Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Tak kde to teda koupite?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 11/02/2005 :  23:05:22  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
Tak konecne uspech... puvodne jsem mel order na sendit.. NAAH' Takze ted jsem to dneska objednal na gameplay.co.uk. To bylo asi tak o pul ctvrty a uz to sem leti. Tomu rikam rychlost a kvalita sluzeb.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 12/02/2005 :  00:10:42  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
obednano az ted nekdy, az to prijde tak to prijde ... nasirat se u account managementu nebo laggofestu nemam zapotrebi.

Ale jaky se koukam jak sou rychli, vyplnil sem prvni odkaz co tu nekdo postnul nekdy odpoledne a uz
World of Warcraft - PC and MAC Status:Complete Despatch date:11/02/2005 1 26.99

Edited by - Stilgar on 12/02/2005 00:11:28
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 12/02/2005 :  02:12:40  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Registrace teď už běžej hladce, a lagy se taky nekonaj - ale fakt je že jsou dvě ráno...
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 12/02/2005 :  02:23:02  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
Jo az na ty chudaky z nas co maj Us key :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 13/02/2005 :  15:25:14  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Já si pro to za hodku jedu do jednoho zatím nejmenovaného hypershopu, kde to zrovna dovezli, dám vědět až tam budu kolik kousků tam ještě bylo

EDIT: tak po šesté budu mít kousek, tím pádem bych měl z xzone jeden kousek k dispozici, jestli by někdo chtěl a pak další z anglie. 1400Kč/kus.

Edited by - spajdr on 13/02/2005 15:37:31
Go to Top of Page

TheMorgoth
Starting Member

13 Posts

Posted - 13/02/2005 :  22:11:00  Show Profile Send TheMorgoth a Private Message  Reply with Quote
spajdr: odkud jsi ?... kousek bych vzal...
Go to Top of Page

pirx
Starting Member

4 Posts

Posted - 13/02/2005 :  23:14:42  Show Profile Send pirx a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem to 11.2. rano objednal ze sendit.com a 12.2. odpoledne mi prisel mail, ze Item Shipped. Klidek, pohoda.
Go to Top of Page

TheMorgoth
Starting Member

13 Posts

Posted - 13/02/2005 :  23:35:39  Show Profile Send TheMorgoth a Private Message  Reply with Quote
Pirx: tak to máš teda pěkný štígro :(.... ja to objednával 11. ledna.... a teď sem na tom tak že tam mám Acquired from Stock už čtvrtý den..... takže prostě sem uplně v pr.... nevim jesi to mam objednat z game.net nebo počkat nebo co :((...
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 13/02/2005 :  23:58:34  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TheMorgoth

Pirx: tak to máš teda pěkný štígro :(.... ja to objednával 11. ledna.... a teď sem na tom tak že tam mám Acquired from Stock už čtvrtý den..... takže prostě sem uplně v pr.... nevim jesi to mam objednat z game.net nebo počkat nebo co :((...

skočit z mostu, ale ne z nuselskýho, musel bych uklidit dvůr kdyby si vybral špatnou lokaci :)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 14/02/2005 :  00:31:18  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

vazne divny ... ja to obednaval z jinyho shopu nez sendit ale obednal sem to 11 v poledne a jeste ten dev k veceru uz mi psali ze je to poslany

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/02/2005 :  06:06:47  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Tak jsem udelal jeste jednu objednavku na gameplay. Kdyby sendit wow nestahnul objednal bych si jeste treti kopii :)

Druhej account bude pouzivat trinia nebo si na nem neco botnu ...

nebut cune. boti sou ve wow zakazany.. i kdyz to i v daocu co?
ble..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 14/02/2005 :  09:08:23  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
tak kdo si nechal posílat z game.net WOW, a odešlo mu to 9.2. tak to dnes opět nedorazí.
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 14/02/2005 :  09:22:09  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
kde mam obednat abych mohl tento patek hrat

