Author |
Topic  |
FlashCz
Starting Member
47 Posts |
Posted - 11/02/2005 : 18:27:29
|
Prosim postujte me prubezne Vasi zkusenost s timto obchodem, ja to mam frt ve stavu:Acquired from Stock...Volal sem vsude kam slo a nikdo nic nevi... se svoji kartou jsem uz platil i jine hry pres net tak by tam nemel byt problem, proc je tady? Nekomu se to uz pohlo nejak? zadnej flam, piste sem jen Ti kdo wow resi pres tento web....DIK
|
|
| |
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 11/02/2005 : 18:30:38
|
ja sem objednaval 7.ledna a stejna situace...asi 4 dny uz acquired from stock...ale dneska sem se dozvedel ze tento shop nebere e-cards,kterou jsem tam napsal,ale pokud bych chtel zmenit platebni kartu,tak musim udelat novou objednavku,ale objednavky sendit.com uz neprijima...takze nic |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
fidus
Starting Member
11 Posts |
Posted - 11/02/2005 : 18:30:51
|
tak asi pred hodinou se mi status zmenil na: Item Shipped (11th Feb 2005)
Objednaval sem 17th Jan 2005 Platil sem pomoci MCIC od e-banky |
 |
|
Shigi
New Member

165 Posts |
Posted - 11/02/2005 : 18:51:57
|
Dříve než Vám to příjde, by vás mněli upozornit Emailem, že byly z účtu převedeny peníze. Nebo aspoň z účzu zmizí příslušná částka! Pak už je témněř vyhráno! |
WoW/Drak´thul/Shigolas,Srugrug -offline WAR/Eltharion/Shigi -offline AION/Gorgos/Shigi -offline RIFT/Imperium/Shigi -OFFline
|
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 11/02/2005 : 18:59:10
|
Jen spatna skusenost - Mel sem to ze senditu predobjednany od 31.1 a do ted bych tam mel mnel napsany "aquired from stock". Samozrejme sem tu predbojednavku zrusil. Naopak muzu vychvalit game.net kde sem si to predobjednal pred 2 dny a uz dnes mi to poslali. edit : Platil sem s embossovkou VISA classic. |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
Edited by - Kojot on 11/02/2005 19:00:35 |
 |
|
Casnacaj
Starting Member
9 Posts |
Posted - 11/02/2005 : 19:13:54
|
Ja jsem se ze statusu "Acquired from Stock" na "being packed" a stazeni penez z karty prehoupl jen diky zaslani mailu se screenem mych minulych transakci pres EC/MC od eBanky. Tem co maji problem s podezrele dlouho trvajicim "acquired from stock" doporucuji stejny postup. |
 |
|
c4mel
Starting Member
46 Posts |
Posted - 11/02/2005 : 23:36:31
|
My tam mame "Ready for Dispatch", tzn. ze dalsi faze by mela byt odeslani, ale prachy si zatim nestrhli... :-/ |
 |
|
Dread01
Starting Member
57 Posts |
Posted - 11/02/2005 : 23:48:28
|
Item Shipped (11th Feb 2005)
jinak obednaval sem to tu az 27. ledna po tom co mi u gameplay zrusili obednavku bez udani duvodu ,takze u sendit docela spokojenost. |
Edited by - Dread01 on 11/02/2005 23:50:38 |
 |
|
RedGuard
Starting Member
74 Posts |
Posted - 11/02/2005 : 23:59:04
|
Uz jsem se o to zminil v jinym topicu ale strucne asi takhle: 1. sendit.com = provar .. uz 3 den Acquired from stock vs. 2. gameplay.co.uk = turbo .. dneska odpoledne objednano a uz je na ceste. |
 |
|
Dread01
Starting Member
57 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 00:04:30
|
quote: Originally posted by RedGuard
Uz jsem se o to zminil v jinym topicu ale strucne asi takhle: 1. sendit.com = provar .. uz 3 den Acquired from stock vs. 2. gameplay.co.uk = turbo .. dneska odpoledne objednano a uz je na ceste.
