Author |
Topic  |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
|
| |
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 11/02/2005 : 13:26:43
|
quote: Originally posted by Prandur
Uplne noob otazka: jak je mozny ze vzdy kdyz si nastavim svyho avatara (odkazem z webu) tak se vzdy po nejakym case (shruba 1 den)smaze a musim ho zadavat znova?
Treba je to tim, ze je velkej, moderatori tu nemaji radi avatary co jsou vetsi nez par kb . |
DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar. |
 |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 07:18:55
|
quote: Originally posted by hRoch
quote: Originally posted by Prandur
Uplne noob otazka: jak je mozny ze vzdy kdyz si nastavim svyho avatara (odkazem z webu) tak se vzdy po nejakym case (shruba 1 den)smaze a musim ho zadavat znova?
Treba je to tim, ze je velkej, moderatori tu nemaji radi avatary co jsou vetsi nez par kb .
Taky se mi to stává a avatar logo nemám o moc větší než ta tvoje ovečka. To co mám je GIF o velikosti 64x64 pixelů a 5KB  Občas musím avatara obměňovat, nevím proč to blbne, štve mě to. |
Lexon |
Edited by - Lexon on 17/03/2005 07:24:19 |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 09:26:17
|
Já jsem s tím taky bojoval strašně dlouho, vždycky jsem si svýho avatara nastavil a druhý den byl pryč...Tak jsem si přesunul obrázky z cizího webu na svůj a pořád to stejný...nakonec po řadě experimentů, jsem usoudil, že je potřeba aby obrázek měl cca pod 6Kb a od té doby mám klid  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:04:12
|
quote: Originally posted by Mamut
Já jsem s tím taky bojoval strašně dlouho, vždycky jsem si svýho avatara nastavil a druhý den byl pryč...Tak jsem si přesunul obrázky z cizího webu na svůj a pořád to stejný...nakonec po řadě experimentů, jsem usoudil, že je potřeba aby obrázek měl cca pod 6Kb a od té doby mám klid 
Taky mě napadla velikost, ale jako podmínku tam mají jen, že to musí být maximálně velký 64x64 pixelů a JPG nebo GIF - všechno splňuji. Nyní jsem úspěšně downgradoval mého avatara z 256 na 64 barev :) a z velikosti 5168B jsem získal 3175B. Je možné, že limit na velikost je defaultně nastaven na max. 5KB. Uvidíme, jak si Avatar povede od teď . |
Lexon |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:07:08
|
quote: Originally posted by Lexon
... a z velikosti 5168B jsem získal 3175B. Je možné, že limit na velikost je defaultně nastaven na max. 5KB. Uvidíme, jak si Avatar povede od teď .
mno ja mam pocit, ze tam neco o velikosti je taky napsane.... ja sem si nahral svuj avatar z disku a podle kriterii a zadny problem... |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:17:02
|
quote: Originally posted by Warlord
quote: Originally posted by Lexon
... a z velikosti 5168B jsem získal 3175B. Je možné, že limit na velikost je defaultně nastaven na max. 5KB. Uvidíme, jak si Avatar povede od teď .
mno ja mam pocit, ze tam neco o velikosti je taky napsane.... ja sem si nahral svuj avatar z disku a podle kriterii a zadny problem...
Bohužel údaj o velikosti tam skutečně není. Vím ale, že se tyto limity dají do fóra nastavit. Autor asi nic neměnil a je tak dost možné, že tam je defaultní limit právě těch 5KB.
Tady jsou podmínky co uváději pro avatara: * Assign Your Own Avatars........ * if u can't find anything u like, please send us your Avatar image file. then we will assign it for you as soon. Submit My Own Avatar * Note: the Avatar limit to .jpg or .gif image file and dimension smaller than 64x64. * if u got the max limit, and still want to assign more Avatar. please Unassign/Remove someone from your list first. * now u have 1 Avatar(s) on your list, the max Avatars List limit is 3....
BTW vím, že tahle diskuze sem do WoW moc nepatří, ale už tu byla založená, tak jsem jen přiložil, protože mě otravovalo čas od času měnit údaje na avatara. A WoW teď stejně hromadě lidí nejde nalogovat, tak proč si nepřečíst i něco jiného . |
Lexon |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 09:45:31
|
Přiznám se, taky už mi to smazalo avatara. Každé ráno kontroluju všechny avatary, pokud má nějaký víc jak 10kb odstaním na něj záznam. Záznam taky odstraňuji pokud je ten avatar nedostupný nebo je URL neslyslné. Přiznávám, že občas může být problém v nedostupnosti avatara, pokusím se tam udělat nějaké počítání pokusů nebo tak něco.  |
 |
|
|
Topic  |
|