Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Tak kde to teda koupite?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/02/2005 :  10:15:31  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tak zase nic, to by mě pak zajímalo, když se balík ztratí, jak se to řeší s nějakým UK shopem
Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 16/02/2005 :  10:42:11  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
Taky uz zacinas byt drobatko nasrany ??! Ale ty uz aspon hrajes ne ?
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 16/02/2005 :  10:45:34  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Pokud se ti balík ztratí, tak máš asi smůlu.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 16/02/2005 :  10:47:24  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Podle me nema. Nevim teda jak to posilaj, ale urcite je zasilka pojistena. Takze bych postupoval jako u nas... oznamit, ze ti to nedoslo, oni to overej, vyreklamujou a vratej penize, nebo poslou znova.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/02/2005 :  10:50:30  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RedGuard

Taky uz zacinas byt drobatko nasrany ??! Ale ty uz aspon hrajes ne ?

Jasně že hraju, ale prostě nechci vyhodit do luftu jenom tak 1360Kč co mi už zebrali z kreditky. Kontroloval jsem ještě adresu kam to poslali, jestli jsem se někde nepřeklepnul, ale vše je v pořádku.
Go to Top of Page

puki
Starting Member

39 Posts

Posted - 16/02/2005 :  10:51:21  Show Profile Send puki a Private Message  Reply with Quote
pre slovakov z bratislavy ...
dneska to malo dojst do Brlohu a prave volali, ze to dostali
zevraj mali dostat 100ks a odhadom 15-20 je uz odlozenych na zalohu
cena je trocha vyssia 1900sk ale dostupne to je hned, teda zajtra bude uz neskoro (podla predavajuceho ma cca 90 ludi upozronenie na mail)
Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 16/02/2005 :  11:00:00  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
spajdr: no vidis.. tak to je jeste docela v pohode , ale je to nemam jeste vubec a sere me to kazdej den vic.
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 16/02/2005 :  11:27:59  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
když se to ztratí tak to musej poslat znova

ale divný je že jsem to objednal v pátek ze dvou uk shopů, oba mi to v pondělí odpoledne poslali ale ještě mi ani jeden nestrhnul peníze (nebo mi banka nezúčtovala tu transakci na CZK), docela se divim že jsou tak neopatrný (nebo spíš banka?)

btw kde jste to objednali vy co vám to nepřišlo?

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/02/2005 :  11:54:54  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

ale divný je že jsem to objednal v pátek ze dvou uk shopů, oba mi to v pondělí odpoledne poslali ale ještě mi ani jeden nestrhnul peníze (nebo mi banka nezúčtovala tu transakci na CZK), docela se divim že jsou tak neopatrný (nebo spíš banka?)

To je normální, já si to z game.net objednal v pondělí, poslali mi to ve středu a peníze strhli až v pátek (teda spíš banka byla tak pomalá). Ještě aby to došlo.
Go to Top of Page

krles
Starting Member

2 Posts

Posted - 16/02/2005 :  14:32:21  Show Profile Send krles a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:
Originally posted by Cotouch

To je normální, já si to z game.net objednal v pondělí, poslali mi to ve středu a peníze strhli až v pátek (teda spíš banka byla tak pomalá). Ještě aby to došlo.

tys to objednaval minuli pondeli? ze ti to de tak dlouho, ja to tam objednaval ve ctvrtek penize blokli v patek a poslali to v pondeli, po posledni zkusenosti objednavek z anglie sem myslel ze to dojde dneska(praha), ale vypada ze mam asi smulu :(
Go to Top of Page

Thrakath
Starting Member

Thrakath

96 Posts

Posted - 16/02/2005 :  15:02:45  Show Profile  Send Thrakath an ICQ Message Send Thrakath a Private Message  Reply with Quote
Zrovna jsem se vratil z Ostravy, v Comforu nedostali a nedostanou ani kus, v JRC taky ne (az tak za par tydnu) ale podarilo se mi natrefit na jeden obchod, kde zrovna dostali dodavku 6-ti cerstvych kusu WoW :-) prodavac jeste ani neznal cenu ;-) tak jsem hned jeden zabavil.

