Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Tak kde to teda koupite?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/02/2005 :  15:51:35  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Uz to nekomu ze senditu poslali??me uz strhli prachy a od rana tam mam:Being Packed (zabalene,zaplacene a ceka na odeslani)

Ze by jim tak dlouho trvalo nez prijde ten postak?Bohuzel uz nejde prerusit odber , tak budu muset pockat....

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 10/02/2005 :  16:00:03  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Uz to nekomu ze senditu poslali??me uz strhli prachy a od rana tam mam:Being Packed (zabalene,zaplacene a ceka na odeslani)

Ze by jim tak dlouho trvalo nez prijde ten postak?Bohuzel uz nejde prerusit odber , tak budu muset pockat....

kurva ja furt nic...jestli mi do vecera nedaj being packed tak to rusim

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 10/02/2005 :  16:13:04  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Tak sem si trosku zavolal a zjistil docela cool věc.

Nejmenovaná firma prodale ne stovky kusu ale pry tisice kusu. A nejsou a dokonce pry asi jen tak další nebudou a tudíš kdo to nestihne ted bude mít asi pěkně smolu pač v ČR to jen tak nebude min další měsíc. minimálně. Protože anglání odmítají další poslat protože pro východní evropu už nic nemají všechno pryč.

Tudíš bude sranda :-).

Jinak u senditu mam to same že to balí a prašule mi strhnuli z konta ale nic víc :-(.

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 10/02/2005 :  16:16:49  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Jo sem se dozvěděl, že sendit to pry už nemá.

Ke všemu kdo ma E-Banku může mít probléms pladbou a oni mu to díky tomu nepošlou. pořádně se podívej co máš v tom stavu jestli to není tvůj případ.

Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 10/02/2005 :  16:17:58  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Já takýýýýýýýýý.

A myslel jsem že si to zbaběle objednám díky tomu kde dělám a pohořel jsem.

Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 10/02/2005 :  16:23:00  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
Koukam samy dobry zpravy hm.. ja ma taky sendit a zatim stale jen Acquired from Stock.. muzu se zeptat kdy jste podavali pre-order? Jestli jedou podle data tak abych vedel jestli mam vubec nejakou sanci nebo to radsi jeste honem zkusit objednat z gameplaye.
Go to Top of Page

fidus
Starting Member

11 Posts

Posted - 10/02/2005 :  16:29:45  Show Profile  Send fidus an ICQ Message Send fidus a Private Message  Reply with Quote
ja tam mam tohle:
status: Ready for dispatch (10th Feb 2005)

vcera tam jeste bylo napsane tohle: Being Packed

Objednal sem to 17th Jan 2005

Platim to pres ebanku, v platbach kartou mam v zalozce blokace uvedeno ze si sendit blokuje 1 128,95kc.
DOufam ze mi to dojde :-(
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 10/02/2005 :  16:43:24  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fidus

ja tam mam tohle:
status: Ready for dispatch (10th Feb 2005)

vcera tam jeste bylo napsane tohle: Being Packed

Objednal sem to 17th Jan 2005

Platim to pres ebanku, v platbach kartou mam v zalozce blokace uvedeno ze si sendit blokuje 1 128,95kc.
DOufam ze mi to dojde :-(

sakra ja to objednaval 7.january a mam acquired from stock takze nevim podle ceho to berou

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

olmy
Starting Member

9 Posts

Posted - 10/02/2005 :  17:03:09  Show Profile Send olmy a Private Message  Reply with Quote
mne to s tou kartou od ebanky neslo zaplatit ani na sendit.com ani na gameplay ani na game.net ...takze hodne stesti

WoW..
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 10/02/2005 :  17:17:28  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Me u game.net slo v pohode (MC od eBanky), vcera to dle vseho odeslali a den predtim si strhli prachy (pisou ze to udelaj az v momente kdy to posilaj).
Takze jim zatim zkusim verit ze to opravdu treba i dojde do pondeli heh