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

Dworkin
Starting Member

16 Posts

Posted - 14/02/2005 :  09:50:48  Show Profile  Send Dworkin an ICQ Message Send Dworkin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lim-Dul

kde mam obednat abych mohl tento patek hrat

dost dobra otazka... a sance se kazdou chvilkou snizuji.... protoze krabic momentalne k prodeji je fakt malo.... :(
me osobne by to taky zajimalo

The Bubak, CzH
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 14/02/2005 :  10:12:00  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
mě jak to dojde z anglie, tak to hned bude k prodeji
Go to Top of Page

Dworkin
Starting Member

16 Posts

Posted - 14/02/2005 :  10:41:15  Show Profile  Send Dworkin an ICQ Message Send Dworkin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

mě jak to dojde z anglie, tak to hned bude k prodeji

kolik kousku a za kolik?
vys pises z anglie jeden kousek a jeden z Xzoneza 1400/kus...
mel bych zajem o dva, tak mi dej prosim nejak vedet. dik :)

The Bubak, CzH
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 14/02/2005 :  10:44:16  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
ja budu mit k dispozici klic hned jak se zabozroutskej support rozhoupe a konvertuje US > EU .... coz muze bejt dneska ale taky za rok.... no v kazdym pripade ho pak nabidnu (pokud nezlomim kamose aby to hral taky)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 14/02/2005 :  11:01:26  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
z xzone je to fuč, pan Schovanec to dal někomu kdo byl další na řadě :-) takže jenom ten kousek z UK bude k dispozici.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 14/02/2005 :  11:40:33  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak kdo si nechal posílat z game.net WOW, a odešlo mu to 9.2. tak to dnes opět nedorazí.

Nic proti, ale já si to objednal z game.net, odešlo mi to 9.2., a přišlo mi to v pátek 11. kolem poledne...

Někdy ale zásilka "zabloudí", a pak to může jít klidně měsíc... Jeden dopis mi takhle šel z USA letecky tři měsíce (!)...
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 14/02/2005 :  11:45:55  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

quote:

Nic proti, ale já si to objednal z game.net, odešlo mi to 9.2., a přišlo mi to v pátek 11. kolem poledne...

Někdy ale zásilka "zabloudí", a pak to může jít klidně měsíc... Jeden dopis mi takhle šel z USA letecky tři měsíce (!)...

hmm, to potěší :-) a kde bydlíš?
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 14/02/2005 :  12:00:28  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
V patek 2 x WoW odeslan z Game.net, dnes mi to prislo az primo domu :-) Na Slovensko...

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)
Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 14/02/2005 :  12:23:09  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
V patek odeslano z gameplay.co.uk, doufal sem ze by se to tu uz mohlo taky objevit. Bohuzel... sem smolar
Go to Top of Page

Vigo_mocny
Starting Member

43 Posts

Posted - 14/02/2005 :  12:49:26  Show Profile  Visit Vigo_mocny's Homepage Send Vigo_mocny a Private Message  Reply with Quote
Dnes jsem to koupil v electroworldu na zlicine meli jeste 10ks. Stalo to 1299. Na cernaku uz to nemaj. Jeste je jeden v cestlicich tam to maj pry jeste 10x. Uvadim situaci v 11:00 dnes dopoledne .
Go to Top of Page

TheMorgoth
Starting Member

13 Posts

Posted - 14/02/2005 :  13:16:17  Show Profile Send TheMorgoth a Private Message  Reply with Quote
Tak, great news ! .... na sendit sem se vy.... a kupil v Electro Worldu za 1290 !! V ostravě.... ještě tam pár kousků je :) tak kdo shání, fičte pro to :) !!
Go to Top of Page

TheMorgoth
Starting Member

13 Posts

Posted - 14/02/2005 :  13:23:18  Show Profile Send TheMorgoth a Private Message  Reply with Quote
Mám na vás prosbu, není tady někdo (třeba z OV) ale na tom moc nezáleží, kdo by mi poskytl info o kreditce, abych si mohl vytvořit Account pls ?!.... bo kreditku budu mít až tak za tyden... a do té doby nepařit, bych asi nevydržel...
btw. Imho pamatuješ si mě z Biosfear ?! (TheWitchKing)....
Go to Top of Page