jak u koho:). U gameplay.co.uk sem to mel obednano od prosince a 27. ledna najednou status canceled bez jedineho duvodu ani email neposlali. Naproti tomu u sendit celkem pohoda. |
 |
|
FlashCz
Starting Member
47 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 15:30:22
|
Pani, docela gut zkusenost...dneska ranos em se nasral a objednal to na gameplay...nechtene sem objednal 4 ks misto 3 a hned sem to zrusil, ale voni uz to stihnuli poslat....asi behem 15min. to poslali..napojil sem se na online help a koren me to tam potvrdil, ze uz to odeslo...hned sem to zrusil na tom www.sendit.com...... zkuste taky je to fakt rychlost( pravdepodobne budu mit o kopii navic) tak hodne stesti.... |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 16:30:43
|
mam super zkusenost s shop.game.net. mame u nich 7 preorderu asi 3 mesice a dneska rano prisla jedna (slovy 1) hra a prachy strhli za 7... |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 16:31:52
|
quote: Originally posted by MegaDeath
mam super zkusenost s shop.game.net. mame u nich 7 preorderu asi 3 mesice a dneska rano prisla jedna (slovy 1) hra a prachy strhli za 7...
no zase si muzes rikat zes preplatil i VT.... |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 16:39:46
|
jooo tenhle uhel pohledu tomu dava novou dimenzi |
 |
|
Icah
Starting Member
31 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 16:49:41
|
Měl jsem objednáno u gameplay od prosince taky přes kartu EC/MC od eBanky ve čtvrtek mi strhli prachy a v pátek odeslali. Nepřiplácel jsem si ale za spěšnou zásilku takže netuším kdy mi to přijde. |
E&B,SW,EVE,WOW, LOTR---Megg |
Edited by - Icah on 12/02/2005 16:51:49 |
 |
|
FlashCz
Starting Member
47 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 17:39:04
|
quote: Originally posted by Icah
Měl jsem objednáno u gameplay od prosince taky přes kartu EC/MC od eBanky ve čtvrtek mi strhli prachy a v pátek odeslali. Nepřiplácel jsem si ale za spěšnou zásilku takže netuším kdy mi to přijde.
mno ja se ptal a rikal koren ze 5-14 dni....ale podle me ani nevi kde CZ je....:) |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 18:38:06
|
hmmm tak gameplay.co.uk se u me moc nepochlapili :
World of Warcraft | Backordered | Despatch Date By 19/02/2005 (!!!)
|
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 19:16:34
|
Todle vas pobavi  
Uz jsem se celkem nasral tak jsem jim v 15.30 poslal mail s tim ze pokud to v pondeli neposlou tak je to posledni hra co vod nich nakupuju a ze hodne lidi z CZ ma v tedle veci stejnej nazor.Za chvilku prisla odpoved ze maj velkou frontu na maily(270) a mam na odpoved pockat.O pul hodiny pozdeji mi prisel mail ze CD posilaji a status se zmenil na item shipped. Samozrejmne to nejspise nebylo zpusobene mojim upozornujicim emailem ,ale kdo vi
btw:overte si svoje statusy |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
FlashCz
Starting Member
47 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 19:36:06
|
quote: Originally posted by SHIMI
hmmm tak gameplay.co.uk se u me moc nepochlapili :
World of Warcraft | Backordered | Despatch Date By 19/02/2005 (!!!)
tak to moc nechapu, ja to objednal dneska rano a hned me to poslali....mam tu objednavku jako COMPLETE |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 19:36:59
|
ja uz sendit.com radsi zrusil...kdyz to poslou az v pondeli tak by se taky mohlo stat ze to do patku nepride a ja budu dalsi vikend bez WoW  |
 |
|
Dworkin
Starting Member
16 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 19:48:59
|
njn... me sendit porad nic... status v ocekavani :( tak sem objednal i na gameplay a kdo strhne prachy driv, tak toho druhyho rusim... :( na Senditu Soptik posilal email (ja se zvou chabou znalosti angl asi ne:) ) a sem prej 149 v poradi a prej o vikendu nepracujou :( |
The Bubak, CzH |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 20:01:30
|
quote: Originally posted by Dworkin
njn... me sendit porad nic... status v ocekavani :( tak sem objednal i na gameplay a kdo strhne prachy driv, tak toho druhyho rusim... :( na Senditu Soptik posilal email (ja se zvou chabou znalosti angl asi ne:) ) a sem prej 149 v poradi a prej o vikendu nepracujou :(
a kdy sis to objednaval ? |
 |
|
Dworkin
Starting Member
16 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 20:12:04
|
quote: Originally posted by SHIMI a kdy sis to objednaval ?
