Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Mor Do Kuli
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/02/2005 :  11:52:36  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Bylo by fajn behat s flagem MdK i ve WoW. Bylo by fajn pokracovat v legende, kterou bezpochyby jsme :) Bylo by fajn zabijet zergy v disciplinovane pvp grupe :)

Bylo by fajn ukazat wow noobum co je to disciplina a jak muze byt zabavna :)

Mne a Triniu najdete na Shadow Moonu (v klasickem case 18:30 - 00:00):
Warbaby, shaman
Trinia, druid/priest (az dojde druha kopie)

Takze se Arrayo, Demawende, Corwe, Aramire, Zlato (kaslete na allianci :), Arokhu, Taurone (kasli na normal :)), Danade, Dorlasi a dalsi ozvete.

Edited by - VT on 14/02/2005 12:06:57

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 14/02/2005 :  12:30:01  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Woot. Držím palce!
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 14/02/2005 :  13:40:07  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Takze se Arrayo, Demawende, Corwe, Aramire, Zlato (kaslete na allianci :), Arokhu, Taurone (kasli na normal :)), Danade, Dorlasi a dalsi ozvete.

nevim jeste jak to dopadne, kazdopadne na moonu podle vseho ma hrat hned nekolik stredne velkych ceskych guild takze bych spise stal proti nim, navic tohle prislo uz dost pozde :( jsem dohodnutej s lidma z validusu kteri chteji hrat proti velke a pvp zdatne guilde (ti jedou hordu)
navic narozdil od jinejch guild tyhle lidi me pomahali i v dobe kdy jsem byl gimp a spolecne s jejich pomoci jsem vyrostl v negimpa alespon na tehdejsi meritka (si datadisk) coz se o "tve" guilde rict neda :(

navic tomu vsemu davaji korunku uzasne UK shopy kteri me nechteji akceptnout kreditku pricemz v bance mam vse OK a pry tam ani nedorazila zadost o autorizaci ............

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 14/02/2005 13:41:45
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 14/02/2005 :  14:30:08  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
hehe Veldo nikdy jsem do alliance nechtel jsem na shadowmoonu Araya Shamny Tauren a o MDK jsme s Dorlasem mluvili takze jsem pro
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 14/02/2005 :  14:40:53  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
ja bych se taky joinul :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 14/02/2005 :  14:59:37  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
2 Corw : na akom serveru ???

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 14/02/2005 :  15:16:17  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Pokud berete i newbie co Vám budou trochu kazit statistiky jako jsem ja a pokud by tam sli i kluci (Danad, Curtis, Brutus, Unk) tak bych se rad přidal.

Noe

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 14/02/2005 :  15:38:10  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Zdechliny drží MDK palce a jsme rádi, že budete na Horda straně. Věřím, že se potkáme minimálně na cz kanále. A také pevně věřím, že vám to vydrží a Blizzard stihne dodat PvP kontent dříve, než bude pro všechny pozdě
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 14/02/2005 :  16:38:45  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Jo takový název gildy sedne do Hordy pěkně, jen co je pravda.

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/02/2005 :  16:56:09  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Nazev Mor Do Kuli nekdy kolem roku 2000/2001 'vymyslel' clovek s nickem Acid z EQ1. Poprve byl pokud vim pouzit v DAOCu na ffa pvp serveru Mordred (byl jsem v grupe, ktera guildu mdk zakladala :)).

V soucasne dobe je DOAC Mor Do Kuli svetova gilda. Guild leader uz taky neni cech. Nicmene zacinala jako pure ceska gilda pod vedenim Arry a Tibora.

Ve WoW 'zacneme' taky jako ceska gilda only.

Edited by - VT on 14/02/2005 16:57:36
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 14/02/2005 :  17:26:37  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Mmmmmmm..... no, těžké to rozhodnutí :) Škoda, že nejdete ali, bo na Hordu mě láká i Udgaard >< tož já nevím. Každopádně včera jsme byli v hospodě s Bullem, Mnichem a pár dalšíma lidma a domlouvali se na společném serveru. A rozhodně chci hrát s nima, tak pokud by si vzal i PvE magora(čau Bulle!) tak možná....
Ještě jedna otázka, jak dlouho myslíš, že "zmačkanou pve MMORPG z roku 95" budete hrát?
Edit: mě se hlavně nechcou mazat 15kové chary(jeden je bratrův, asi mě zabije :)). Imo poďte k ali

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 14/02/2005 21:36:55
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 14/02/2005 :  17:38:23  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nazev Mor Do Kuli nekdy kolem roku 2000/2001 'vymyslel' clovek s nickem Acid z EQ1. Poprve byl pokud vim pouzit v DAOCu na ffa pvp serveru Mordred (byl jsem v grupe, ktera guildu mdk zakladala :)).

