Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Tak kde to teda koupite?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 11/02/2005 :  11:24:37  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
Problem je v tom ze to nejspis jen tak neposlou, co se videl tak to tak na dva dny pak skoci na Being packet, pak na dalsi dva na Ready for dispatch a poslou to nejdriv pristi patek... asi se na ne vys*ru!
Go to Top of Page

Bo
Starting Member

7 Posts

Posted - 11/02/2005 :  11:51:30  Show Profile Send Bo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

Bo - Taky to mam od game.net, a presne to sami udelali i me. Ze statusu picked presli zas na autorizaci.

Mení sa to na tragikomédiu : strhli mi už peniaze z účtu (VISA/game.net) približne v tom čase, keď som im písal, že ruším objednávku a objednal som si WoW zo sendit.com (tam je monentálny status Acquired from stock).
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 11/02/2005 :  11:55:42  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Aghhhh tak mi to prave z game.net odeslali ! :-) Snad budete mit i vy aspon tolik stesti. Ja uz se bal ze svejch 3500 sk neuvidim :-)

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)
Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 11/02/2005 :  12:08:28  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
Neeee..ze sendit nee... to se zacina taky pomalu menit nocni muru.
Jestli muzu doporucit tak gameplay.co.uk. Tam jsem zatim nevidel zadny potize a nekteri lidi (UK) to meli doma uz ve stredu! Asi si to tam taky objednam jeste jednou a sendit.com zrusim. A jak se znam tak me v tu chvili strhnou prachy
Go to Top of Page

smoula
Starting Member

14 Posts

Posted - 11/02/2005 :  12:10:11  Show Profile  Send smoula an ICQ Message Send smoula a Private Message  Reply with Quote
Panebože tohle je hype jak blázen. Tipuju, že hru při troše shánění seženete v Česku i jinde během prvního, druhého i dalších týdnů zcela bez problémů.

Skeptický bych byl taky k počtu uváděných prodaných kopií. Musíte si uvědomit, že tu hru JE POTŘEBA koupit (u nás nezvyklé), pravidelně platit (rovněž tak), lépe mít jiné než dial-up připojení. Když tohle dáte dohromady, tak počet potenciálních uživatelů prudce klesá.

Pokud se Heroes of Might and Magic prodalo za X let a cenu 999 Kč okolo dvaceti tisíc (řekl kdosi z CD Projektu v nějakém rozhovoru), tak počet hráčů WoW během prvních měsíců těžko překročí tisícovku, spíš to bude pár stovek.
Go to Top of Page

Bo
Starting Member

7 Posts

Posted - 11/02/2005 :  12:12:06  Show Profile Send Bo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RedGuard

Neeee..ze sendit nee... to se zacina taky pomalu menit nocni muru.
Jestli muzu doporucit tak gameplay.co.uk. Tam jsem zatim nevidel zadny potize a nekteri lidi (UK) to meli doma uz ve stredu! Asi si to tam taky objednam jeste jednou a sendit.com zrusim. A jak se znam tak me v tu chvili strhnou prachy

gameplay.co.uk do SR neposiela (asi )
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 11/02/2005 :  12:15:24  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
V Microgames mě na telefonický dotaz řekli, že bohužel jim distributor nedal ani slíbený a požadovaný počet kopií a že poptávka tak převyšuje nabídku, že prý dříve jak na konci února začátkem března nepředpokládají, že nějaké krabice budou k dispozici.
Přesně jak jsem očekával.

Podle mě bude Blizzard sám přes hlavní distributory regulovat počet uvolněných kopií.

Noe

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/02/2005 :  12:44:22  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tak co, kdo si pro to dnes jede do xzone?
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 11/02/2005 :  12:47:55  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Using Order Tracking System: GAME.NET

Status:
Your order has been dispatched via Royal Mail first class service on: 11 February 2005

Mimochodem, WoW je moje poslední hra/zabiják času.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Edited by - Dargnon on 11/02/2005 12:49:43
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 11/02/2005 :  12:49:45  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

No zasel bych si tam ale nejak se tam nedostanu Neni tu nahodou nekdo z prahy kdo si do Loun pro WoW pojede ?
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/02/2005 :  12:50:36  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smoula

Panebože tohle je hype jak blázen. Tipuju, že hru při troše shánění seženete v Česku i jinde během prvního, druhého i dalších týdnů zcela bez problémů.

Skeptický bych byl taky k počtu uváděných prodaných kopií. Musíte si uvědomit, že tu hru JE POTŘEBA koupit (u nás nezvyklé), pravidelně platit (rovněž tak), lépe mít jiné než dial-up připojení. Když tohle dáte dohromady, tak počet potenciálních uživatelů prudce klesá.