Vigo_mocny
Starting Member

43 Posts

Posted - 14/02/2005 :  13:38:20  Show Profile  Visit Vigo_mocny's Homepage Send Vigo_mocny a Private Message  Reply with Quote
Hele nechci prudit ale ten kdo ti da cislo a ostatni udaje z kreditky riskuje podle me ze mu ji vyberes. Tim netvrdim ze mas takovy umysly ale s tema udajema se da delat spousta veci. Pokud mas nejakyho kamose s kartou spis mu posli cislo svoji hry a at ti to zaregistruje na svou kreditku. On ti tim padem nemusi rikat udaje na kreditce a ty narozdil od nej riskujes maximalne tech 1300 za WOW
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 14/02/2005 :  13:38:51  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak, great news ! .... na sendit sem se vy.... a kupil v Electro Worldu za 1290 !! V ostravě.... ještě tam pár kousků je :) tak kdo shání, fičte pro to :) !!

kolik těch kusů tam ještě bylo?
Go to Top of Page

Dworkin
Starting Member

16 Posts

Posted - 14/02/2005 :  13:44:06  Show Profile  Send Dworkin an ICQ Message Send Dworkin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vigo_mocny

Dnes jsem to koupil v electroworldu na zlicine meli jeste 10ks. Stalo to 1299. Na cernaku uz to nemaj. Jeste je jeden v cestlicich tam to maj pry jeste 10x. Uvadim situaci v 11:00 dnes dopoledne .

diky za tip.. prave mi tam kupuje kamos taky 3x WoW !!! :) (na Zlicine)

EDIT: na sendit sem se taky vysral po tom, co sem jim ranoposilal maila vyl sem asi 452 ve fronte a cekal bych na odpoved asi 68 hodin a nejaky drobny :)))

The Bubak, CzH

Edited by - Dworkin on 14/02/2005 13:46:10
Go to Top of Page

TheMorgoth
Starting Member

13 Posts

Posted - 14/02/2005 :  13:49:03  Show Profile Send TheMorgoth a Private Message  Reply with Quote
Spajdr: baba jich tam měla za pultem eště asi 10 (by vočko)... ale byl sem tam dneska ráno v 10:00 (btw. sem čekal 2 hodiny než otevřou )....... sem nevěděl že mají až od 10:00 ale to je jiná věc...

Vigo_mocny: mno ja sice takove umysly nemam mno... ale tak to nikomu nevymluvíš mno.... tak nevim na koho se s tím obrátit :((...
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 14/02/2005 :  13:54:26  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Spajdr: baba jich tam měla za pultem eště asi 10 (by vočko)... ale byl sem tam dneska ráno v 10:00 (btw. sem čekal 2 hodiny než otevřou )....... sem nevěděl že mají až od 10:00 ale to je jiná věc...

Vigo_mocny: mno ja sice takove umysly nemam mno... ale tak to nikomu nevymluvíš mno.... tak nevim na koho se s tím obrátit :((...

A zkoumal uz nekdo co vse to overuje? Nektery bilingy v tomto pripade overuji jen platnost cisla tzn. verifikuje v databazi jen existujici cislo CC. V techto pripadech stacilo jen udat platny cislo a do zbytku namlatit klidne nesmysly. Takze mozna ze by stacilo jen aby ti nekdo propujcil cislo CC bez vsech ostatnich udaju cehoz se pak neda nijak zneuzit. Takhle to aspon v minulosti u par mmorpg bylo.

so...