V soucasne dobe je DOAC Mor Do Kuli svetova gilda. Guild leader uz taky neni cech. Nicmene zacinala jako pure ceska gilda pod vedenim Arry a Tibora.

Ve WoW 'zacneme' taky jako ceska gilda only.

Myslim ze MDk bylo zalozeno drive a to na rvr serveru Nimue Hib byl jsem u toho kdyz to dusei s arrou delali
Edit sorry a s Corwinem taky na tebe jsem malem zapomel :o)

Edited by - Araya on 14/02/2005 17:39:59
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 14/02/2005 :  20:23:16  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

Myslim ze MDk bylo zalozeno drive a to na rvr serveru Nimue Hib byl jsem u toho kdyz to dusei s arrou delali

ano mdk jsme zakladali poprve na nimue a kolem lvl 30-35 prisel mythic s mordredem a server jsme opustili, tehda se nam zdalo ze hrat na malo osidlenem serveru je fajn bo zergy
http://guilds.camelotherald.com/guilds/guild.php?s=Nimue&g=596
chary tibora arry a dalsich zakladatelu se neukazuji bo nemaji zaplaceny acc ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 14/02/2005 :  20:38:49  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
Uz to mam na ceste! Pockejte na me se zakladanim Trin uz se tesim jak to spolu zase vse ohealujeme

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Ahmed
Starting Member

84 Posts

Posted - 14/02/2005 :  21:21:14  Show Profile  Send Ahmed an ICQ Message Send Ahmed a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zlato (kaslete na allianci :), A

Zni to zajimave to jo, musim si to promyslet.

Zlatovous <MdK> Mordred DAoC
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 15/02/2005 :  02:08:23  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ahmed

quote:

Nic nerozmejslej a pojd mastit za hordu
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 15/02/2005 :  07:21:07  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

Přesně tak - byl jsem u toho, když se začínalo levelovat na Nimue (tenkrát jako opět Druid pro změnu )

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/02/2005 :  08:55:39  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ahmed

quote:

Jasne, druida a huntera muzete hrat i za hordu. Cekame na vas :)
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 15/02/2005 :  15:32:14  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
No ja se samozrejme pridam. Bohuzel zacnu hrat az v pondeli. No snad nebudete 60 hehe.

Pokud by bylo potrebovat me lognout jen na zalozeni guildy muzu to naistalovat na notas a pripojit se z chaty.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 15/02/2005 15:33:45
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:32:50  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Diky vsem Zdechlinam co pomohli zalozit MdK (Shimi, Hroch, Sandra, neznamy NC).
A to i pres nekolik padu server, brutalni lagy a riziko, ze se to nepodari (nikdo si nebyl jist zda tech 10 lidi co podepisuje papir musi byt online).

Online nas bylo v momente creatu gildy asi sest a gildu se vytvorit podarilo.

Posledni pad serveru nastal asi 3 minuty po vytvoreni gildy. Nastesti mam potvrzeno, ze nedoslo k rollbacku a gilda existuje :).

Diky za vas cas.

www.mordokuli.com

Edited by - VT on 15/02/2005 21:34:25
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:49:09  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
quote:

www.mordokuli.com

Nerikals , ze budete guilda cechu ? Ja jen , ze to na tech strankach pises anglicky .)

Upravení quote

Edited by - Aramir on 15/02/2005 21:50:46
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:50:49  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulway

quote:

www.mordokuli.com

Nerikals , ze budete guilda cechu ? Ja jen , ze to na tech strankach pises anglicky .)

Protoze to forum ctou vetsinou lidi co cesky neumi ...

