Author |
Topic  |
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 20:47:29
|
Možná sem už z toho monitoru "přisleplej", ale nevidim tu klasickou spamovací debátku. Takže pokud tu nic takového opravdu neni, BUDIŠ SV... ehm, BUDIŽ TO ZDE. A pokud to je, napište mi jak že se ten topic menuje.
A jako první nadhozené téma se jako absolutní neznalec WoW, kterej bude mít čas začít studovat návody až tak za dvě hodiny, ptám jak to asi vypadá za nějakýho healera za hordu. Jo, neznám ani ty povolání ani rasy :) Takže mi jen napište jaký povolání a rasa, a jak tu postavu hodnotíte do PvE a PvP, případně jakýkoli další info, díkec.
Jinak začnu hrát asi ve středu. Vzhledem k tomu že du na PvP S.M. server pudu do český guildy (oproti mým zvyklostem rozvíjet si angličtinu s maďary na TeamSpeak :) takže se taky porozhlídnu po těch vašich webech kam by se hodilo tu mojí núbáckou postavu zapíchnout. Jinak herní čas sem poslední dobou míval tak 20:00-2:00, ale kdo ví, nechám se vést WoWíkem, hlavně když bude zábava (a té je na tomhle světě čim dál míň).
|
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
|
| |
ko56
New Member

123 Posts |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 21:36:53
|
Tak eště si vybrat esi Priest, Druid nebo Shaman....
Esi líp léčit, nebo líp bojovat... |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 10:31:17
|
1) Neprovadel nekdo prevod pouziteho Us accontu na Eu? A pokud ano jak? Ted koukam na US stranku meho billingu a tam nic takoveho neni. 2) bude me fungovat US verze klienta? Tedy pokud zmeni nejakej ini soubor? dik |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 12:42:38
|
prevod pouzityho accountu zatim nejde, z blizzardu dostavam zpravy ze to pujde a ze to ohlasej na webu. zatim to nejde odpoved na otazku jestli se to da: Hello,
We should have a solution up as soon as possible so you can have your account for the EU servers. Please watch out for an announcement on our website (www.wow-europe.com) as soon as possible.
Blizzard Europe Entertainment Johnny Billing Support www.wow-europe.com |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 16:24:32
|
Mohl by mi někdo (nejlépe víc lidí) tady napsat jak to vypadá se Shadow Moonem? Sou tam fronty? Jak velký? Jak obsazenej oproti jinejm serverum je? |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 16:26:22
|
quote: Originally posted by Dargnon
Mohl by mi někdo (nejlépe víc lidí) tady napsat jak to vypadá se Shadow Moonem? Sou tam fronty? Jak velký? Jak obsazenej oproti jinejm serverum je?
Jako to vypada: OK! Fronty: OK! Jak velky: maly! Oproti jinejm: NORMAL! |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
ko56
New Member

123 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 16:53:30
|
jj e v poho |
 |
|
Roarke
Starting Member
44 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 18:30:30
|
quote: Originally posted by Tragedy
Mohl by mi někdo (nejlépe víc lidí) tady napsat jak to vypadá se Shadow Moonem? Sou tam fronty? Jak velký? Jak obsazenej oproti jinejm serverum je?
Jako to vypada: OK! Fronty: OK! Jak velky: maly! Oproti jinejm: NORMAL!
Ted se zrovna nemuzu pripojit na Shadow Moon, rika to ze Roarke uz tam je.. Ale Roarke jsem ja.. Takze jsem tam nejspise zustal lognuty.. Ach jo.. tak jsem se dneska tesil... budu muset cekat na restart serveru :/
|
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 19:41:15
|
quote: Originally posted by Roarke
Jako to vypada: OK! Fronty: OK! Jak velky: maly! Oproti jinejm: NORMAL!
Ted se zrovna nemuzu pripojit na Shadow Moon, rika to ze Roarke uz tam je.. Ale Roarke jsem ja.. Takze jsem tam nejspise zustal lognuty.. Ach jo.. tak jsem se dneska tesil... budu muset cekat na restart serveru :/
A jak k tomu došlo?! Si místo odlogování prostě natvrdo vypnul kompa? (to občas dělám já když chci logout urychlit, problém je že se pak neuloží změny nastavení atd). |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 21:07:19
|
Spadly servery. (poprve takze jim to mozna odpustim, jestli to urychlene zapnou ) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 21:31:00
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Spadly servery. (poprve takze jim to mozna odpustim, jestli to urychlene zapnou )
Rychle spustenie by som necakal. |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 21:32:59
|
quote: Originally posted by Pepo
quote: Originally posted by PRIBOO
Spadly servery. (poprve takze jim to mozna odpustim, jestli to urychlene zapnou )
Rychle spustenie by som necakal.