Edited by - Khandar on 14/02/2005 13:58:31
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 14/02/2005 :  14:10:06  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
v Ostravě už žáden kus není, jak mi bylo telefonicky sděleno :-) v Praze a Teplicích to ještě mají (kolega volal)

Edited by - spajdr on 14/02/2005 14:10:29
Go to Top of Page

fodd
Starting Member

3 Posts

Posted - 14/02/2005 :  15:10:34  Show Profile Send fodd a Private Message  Reply with Quote
Ahoj
Jsem jeden ze "stastnych" co tu hru ma uz od soboty vecera doma. Mame celkem 3kusy, ja, bracha a jeden pro souseda. Tu svou jsem samozrejme hned rozbalil a odskousel. Ale s brachou jsme se v nedeli shodly ze to neni to na co jsme zvyknuti (i ta grafika nam moc nesedla) a ze zustaneme u Eq2! Takze situace se ma tak ze vam tu nabizime 2 kusy WoW jeden za 1600,- a ten rozbaleny pokud ho nebude chtit soused tak bude k dispozici take (samozrejme se slevou)!...

kontakt na me: fodd@seznam.cz

Pokud jste z Liberce (nebo okoli) tak by byl nejlepsi osobni odber pokud jste odjinud muzeme se na zpusobu odberu dohodnout.

fodd
Go to Top of Page

Dworkin
Starting Member

16 Posts

Posted - 14/02/2005 :  16:17:14  Show Profile  Send Dworkin an ICQ Message Send Dworkin a Private Message  Reply with Quote
no, rano sme posilali s kamosem email do JRC.... (v PZE)

1) otazka tykajici se WOW a jeho dostupnosti....
----->WoW v prvnivarce her (poustej to do sveta 15.2. !!!tj. zitra) se nedostane do obchodu, a nevi se kdy prijdou dalsi kusy....
takze zbyva jejich e-shop, kde to lze predobjednat.

2) druhej mail co sme jim zaslali znel, jstli v prvni vlne dodavky sou schopni pokryt i dnesni objednavky WoW....
-------> odpoved: ano, pokud nenstanou komplikace, tak bysme meli byt schopni pokryt i dnesni predobjednavky. Potrebujeme ale, abyste objednal co nejdrive.

btw: pozor, kdo si objedna tam a pak to chce zrusit, tak za to chtej 100Kc... ale je to asi jedinej shop, co to pousti ze skladu v CZ takhle pozde....

The Bubak, CzH
Go to Top of Page

kacer
Starting Member

6 Posts

Posted - 14/02/2005 :  16:31:46  Show Profile  Send kacer an ICQ Message Send kacer a Private Message  Reply with Quote
Kdyby tu byl ciste nahodou nekdo (ac tomu pramalo verim), kdo bydli v Brne a chtel by se zbavit jedne krabice s WoW, tak at pise na 175150691, na cene se urcite domluvime.
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 14/02/2005 :  17:02:11  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
objednal jsem to přes game.net v pátek odpoledne a dnes status "Your order has been dispatched via Royal Mail first class service on: 14 February 2005"

dokonce jsem to objednával přes E-card od KB a prošlo to...

Go to Top of Page

mikeZ
Starting Member

1 Posts

Posted - 14/02/2005 :  17:39:34  Show Profile  Send mikeZ an ICQ Message Send mikeZ a Private Message  Reply with Quote
tak jsem ukoristil posledni kopii v EW v Pruhonich .. v kompu jich tam maj 12, ale na pokladne meli jenom jednu, coz nechapu
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/02/2005 :  10:54:50  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
máte tady někdo objednáno z www.game.net objednáno a pořád vám to taky nedošlo? myslím objednávku z minulého týdne, mě to ani dnes nepřišlo, jestli se to ztratilo, tak nevím co budu dělat.
Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 15/02/2005 :  11:12:32  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
Ja z gameplay, zatim taky nic, ale je vinit nemuzu protoze to odeslali uz v patek. Za to muze nase zk****na posta. Asi nejhorsi v cely Evrope. Jednou se mi stalo ze zasilka z Brna ke mne do Hradce sla pres tyden. Tohle je mozny jen u nas!
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/02/2005 :  11:19:35  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RedGuard

Ja z gameplay, zatim taky nic, ale je vinit nemuzu protoze to odeslali uz v patek. Za to muze nase zk****na posta. Asi nejhorsi v cely Evrope. Jednou se mi stalo ze zasilka z Brna ke mne do Hradce sla pres tyden. Tohle je mozny jen u nas!

