Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Theurg
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 11/02/2005 :  07:54:07  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
Tak sme rozjel na mordredu theurga, jedu ice, ale ocenil bych nejaky rady, treba na jaky monstra chodit , treba mate nejaky vychytany:) A taky jestli se namm respecnout na neco jinyho co je lepci:)
atd.

"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria
"Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow)
"Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow)

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/02/2005 :  10:27:54  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
No muzu jen mluvit jak to asi tak je na RvR serverech.... fotm specka je 41 ice/35 earth nebo 45 air/zbytek ice (ted presne nevim kolik se tam narve)
moby si vybirej ty co jsou slaby na spirit, protoze ice peti maji spirit damage, tzn. typicky jsou to napriklad giant skeletons(tzn. nemrtvi, nekde jsem cetl ze se to prekryva s tim kam chodi necromanti... navic pokud si sezenes nekra do dvojice tak je to uplne super protoze ti muze hazet power).
Vyhoda ice petu je, ze maji v nuku snare... na zlutky by meli stacit asi tak 2 peti ... na orange 3
pamatuj si ze jak ti prvni pet zemre, tak mob pujde po tobe, vyhodne je polozit prvniho peta, trochu si ustoupit (ja jsem strafnul) a polozit druhyho... protoze kdyz mob chasne peta na blizko tak prechazi na melee, ktery je u ice peta smesny.
rozhodne neudelej tu kravinu co ja aby jsi mel trispec 35e/25i/32a protoze si v pve nezahrajes.
Jo a priprav se na "sit-a-lot" :-) peti fakt zerou hodne... navic jsou to procenta a ne cisla, sezen si co nejdriv focusy... pak ti spotreba vyrazne klesne...
Muzes zkusit i nukovat baseline nukem, kdyz budes mit vysokou ice spec, jestli se nepletu tak to snizuje dmg variance. ten dd+snare nuke se myslim moc nepouziva, protoze neni moc efektivni...

Ale myslim, ze me kdyz tak lidi tady opravi, hlavne z hlediska toho jak to chodi na Mordredu.

no mmo
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/02/2005 :  10:49:35  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
FOTM specka neni ice ani air, ale earth bo earth theurg je najlepsi interupt v hre. Ale zase na solo to neni najlepsie.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/02/2005 :  11:06:00  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Takhle... ta spec co jsem psal je 41ice/35 earth, rozdil mezi earth 32lvl petem a 48 lvl petem je akorat ve speed a dmg, hps maji stejny, duration taky, max level taky.
vyhoda je, ze ice petem muzes doplnovat earth peta, kterej ma vetsi duration, ale rychlejc umre (staci 1 pbae), navic ice pet obchazi bodyguard ma solidni casttime (nekde jsem cetl 2.5s), a boltuje z 1875 range.

Opet... vse plati pro RvR na PvP serveru jsem nehral. Rad si poslechnu v cem je to na PvP serveru jine. A pokud mozno argumenty, nez jen prohlaseni ze earth je nejlepsi interrupt ve hre.

no mmo
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 11/02/2005 :  13:00:15  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
na mordredu funguje vse jinak, lidi tu vic premejsleji a delaji takove prkotiny jako ze vyuzivaji moznosti hry na maximum, tj. napr si delaji specky ktere presne sedi do nejakeho konkretniho setupu a pak kdyz ten setup neni kompletni (kamos kterej ma body sorce ktery me debufuje na ddcko neni ve hre protoze je nemocnej nebo neco) tak to stoji zahovno ;)

kdyz prisel sharl (legendarni mordred theurg) s earth speckou vsichni na nej koukali na blbce a trvalo to lidem pul roku nez pochopili ze kdyz nechaji theurga udelat ty svoje "gimp" earth pety tak sou v pr. ledaze umi proti petum hrat - take to jde ...

vsechny specky maji sve+ a vsichni peti jsou schopni delat rozumnej interrupt ale earth ma tu obrovskou vyhodu ze ti peti maji speedu... pokud planujes hrat v grupe tak earth je fotm volba, pokud chces hrat solo nebo v high rr grupe (a sam jsi high rr) pak je velmi dobra volba air specka zbytek earth, na interrupt delas earth pety jinac jsi plnohodnotny dmg dealer

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/02/2005 :  13:39:34  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
oki :-) tohle je rozumna argumentace ;-)...

je fakt ze earthlordovi myslim nic neutece (nejsem si uplne jistej skaldem). Ale porad vidim jako nevyhodu to male mnozstvi zivotu.

Takze pokud bych to obratil, ze lidi vedi jak hrat, tak bych mohl tvrdit, ze se lidi nauci na earth pety pouzivat qc+pbae a maji po problemu...

myslim, ze pokud pujde hodne vysoko v earth (48) tak nebude v zadne dalsi specce mit prakticky nic uzitecnyho... a zda se mi to jako velke oslabeni. Chci tim rict, ze me osobne se libi to 41i/35e prave z duvodu toho ze je tam 2. nejlepsi dd+snare nuke, base nuke, ae root, range pet + mam zluty pbt a 1min trvajiciho rychlyho peta (i kdyz ne uplne nejrychlejsiho s ne uplne nejlepsim dmg a to-hit, ale se stejnyma zivotama (prakticky)).