Kdyby nekdo mel zajem o blizsi informace, tak ICQ 18685565, v poledne jeste meli 5 kousku :-)

Lovu zdar !

EDIT: je mozne, ze maji WoW na pobockach http://www.topcd.cz ale nemam to overeno (jen Ostravu)

Edited by - Thrakath on 16/02/2005 16:16:34
Go to Top of Page

Argald
Junior Member

512 Posts

Posted - 16/02/2005 :  15:34:11  Show Profile  Visit Argald's Homepage  Send Argald an ICQ Message Send Argald a Private Message  Reply with Quote
V Praze to maj v Bontonlandu na vaclavaku dostali to ve tri hodky cena 1699
Go to Top of Page

Thrakath
Starting Member

Thrakath

96 Posts

Posted - 16/02/2005 :  15:50:17  Show Profile  Send Thrakath an ICQ Message Send Thrakath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Alderon

V Praze to maj v Bontonlandu na vaclavaku dostali to ve tri hodky cena 1699

To vypada, jako by to dneska dorazilo do vic obchodu z CDPROJEKTU, dali na to nalepku, pridali registracni kartu a strucny manual + zafoliovali...
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 16/02/2005 :  16:38:01  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Kdo ma zajem - poslednich 7 kousku - www.tambazaar.cz - neni to zadnej pochybnej eshop typu xzone/microgames kde to budou mit az koncem mesice ale kamenej kramek kterej to ma a za 2 dny to mate doma.
cena 1500 + 100 dobirka.
budete se divit ale tech 1500 (1499) je nakupka !! ano, cdprojekt sou svine nejvetsi a proste dealerskou cenu dali vejs nez jakou maj pro normalni zakazniky :( holt jim nic nerika obchodni etika (puvodni cena pro velko odberatele mela byt 1300)
maji 2 kousky horde a 5 kousku alianci

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Son-Draken
New Member

165 Posts

Posted - 16/02/2005 :  16:48:43  Show Profile Send Son-Draken a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Kdo ma zajem - poslednich 7 kousku - www.tambazaar.cz - neni to zadnej pochybnej eshop typu xzone/microgames kde to budou mit az koncem mesice ale kamenej kramek kterej to ma a za 2 dny to mate doma.
................

heh pochybnej? nic proti Rodiere ,ale ja to mel(a to vecina lidi) od X-zonu uz v patek 11tyho ...takze trochu zcestny info...

Nebojuji pro čest.Bojuji abych vyhrál!
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 16/02/2005 :  16:58:47  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Pokud se ti ztrati zasilka neni az tak jisty ze ti to poslou znova. Oni to maj vetsinou pojistene jen do predani ceske poste. Pokud ti to ukradne nekdo v ceske poste (coz je nejpravdepodobnejsi), tak ti UK shop pouze posle potvrzeni ze to dal royal mail a potvrzeni od royal mail ze to prevzala ceska posta a tim to konci. Me uz se to jendou stalo a muzu rict ze dohadovat a soudit se s Ceskou postou za tech 1500 nestoji.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

krles
Starting Member

2 Posts

Posted - 16/02/2005 :  18:52:47  Show Profile Send krles a Private Message  Reply with Quote
takze updatuju to ve ctvrtek 10.2 20,45 objednano v patek blokly penize v pondeli poslano a dneska doruceno a to vse z game.net ...
Go to Top of Page

c4mel
Starting Member

46 Posts

Posted - 16/02/2005 :  21:02:05  Show Profile  Visit c4mel's Homepage  Send c4mel an ICQ Message Send c4mel a Private Message  Reply with Quote
Hmm, my mame od soboty na sendit.com status "SHIPPED 12.2.05", ale balik nikde (penize si uz strhli). Jedna se o 6 krabic. Uz to nekomu pls ze senditu doslo? Jak dlouho to tak trva od statusu SHIPPED? Jsem z Prahy...
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000