Edited by - VT on 15/02/2005 21:51:05
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:51:48  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulway

quote:

www.mordokuli.com

Upravení quote

to sou stranky pro DAoC guildu MDK

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 15/02/2005 :  22:14:07  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
http://www.worldofwar.net/tabard/tabbard-45-3-16-88-16.jpg
Pwnt

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/02/2005 :  22:15:57  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem o podobnem mdk zaludu na tabard taky premyslel, ale prijde mi moc splasklej.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/02/2005 :  07:15:08  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Teda, neviem ako je to na vyzsich leveloch, ale co som zatial nasiel plaste tak mi neboli ani po zadok, tak to teda neni moc plast. Dufam ze neskor budu aj dlhsie, pretoze na tomto malickom by cez moje vlasy nebolo vidno nic.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 16/02/2005 :  09:28:09  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Na pláště se nedává znak. Od toho je Tabard.

Edited by - Aramir on 16/02/2005 09:32:09
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/02/2005 :  09:48:26  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Teda, neviem ako je to na vyzsich leveloch, ale co som zatial nasiel plaste tak mi neboli ani po zadok, tak to teda neni moc plast. Dufam ze neskor budu aj dlhsie, pretoze na tomto malickom by cez moje vlasy nebolo vidno nic.

Budou delsi.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 16/02/2005 :  10:03:32  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Jojo, první delší cloak jsem našel v deadmines(něco jako wailing caverns asi).

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/02/2005 :  16:18:58  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ahaaaaaaa, ja reku to sa dava na plaste
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 18/02/2005 :  05:22:53  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Um ? Madar ?!

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 18/02/2005 :  08:09:45  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

quote:

Um ? Madar ?!

No to je smutné, že nejsi schopen rozeznat slovenštinu. A ano, to je slovenština bez překlepu.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 18/02/2005 :  08:31:28  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:

quote:

Um ? Madar ?!

No to je smutné, že nejsi schopen rozeznat slovenštinu. A ano, to je slovenština bez překlepu.

holt ne kazdej ma smysl pro humor no ...
on by to treba Kabat pochopil ^^

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 18/02/2005 :  08:35:35  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

holt ne kazdej ma smysl pro humor no ...
on by to treba Kabat pochopil ^^

A co na tom bylo tak humorného ?
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/02/2005 :  08:52:02  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jako myslim ze pre vacsinu cechov (teda tych komikov) su slovaci madari takze to bolo myslene tak.

BTW ale fakt je tam trosku prehodeny slovosled, takze mas aj trosku pravdu ...
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 18/02/2005 :  09:03:09  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jako myslim ze pre vacsinu cechov (teda tych komikov) su slovaci madari takze to bolo myslene tak.

BTW ale fakt je tam trosku prehodeny slovosled, takze mas aj trosku pravdu ...

Výborně Pepo, do budoucna vím, koho se nemám zastávat.

BTW: Slovosled je v pořádku, chybí Ti tam čárka za "reku".
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/02/2005 :  09:07:16  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nicmene hovorova, a to jejich "reku ci neni som tuna" u me vyvolava usmev na tvari kdykoliv to uslysim.
Se Stilgarovym postem jsem si treba vzpomel na vojnu, takze nekoho pobavi nekoho ne ale urazit snad nemuze nikoho.

Black

Edited by - Black on 18/02/2005 09:08:29
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/02/2005 :  10:29:30  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak teda Gabriel neviem z kade mas hodiny slovenskej gramatiky, ale tam ciarka nema byt. To malo byt ja reku sa to dava a nie ja reku to sa dava . OMG, to je tema a problemy, tak radsej uz kaslime na to
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/02/2005 :  10:30:25  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

quote:

Nicmene hovorova, a to jejich "reku ci neni som tuna" u me vyvolava usmev na tvari kdykoliv to uslysim.
Se Stilgarovym postem jsem si treba vzpomel na vojnu, takze nekoho pobavi nekoho ne ale urazit snad nemuze nikoho.

Si to priznaj ze zavidis I ked vy mate tiez nejake pikosky, ja si to vsetko nepamatam, ale taka priskyrice (neviem ako su na tom IY cka )
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 18/02/2005 :  10:38:26  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak teda Gabriel neviem z kade mas hodiny slovenskej gramatiky, ale tam ciarka nema byt. To malo byt ja reku sa to dava a nie ja reku to sa dava . OMG, to je tema a problemy, tak radsej uz kaslime na to

Hehe prověřím to u své slovenské manželky, česko/slovenských dětí a zbytku púchovské rodiny a bratislavské pobočky. Nechám na to udělat jazykový rozbor a pak sem prdnu mnohostránkový referát.

Nicméně Pepo, jsi špatný partner do nepohody
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,18 seconds. on eygor Snitz Forums 2000