no toto... člověk si to předobjednává, čeká na to a pak to maj někde v electroworldu ... jdu to checknout tady doufám že maj ještě otevřeno
"The greatest happiness is to vanquish your enemies, to chase them before you, to rob them of their wealth, to see those dear to them bathed in tears, to clasp to your bosom their wives and daughters" - Khan Genghis
připomíná mi to situaci WOW v USA, kde to menší obchody (www.cdromshop.com např.) neměli a ve velkých hypershopech měli přes 300+ kusů. A to i v době kdy toho bylo nedostatek, jenom tam to prostě posílali akorát po kanadě a ještě dráž o 15-20 US dolarů.
no toto... člověk si to předobjednává, čeká na to a pak to maj někde v electroworldu ... jdu to checknout tady doufám že maj ještě otevřeno
Jo taky mně to dostalo! Ty rozsáhlé diskuze, pochyby. Nevím, nevím, že by se u Nás začalo blýskat na lepší časy? Nebo to to tady čte tolik marketingových poradců!!?
Me v EW na Zlicine chteli obrat..jeden clovek to tam kupoval v 16.00 za 1290..a ja tam pridu v 19.30 a uz cena 1490..tak sem rekl za jakou cenu to prodavali pred par hodkama a nakonec me to dali za 1290 takze se hadejte:D
quote:Originally posted by Isac a to je správně :) bejt majitelem EW tak dám rovnou 2.5k :)
ja byt majitelem EW tak by mi byly podobny problemy nekde :)
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
hej nevite jak je na tom ted wow v ostrave ja tam jedu zitra po skole snat tam bude kuva koncim pozde az kolem 3
máš mít prázdniny
"The greatest happiness is to vanquish your enemies, to chase them before you, to rob them of their wealth, to see those dear to them bathed in tears, to clasp to your bosom their wives and daughters" - Khan Genghis
quote:Originally posted by Isac nějak tu školu prožíváš :)
Moje řeč! Já to teda dostanu až během tejdne (Game.net) ale to už vydržim.
Ale s tou školou si to vystih. Nesnášim lidi co jí tak prožívaj. A to sou především profesoři :) Nejlepší je jim říct do obličeje "dyť je to jenom škola, přece nechcete abych se kvůli tomu stresoval".
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
hej nevite jak je na tom ted wow v ostrave ja tam jedu zitra po skole snat tam bude kuva koncim pozde az kolem 3
nějak tu školu prožíváš :)
ja bych ji tak rad neprozival ale kdyz bych jim u maturity zacal vykladat o tom jak skvelej build mam u rogua a jak sem tuhle sundali 3 aliancaky na solo, asi bych nemel moc velkou sanci na to ze bych prolezl :)
"The time for desperation is upon us. Let's play."
ja bych ji tak rad neprozival ale kdyz bych jim u maturity zacal vykladat o tom jak skvelej build mam u rogua a jak sem tuhle sundali 3 aliancaky na solo, asi bych nemel moc velkou sanci na to ze bych prolezl :)
právě, že ten maturitní ročník je ta největší flákárna už se nemusíš zatěžovat těma ostatníma předmětama a tak je spousta času na hraní a spaní ... :)
nějak tu školu prožíváš :)
Ja mel v maturitnim rocniku v nekterych predmetech az 40% neucast a .. ono se to dycky da nejak .. udelat. Stredni je fakt fraska
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
zdar ...no jsem byl nejak mimo WOW deni v posledni dobe, takze az dnes mi svitlo, ze bych mel zacit neco delat - no bohuzel zatim nemam...a jestli to nesezenu zitra, tak na to zatim prdim - jedu na cca 6 tydnu pryc
zdar ...no jsem byl nejak mimo WOW deni v posledni dobe, takze az dnes mi svitlo, ze bych mel zacit neco delat - no bohuzel zatim nemam...a jestli to nesezenu zitra, tak na to zatim prdim - jedu na cca 6 tydnu pryc
Kua co ten Blizzard dělá, lidi mu chtějí cpát peníze a on nic, nedostatek krabic, kurnik co je to za kapitalisty
No prave ze jsou dobri kapitalisti. Ono nejde jen o to prodat krabice, take musis koupit HW aby to to lidi meli na cem hrat. A ono neni moc ekonomicky vyhodne posilat po mesici prazdne servry do srotu.
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)