No pokud jsem si dal nejlevnější poštovné z gameplay tak jsem to měl za 11 dní až kdyby to ostatní dva lidi už z game.net neměli, tak mě to tak netrápí, ale dostali to už včera s tím že jeden si to objednával v pátek a já ve středu
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/02/2005 :  11:26:53  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Z gameplaye mi to odeslali v 18:00 v patek (11.2) a ted uz mi krabice lezi doma.

Jsem z Prahy. Nedivim, ze se posta nekam na dalny vychod a do hor (Hradec) vlece. Prestehuj se do civilizace .
Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 15/02/2005 :  11:30:58  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
Ne.. dal jsem si ten express tzn. (aspon podle popisu) ze to leti prvnim moznym letem.. jenze ted to kvuli lemplum v ceske poste nejspis jeste lezi druhej(treti) den v Praze, protoze oni delaj ze pro ty anglicky razitka neplatej!

2 VT: Jojo desna sranda.. to se to keca, kdyz uz to hrajes od patku.

Edited by - RedGuard on 15/02/2005 11:32:16
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/02/2005 :  11:42:08  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Kéž by se dalo aspoň zjistit kde to je, jenomže k balíku žadný tracking number nedávají, rád bych už to prodal a né že jsem vyhodil 1300Kč do luftu.
Go to Top of Page

Thrakath
Starting Member

Thrakath

96 Posts

Posted - 15/02/2005 :  12:24:41  Show Profile  Send Thrakath an ICQ Message Send Thrakath a Private Message  Reply with Quote
Dnes mi volali z JRC Ostrava, bohuzel nedostanou ani jeden kus

Vsechno pohltil cerny trh
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 15/02/2005 :  14:30:47  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Z gameplaye mi to odeslali v 18:00 v patek (11.2) a ted uz mi krabice lezi doma.

Jsem z Prahy. Nedivim, ze se posta nekam na dalny vychod a do hor (Hradec) vlece. Prestehuj se do civilizace .

a obednaval si 1st class nebo 2nd class mail ?

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/02/2005 :  14:39:59  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

quote:

quote:

a obednaval si 1st class nebo 2nd class mail ?

1st class pokud se nepletu (proste to nejrychlejsi co tam slo zakliknout).
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 15/02/2005 :  14:43:41  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thrakath

Dnes mi volali z JRC Ostrava, bohuzel nedostanou ani jeden kus

Vsechno pohltil cerny trh

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/02/2005 :  15:00:07  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
já mám taky 1st class, ale prostě nic
Go to Top of Page

airan
Starting Member

18 Posts

Posted - 15/02/2005 :  15:27:41  Show Profile Send airan a Private Message  Reply with Quote
Objednal jsem si to ve ctvrtek vecer od tohoto manika na Ebay:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=8169440697
V patek to poslal a dneska to mam doma: Platba e-card. Postovny 2.5 libry.
Go to Top of Page

maxa25
Starting Member

88 Posts

Posted - 15/02/2005 :  15:30:49  Show Profile  Send maxa25 an ICQ Message Send maxa25 a Private Message  Reply with Quote
Objednano z gameplay.co.uk normal shipping ve stredu 9.2, dnes dorazilo 15.2, lokalita Liberec, uvadim pro predstavu pro nekoho kdo ceka na balik z tohoto shopu nebo hodla WoW objednat.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/02/2005 :  15:33:46  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maxa25

Objednano z gameplay.co.uk normal shipping ve stredu 9.2, dnes dorazilo 15.2, lokalita Liberec, uvadim pro predstavu pro nekoho kdo ceka na balik z tohoto shopu nebo hodla WoW objednat.

Díky za info, tak do Ostravy se to snad dosmolí zítra.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,55 seconds. on eygor Snitz Forums 2000