Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Vyber "ceskeho" serveru - 3. kolo (FINALE!!!)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Maghor
Starting Member

27 Posts

Posted - 21/02/2005 :  20:45:13  Show Profile  Visit Maghor's Homepage  Send Maghor an ICQ Message Send Maghor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

Kuš dneska čekací doba na shadow moon 35 min a předemnou je 312 lidí

Ja uz jich tam mam pres 400 .... 30 min. cekani, ale jinak dobrej vyber serveru :) Jak to pozoruji, tak fronta narusta a narusta.....a rekl bych, ze bude hure... :(
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 21/02/2005 :  21:24:10  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
nevím jestli to je addonama do hry, ale prostě se mi teď restartlo kompo a po 20 minutovém čekání se mi stalo že postava se jmenovala unknown entity a celé to zatuhlo, myš reagovala, ale alt + tab nic nedělal, a zase fronta 450 lidí, paráda, asi se na to vyseru a půjdu jinam, bude s tím kurwa něco blizzard dělat nebo budeme jak čuráci každý večer čekat?
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 21/02/2005 :  21:27:51  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
21:30 - 460 lidi

Treba sa pripojit o siedmej a uz sa neodpajat
Go to Top of Page

Maghor
Starting Member

27 Posts

Posted - 21/02/2005 :  21:34:13  Show Profile  Visit Maghor's Homepage  Send Maghor an ICQ Message Send Maghor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

21:30 - 460 lidi

Treba sa pripojit o siedmej a uz sa neodpajat

Alebo se neodpajat vubec a byt furt online...
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 21/02/2005 :  21:35:28  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
Loguju 20:50.
Je 21:34 a stale nejsem ve hre. Nechavam to plavat , je to moje prvni cekacka za dobu co jsem spustil hru prvne. Ale kdyby tohle melo trvat nedejboze mesic , asi bych zmenil server , nebo hru.
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 21/02/2005 :  21:41:59  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
Podle toho jak jsem koukal na forum tak Shadow Moon na tom takhle spatne rozhodne neni sam, naopak vetsina PvP EN srveru je na tom uplne stejne Vypada to ze Blizardi neco silne nezvladli.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 21/02/2005 :  21:44:04  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
vždyť jim ani ty jejich posrané fóra správně pořád nejedou, totální lamy.
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 21/02/2005 :  22:20:37  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
je to na houby chci jit na servr kde jsou cesi a misto toho musim cekat 30 minut

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 21/02/2005 :  22:39:44  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
tak jsem se připojil a disconnected from server po 10 minutách hraní, paráda.
Go to Top of Page

Dread01
Starting Member

57 Posts

Posted - 21/02/2005 :  23:42:23  Show Profile Send Dread01 a Private Message  Reply with Quote
No jo kdyz sem todle psal pred tydnem tak sem byl jen dalsi teoretik :p jinak kdo zacina hrat muze jit na dragonmaw, pomerne uz celkem dost cechu a absolutne bez front

Edited by - Dread01 on 21/02/2005 23:44:38
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 22/02/2005 :  01:41:25  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dread01

No jo kdyz sem todle psal pred tydnem tak sem byl jen dalsi teoretik :p jinak kdo zacina hrat muze jit na dragonmaw, pomerne uz celkem dost cechu a absolutne bez front

To je kolik ? Na Shadowmoonu je odhadem kolem 600 čechů a slováků. Fronty jsou dozajista nepříjemné, ale pokud mám informace, vznikají v době mezi 19.00 až 22.00. Řešením je lognout před touto dobou, po této době nebo si vystát frontu. Stejně tak řešením může být změnit server na low population a možná toho za 14 dní litovat. Protože není nic horšího, než low nebo middle population server.

Já se nijak nesnažím zlehčovat problém front, který skutečně člověk pocítí až když ho to vykopne v instanci a parta na něj musí 25 minut čekat. Jen chci upozornit, že nic není jen černé nebo jen bílé. Blizzard nemůže lidi nechat čekat aby mohli využívat produkt, který si platí, ale taky rozumím tomu, že 25 - 30 procent hráčů nepřejde do dalšího měsíce a problém bude vyřešen. I když evropa v tomto není tak ujetá jako amerika, takže imho bude toto procento menší.

Je to otázka volby - silná komunita vs rychlé řešení krátkodobého problému. V US byly fronty taky a dnes si na ně nikdo nevzpomene.
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 22/02/2005 :  03:38:15  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
Pisete, ze ve fronte je napsano kolikaty jste v poradi a jak dlouho budete cekat. Zajimalo by me, co by se stalo, kdyby se po tu dobu nikdo dobrovolne neodlogoval ze hry :-). To by pak admin serveru musel hrace vykopavat ze hry aby se dostalo na vsechny? Mozna to tak je :-) Podle ceho pak vybira lidi co kopne? Mozna podle toho jak je kdo ve hre dlouho a nebo jak je aktivni. Preji vam at ty fronty co nejdriv zmizi. Ja si jeste asi pockam az se veci uklidni a pak si WoW mozna taky koupim (predpokladam, ze uz v normalnim shopu kde bude bezne skladem ;-) ). Dobrou