Taky se obavam ...  |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 21:51:07
|
No furt s tím mají nějak problémy. No aspoň dají nějakej ten den navíc. |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 21:58:53
|
Esi ten WoW zejtra dostanu a servery budou dole... (krvelačný výraz) |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 22:13:51
|
aha tak to se děje já že mi to dneska přišlo všechno jsem ušpěšně zvládnul, instal i učet a potom to nastalo.Podařilo se mi od 18.00 dvakrat dostat do hry a pak už jen samé problémy.Jinak na strance kde je status serveru to ukazuje že všecko je OK. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
TheMorgoth
Starting Member
13 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 22:20:56
|
Jaffa: Mno na jejich pejdžích to sice je všecko OK.... ale samotná hra tomu nenasvědčuje .... kurnik ti mě ali zas zbrzdí.... sem včera večer začal, teď teprv 16 lvl.... a to už tam běhaj 25 :( a místo dohánění spadnou servry :p... |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 23:10:56
|
no lol, protoze SM nejede tak jsem si udelal postavu na silvermoonu a to asi napadlo pulku hracu wow co se nemohli pripojit, 1 postavy se respawnovali jeden za druhy, vsude mraky mrtvych vlku :)) to je jak z toho comixu Noob :) DING DING DING! .) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 15:14:42
|
Haaaaaaaaaaaa tak instaluju WoW, kouknul sem na net na server status a vypadá to že OK, a s radostí oznamuju že SHADOW MOON je doporučovanej jako server s nízkou populací. Teda dobrý je to že má nízkou populaci... to že ho doporučujou už tak dobrý neni |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 15:26:17
|
quote: Originally posted by Dargnon Teda dobrý je to že má nízkou populaci... to že ho doporučujou už tak dobrý neni
Heh.
Je to presne naopak :). Vzhledem k tomu, ze se jedna o pvp server tak populace je to co mne zajima ...
|
Edited by - VT on 16/02/2005 15:27:25 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 15:27:31
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Dargnon Teda dobrý je to že má nízkou populaci... to že ho doporučujou už tak dobrý neni
Heh.
Je to presne naopak :). Vzhledem k tomu, ze se jedna o pvp server tak populace je to co mne zajima ...
No to me taky :) takze pevne doufam, ze SM nebude low. |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 15:33:41
|
Heh.
No to me taky :) takze pevne doufam, ze SM nebude low.
Čím míň hráčů tím líp. Málo jich určitě nebude. Radši něco organizovanýho než lagy a fronty a PvP na každym kroku. Tady nejde o to že by na nějakym serveru bylo málo hráčů, tady de o to který ze serverů bude nejmíň přeplněnej
 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 15:36:11
|
Heh.
No to me taky :) takze pevne doufam, ze SM nebude low.
Já teda včera viděl celý den SM jako high i den předtím, to snad low nikdy nemůže být  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 15:37:51
|
quote: Originally posted by Dargnon Čím míň hráčů tím líp. Málo jich určitě nebude. Radši něco organizovanýho než lagy a fronty a PvP na každym kroku.
PvP na kazdem kroku je snad to co chces ne? Jinak proc by jsi chodil na pvp server? Radsi odmackni "Change realm" driv nez bude pozde.
Co znamena "neco organizovanyho"? Nadprumerna populace neumoznuje "neco organizovanyho"?
|
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 15:42:43
|
SM low pop urcite neni, aspon ne obecne.
To oznameni na jejich webu psal nejspis nejaky ukrajinec, ktery dostal za ukol "zdurazni znova at dalsi lidi nelezou na pretizeny servery!". Co udelal...podival se na list serveru...hmm, tadyty jsou high, tak je tam zduraznil...hmm, tehle par je low...tak je tam doporucil... ...a co naplat, ze v te dobe se asi uz hodinu neslo na Shadow Moon lognout, takze tam nikdo nehral...a proto byl v listu "LOW"...ukol splnen, takovy detaily ho asi uz nesraly 
|
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 16:04:41
|
quote: Originally posted by Dargnon Čím míň hráčů tím líp. Málo jich určitě nebude. Radši něco organizovanýho než lagy a fronty a PvP na každym kroku.
PvP na kazdem kroku je snad to co chces ne? Jinak proc by jsi chodil na pvp server? Radsi odmackni "Change realm" driv nez bude pozde.
Co znamena "neco organizovanyho"? Nadprumerna populace neumoznuje "neco organizovanyho"?
Na každym kroku to rozhodně nechci. Na PvP server du protože chci PvP.
Dávám přednost organizovaný akci, a tu umí přeplněnej server pěkně zhatit.... |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 16:29:06
|
quote: Originally posted by Dark Doomer
SM low pop urcite neni, aspon ne obecne.