12.1.2005 objednavka na senditu |
The Bubak, CzH |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 20:17:26
|
njn... me sendit porad nic... status v ocekavani :( tak sem objednal i na gameplay a kdo strhne prachy driv, tak toho druhyho rusim... :( na Senditu Soptik posilal email (ja se zvou chabou znalosti angl asi ne:) ) a sem prej 149 v poradi a prej o vikendu nepracujou :(
Precti si muj post (o 3 vyse),o vykendu urcite pracujou :)))
Edit:vykendu ,neni to spravne po moravsky |
Edited by - beldor5 on 12/02/2005 20:19:15 |
 |
|
Dworkin
Starting Member
16 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 20:31:43
|
quote: Originally posted by beldor5 Edit:vykendu ,neni to spravne po moravsky
no ja mam za to, ze vikend pise s mekkym "I" :) at po moravsky nebo cesky nebo romsky a nebo tatarsky..... :) ale to je OK :) a ja uz objednal na gameplay a uvidime |
The Bubak, CzH |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 20:32:27
|
Ok zkušenosti.
www.sendit.com je trošku pomalejší. Každa změna trvala cca jeden den. Prvně balili, pak to bylo připraveno a pak teprve čekali na poštu nakonec konečně poslali :-). Každopádně v patek to odešlo.
gameplay.co.uk pozor neberou jiné karty nez embosované. Proto to ruší. Sem se takhle spalil při nákupu EQ II. |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 20:40:29
|
quote: Originally posted by beldor5 Edit:vykendu ,neni to spravne po moravsky
no ja mam za to, ze vikend pise s mekkym "I" :) at po moravsky nebo cesky nebo romsky a nebo tatarsky..... :) ale to je OK :) a ja uz objednal na gameplay a uvidime
[/flame on] Hele lamo u nas na ostrausku se pyse vykend ty dylyno... my tady zadne mekke y nezname!!!!! kua....
btw:BANYK PYCO....[/flame off] |
 |
|
Dworkin
Starting Member
16 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 22:32:01
|
quote: Originally posted by FlashCz
Pani, docela gut zkusenost...dneska ranos em se nasral a objednal to na gameplay...nechtene sem objednal 4 ks misto 3 a hned sem to zrusil, ale voni uz to stihnuli poslat....asi behem 15min. to poslali..napojil sem se na online help a koren me to tam potvrdil, ze uz to odeslo...hned sem to zrusil na tom www.sendit.com...... zkuste taky je to fakt rychlost( pravdepodobne budu mit o kopii navic) tak hodne stesti....
jestli nemas pro tu "zbytecnou" kopii zajemce o jednom bych vedel.... |
The Bubak, CzH |
 |
|
c4mel
Starting Member
46 Posts |
Posted - 13/02/2005 : 13:29:20
|
Jsme v kuriozni situaci. Sendit.com sice u nasi objednavky hlasi "SHIPPED 12.2.05", ale penize si z uctu jeste nestrhl, stalo se to nekomu? Bud v tom maj fakt bordel, anebo ten web hlasi neco jinyho, nez jaka je skutecnost... |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 13/02/2005 : 13:37:32
|
quote: Originally posted by c4mel
Jsme v kuriozni situaci. Sendit.com sice u nasi objednavky hlasi "SHIPPED 12.2.05", ale penize si z uctu jeste nestrhl, stalo se to nekomu? Bud v tom maj fakt bordel, anebo ten web hlasi neco jinyho, nez jaka je skutecnost...
No ono jaksi banky v sobotu a v nedeli transakce nezpracovavaji..... |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
c4mel
Starting Member
46 Posts |
Posted - 13/02/2005 : 14:28:13
|
Mno jo, to mi doslo, ze je vikend, ale to by to prece neodesilali. Pze jestli to skutecne odeslali, tak bych ted (teoreticky) mohl zmrazit ucet a mit to zadara (samozrejme za predpokladu, ze je to na ceste). Uz by s tim nemohli nic udelat... Ale spis si myslim, ze v tom maj bordel a jeste to neposlali... |
 |
|
c4mel
Starting Member
46 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 02:45:45
|
BTW: Uz to nekomu ze sendit.com prislo? Jen me zajima, jak dlouho to trva od doby, co se ve statusu objednavky objevi "ITEM SHIPPED". Za kolik dni to zhruba dorazi? |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 03:08:54
|
Mno jo, to mi doslo, ze je vikend, ale to by to prece neodesilali. Pze jestli to skutecne odeslali, tak bych ted (teoreticky) mohl zmrazit ucet a mit to zadara (samozrejme za predpokladu, ze je to na ceste). Uz by s tim nemohli nic udelat... Ale spis si myslim, ze v tom maj bordel a jeste to neposlali...
myslenkove pochodi nekterych na tomhle foru sou primo uzasny ...
to ze tu zase nekdo premysli jak nekoho vosulit prejdu ... ale pro tvoje info, sendit uz zadal tve bance platbu a ta ji prijala, jinak by nic neposilal, to ze to jeste nemas zauctovany je proste pro to ze tohle bankach obecne trva trosku dyl ... muzes sice treba ted vybrat z uctu vsechny penize, ale jak to banka zauctuje pujdes do minusu, oni na to nezapomenou ...
