Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WoW stále na Game.net
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Elensar
Starting Member

14 Posts

Posted - 16/02/2005 :  15:54:29  Show Profile  Send Elensar an ICQ Message Send Elensar a Private Message  Reply with Quote
Zdravím lidi, včera jsem si objednával WoW z game.net a dnes uz je na lodi a veze se ke mně.Takze pokud nekdo ..jestli jeste nekdo takový je a nemá WOW doma tak z game.netu je to vpohode...Bye and Enjoy the WoW

-----------------------------------------------------

Ultima Online (Dark Paradise)
Ratman- Paladin
World of Warcraft-Dragonmaw
Vochomurka-Troll-Rogue (Fiary Tale)

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 16/02/2005 :  17:38:06  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
Jdu na to.

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/02/2005 :  17:40:39  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elensar

Zdravím lidi, včera jsem si objednával WoW z game.net a dnes uz je na lodi a veze se ke mně.Takze pokud nekdo ..jestli jeste nekdo takový je a nemá WOW doma tak z game.netu je to vpohode...Bye and Enjoy the WoW

Doufám že ti dorazí a neskončí to jako u mě
Go to Top of Page

Elensar
Starting Member

14 Posts

Posted - 16/02/2005 :  18:42:34  Show Profile  Send Elensar an ICQ Message Send Elensar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

Doufám že ti dorazí a neskončí to jako u mě

Mohu se zeptat co se stalo?, jestli to víš...zda je chyba u game.netu nebo na nasi poste.. ..jinak je mi lito ze ti to neprislo...me prisla pouze jedna krabice od xzone nazec tu si vzal kamos a ja zustal bez wow :(

Ratman- Paladin
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/02/2005 :  19:10:45  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
prostě jsem si 7.2. dal objednávku z game.net na WOW, 9.2. to poslali, v pátek se mi odečetly prachy (banka dělá pomalu). Dnes je 16.2. a pořád nic nemám, jsou tady i lidi co jim to odešlo v ten samý den a mají to už od pondělí, dokonce si to tady někdo objednal 11.2. a taky to dostal v pondělí, takže nevím co si o tom mám myslet.
Go to Top of Page

Elensar
Starting Member

14 Posts

Posted - 16/02/2005 :  19:15:19  Show Profile  Send Elensar an ICQ Message Send Elensar a Private Message  Reply with Quote
quote:

prostě jsem si 7.2. dal objednávku z game.net na WOW, 9.2. to poslali, v pátek se mi odečetly prachy (banka dělá pomalu). Dnes je 16.2. a pořád nic nemám, jsou tady i lidi co jim to odešlo v ten samý den a mají to už od pondělí, dokonce si to tady někdo objednal 11.2. a taky to dostal v pondělí, takže nevím co si o tom mám myslet.

Aha, tak to je docela vo nicem kdyz ti to sezralo money :(

Ratman- Paladin
Go to Top of Page

Benedikt
Starting Member

31 Posts

Posted - 16/02/2005 :  19:20:52  Show Profile  Visit Benedikt's Homepage Send Benedikt a Private Message  Reply with Quote
quote:

no, ja nevim jak na game.net, ale trena gameplay.co.uk ma na normalni postou dodaci doby do evropy 1-4 TYDNY :)

Ben
http://www.dungeony.cz
I'd like to live just long enough to be there when they cut off your head and stick it on a pike as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/02/2005 :  19:31:11  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Benedikt

quote:

no, ja nevim jak na game.net, ale trena gameplay.co.uk ma na normalni postou dodaci doby do evropy 1-4 TYDNY :)

to je pravda, nicméně když už to ostatní mají a já nic .. jde to nejdřív do Prahy a pak to putuje dále, kdybych aspoň k tomu měl nějaký tracking number, takhle vím prd kde to vězí a jestli se tou krabici někde nezahřívá nějaký homeless a z cdček si dělá tácek pod flašku od vína.
Go to Top of Page

c4mel
Starting Member

46 Posts

Posted - 16/02/2005 :  20:09:56  Show Profile  Visit c4mel's Homepage  Send c4mel an ICQ Message Send c4mel a Private Message  Reply with Quote
Mno my mame na sendit.com "SHIPPED 12.2.05", prej to ma trvat 3-5 dni do CR, ale stale nic. Myslim, ze to poslali az v pondeli, ale i tak doufam, ze to snad do patku dorazi... :-/
Go to Top of Page

Elensar
Starting Member

14 Posts

Posted - 17/02/2005 :  09:36:11  Show Profile  Send Elensar an ICQ Message Send Elensar a Private Message  Reply with Quote
No já začínám být docela "crazy" z toho..protoze mam doma krabici WoW se kterou hraje jestí člen rodiny a já mám velký prd....a tak na něj koukam jak hraje a uz m iz toho slzi oci :(........

Blizzardi umí člověka dobře mučit! :)

Ratman- Paladin
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 17/02/2005 :  09:44:17  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tak dnes zase nic, ještě zavolám na poštu, na game.net píší že na to aby to začali řešit, tak je třeba počkat deset dnů. Na mail totiž zatím nereagují. Z game.net si už radši nic poslat nenechám.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 17/02/2005 :  12:36:32  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Dear Marek,

Thank you for your e-mail.

I can confirm that we had despatched it on 09.02.05 but then we have to allow for the time to deliver it. Unfortunately we are unable to trace this package for you until 14 working days have passed. If you have not received this by 25.02.05 please contact us and we will be able to try to trace your package.

