Author |
Topic  |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 07/07/2004 : 12:58:28
|
Prosim vas, zrovna bych chtel skusit zacit hrat u Midgardu za Wariora. Rad bych pouzival obojrucni kladivko. Ale nevim jestli to je vubec dobrej napad a jak rozdelit body to skillu? Jak by to melo vypadat na 50 lvl kdybich chtel bejt obojruc. kladivoun Troll war. Nebo je lepsi class pro objorucni zbrane? Dekuji :-)
|
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
|
| |
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 07/07/2004 : 13:37:02
|
mno troll je dobrej ma velkou silu takze kdyz uhodi je to slupka, ale presto ze chces byt 2h bych dal 42 do stitu kvuli slamu aby jsi si mohl nepritele stunnout a pak do mazjznout nejakou pozicni speckou nejlepe conquer ze zadu, tak ze moje spec by byla asi 50hammer 42 shield a 39 parry to vychazi tak bych to jel ja |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 07/07/2004 : 14:33:33
|
Ale to znamena ze bych obojruc mohl jet stejne vid? Proste bych meznul se stitem a pak nasadil obojruc jo? :-) Alebo sem to spatne pochopil? Na obojruc kladivo je nakej specialni skill, nebo je to jen ciste ten "hammer" ? :-) Edit : Ted sem slisel ze nejlepsi je Norseman Viking pro wara? Co vy na to? :-) |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
Edited by - Kojot on 07/07/2004 15:26:10 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 07/07/2004 : 16:31:22
|
Pokud chceš jet více 2H, tak jednoznačně troll, ale je to víceméně otázkou vkusu... Záleží na tom, kt. rasa se ti více líbí. A specka jedině 50 weapon(hammer), 42 štít, 39 parry. A ještě k tvé otázce ohledně 2H: midgard má tu výhodu, že specuje 1H a 2H v jednom skillu-tudíž s 50 hammer můžeš používat jak 2H, tak 1H. Třeba v hibu je to jinak, tam mám blades,blunt,thrust-1H a Cletic Spear,Large Weapon-2H(oni mají zase tu výhodu v 2H, že si můžou vybrat typ dmge-jestli thrust, crush nebo slash) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 07/07/2004 : 21:59:16
|
Podle me je ale nej warr se speckou 50 weapon 50 shield rest parry a rasa Norseman. Ale na poradny " Pecky " doporucuji Savage, Thanea nebo Zerka, ale Skald je taky dost silnej . |
Edited by - Pramen on 07/07/2004 22:09:49 |
 |
|
querb
New Member

125 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 01:20:32
|
quote: Originally posted by Kojot
slisel
Vazne? |
Ticho leci  |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 03:09:03
|
Dekuji vsem co mi poradili :-) Litost vsem co sem prisli prudit.... Takze z tohohle vseho usuzuji ze pokud chci char co da jednou ranou nejvetsi dmg (bez ohledu na rychlost) tak troll, war, obojruc, spravne? Kuji |
Edited by - Kojot on 08/07/2004 03:09:29 |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 03:17:30
|
Dekuji vsem co mi poradili :-) Litost vsem co sem prisli prudit.... Takze z tohohle vseho usuzuji ze pokud chci char co da jednou ranou nejvetsi dmg (bez ohledu na rychlost) tak troll, war, obojruc, spravne? Kuji
Jako warr mel by. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 09:51:16
|
quote: Originally posted by Pramen
Podle me je ale nej warr se speckou 50 weapon 50 shield rest parry a rasa Norseman. Ale na poradny " Pecky " doporucuji Savage, Thanea nebo Zerka, ale Skald je taky dost silnej .
co je to za kravinu jestli chce jet 2h kladivo k cemu mu bude 50 shield nevis? a Norseman ? mno to si se moc netrefil. Savage na poradny pecky ? myslim 2h savage troll? No a Thane to si ujel nekam do rise snu nebo co ?