EDIT: jo jo noe jasne, zase jezdim po nubech .. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 14/02/2005 03:09:14 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 03:37:37
|
Mno jo, to mi doslo, ze je vikend, ale to by to prece neodesilali. Pze jestli to skutecne odeslali, tak bych ted (teoreticky) mohl zmrazit ucet a mit to zadara (samozrejme za predpokladu, ze je to na ceste). Uz by s tim nemohli nic udelat... Ale spis si myslim, ze v tom maj bordel a jeste to neposlali...
doporučuju vyzkoušet, podobnou pohádku pak můžeš vyprávět mezi dveřma exekutorovi až bude odnášet tvoje PC včetně WOWu  |
 |
|
c4mel
Starting Member
46 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 12:00:19
|
Jezis, nedelejte ze me dementa, je to poprvy, co jsem neco timhle zpusobem objednaval, tak jsem se proste zeptal. Chjo, skvelej pristup a tomhle foru. Nikdy jsem nenapsal, ze jsme prechcali sendit, jen me proste udivilo, ze si pred poslanim nestrhli prachy. To, ze to bance bude trvat vic jak tri dny, jsem proste necekal. That's all... |
 |
|
Dread01
Starting Member
57 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 11:24:21
|
Doslo uz to nekomu az domu? Me psali ze to poslali v patek a porad jeste nic |
Edited by - Dread01 on 18/02/2005 09:13:21 |
 |
|
FlashCz
Starting Member
47 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 12:32:32
|
quote: Originally posted by Dread01
Doslo uz to nekomu az dome? Me psali ze to poslali v patek a porad jeste nic
Mno me psali z gameplay ze to poslali v sobotu, furt nic nemam....kdyz sem volal do anglie na postu tak me tam rekli ze po EU to dorucujou za 3 dny.....nejak me to nevychazi....nekde je krpa.... |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 13:02:44
|
quote: Originally posted by Dread01
Doslo uz to nekomu az dome? Me psali ze to poslali v patek a porad jeste nic
Mno me psali z gameplay ze to poslali v sobotu, furt nic nemam....kdyz sem volal do anglie na postu tak me tam rekli ze po EU to dorucujou za 3 dny.....nejak me to nevychazi....nekde je krpa....
no mozna tim mysli jako ze EN > EU 3 dny + regionalni posta... |
 |
|
c4mel
Starting Member
46 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 14:28:03
|
Muzu jen potvrdit. Sendit.com hlasi "SHIPPED 12.2.05", prachy si uz strhnul, ale balik stale nikde... |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 09:40:37
|
Mno maj tam nejakej bordel na tom senditu.Na muj upozornujici mail ze se jim to odesilani nejak protahuje a ze ostatni shopy jsou na tom mnohem lepe mi odpovedeli ze vyrizeni a doruceni obednavky do turecka trva delsi dobu....
wtf:?    
(no comment)
Edit:shipped 12.2. |
Edited by - beldor5 on 18/02/2005 19:54:18 |
 |
|
c4mel
Starting Member
46 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 11:29:49
|
Beldore, a kdy to poslali tobe? Mam na mysli datum u "Shipped"... |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 15:36:24
|
objednal jsem z game.net a gameplay.co.uk v pátek, oba odeslali v pondělí a dnes přišel balíček z game.net, tak docela standard
akorát teda zabít českou poštu, pošťák to nenacpal do schránky tak to nechal položený na okně z venku, napsat lístek a nechat to na poště se jaksi neobtěžoval, síla... |
offline |
 |
|
Dread01
Starting Member
57 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 16:12:42
|
quote: Originally posted by Cotouch
objednal jsem z game.net a gameplay.co.uk v pátek, oba odeslali v pondělí a dnes přišel balíček z game.net, tak docela standard
akorát teda zabít českou poštu, pošťák to nenacpal do schránky tak to nechal položený na okně z venku, napsat lístek a nechat to na poště se jaksi neobtěžoval, síla...