To oznameni na jejich webu psal nejspis nejaky ukrajinec, ktery dostal za ukol "zdurazni znova at dalsi lidi nelezou na pretizeny servery!". Co udelal...podival se na list serveru...hmm, tadyty jsou high, tak je tam zduraznil...hmm, tehle par je low...tak je tam doporucil... ...a co naplat, ze v te dobe se asi uz hodinu neslo na Shadow Moon lognout, takze tam nikdo nehral...a proto byl v listu "LOW"...ukol splnen, takovy detaily ho asi uz nesraly 
Máš pravdu, že jak to lidi "střílelo ze serveru" tak byla populace medium, občas i low  |
Edited by - spajdr on 16/02/2005 16:29:40 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 16:31:48
|
Ja jsem se vcera od 22:00 vubec nemohl pripojit, takze jsem zalehnul s budikem na 04:30 a hral prijemne bez lagu a bez problemu az do 07:00 .
Imho mne soucasne problemy se serverema celkem vyhovuji, alespon se vyspim. |
 |
|
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 16:40:36
|
Na každym kroku to rozhodně nechci. Na PvP server du protože chci PvP.
Dávám přednost organizovaný akci, a tu umí přeplněnej server pěkně zhatit....
To by mě zajímalo, co si představuješ pod pojmem "organizovaná akce" - jako že si budete dávat 5v5 duely proti jiné guildě z druhé fakce? Nebo nájezd na Stormwind s úmyslem zabít krále? S tím prvním budeš mít problémy (hlavně proto, že s druhou stranou lze těžko komunikovat). To druhé se děje denně.
Low pop server může časem chcípnout na to, že tam nikdo nebude, a bude to nuda. Je dost na houby, když potřebuješ někoho sehnat do party udělat ten a ten quest, ale v celé zóně je 5 lidí kolem tvého levelu a 20 lidí z tvé fakce celkem. |
 |
|
bubu
New Member

126 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 16:43:47
|
Ja jsem se vcera od 22:00 vubec nemohl pripojit, takze jsem zalehnul s budikem na 04:30 a hral prijemne bez lagu a bez problemu az do 07:00 .
Imho mne soucasne problemy se serverema celkem vyhovuji, alespon se vyspim.
Tak to je teda pekna zavislost. Dat si budika na (hodne brzke)rano, abys mohl hrat WoW  |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 16:49:21
|
quote: Originally posted by bubu
Tak to je teda pekna zavislost. Dat si budika na (hodne brzke)rano, abys mohl hrat WoW 
No VT si u me upevnil pozici totalniho "uchylaka" :) |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 16:51:34
|
Ja si myslim, ze je nejlepsi na zacatku hrat na co nejpreplnejsim servru, ono za rok polovina lidi odpadne a bude tam populace akorat. Porad lepsi hrat na zacatku na narvanem servru, nez na servru kde za rok bude prazdno. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 17:01:26
|
quote: Originally posted by Demawend
Ja si myslim, ze je nejlepsi na zacatku hrat na co nejpreplnejsim servru, ono za rok polovina lidi odpadne a bude tam populace akorat. Porad lepsi hrat na zacatku na narvanem servru, nez na servru kde za rok bude prazdno.
To pro me taky, proto jsem prosazoval high populated servery, nicmene je pro me dulezita ceska komunita - resp. lidi, ktere znam a za rok uz pravdepodobne WoW stejne hrat nebudu. |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 18:16:46
|
Myslim že když budeme SM dostatečně propagovat bude tam spousta našinců a tak ozábavu nikdy nebude nouze |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 18:23:59
|
už se mi dlouho nestalo že bych ale viděl co chvíli nějakého čecha, rozhodně je mi příjemnější bavit se česky než pořád anglicky  |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 01:26:00
|
Ty seznamy HIGH a LOW serverů asi fakt dělá nějakej ukrajinec. Jak minule byl SM doporučenej že má LOW populaci, (to bylo odpoledne) teď už má high a varujou tam před zakládánim postav. Naopak ten Agamm... byl minule jako high a teď je Low. Zajímavý.
EDIT - podle toho v kolik tohle píšu můžete usoudit jak asi na mne WoW v první den hraní zapůsobil... |
Edited by - Dargnon on 17/02/2005 01:58:43 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 08:31:06
|
Ty seznamy HIGH a LOW serverů asi fakt dělá nějakej ukrajinec. Jak minule byl SM doporučenej že má LOW populaci, (to bylo odpoledne) teď už má high a varujou tam před zakládánim postav. Naopak ten Agamm... byl minule jako high a teď je Low. Zajímavý.
EDIT - podle toho v kolik tohle píšu můžete usoudit jak asi na mne WoW v první den hraní zapůsobil...