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 09:54:40
|
Ale to znamena ze bych obojruc mohl jet stejne vid? Proste bych meznul se stitem a pak nasadil obojruc jo? :-) Alebo sem to spatne pochopil? Na obojruc kladivo je nakej specialni skill, nebo je to jen ciste ten "hammer" ? :-) Edit : Ted sem slisel ze nejlepsi je Norseman Viking pro wara? Co vy na to? :-)
Dobre jsi to pochopil pri 50hammer muzes porad pouzivat bud 1H a nebo 2H proste jak jsi pochopil prastis ho stitem vymenis kladiva a mlatis 2H. v Midu je hammer pro obe kladiva je jedno ktere pouzijes. Norseman je takovej neutralni vyber jestli chces aby daval pecky je to jednoznacne troll pac Trollova str jednoznacne > Norsemanova a hammer´= STR |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 11:49:29
|
quote: Originally posted by Araya
Podle me je ale nej warr se speckou 50 weapon 50 shield rest parry a rasa Norseman. Ale na poradny " Pecky " doporucuji Savage, Thanea nebo Zerka, ale Skald je taky dost silnej .
co je to za kravinu jestli chce jet 2h kladivo k cemu mu bude 50 shield nevis? a Norseman ? mno to si se moc netrefil. Savage na poradny pecky ? myslim 2h savage troll? No a Thane to si ujel nekam do rise snu nebo co ?
Pockej Savage u tebe nema poradny pecky? To ja rict nemohu u sveho svg trola, jak i na h2h a 2h mas vzdy ti udela poradny damage. U Thanea jsem vubec neujel, potreboval bys dostat ranku od 2h trola s dobrou vybavou . |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 12:06:48
|
quote: Originally posted by Pramen Pockej Savage u tebe nema poradny pecky? To ja rict nemohu u sveho svg trola, jak i na h2h a 2h mas vzdy ti udela poradny damage. U Thanea jsem vubec neujel, potreboval bys dostat ranku od 2h trola s dobrou vybavou .
myslis thana kterej je ve stejny WS table jako bard? :) thane je co se tyce meele dmg na uplnym konci zebricku ze vsech meele charu, a ani trol s 400+ str tomu moc nepomuze bohuzel (maximalne tak na zabijenu soft cilu v df armoru...) |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 18:08:49
|
Pockej Savage u tebe nema poradny pecky? To ja rict nemohu u sveho svg trola, jak i na h2h a 2h mas vzdy ti udela poradny damage. U Thanea jsem vubec neujel, potreboval bys dostat ranku od 2h trola s dobrou vybavou .
Mno nerikam ze savage troll neda pecku ale myslim ze savage specnout na 2H je proste k hovnu, nehlede na to ze chtel warriora
Edit: BTW proc radis Thaneho kdyz jsi ho nehral ? Jak rika Kallath a ten vi co rika:o)) |
Edited by - Araya on 08/07/2004 18:11:22 |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 04:06:45
|
quote: Originally posted by Araya
Pockej Savage u tebe nema poradny pecky? To ja rict nemohu u sveho svg trola, jak i na h2h a 2h mas vzdy ti udela poradny damage. U Thanea jsem vubec neujel, potreboval bys dostat ranku od 2h trola s dobrou vybavou .
Mno nerikam ze savage troll neda pecku ale myslim ze savage specnout na 2H je proste k hovnu, nehlede na to ze chtel warriora
Edit: BTW proc radis Thaneho kdyz jsi ho nehral ? Jak rika Kallath a ten vi co rika:o))
Mno nevim jak vis ze jsme thanea nehral, nahodou jsme ho hral, mel jsmeho na 2h hammer a 1vs1 jsme byl super. A na PvP je super ze muze bleskama sundavat ty bug usery napr v Aegiru na portalu 
edit: Takze u nas se nedavno stalo ze jeden Thane trol na 2h hammer tam odkrouhl 47 BM plne caped v SC na 1 ranu a ten thane mel na sobe jen sve self buffy, byl to onehit nejak za 1450-1490 hp, takze to asi bard svede taky   |
Edited by - Pramen on 09/07/2004 04:09:29 |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 09:05:12
|
quote: Originally posted by Pramen Mno nevim jak vis ze jsme thanea nehral, nahodou jsme ho hral, mel jsmeho na 2h hammer a 1vs1 jsme byl super. A na PvP je super ze muze bleskama sundavat ty bug usery napr v Aegiru na portalu 
edit: Takze u nas se nedavno stalo ze jeden Thane trol na 2h hammer tam odkrouhl 47 BM plne caped v SC na 1 ranu a ten thane mel na sobe jen sve self buffy, byl to onehit nejak za 1450-1490 hp, takze to asi bard svede taky  
lvl 47 je pro 50 neco jako socka v df armoru, at je capnutej pres sc nebo neni...ciste teoreticky bych ti i veril ze ho flaknul za tolik (cap+max crit+no qui+naka pozicni specka+5,6spd zbran), ale koho sere za kolik trefis lvl 47 ze jo.. navic jednou za 6 sekund ;) thane je gut 1v1 prave diky self bufum, jenze bufy ma v 8v8 kazdej, a na to abych sundal bugery z naky zdi nepotrebuju v grupe thana
fyi, trol thane R11, +25str cap +48str (aug str5), +64 base buff +93 spec buff, +10 str pri vytvoreni charu, +11 do skillu v itemech ma WS=1964 , stejne vybavenej warr ma WS=2510, zerk 2401 (muj zerk ma momentalne WS 2146 plne bufnutej a malokdy trefim nekoho za cap - tim myslim nekoho z top 8v8 guild na mordredu kdo ma odpovidajici vybavu..)