Lexon
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 22/02/2005 :  05:21:25  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lexon

Pisete, ze ve fronte je napsano kolikaty jste v poradi a jak dlouho budete cekat. Zajimalo by me, co by se stalo, kdyby se po tu dobu nikdo dobrovolne neodlogoval ze hry :-). To by pak admin serveru musel hrace vykopavat ze hry aby se dostalo na vsechny? Mozna to tak je :-) Podle ceho pak vybira lidi co kopne? Mozna podle toho jak je kdo ve hre dlouho a nebo jak je aktivni. Preji vam at ty fronty co nejdriv zmizi. Ja si jeste asi pockam az se veci uklidni a pak si WoW mozna taky koupim (predpokladam, ze uz v normalnim shopu kde bude bezne skladem ;-) ). Dobrou

Samozřejmě, cos myslel. Vykopává to ty co hrajou nejdýl. Včera po 8mi hodinách na mě taky přišla řada, normálně mi to napsalo že za 5 minut mě odpojej. Tak sem si počkal, odlogovali mě, a hurá zas sem vlez do fronty.

Edit - Ale na fóru už se píše že bude druhá možnost platby - o 10 euro víc, (to znamená asi 13+10) při který vás to vykopávat nebude, prostě takovej VIP Pass. Eště to musim zvážit esi mi to stojí za to....

(lol, kecám, všechno to sou kecy, ale sranda byla, to uznej :)

Edit #2 - Ale napadlo mě to na základě toho že mě to fakt asi po 8mi hodinách prostě napsalo "disconnected", a pak když sem uvažoval jak je možný že za tak krátkou dobu - 10 minut, se odpojí nějakejch 200 lidí... se mi to zdá divný, co kdyby se fakt nikdo neodpojil.... musej to mít prostě vypočítaný. Podle toho kolik lidí se za minutu odloguje si pak můžete udělat představu kolik jich na jednom serveru hraje.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Edited by - Dargnon on 22/02/2005 05:27:34
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 22/02/2005 :  05:38:39  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Vsak kolko ludi tam hra ??? Neviem presne cisla, niekto vravel okolo 20 k ??? A chcete mi povedat ze teraz bude taka masa ludi nonstop hrat, to sa nikdy nestane, vzdy sa najde niekdo kdo odlogne, komu to spadne, do koho husti mama/manzelka/manzel/pes/rybicky atd. aby musel lognut ...
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 22/02/2005 :  09:03:17  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Ja sem se vcera logoval 18:50 a byl sem 90 v rade. V 19:15 uz sem byl 160 v rade. Narusta to rychle Logujte pred 19hod
Go to Top of Page

Maghor
Starting Member

27 Posts

Posted - 22/02/2005 :  09:23:28  Show Profile  Visit Maghor's Homepage  Send Maghor an ICQ Message Send Maghor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vsak kolko ludi tam hra ??? Neviem presne cisla, niekto vravel okolo 20 k ??? A chcete mi povedat ze teraz bude taka masa ludi nonstop hrat, to sa nikdy nestane, vzdy sa najde niekdo kdo odlogne, komu to spadne, do koho husti mama/manzelka/manzel/pes/rybicky atd. aby musel lognut ...

Mno vcera vecer jsem zkusil Census+.... a naskenoval mi celou Hordu, dosel k poctu hracu cca 1100 ... nevim, jestli tomu verit ci ne....
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 22/02/2005 :  10:19:46  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Moje osobni teorie je, ze s nove vzniklymi servery se Blizzard opet snazi donutit nove zacinajici hrace jit na low population = snizi kapacitu serveru. Jestli se nepletu, tak pred tydnem to bylo obdobne.

Jinak si totizn nedokazu vysvetlit, ze jeden den zadna fronta neni a hned druhy den ve stejnou dobu je fronta cca 400 hracu.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"

Edited by - Tragedy on 22/02/2005 10:20:47
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 22/02/2005 :  10:39:40  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
jiste, ale to je zcela logicky krok, jak donutit lidi aby se aspon trochu rovnomerne rozdelily...

kdyz bys od zacatku nastavillimity na hranici unosnosti pro servery, tak ve chvili kdy to zaplnis nemas moc kam uhnout a navic budou jiny servery prazdny...

kdyz nastavis rekneme na pulku, tak to bude lidi votravovat s frontama az nekteri prejdou a obcasi min obsazeny servery, az nebudou do wow proudit novi hraci timhle tempem tak limit zvednes a je pokoj ...

rozhodne nejaky prechazeni nekam je idiotskej napad

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 22/02/2005 :  10:40:21  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
kdyby udělali více PVP radši, PVE servery jsou prakticky prázdné skoro všechny
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 22/02/2005 :  12:19:26  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Ja si myslim ze je to zatim celkem v pohode.Nemuzeme cekat ze to pujde jako vinko pri tak velkem zajmu.I kdyz jse mohli poucit z americke verze, ale faktem je ze tu evropskou neprovazi takove problemy.
Mno a restrikce na lidi jsou celkem logicke, jinak proste lidi nedonuti jit na low servery.Takze tendle stav bude trvat nez se to nejak srovna a celkem je chapu.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 22/02/2005 :  13:27:59  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Potom nechápu, proč neudělají plynulou fluktuaci populace s tím že si můžeš přenést charakter mezi servery, imho takto s tím budou pořád nějaký problémy jako např. přelidněnost některých serverů či nepoměr sil mezi A a H