Doba se Smoulo meni a hraci co zacali pred 10 lety maji svoje deti a jsou ochotny jim podobnou zabavu financovat (podivej se na kvalitu postu a uvidis, ze sem postuje hafo 8 letejch kluku).

quote:

tak počet hráčů WoW během prvních měsíců těžko překročí tisícovku, spíš to bude pár stovek.

No ja si myslim, ze to bude vysoko pres 1k behem unora. To co uvadel Shimi (tedy 5k cz hracu) je samozrejme nesmysl, ale kolem 1500 - 2000 koupeny kopii (ne "aktivovanych") je celkem realne cislo.
Go to Top of Page

fidus
Starting Member

11 Posts

Posted - 11/02/2005 :  12:51:08  Show Profile  Send fidus an ICQ Message Send fidus a Private Message  Reply with Quote
quote:

No, kdyz by to nebylo na druhe strane republiky tak uz bych byl na ceste :-(
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/02/2005 :  12:53:17  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Louny uz maji nejake krabice?
Go to Top of Page

fidus
Starting Member

11 Posts

Posted - 11/02/2005 :  12:55:29  Show Profile  Send fidus an ICQ Message Send fidus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Vazeni zakaznici,
velice ocekavana online hra WoW nam dorazi na sklad dneska odpoledne, rozesilani her zacne podle predpokladu v pondeli. Chapeme ale, ze pro mnohe je dulezite
zucastnit se hry jiz v den premiery, tedy dneska, a vyjimecne jsem rozsirili oteviraci dobu pro osobni odber u nas v Lounech.
Kazdy, kdo patri do prvni varky (objednal pred 15:00 hodinou dne 9.2.) si pro hru muze zajet od 15:00 do 19:00. Po 16:00 je prodejna zamknuta, musite tedy
zazvonit. Nutne je se predem domluvit na telefonu 731 762 893 nebo na 415 652 036 abychom s vami pocitali a meli hru pro vas nachystanou. Pro hru se muzete stavit
vyjimecne i dopoledne v sobotu od 8:00 do 12:00.

Adresa je :
HS-TECHNIK
Husova 869
Louny 440 01

Zakaznici, kteri hru jiz zaplatili a prisly nam od nich penize na ucet, muzou na email schovanec@xzone.cz zazadat o poslani serioveho cisla. To rozesleme ve
vecernich hodinach, hru potom v pondeli.

Pekny den a skvely WoW vikend ;-)

Martin Schovanec
manager obchodu
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/02/2005 :  12:59:57  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fidus

quote:

quote:

Vazeni zakaznici,
velice ocekavana online hra WoW nam dorazi na sklad dneska odpoledne, rozesilani her zacne podle predpokladu v pondeli. Chapeme ale, ze pro mnohe je dulezite
zucastnit se hry jiz v den premiery, tedy dneska, a vyjimecne jsem rozsirili oteviraci dobu pro osobni odber u nas v Lounech.
Kazdy, kdo patri do prvni varky (objednal pred 15:00 hodinou dne 9.2.) si pro hru muze zajet od 15:00 do 19:00. Po 16:00 je prodejna zamknuta, musite tedy
zazvonit. Nutne je se predem domluvit na telefonu 731 762 893 nebo na 415 652 036 abychom s vami pocitali a meli hru pro vas nachystanou. Pro hru se muzete stavit
vyjimecne i dopoledne v sobotu od 8:00 do 12:00.

Adresa je :
HS-TECHNIK
Husova 869
Louny 440 01

Zakaznici, kteri hru jiz zaplatili a prisly nam od nich penize na ucet, muzou na email schovanec@xzone.cz zazadat o poslani serioveho cisla. To rozesleme ve
vecernich hodinach, hru potom v pondeli.

Pekny den a skvely WoW vikend ;-)

Martin Schovanec
manager obchodu

Aha, takze jeste nemaji :) Vse zalezi na logistice v Cdprojekt centralnim skladu.
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 11/02/2005 :  13:28:34  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Golgoleth

quote:

No zasel bych si tam ale nejak se tam nedostanu Neni tu nahodou nekdo z prahy kdo si do Loun pro WoW pojede ?