takze jeste jednou pro pomalejsi, thane=nejnizsi ws ze vsech meele charu, je to dan za to ze ma pristup ke castenejm a insta DDckum pokud chce nekdo frontloading char pak rozhodne ne thane kterej se na to ze vsech tanku hodi nejmin (i paladin ma vyssi WS) |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 09:29:35
|
edit: Takze u nas se nedavno stalo ze jeden Thane trol na 2h hammer tam odkrouhl 47 BM plne caped v SC na 1 ranu a ten thane mel na sobe jen sve self buffy, byl to onehit nejak za 1450-1490 hp, takze to asi bard svede taky  
A to ti rekl kdo ze to byla rana za 1450? to bylo jen tim kladivem ? nebo k tomu pocital obe DDs single a AE instanty? BTW ty si mel toho thana na 50? ze rikas ze si ho jel ? protoze jet neco na lvlu 20 tomu nerikam ze si to hral pac toho plevelu mam od kazdyho klasu plno |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 11:17:40
|
thane s tema svejma kouzlama se hodi na rvr, kde obecne ae dd a hlame instanty s low recast timerama jsou velmi uzitecne (zerg vs zerg) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 13/07/2004 : 15:10:28
|
Jeste bych navazal na wara a poprosil bych vas o radu ohledne Realm abilitek. Podle toho co sem vycetl, je pro wara nejdulezitejsi Purge. Rad bych se zeptal jestli ho mam dat az na 3 lvl pokud to bude mozny :-) Me osobne se libi abilitka First aid, jen nevim jestli ma i prakticky vyuziti? A dal ktera z passive abilitek stoji za to, ak vubec nejaka. Ja vycetl ze Mastery of pain. Ale nechtel bych nic uspechat a tak vas prosim o radu :-) Dekuji. |
Edited by - Kojot on 13/07/2004 15:11:17 |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 13/07/2004 : 15:41:39
|
Mno RA u warra First Aid moc nepouzijes pac se neda pouzit v combatu na to bylo lepsi Ignore Pain, ale to nerfli. A pokud jde o purge nevim jestli je to nejdulezitejsi, ale asi bych dal maximalne purge 2 a jestli chces davat rany tak je pro tebe nejdulezitejsi Mastery of Pain a Aug STR |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 13/07/2004 : 17:48:17
|
Rasu troll a jed ho autrotrenerem na hammery.Tzn od zacatku do hammer spec nedavej body,pouzivej zatim sekerku nebo mec.Jednou za 4(?)lvl ti pribude bodik do hammer spec,pak na 50 to respecnes.Finalni spec bych jel 50zbran/50stit/zbytek parry,pokud stale chces jet na dvojruc tak spec bych jel 50 zbran/42 stit(bo slam je supr vec)/zbytek parry Z pasivnich RA aug str,MoPain.V RvR neni k zahozeni ani determination,ale to by chtelo minimalne na 4lvl.Z aktivnich purge ale to chce 3 lvl potom IP,ale to taky na 3 lvl. Jinak doufam ze te warrior bude bavit.Podle me je to snad nejnudnejsi char z cele hry.Jen tupe busis a busis celou karieru  |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 13/07/2004 : 18:09:41
|
Dekuji znova. Ne ne, me bude bavit vsechno co ma meele dmg. Ja fakt nemusim magii a vse kolem ni. V kazdy hre sem neco jako warior :-) |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 11:52:53
|
Dekuji znova. Ne ne, me bude bavit vsechno co ma meele dmg. Ja fakt nemusim magii a vse kolem ni. V kazdy hre sem neco jako warior :-)
Te to prestane bavit jak se k nikomu nedostanes a jak jo stejne chcipnes. Budes chcipat dokola , ne diky charu ale necemu jinemu nebudu komentovat . |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 11:57:08
|
quote: Originally posted by Pusttule
Dekuji znova. Ne ne, me bude bavit vsechno co ma meele dmg. Ja fakt nemusim magii a vse kolem ni. V kazdy hre sem neco jako warior :-)
Te to prestane bavit jak se k nikomu nedostanes a jak jo stejne chcipnes. Budes chcipat dokola , ne diky charu ale necemu jinemu nebudu komentovat .