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 22/02/2005 :  13:45:16  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

Potom nechápu, proč neudělají plynulou fluktuaci populace s tím že si můžeš přenést charakter mezi servery, imho takto s tím budou pořád nějaký problémy jako např. přelidněnost některých serverů či nepoměr sil mezi A a H

Mno to by byl jeste vetsi ulet kdyby si lidi mohli prenaset postavy jak by jsi zamanuli mezi svetama.Kazdopadne takovidle otazky pis na oficialni forum, oni ti jiste vysvetlej proc to tak neni.
Navic by to stalo asi hodne lidskych zdroju.To radsi at svoji silu vrhnou do pvp reward systemu a udelat hru zabavnejsi na vysokych lvl.Todle je vec ktera se jakz takz vyresi za nejaky cas sama a rozhodne je zbytecny kvuli tomu delat nejaky slozity system, stejne jako jse to casem vyresilo na us serverech a v plno jinych hrach.A rozhodne nemuzes nakazovat lidem jestli maj hrat a nebo h.A zmena serveru by tomu rohodne nepomohlo, bo vetsina lidi si stejne vybira realm podle toho kde je vic lidi bo neradi umiraj, aspon takovou mam zkusenost z veciny her.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.

Edited by - Speh on 22/02/2005 13:46:36
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 22/02/2005 :  13:53:05  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Jasne tady neni co resit... ale je skoda, ze Blizzard temer cely system dotahl k dokonalosti a neispiroval se genialnim systemem rizeni populace z FF11.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 22/02/2005 :  15:29:09  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Maghor

quote:

Mno vcera vecer jsem zkusil Census+.... a naskenoval mi celou Hordu, dosel k poctu hracu cca 1100 ... nevim, jestli tomu verit ci ne....

Jenze Census ti:
1) nenajde hrace v cely hre
2) nenajde ty, co zrovna nehrajou
3) kdyz davas census casto, tak ti to cislo samozrejme stoupa, ja uz sem na 3.6k hracich za hordu a porad to nachazi nove hrace, takze kdyz to clovek bude pouzivat alespon par dnu/tydnu, tak uz dojde k nejakemu objektivnimu cislu

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 22/02/2005 :  16:52:35  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Takový věci jako Census+ atd mám nekompromisně vypnutý, takže skenujte i za mě ať se dozvíme kolik že tam je hráčů

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

enki
Starting Member

28 Posts

Posted - 23/02/2005 :  08:25:37  Show Profile Send enki a Private Message  Reply with Quote
Mno tak už sem se tam lognul, ale ještě mě nezabíjejte (pořád to zvládaj docela dobře potvory)
Nevíte jestli s těma čekačkama Blizzard něco bude dělat, nebo to skončilo tim že se tam nový chary nemaj hlásit? Celkem mě to neba, 20 minut se dá, zapnu to...povečeřim...vykoupu dítě a pět minut počkám, ale je mi jasný že se to bude prodlužovat

Ravaod, Elf Hunter
Go to Top of Page

enki
Starting Member

28 Posts

Posted - 23/02/2005 :  08:35:37  Show Profile Send enki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar
jiste, ale to je zcela logicky krok, jak donutit lidi aby se aspon trochu rovnomerne rozdelili...

Mno...to je pravda, ale nechápu proč je rozdělujou. Je možný, že při větší koncentraci lidí by to bylo prostě přeplněný, ale tak mi to rozhodně nepřijde (možná jenom elfové nejsou populární, protože nemaj žádnou overpowered postavu). Nebo Blizzard neumí přidat další server do clusteru?

Ravaod, Elf Hunter
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 23/02/2005 :  08:36:39  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
tak v pátek se nejspíš dočkáme patche 1.2.4 který opravuje toto:

World of Warcraft Client Patch 1.2.4 (2005-02-22)

* We have deployed a client-side change that should improve performance when large numbers of players are gathered in a small area of the world. No other changes are included with this emergency patch.

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=1552784&p=1&tmp=1#post1552784
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/02/2005 :  09:20:59  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

* We have deployed a client-side change that should improve performance when large numbers of players are gathered in a small area of the world. No other changes are included with this emergency patch.

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=1552784&p=1&tmp=1#post1552784

snad to updatnou i ne evrope
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 23/02/2005 :  09:40:10  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
však jo, píšu že v pátek, stejně jako na US, kdy to zavedli při maintenance serverů jenom doufám že to pomůže
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 23/02/2005 :  10:07:05  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:
Originally posted by spajdr

snad to updatnou i ne evrope

spis bych ocenil zvyseni capu hracu na server

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 23/02/2005 :  12:03:05  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
tak je to oficiální, v pátek po restartu serverů bude aplikován patch 1.2.4
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=6575&p=1&tmp=1#post6575
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000