42:26  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Ale kdyz na to tak koukam, tak me tam asi lepe pasuje ten Swash.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/03/2005 :  13:43:00  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmm ok.

At ed bud teda Monak nebo Swashe jak sou na tom tyhle 2 v porovnani DMG a group buffy ?

ani jeden nedava group bufy , ten swash teda neco malo jo , umi group stealth atd.
dmg se bude menit , vysledkem ma byt naprava toho aby scout-chary davaly vyrazne lepsi dmg nez fighter class
prozatim dava nevim jak monk ale bruiser dava vetsi dmg nez assassin

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 10/03/2005 :  13:53:25  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Grup stealth se hodi ... Monka mam 25ku a vechno mam adept1 a to dmg .. no ja nevim ... tezko rict .. podle me je to takove nemastne neslane. Ale je pravda, ze sem nevydel vystupy z grp fightu abych mohl soudit :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/03/2005 :  14:45:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Grup stealth se hodi ... Monka mam 25ku a vechno mam adept1 a to dmg .. no ja nevim ... tezko rict .. podle me je to takove nemastne neslane. Ale je pravda, ze sem nevydel vystupy z grp fightu abych mohl soudit :)

no nejvic se to zlomilo na 35+ od te doby se muzu snazit sebevic ale bruiser dava podle moba o ctvrtinu az dvojnasobne vetsi dmg nez ja (vicemenestejnej lvl)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 10/03/2005 :  15:08:54  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
boxery "Made by Kwah" to jisti
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 10/03/2005 :  16:54:16  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Co mate porad s tema 2 healerama v grupe?
Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 10/03/2005 :  17:03:56  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Co mate porad s tema 2 healerama v grupe?

Jsou situace kdy je druhej healer IMO nezbytnej. Nejvic se to asi projevi na Groupx2 mobech. Například: Everfrost access, Sanctum of Fear instance apod. Pro bezny expovani a questy jeden healer samozrejme staci, vikendy u nas travi Kuzma stejne jako bot na follow

Dusei
Berserk [CzH][-W-], (retired)
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 12/03/2005 :  11:58:57  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
nemam rad 2 healery v grupe, protoze se nudim hehe.

Mimochodem i s lvl 50 groupx2 giantem v PF si vystacim sam s guardianem v grupe.

Druhej healer jenom zabira misto pro DPS :)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 12/03/2005 :  15:34:17  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
OMG netrefil sem topic, omlouvam se. Chmura je, ze si nemuzu smazat vlastni post.

Ad topic: pokud se mluvi o slozeni pro stabilne hrajici grupu, tak 2 healeri nemuseji byt nutne odveci, stejne jako 2 tanci (guardian + berserk nebo brawler), neb to udrzi grupu akceschopnou, i kdyz nebude zrovna ve full sestave.

Edited by - Rahman on 14/03/2005 04:19:46
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 14/03/2005 :  12:24:55  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
Moje oblibeny slozeni grupy:
Guardien/SK
Inkvizitor
Coercer
Warlock
Brigand
Assasin

Tady jeden healer vetsinou staci diky coercerovi, navic dava healerovy buffy na manu a tyhle 3 DPS jsou dohromady narez, jako bonus brigand zvysuje DPS ostatnim.

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Edited by - Eskel on 14/03/2005 12:27:40
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page