Nesmis s warem solovat :)
A pokud ano, tak ne na otevrenem prostranstvi, ze ...
Ja s Veldou soloval bez problemu v Midu na gejtach. Stal jsem na hradbach schovanej, tocil camerou a kdyz nekdo sel, pockal jsem si na nej u brany a placnul ho stitem. Bylo to v dobe, kdy nebyl bonus pro rpts ziskane v grupe. Solo bylo brutalne vyhodne.
Skoda, ze to bylo take v dobe kdy na cc nebyl timer, takze jsem obcas v hruznych mukach nekolik minut umiral na healera co mne furt dokola cceckoval ... |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 17/07/2004 : 04:26:30
|
Nesmis s warem solovat :)
A pokud ano, tak ne na otevrenem prostranstvi, ze ...
Ja s Veldou soloval bez problemu v Midu na gejtach. Stal jsem na hradbach schovanej, tocil camerou a kdyz nekdo sel, pockal jsem si na nej u brany a placnul ho stitem. Bylo to v dobe, kdy nebyl bonus pro rpts ziskane v grupe. Solo bylo brutalne vyhodne.
Skoda, ze to bylo take v dobe kdy na cc nebyl timer, takze jsem obcas v hruznych mukach nekolik minut umiral na healera co mne furt dokola cceckoval ... [/quote] No nevim,nevim... moc solo hracu po rvr zonach nelita,leda ze by to byla hydra. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/07/2004 : 07:47:49
|
quote: Originally posted by Diblajz No nevim,nevim... moc solo hracu po rvr zonach nelita,leda ze by to byla hydra.
Bylo to pred tremi lety .... |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 17/07/2004 : 09:14:18
|
quote: Originally posted by Diblajz
No nevim,nevim... moc solo hracu po rvr zonach nelita,leda ze by to byla hydra.
jo hochu to ja si pamatuju tu cervenou plechovku co kempovala v Yggdra a svasud, ale to uz jefakt tri roky aspon to si mozna jeste daoc vubec nehral, byla jina doba |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 23/12/2004 : 11:34:45
|
Mam dotaz.Nenerfli midgardskou hammer spec?Nebo nepridali mobum na defensi? Ted mi pripada ze to nejak neni ono.To co jsem driv s Diblou soloval(buffbota nemam), ted vetsinou ani nesejmu.  Mam na mysli moby v ToA,DF,PoC. Anebo jsem jen vypadl ze cviku,jak jsem ted warra mesic a neco nehral? |
Edited by - Diblajz on 23/12/2004 11:39:25 |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 24/12/2004 : 10:48:37
|
quote: Originally posted by Diblajz
Mam dotaz.Nenerfli midgardskou hammer spec?Nebo nepridali mobum na defensi? Ted mi pripada ze to nejak neni ono.To co jsem driv s Diblou soloval(buffbota nemam), ted vetsinou ani nesejmu.  Mam na mysli moby v ToA,DF,PoC. Anebo jsem jen vypadl ze cviku,jak jsem ted warra mesic a neco nehral?
nebo ti doslo pivo  |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 23/02/2005 : 22:58:20
|
 |
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
Edited by - Yurrk on 19/03/2005 16:46:20 |
 |