Ahoj Rhegu,já když nepochodím v Praze,tak do Loun určitě vyrazím,mám tam jednu krabici zamluvenou:)

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 11/02/2005 :  13:48:28  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xavier

quote:
Originally posted by Golgoleth

quote:

Ahoj Rhegu,já když nepochodím v Praze,tak do Loun určitě vyrazím,mám tam jednu krabici zamluvenou:)

Pokud pojedes do tech loun tak se mi pls ozvi na icq (211488790), nejak se dohodnem
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/02/2005 :  13:52:40  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Pokud ma nekdo objednano vice kopii WoW z Xzone a chce hrat dnes a staci mu pouze jeden account a byl by tedy ochoten jednu krabici prodat tak ho do Loun odvezu (zpet taky :)).

Plati pro prazaky.

tel. number 603400794
Go to Top of Page

Strenght
Starting Member

19 Posts

Posted - 11/02/2005 :  14:08:10  Show Profile Send Strenght a Private Message  Reply with Quote
Kde sou vubec Louny? Ze bych tam taky zajel?

Strenght - WoW - dead Mage..lvl 22..Shadowmoon ..RIP...
Itaryi - GW - War/Ranger..
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 11/02/2005 :  14:11:37  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
MILUJU GAME.NET, fakt sem necekal, ze by mi to mohlo dorazit uz v patek do 'malinkateho' moravskeho mestecka ... *rozbaluje krabici* *loguje*
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/02/2005 :  14:11:42  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Strenght

Kde sou vubec Louny? Ze bych tam taky zajel?

Daleko a blbe se to hleda. Takze nabizim svoje sluzby. Viz. vyse.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 11/02/2005 :  14:27:22  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

quote:

F**K!! sendit.com ... stale Acquired from Stock.

No jestli to dnes pošlou, tak se ti změní status až po třetí odpoledne, posílají to jednou denně co jsem tak vypozoroval. Ne že ráno a pak třeba v poledne.

Mno nevim...
Ja jsem mel acquired ve stredu , being packed ve ctvrtek a dneska se to zmenilo na Ready for dispatch ,asi to meni jen jednou denne

btw:sendit sux!!!

hmm tak to mas stesti,ja uz tam mam 4 dny Acquired from stock....davam jim 24 hodin a pak to rusim...asi se jim nelibi moje e-card

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Strenght
Starting Member

19 Posts

Posted - 11/02/2005 :  14:32:56  Show Profile Send Strenght a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud ma nekdo objednano vice kopii WoW z Xzone a chce hrat dnes a staci mu pouze jeden account a byl by tedy ochoten jednu krabici prodat tak ho do Loun odvezu (zpet taky :)).

Plati pro prazaky.

tel. number 603400794

Hmm vazne je to daleko, mam tam stejne jen jednu krabici a nejsem z Prahy tak smula, no holt pockam do pristiho tejdne..:/ taky sem to mel objednat ze zahranici..:(

Strenght - WoW - dead Mage..lvl 22..Shadowmoon ..RIP...
Itaryi - GW - War/Ranger..
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 11/02/2005 :  14:33:30  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Takze jestli furt nekdo jeste shani WoW a nemuze sehnat a staci kdyz to bude mit na konci pristiho tydne, tak si to muze objednat tady:
http://www.gamestation.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemId=1079&level=36
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 11/02/2005 :  14:33:52  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

quote:
Originally posted by beldor5

quote:

quote:

F**K!! sendit.com ... stale Acquired from Stock.

No jestli to dnes pošlou, tak se ti změní status až po třetí odpoledne, posílají to jednou denně co jsem tak vypozoroval. Ne že ráno a pak třeba v poledne.

Mno nevim...
Ja jsem mel acquired ve stredu , being packed ve ctvrtek a dneska se to zmenilo na Ready for dispatch ,asi to meni jen jednou denne

btw:sendit sux!!!

hmm tak to mas stesti,ja uz tam mam 4 dny Acquired from stock....davam jim 24 hodin a pak to rusim...asi se jim nelibi moje e-card

e-card neberou.. uz mi to psali mailem.. a nejhorsi ze jim nestaci zadat jiny cislo kreditky, ale musis znova udelat obednavku ;P

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 11/02/2005 :  14:53:38  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer
e-card neberou.. uz mi to psali mailem.. a nejhorsi ze jim nestaci zadat jiny cislo kreditky, ale musis znova udelat obednavku ;P

tak to se dozvidam brzo
no ja jinou nez e-card nemam,este tak Maestro s kerou se jaxi necapu
no nic,xzone to jisti

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 11/02/2005 :  15:54:11  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Taky sem ted prisel z banky, kde sem zjistil, ze je rozdil mezi platbou e-kartou a normalni. Sem si myslel, ze je to to sami, ale neni :(
Go to Top of Page

