Author |
Topic  |
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 10:15:31
|
Tak zase nic, to by mě pak zajímalo, když se balík ztratí, jak se to řeší s nějakým UK shopem  |
 |
|
RedGuard
Starting Member
74 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 10:42:11
|
Taky uz zacinas byt drobatko nasrany ??! Ale ty uz aspon hrajes ne ? |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 10:45:34
|
Pokud se ti balík ztratí, tak máš asi smůlu. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 10:47:24
|
Podle me nema. Nevim teda jak to posilaj, ale urcite je zasilka pojistena. Takze bych postupoval jako u nas... oznamit, ze ti to nedoslo, oni to overej, vyreklamujou a vratej penize, nebo poslou znova. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 10:50:30
|
quote: Originally posted by RedGuard
Taky uz zacinas byt drobatko nasrany ??! Ale ty uz aspon hrajes ne ?
Jasně že hraju, ale prostě nechci vyhodit do luftu jenom tak 1360Kč co mi už zebrali z kreditky. Kontroloval jsem ještě adresu kam to poslali, jestli jsem se někde nepřeklepnul, ale vše je v pořádku. |
 |
|
puki
Starting Member
39 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 10:51:21
|
pre slovakov z bratislavy ... dneska to malo dojst do Brlohu a prave volali, ze to dostali zevraj mali dostat 100ks a odhadom 15-20 je uz odlozenych na zalohu cena je trocha vyssia 1900sk ale dostupne to je hned, teda zajtra bude uz neskoro (podla predavajuceho ma cca 90 ludi upozronenie na mail) |
 |
|
RedGuard
Starting Member
74 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 11:00:00
|
spajdr: no vidis.. tak to je jeste docela v pohode , ale je to nemam jeste vubec a sere me to kazdej den vic. |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 11:27:59
|
když se to ztratí tak to musej poslat znova
ale divný je že jsem to objednal v pátek ze dvou uk shopů, oba mi to v pondělí odpoledne poslali ale ještě mi ani jeden nestrhnul peníze (nebo mi banka nezúčtovala tu transakci na CZK), docela se divim že jsou tak neopatrný (nebo spíš banka?)
btw kde jste to objednali vy co vám to nepřišlo? |
offline |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 11:54:54
|
quote: Originally posted by Cotouch
ale divný je že jsem to objednal v pátek ze dvou uk shopů, oba mi to v pondělí odpoledne poslali ale ještě mi ani jeden nestrhnul peníze (nebo mi banka nezúčtovala tu transakci na CZK), docela se divim že jsou tak neopatrný (nebo spíš banka?)
btw kde jste to objednali vy co vám to nepřišlo?
To je normální, já si to z game.net objednal v pondělí, poslali mi to ve středu a peníze strhli až v pátek (teda spíš banka byla tak pomalá). Ještě aby to došlo. |
 |
|
krles
Starting Member
2 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 14:32:21
|
quote: Originally posted by spajdr
quote: Originally posted by Cotouch
btw kde jste to objednali vy co vám to nepřišlo?
To je normální, já si to z game.net objednal v pondělí, poslali mi to ve středu a peníze strhli až v pátek (teda spíš banka byla tak pomalá). Ještě aby to došlo.
tys to objednaval minuli pondeli? ze ti to de tak dlouho, ja to tam objednaval ve ctvrtek penize blokli v patek a poslali to v pondeli, po posledni zkusenosti objednavek z anglie sem myslel ze to dojde dneska(praha), ale vypada ze mam asi smulu :( |
 |
|
Thrakath
Starting Member

96 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 15:02:45
|
Zrovna jsem se vratil z Ostravy, v Comforu nedostali a nedostanou ani kus, v JRC taky ne (az tak za par tydnu) ale podarilo se mi natrefit na jeden obchod, kde zrovna dostali dodavku 6-ti cerstvych kusu WoW :-) prodavac jeste ani neznal cenu ;-) tak jsem hned jeden zabavil.
Kdyby nekdo mel zajem o blizsi informace, tak ICQ 18685565, v poledne jeste meli 5 kousku :-)
Lovu zdar !
EDIT: je mozne, ze maji WoW na pobockach http://www.topcd.cz ale nemam to overeno (jen Ostravu) |
Edited by - Thrakath on 16/02/2005 16:16:34 |
 |
|
Argald
Junior Member

512 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 15:34:11
|
V Praze to maj v Bontonlandu na vaclavaku dostali to ve tri hodky cena 1699 |
 |
|
Thrakath
Starting Member

96 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 15:50:17
|
quote: Originally posted by Alderon
V Praze to maj v Bontonlandu na vaclavaku dostali to ve tri hodky cena 1699
To vypada, jako by to dneska dorazilo do vic obchodu z CDPROJEKTU, dali na to nalepku, pridali registracni kartu a strucny manual + zafoliovali... |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 16:38:01
|
Kdo ma zajem - poslednich 7 kousku - www.tambazaar.cz - neni to zadnej pochybnej eshop typu xzone/microgames kde to budou mit az koncem mesice ale kamenej kramek kterej to ma a za 2 dny to mate doma. cena 1500 + 100 dobirka. budete se divit ale tech 1500 (1499) je nakupka !! ano, cdprojekt sou svine nejvetsi a proste dealerskou cenu dali vejs nez jakou maj pro normalni zakazniky :( holt jim nic nerika obchodni etika (puvodni cena pro velko odberatele mela byt 1300) maji 2 kousky horde a 5 kousku alianci |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Son-Draken
New Member

165 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 16:48:43
|
quote: Originally posted by Rodier
Kdo ma zajem - poslednich 7 kousku - www.tambazaar.cz - neni to zadnej pochybnej eshop typu xzone/microgames kde to budou mit az koncem mesice ale kamenej kramek kterej to ma a za 2 dny to mate doma. ................
heh pochybnej? nic proti Rodiere ,ale ja to mel(a to vecina lidi) od X-zonu uz v patek 11tyho ...takze trochu zcestny info...
|
Nebojuji pro čest.Bojuji abych vyhrál!
|
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 16:58:47
|
Pokud se ti ztrati zasilka neni az tak jisty ze ti to poslou znova. Oni to maj vetsinou pojistene jen do predani ceske poste. Pokud ti to ukradne nekdo v ceske poste (coz je nejpravdepodobnejsi), tak ti UK shop pouze posle potvrzeni ze to dal royal mail a potvrzeni od royal mail ze to prevzala ceska posta a tim to konci. Me uz se to jendou stalo a muzu rict ze dohadovat a soudit se s Ceskou postou za tech 1500 nestoji. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
krles
Starting Member
2 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 18:52:47
|
takze updatuju to ve ctvrtek 10.2 20,45 objednano v patek blokly penize v pondeli poslano a dneska doruceno a to vse z game.net ... |
 |
|
c4mel
Starting Member
46 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 21:02:05
|
Hmm, my mame od soboty na sendit.com status "SHIPPED 12.2.05", ale balik nikde (penize si uz strhli). Jedna se o 6 krabic. Uz to nekomu pls ze senditu doslo? Jak dlouho to tak trva od statusu SHIPPED? Jsem z Prahy... |
 |
|
Topic  |
|