doslo mi to dneska taky a ceska posta je opravdu sila. bydlim ve vetsim panelaku, najednou vola bracha, ze se koukal na moji schranku a ze na ni byl prilepenej listek mate balik na vratnici. Tak tam zasel rekl ze tam ma byt balik a oni mu to dali. Kdyz vemu, ze si to mohl vyzvednout kazdej, kdo si ten listek precetl... |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 23:58:02
|
Cz posta je instituce jako zadna jina ...
to co nekdy predvadi je vazne k placi (spis k rozbyti huby) ... vubec pracovni moralka a vse ...
|
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 21/04/2005 : 12:05:16
|
quote: Originally posted by Marti
gameplay.co.uk pozor neberou jiné karty nez embosované. Proto to ruší. Sem se takhle spalil při nákupu EQ II.
Zvlastni... nedavno sem tam kupoval neco na PS2 a plati MC-inet kartou... vse v pohode.
Ale chci se zeptat na sendit.com---- zaplatil tam nekdo e-kartou? |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
loldaolda
Starting Member

14 Posts |
Posted - 22/04/2005 : 12:25:42
|
Prosim postujte me prubezne Vasi zkusenost s timto obchodem, ja to mam frt ve stavu:Acquired from Stock...Volal sem vsude kam slo a nikdo nic nevi... se svoji kartou jsem uz platil i jine hry pres net tak by tam nemel byt problem, proc je tady? Nekomu se to uz pohlo nejak? zadnej flam, piste sem jen Ti kdo wow resi pres tento web....DIK
Mam pouze spatnou zkusenost! Acquired from stoc tam bylo 3 dny, tak sem jim psal, musel sem poslat naskenovanou obcanku...
3 tydny sem tam mel item sent, nebo jak to tam je, proste jakoze to davno odeslali. Tak sem jim psal ze me nic nedoslo. Dostal sem odpoved ze se to "asi stratilo". Takze sem pozadal o refundaci, ta trvala skoro tyden, a vratili me o 300 min... 
TAkze opravdu sendit, uz nemusim |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 31/12/2006 : 11:20:47
|
Ak chcete niekdo usetrit 300-400 sk/kc na preorderi Burning Crusade:
http://www.sendit.com/game/item/6000000003017
|
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 31/12/2006 : 18:02:03
|
sem docela cumel na gameplay.co.uk vyjde klasicky wowko i s postou na nakejch 580kc :-) tbc za 1020kc
ten sendit ma super ceny ale moc bych mu neveril.. kdysi si tam lidi objednavali wowko a prd jim poslali prave kvuli nizkejm cenam velke naval
edit gamepark ma TBC za 1200kc takze se to ani nevyplati (200kc a cekat tejden na nejistej sendit?) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 31/12/2006 18:04:36 |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 31/12/2006 : 19:10:55
|
quote: Originally posted by Rodier
sem docela cumel na gameplay.co.uk vyjde klasicky wowko i s postou na nakejch 580kc :-) tbc za 1020kc
ten sendit ma super ceny ale moc bych mu neveril.. kdysi si tam lidi objednavali wowko a prd jim poslali prave kvuli nizkejm cenam velke naval
edit gamepark ma TBC za 1200kc takze se to ani nevyplati (200kc a cekat tejden na nejistej sendit?)
Ale to bolo az po release wowka ked bola hra nedostatkovym zbozim :) Dufam ze tentokrat urobia zasoby umerne zaujmu o BC. |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
Edited by - Thundeeer on 31/12/2006 19:11:13 |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 31/12/2006 : 21:42:45
|
quote: Originally posted by Thundeeer
quote: Originally posted by Rodier
edit gamepark ma TBC za 1200kc takze se to ani nevyplati (200kc a cekat tejden na nejistej sendit?)
Ale to bolo az po release wowka ked bola hra nedostatkovym zbozim :) Dufam ze tentokrat urobia zasoby umerne zaujmu o BC.
989,- ? http://eshop.megahry.eu |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 01/01/2007 : 16:56:56
|
jen to ne :-DD to je takovej malej ceskej sendit.. velke sliby apotom prd. budou mit par kousku ty prodaj jeste pres preorder a potom dlouho nic + uvedomneni ze to muzou prodat draz a nasadi si cenu.. klasika
vsimni si ze tabula rasu tam maj taky za nakejch 900kc ;-) a to i ncsoft hlasi ze cenu jeste nevi.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 01/01/2007 16:58:49 |
 |
|
Topic  |
|