TheMorgoth
Starting Member

13 Posts

Posted - 11/02/2005 :  16:09:04  Show Profile Send TheMorgoth a Private Message  Reply with Quote
SHIMI zkoušel si jim tam napsat nebo něco ?!
Mam tam taky Acquired from Stock ........ mimo jinem sem totiž byl na operaci se slepakem, takže sem to zjistil dneska.... a psal sem jim tam.... a skoro hned mi odepsali že čekají na ověření infa o kreditce z banky..... a pro urychlení jim to mam faxnout, což jaxi fax nemam... a vzhledem k tomu že kreditka je firemní tam mam adresu domu tak sem jim zas musel psat že to je pro moje použití tak to snad pošlou.... sou trošku ujetí, nevim co tak řeší, jim tímto utíkají prachy.....

btw. pre-order z 11. ledna
Go to Top of Page

Bo
Starting Member

7 Posts

Posted - 11/02/2005 :  16:14:39  Show Profile Send Bo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bo

quote:

Bo - Taky to mam od game.net, a presne to sami udelali i me. Ze statusu picked presli zas na autorizaci.

Mení sa to na tragikomédiu : strhli mi už peniaze z účtu (VISA/game.net) približne v tom čase, keď som im písal, že ruším objednávku a objednal som si WoW zo sendit.com (tam je monentálny status Acquired from stock).

Takže napokon game.net rules. Ospravedlnili sa za order tracking facility failure, poslali mi WoW a dokonca opravili order status:
"Status:
Your order has been dispatched via Royal Mail first class service on: 11 February 2005"

Akurát na sendit.com som po druhom zrušení objednávky asi za debila, hm ...
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 11/02/2005 :  16:23:31  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bo

quote:
Originally posted by Bo

quote:

Takže napokon game.net rules. Ospravedlnili sa za order tracking facility failure, poslali mi WoW a dokonca opravili order status:
"Status:
Your order has been dispatched via Royal Mail first class service on: 11 February 2005"

Akurát na sendit.com som po druhom zrušení objednávky asi za debila, hm ...

pod to se muzu jen podepsat, objednaval jsem taky z game.net a uz to mam doma ;-))
Go to Top of Page

Soli
Starting Member

14 Posts

Posted - 11/02/2005 :  16:27:38  Show Profile Send Soli a Private Message  Reply with Quote
Ja sem tedka za debila, pac sem si to objednal z Xzone 2 hodiny po tom, co jim dosly kopie...tak jsem jim poslal mail, ze to rusim ( pac cekat do konce unora -> vazne ne ). Tak jsem zavolal do JRC a rikali ze maj par poslednich kusu, tak to mam objednany u nich. Tedka se ukazalo, ze fakt nejlepsi je game.net, vy to mate doma a jste vysmaty
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 11/02/2005 :  16:31:35  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Game.net se pochlapili, balíček na mne čeká na poště!!!
Go to Top of Page

Soli
Starting Member

14 Posts

Posted - 11/02/2005 :  16:32:34  Show Profile Send Soli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Game.net se pochlapili, balíček na mne čeká na poště!!!

Gratz...ze bych to jeste zrusil u JRC a sel do game.net ? :)
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 11/02/2005 :  17:02:53  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
Tak to mám doma,ale zatim na to muzu akorat tak slintat,nejdou stranky na vytvoreni accountu:)

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 11/02/2005 :  17:04:04  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
Vsichni spechame, aby jsme to mohli parit a kdyz klic mame, tak zas problem:

We are aware that some players are facing problems when creating their accounts, especially with regards to the process of payment validation. Due to the heavy load on the system, we are therefore forced to take those pages down temporarily. While the pages are down, those players who have already created an account can continue playing the game. We are investigating the situation and will come back to you with more information as soon as we have it.

Vidim, ze dnes prosedim u tvorby accontu

Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired)
Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active)
Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)

Kdo si hraje nezlobí....
Go to Top of Page

Soli
Starting Member

14 Posts

Posted - 11/02/2005 :  17:05:38  Show Profile Send Soli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stan

Vsichni spechame, aby jsme to mohli parit a kdyz klic mame, tak zas problem:

Koukam ze bude lepsi kdyz mi to prijde behem pristiho tejdne..takhle bych se stejne nedostal do hry a celej vykend v cudu nad nefungujicima strankama :)
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 11/02/2005 :  17:27:42  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
nevíte co znamená "name on card"? chtěj to po mě na game.net a vůbec netušim co tim myslej

mam klasickou virtuální platební VISA kartu se kterou se platí jen číslem

mam číslo, platnost, pak něco trojmístný (to je "signature strips digits"?) a e-kod VISA, tak z toho nejsem moudrej ;)

edit: nebo to mam platit klasickou plastovkou VISA electron? přes tu by to prošlo?

