Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Healing pri solovani
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 18/02/2005 :  10:52:13  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Jake jsou vsechny (vetsina :) zpusoby healovani sebe sama pri solovani (behem boje), klady/zapory ?

Bearsson
Czech Heroes

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 18/02/2005 :  10:58:11  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bearsson

Jake jsou vsechny (vetsina :) zpusoby healovani sebe sama pri solovani (behem boje), klady/zapory ?

Jen co mne ted rychle napadne (nepopisuji jenom healovani sebe sama), doplnte dalsi:

- klasicke castene healy (ruzne rychle)
- insta healy self only
- insta healy targetu + self only (pres ruzne talenty napr.)
- heal over time
- heal lahve
- heal over time lahve
- bandaze
- castene vice targetove healy, ktere skacou po x targetech (vetsinou treba 3) a na kazdem dalsim targetu maji mensi efektivnost
- mezi healy se muze pocitat i absorbovani damage treba spellem (priest)
- absorbovani damage flaskou
- specialni pripadem muze byt free healovani pod bublinou a to pod utokem
- casteny heal, ktery healny nejblizsi target/y
- jestli ma warr nejaky warcry co mu nahodi nejake hp, to uz si nevzpominam
- urcite je dalsich milion zpusobu, doplnte :)

Je nejaky group heal (healne stejnou hodnotou vsechny group membery)?

Edited by - VT on 18/02/2005 10:59:52
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 18/02/2005 :  11:06:42  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Jsem zapomel dodat, ze mne hlavne zajima rogue, takze na spells se muzu jen divat ;]

Btw jak presne funguji bandaze? Jsem je zkousel jen parkrat, ale mel jsem dojem, ze bud mi jejich pouziti potvora prerusila utokem nebo snad ja sam, kdyz jsem zautocil (popr. mi ubylo zhruba tolik zivotu, kolik jsem vylecil).

Bearsson
Czech Heroes

Edited by - Bearsson on 18/02/2005 11:08:46
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 18/02/2005 :  11:37:19  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Bandažovat tě v boji může někdo jinej myslím sám ne.

Jinak jako rogue mimo lahviček máš docela smolu.

Jojako paladin sem si docela užíval. A jako druid to taky neni špatné.

Ostatní nevím.

Škoda chtělo by to neromancera :-).

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 18/02/2005 :  11:55:39  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bearsson

Jsem zapomel dodat, ze mne hlavne zajima rogue, takze na spells se muzu jen divat ;]

Btw jak presne funguji bandaze? Jsem je zkousel jen parkrat, ale mel jsem dojem, ze bud mi jejich pouziti potvora prerusila utokem nebo snad ja sam, kdyz jsem zautocil (popr. mi ubylo zhruba tolik zivotu, kolik jsem vylecil).

Bandáže je výborná věc - nesmíš ji ale přerušit. Ani svou činností ani tím, že dostaneš ránu. Takže je to jako s každým jiným skillem. Naučit se ji používat - například stunt na moba, bandage na sebe a pokračovat v boji.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 18/02/2005 :  12:02:03  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Teoreticky je imho mozne pouzit stamina buffovaci lahev jako miniaturni heal. Nemam to vyzkousene, ale tahle lahev neni na timeru (resp. ma asi 2 sec timer), takze je mozne pouzit heal lahev + stamina lahev, ale za predpokladu, ze nemas na sobe zadny stamina buff z flasky popr. mas nizsi verzi.

Edited by - VT on 18/02/2005 12:03:42
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 18/02/2005 :  12:42:31  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
Přímo během boje:
- léčící kouzla
- loknout si jednu flašku healing potionu (timer asi 2 minuty)
- jako rogue máš stun a zatímco se potvora nemůže hýbat, tak bandage (při bandážování musíš stát a nesmí tě nikdo přerušit)
- Warlock ti může udělat takovou věc, co během boje sežereš (můžeš mít u sebe max. jednu)
Toť vše

Po boji:
- jídlo (dobrá je profese Cooking - některé věci přidávají i dočasně Staminu, atp.)
- bandáže
- léčící kouzla (když kouzelníkům zbyde hodně many a málo života - neobvyklé)
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 19/02/2005 :  00:45:23  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
To, co mě docela zklamalu u bandáží je to, že i když healujete někoho jiného a ON dostane ránu, tak se mu to přeruší... ghey imo

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 19/02/2005 :  12:29:13  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
mno treba na self heal mam za taurena(druid) udelane macro reshift+stopm+regrow+rejuv+moonfire+reshift na jedne klavese :)) dobre kombo...

edit:pokud u rogue vezmes improved gouge(5s stun) a hodis si to na klavesu jako macro->tzn. stunne target a hned zacne bandage ..tak je to vice nez vpohode(vetsinou 3-5 sticku healu)

.....
http://volby.kategorie.cz/

Edited by - beldor5 on 19/02/2005 12:33:28
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 20/02/2005 :  13:06:13  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

mno treba na self heal mam za taurena(druid) udelane macro reshift+stopm+regrow+rejuv+moonfire+reshift na jedne klavese :)) dobre kombo...

edit:pokud u rogue vezmes improved gouge(5s stun) a hodis si to na klavesu jako macro->tzn. stunne target a hned zacne bandage ..tak je to vice nez vpohode(vetsinou 3-5 sticku healu)

to de asi jen s cosmosem, normalne do makra dva casty nedas, ne?
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 21/02/2005 :  10:27:28  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:

pls mohl bys sem to makro postnout nebo mi ho poslat. Jsem zkousel neco podobnyho udelat, ale nemuzu prijit jak udelat po reshiftnu pauzu abych mohl kouzlit. Vzdycky mi to zarve ze nemuzu kouzlit ze sem jeste ve spatny podobe
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 21/02/2005 :  10:49:23  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Golgoleth

quote:

pls mohl bys sem to makro postnout nebo mi ho poslat. Jsem zkousel neco podobnyho udelat, ale nemuzu prijit jak udelat po reshiftnu pauzu abych mohl kouzlit. Vzdycky mi to zarve ze nemuzu kouzlit ze sem jeste ve spatny podobe

ja na to taky poradne neprisel tak jsem si vzal talent,kterej tu dobu snizuje..

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 21/02/2005 :  11:21:33  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Golgoleth

quote:

ja na to taky poradne neprisel tak jsem si vzal talent,kterej tu dobu snizuje..

pekny ale ten talent (predpokladam SwiftShifting) tu dobu jenom zkracuje a pak tam stejne nejaka prodleva je ne ? A jak resis tu druhou prodlevu mezi regrow a reshift ta se nijak zkratit neda.
Pls postni mi to makro do mailu ve hre at se na to muzu podivat.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000