Ve dnech kdy je největší příliv novýc a nových hráčů se zaplněnost serverů může měnit hodinu od hodiny. Pokud se o to někdo aktivně stará a doporučuje či nedoporučuje servery hodinu od hodiny je to jen dobře. |
Noe
|
Edited by - Noe on 17/02/2005 08:32:43 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 13:52:26
|
tohle asi taky budu delat  |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 19/02/2005 : 12:51:21
|
Tak když už ten WoW konečně vypnu, leze mi i do snů.... dneska se mi zdálo že sem našel nějakou tajnou chodbu, ale nečekejte že vám řeknu kde je  |
 |
|
Julian
New Member

128 Posts |
Posted - 22/02/2005 : 20:45:53
|
Nechci kuli tomu zakladat dalsi topic, ale ted jsem se pripojoval na ShadowMoon a fronta 480 lidi -> seru na to. Jen by me zajimalo, jestli mel nekdo vic a pripadne kolik . |
No comment |
Edited by - Julian on 22/02/2005 20:46:10 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 22/02/2005 : 21:02:25
|
no málem jsem byl lepší ... 477 ... 66 minut na přihlášení momentálně |
 |
|
Stan
Starting Member
82 Posts |
Posted - 23/02/2005 : 06:52:56
|
Kdyz sem byl posledne "vykopnut" byla fronta jen 360 lidi. Tak jsem si nachystal Segedin s 6 knedlikama, hodil do microvlnky a ten sesty knedlik dojidal uz lognuty ve hre. Takze priste fronta 470 lidi, nebo jen 5 knedliku  Konecne je tu hra, u ktere se clovek v klidu naveceri. Berte to i z te lepsi stranky. |
Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired) Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active) Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)
Kdo si hraje nezlobí.... |
 |
|
Kenny
Starting Member
62 Posts |
Posted - 23/02/2005 : 06:54:58
|
nevite kolik lidi se asi tak vejde na jeden server  jinak ja mel nejvic kolem 300 |
World of Warcraft - Drak'thul : Ratamahatta Ultima Online - DF : Kenny |
 |
|
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 23/02/2005 : 12:00:12
|
quote: Originally posted by Kenny
nevite kolik lidi se asi tak vejde na jeden server  jinak ja mel nejvic kolem 300
pocitam tak 5000 na server, blizzard neuvadi presne cislo, ale napsal, ze na server se vejde nekolik tisic hracu. |
Cerrbion - Night Elf Priest
Cerrbion |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 23/02/2005 : 12:00:19
|
ja mel predevcirem nejakych 470 lidi a cekal sem 45 minut, bylo to v pul desate vecer...  |
 |
|
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 23/02/2005 : 12:02:36
|
quote: Originally posted by Warlord
ja mel predevcirem nejakych 470 lidi a cekal sem 45 minut, bylo to v pul desate vecer... 
to mas z toho ze si na Shadow Moonu, ja sem na Thuderhornu, tam je taky dost čechů, a zatim sem nečekal nikdy |
Cerrbion - Night Elf Priest
Cerrbion |
 |
|
Julian
New Member

128 Posts |
Posted - 23/02/2005 : 12:07:05
|
quote: Originally posted by Stan
Konecne je tu hra, u ktere se clovek v klidu naveceri. Berte to i z te lepsi stranky.
V tom bude ten problem, ja prisel po 20:00 domu a byl jsem uz po veceri . Jeste ze byla Liga mistru, takze mi to ani moc nevadilo. |
No comment |
Edited by - Julian on 23/02/2005 12:07:27 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 23/02/2005 : 12:48:24
|
quote: Originally posted by Julian V tom bude ten problem, ja prisel po 20:00 domu a byl jsem uz po veceri . Jeste ze byla Liga mistru, takze mi to ani moc nevadilo.
Přesně tak, to bylo velké štěstí. A ještě že dnes hraje P. Čech :-) |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 23/02/2005 : 15:05:15
|
jinak jsem zkusil nalogovat o půl pátý a začít hrát až po 8, samozřejmě mě odpojili, jejich postup při nečinnosti: 1) postava si sedne (pár minut) 2) odlog do výberu postavy (pár desítek minut?) 3) disconect (max do 3 hodin) takže nějaký logování víc dopředu nehrozí |
offline |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 23/02/2005 : 15:08:54
|
quote: Originally posted by Cotouch
jinak jsem zkusil nalogovat o půl pátý a začít hrát až po 8, samozřejmě mě odpojili, jejich postup při nečinnosti: 1) postava si sedne (pár minut) 2) odlog do výberu postavy (pár desítek minut?) 3) disconect (max do 3 hodin) takže nějaký logování víc dopředu nehrozí
bud ve hre a dej autorun nekam do zdi, prodlouzis tim dobu nez te to kickne - ale i tak to asi za hodku odpoji |
 |
|
Topic  |
|