Edited by - Cotouch on 11/02/2005 17:50:07
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 11/02/2005 :  17:50:18  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

nevíte co znamená "name on card"? chtěj to po mě na game.net a vůbec netušim co tim myslej

mam klasickou virtuální platební VISA kartu se kterou se platí jen číslem

mam číslo, platnost, pak něco trojmístný (to je "signature strips digits"?) a e-kod VISA, tak z toho nejsem moudrej ;)

jak uz psal stormer,tak e-card stejne neberou :)

Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 11/02/2005 :  17:51:37  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
a obyčejnou plastovku VISA electron jo? to bych se divil ;) no zkusim teda

Go to Top of Page

smoula
Starting Member

14 Posts

Posted - 11/02/2005 :  17:51:55  Show Profile  Send smoula an ICQ Message Send smoula a Private Message  Reply with Quote
To bude nejspíš jméno a příjmení, na které je karta vystavena.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 11/02/2005 :  17:54:59  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
name on card - znamena jmeno na karte - Mr Xxxx Xxxxx
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 11/02/2005 :  18:44:28  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

a obyčejnou plastovku VISA electron jo? to bych se divil ;) no zkusim teda

Electron je neco jako Mestro ... tj na interentu s tim nepochodis ...

ja sem tu klikl na nakej odkaz a neco tam vyplnil, bo me uz nebavi vas tu kreteny poslouchat ... no uvidime, zatim prej "beeing picked"

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 11/02/2005 :  18:59:28  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem se zařadil mezi šťastlivce kteří to mají doma, ale můžou si tak akorát trhnout, protože nejde vytvořit account
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 11/02/2005 :  19:04:45  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
"Blizzard je c00l,
blizzard se urcite poucil ze startu US a EU urcite ukociruje..

OMG blizzard Pawn ! ... teh LEGENDA .."

... tohle neni Blizzard Bashing, ona to neni jeho vina, to jenom lidi sou najivni
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 11/02/2005 :  19:05:07  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak jsem se zařadil mezi šťastlivce kteří to mají doma, ale můžou si tak akorát trhnout, protože nejde vytvořit account

vitej v klubu

Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired)
Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active)
Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)

Kdo si hraje nezlobí....
Go to Top of Page

Dotik
Starting Member

89 Posts

Posted - 11/02/2005 :  19:27:51  Show Profile  Visit Dotik's Homepage  Send Dotik an ICQ Message Send Dotik a Private Message  Reply with Quote
Jestli nekdo chce hrat a bude zavreno a potrebuje to fakt hodne nutne (jako dneska ja :) ) tak si zajedte(a mate to trochu blizko) do MediaMarkt u Pirny...bylo toho tam hafo dneska...40euro...akorat bacha...neberou karty...ale bankomat je v baraku

DarkFall - Mrs Alexis (ReD)
UO Drachenfels - Alexis (CzH)
EQ - Thorg
WoW - Trpaslo
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 11/02/2005 :  19:30:12  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dotik

Jestli nekdo chce hrat a bude zavreno a potrebuje to fakt hodne nutne (jako dneska ja :) ) tak si zajedte(a mate to trochu blizko) do MediaMarkt u Pirny...bylo toho tam hafo dneska...40euro...akorat bacha...neberou karty...ale bankomat je v baraku

kdo by chtel hrat tak si nejdriv musi zalozit ACC :) to myslim ze nebude v nejblizsi dobe online. Du do hospody, vyspim se a zejtra uvidim doporucuju to vsem

Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 11/02/2005 :  20:19:16  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Řekl bych to asi takhle... Do 14:00 prý accounty fungovaly... Pošťačka tady byla podle lístečku ve 13:30. Nebyl jsem doma
Go to Top of Page

airan
Starting Member

18 Posts

Posted - 11/02/2005 :  21:46:35  Show Profile Send airan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Řekl bych to asi takhle... Do 14:00 prý accounty fungovaly... Pošťačka tady byla podle lístečku ve 13:30. Nebyl jsem doma

No vidíš, já ve 13:30 koukám na to jak má Blizzard pěknou signup page a přemejšlím kde sehnat co nejdřív klíč.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 11/02/2005 :  21:51:33  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dotik

To je ale německý klient ne ? Dá se tam zvolit angličtina ?
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000