Kdybych mel respec stone, tak tohle by byla moje nynejsi volba na rvr serveru... (bohuzel respec stone nemam a hnedtak mit nebudu, ale to uz je jina kapitola)

Nehlede na to, ze vyexpit se na earth specce je fakt umeni... ale na druhou stranu by to z krys udelalo o dost lepsiho hrace ;-).

no mmo
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 12/02/2005 :  00:11:03  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
Tak me se ice na solovani zatim osvedcuje, na zlutky mi staci 2 peti a na oranz 3:)

Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 14/02/2005 :  09:24:48  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
Koho zajima jak je char dobrej v PvE ? Max na solo lvl, ale koho zajima nejake solovani... to je nuda. Najit gildu a v ni se prosadit :D

50 Berseker Rozsekal [EU PvP-Camlann] RR 11L0 .:- NEXUS -:.
50 Druid Rozsekal [Excalibur][HIBERNIA] RR 4L7
Go to Top of Page

Khazrak
Starting Member

83 Posts

Posted - 14/02/2005 :  11:01:39  Show Profile  Send Khazrak an ICQ Message Send Khazrak a Private Message  Reply with Quote
Ja bych rekl ze to asi hodne zajima ty, co nemaji guildu/lidi co jim poskytnou PL.

Aldery - teh gimpest minstrel
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 15/02/2005 :  08:02:46  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
tak pokud do grupy tak snad earth, kvuli pbt, budes vitany v exp grupach a pak respecni na air , najdi guildu a vybavu a budes spokojenej.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 15/02/2005 :  10:30:00  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pramen

tak pokud do grupy tak snad earth, kvuli pbt, budes vitany v exp grupach a pak respecni na air , najdi guildu a vybavu a budes spokojenej.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/02/2005 :  10:52:10  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Rada nad zlato
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 15/02/2005 :  11:24:14  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

myslim, ze pokud pujde hodne vysoko v earth (48) tak nebude v zadne dalsi specce mit prakticky nic uzitecnyho... a zda se mi to jako velke oslabeni. Chci tim rict, ze me osobne se libi to 41i/35e prave z duvodu toho ze je tam 2. nejlepsi dd+snare nuke, base nuke, ae root, range pet + mam zluty pbt a 1min trvajiciho rychlyho peta (i kdyz ne uplne nejrychlejsiho s ne uplne nejlepsim dmg a to-hit, ale se stejnyma zivotama (prakticky)).

kuli pbt nespecuj, pbt stoji zaprd v pvp
jako theurg bys na mordredu byl porad mrtvej proto se jede high earth protoze se theurg rezne a nez ho zabijou znova vyhazi par petu
pro zkuseneho hrace s vyssim rankem je samozrejme lepsi dd specka
specovat na 2nd dd je nesmysl

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 15/02/2005 :  11:50:22  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Heh :-) tak to ovsem je ouplne jina ;-)
no krys se ma na co tesit ;-)

no mmo
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 15/02/2005 :  22:28:25  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
Abych to plne pochopil to jako me pri pvp zabijou hned a ja zacinam poradne kouzlit az po tom co me resnou? A i pak po me pudou zas prednostne jo? parada

Go to Top of Page

Tomcon
New Member

102 Posts

Posted - 16/02/2005 :  03:18:27  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message  Reply with Quote
Ano.

Missunderstood - Eldritch DAoC Eden
Missunderztood - Bard DAoC Eden
Missundastood - Chanter DAoC Eden
Missundaztood - Blademaster DAoC Eden
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/02/2005 :  07:08:20  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No, pokial hra dobra grupa ptori tebe a ma tvoju grupu precitanu, tak jak ta zbadaju tak do 1-3 sekund mas na sebe main asssist, a za dalsich 3-5 sekund si mrtvy. Pokial mate BG tak sa situacia meni, ale tak ci tak si nic nevykastis lebo budes interuptovany
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 16/02/2005 :  07:56:27  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
Takze si co nejdriv poridit nejakej artik s iluzema, abych byl panter nebo neco podobnyho:) to me poznaj az neco vykouzlim:)

Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 16/02/2005 :  12:36:10  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
atlantis tablet a mad scalary
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/02/2005 :  16:13:06  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
To ti pomoze na jeden boj, druhy krat uz budu mat na tvoje meno makro. A pokial budes fakt dobry, tak bude na teba mat makro zakazdym
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 16/02/2005 :  17:45:34  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
Takze zaklad je nebejt dobrej

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 17/02/2005 :  10:13:20  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Ja mam treba makro /target Motinculo na vsech mojich charech. :)

Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 17/02/2005 :  10:23:47  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

Ano to je pravda, trosku nevyhoda je, kdyz Deim jede healera, a enemy grupa ziska v podstate dalsiho healera navic a my umreme, jeste by jsi na tom mel zapracovat bratre :)
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 17/02/2005 :  16:53:18  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by uschi

quote:
Originally posted by Deimnia

Ano to je pravda, trosku nevyhoda je, kdyz Deim jede healera, a enemy grupa ziska v podstate dalsiho healera navic a my umreme, jeste by jsi na tom mel zapracovat bratre :)

Ja se aspon Druxii nesnazim shearnout buffy.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000