If you have any further queries please do not hesitate to contact us.

Regards,

Chloe Coupe
Customer Services Advisor
GAME Stores Group LTD

tak aspoň něco se děje mňo

Edited by - spajdr on 17/02/2005 12:36:53
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 17/02/2005 :  17:40:57  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
Status:
Your order has been received and is currently awaiting authorisation or release.
zablokovali si penize znamena to ze to poslali bo co
rano sem tam mnel picked packed a ze predtim autorizace uspesne probehla

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Go to Top of Page

Elensar
Starting Member

14 Posts

Posted - 18/02/2005 :  09:27:10  Show Profile  Send Elensar an ICQ Message Send Elensar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lim-Dul

Status:
Your order has been received and is currently awaiting authorisation or release.
zablokovali si penize znamena to ze to poslali bo co
rano sem tam mnel picked packed a ze predtim autorizace uspesne probehla

Takžš mně to dneska pčišlo, objednaval jsem to 15. ve stredu, napsali ze 16. v 9.00 to poslalli na lod...a dneska 18.unora TO MAM v 9:25 DOMA! GAME.NET jsou BOZIIIII
Cus uz me tady jentak neuvidite jdu umrit do sveta WOW :)

Ratman- Paladin
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/02/2005 :  09:43:56  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
... ze 16. v 9.00 to poslalli na lod...a dneska 18.unora TO MAM v 9:25 DOMA! GAME.NET jsou BOZIIIII

Ze ja vul dal misto lodni dopravy expresni postu

Black
Go to Top of Page

Elensar
Starting Member

14 Posts

Posted - 18/02/2005 :  10:33:25  Show Profile  Send Elensar an ICQ Message Send Elensar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

[quote]Originally posted by Elensar

Ze ja vul dal misto lodni dopravy expresni postu

No já jsem taky váhal.. tak jsem nakonec dal Royal ship nebo jak to tam je 3-6 dní po evropě, no a nevěřil jsem dnes vlastním očím když to pošťačka donesla...muselo to byt na poště už včera jinak by to asi tady nebylo.....no je mi jedno jak to udělali...ale za 2 dny to je sakra dobrej výkon :),škoda jen že jsou teď spadlé severy :)

Zatím hoj

Ratman- Paladin
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 18/02/2005 :  10:37:41  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
U mě zase nic
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 18/02/2005 :  13:54:28  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
No ani to nepřijde, na poště to nikde není, takže co bude dále, ví asi jenom bůh, už si od nich nikdy nic nepošlu
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 18/02/2005 :  14:39:11  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Na http://www.gameseek.co.uk maju WoW len za 27 libier (vacsina ostanych shopov 30). Pytal som sa ich ci mozu poslat len cd key. Bohuzial to nie je mozne ale ak si to dnes objednam este dnes to poslu ;)

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 18/02/2005 :  15:03:24  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
Potom co mi to po picked packed nahlasilo ze se ceka na autorizaci jsem poradne zpanikaril. Dnes mi napsali mejl ze to poslali tak doufam ze to dojde brzo.
Mimochodem u ceho jste vahali neni tam nahodou pro evropu jen 1 moznost? Zbytek je UK a podobne nesmysly pokud vim.

Edited by - Lim-Dul on 18/02/2005 15:33:45
Go to Top of Page

Elensar
Starting Member

14 Posts

Posted - 18/02/2005 :  16:57:09  Show Profile  Send Elensar an ICQ Message Send Elensar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Potom co mi to po picked packed nahlasilo ze se ceka na autorizaci jsem poradne zpanikaril. Dnes mi napsali mejl ze to poslali tak doufam ze to dojde brzo.
Mimochodem u ceho jste vahali neni tam nahodou pro evropu jen 1 moznost? Zbytek je UK a podobne nesmysly pokud vim.

Mám takový pocit že jse tam zaškrtává "něco", ňáká speciální věc zdraží to poštovné o 1,5 libri .....já to nezašktrl....ale urrčitě t má něco společného stou experess dobírkou či co :)...ale co já vím hlavní že je to doma ne? :)

Ratman- Paladin
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 18/02/2005 :  18:20:45  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mám takový pocit že jse tam zaškrtává "něco", ňáká speciální věc zdraží to poštovné o 1,5 libri .....já to nezašktrl....ale urrčitě t má něco společného stou experess dobírkou či co :)...ale co já vím hlavní že je to doma ne? :)

Zaskrtava se tam darkove zabaleni za 2 libry na vec. Jinak sem tam nic jineho nenasel a doufam ze pristi patek budu moct zacit hrat.

Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 21/02/2005 :  17:42:55  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
prave mi to doslo odesilali 18.
chtel sem zacit hrat az v patek ale nepocital sem ze mi to pride tak brzo kaslu na to a du parit
nazdar ve hre

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 22/02/2005 :  20:33:40  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
mě pořád nic, ale hlavně že mi teď přišel email že mi děkují za koupi hry a že si od nich ještě můžu objednat strateguy guide, atd. tak jsem mu slušně řekl že mám pořád od nich hovno a že bych byl rád, kdyby s tím něco udělali.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 23/02/2005 :  10:50:17  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
tak balík se našel. Měl ho někdo od nás z firmy, poslali to kreténi na jiné jméno
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 23/02/2005 :  10:59:17  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
a pro info, odesláno 9.2. přišlo to k nám 11.2.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000