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

FlashCz
Starting Member

47 Posts

Posted - 10/02/2005 :  17:35:04  Show Profile  Send FlashCz an ICQ Message Send FlashCz a Private Message  Reply with Quote
aCHHHJOOO..:((

ja mam na na sendit.com furt
Acquired from Stock
kdyz sem jim tam volal, tak prej to znamena, ze overujou zda mam vse ok, co se tyka karty..:((...ze prej to muze trvat az 48 hodin....

ostatni co to tam maj objednany maji uz ze jim to bali...nekdo dalsi komu to zustalo v teto podobe?
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 10/02/2005 :  17:37:54  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
tak to by me zajimalo jak to dopadne
mam preorder od prosince, dosel mi final beta kit, doslo mi vsechno
a shop.game.net stale pise to samy co uz pise nekolik mesicu tzn. awaiting authorisation
zajimalo by me jak to dopadne ale zacinam mit strach a bejt nasranej:X
proc sakra nejsou klice z closed final bety prenositelny na retail :X ach jo
napsal sem jim maila a zatim zadna odpoved

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

kacer
Starting Member

6 Posts

Posted - 10/02/2005 :  17:45:20  Show Profile  Send kacer an ICQ Message Send kacer a Private Message  Reply with Quote
Zdravim, potreboval bych poradit. Kde by bylo nejlepsi objednat WoW ted (treba dnes)? Nemam platebni kartu na prevody po inernetu, takze bych to chtel platit na dobirku. Nijak extra nespecham, stacilo by mi, kdyby to doslo nekdy v prubehu pristiho nebo prespristiho tydne. Jeste mam jeden dotaz, hodlam platit formou game time kuponu a na mmorpg.cz jsem cetl, ze k aktivaci mesice zdarma bude potreba zadat cislo kreditky nebo kuponu, ale zaroven v diskusi nekdo psal, ze staci na netu najit vyfocenou kreditku a opsat do hry jeji cislo, ze se jenom overi spravna forma toho cisla a mesic hrani se aktivuje, je to pravda? A jestli je to pravda, nebude se to potom pri zadavani cisla z game time kuponu nejak hadat? Predem diky za odpovedi
Go to Top of Page

Benedikt
Starting Member

31 Posts

Posted - 10/02/2005 :  17:51:10  Show Profile  Visit Benedikt's Homepage Send Benedikt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kacer

Kde by bylo nejlepsi objednat WoW ted (treba dnes)? Nemam platebni kartu na prevody po inernetu, takze bych to chtel platit na dobirku. Nijak extra nespecham, stacilo by mi, kdyby to doslo nekdy v prubehu pristiho nebo prespristiho tydne.

nekteri lide jsou strasne naivni :)

Ben
http://www.dungeony.cz
I'd like to live just long enough to be there when they cut off your head and stick it on a pike as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price.
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 10/02/2005 :  18:02:00  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
kacere, do prespristiho tydne tydnu to bez kreditky nejspis nezesenes, protoze skoro vsechny velke shopy u nas uz maji WoW predem vyprodan skrz preorder rezervace a dalsi vlna krabic do nasi mile bezvyznamne republiky dorazi az za par tydnu.
Doporucuju zavolat do kazdeho obchodu, kde to prodavaji, a verbalne se ujistit zdali jeste opravdu maji...na webu to ne vzdy promptne aktualizuji...

Benedikt: uchvatna informacni hodnota.

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 10/02/2005 :  18:02:07  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kacer

Zdravim, potreboval bych poradit. Kde by bylo nejlepsi objednat WoW ted (treba dnes)? Nemam platebni kartu na prevody po inernetu, takze bych to chtel platit na dobirku. Nijak extra nespecham, stacilo by mi, kdyby to doslo nekdy v prubehu pristiho nebo prespristiho tydne. Jeste mam jeden dotaz, hodlam platit formou game time kuponu a na mmorpg.cz jsem cetl, ze k aktivaci mesice zdarma bude potreba zadat cislo kreditky nebo kuponu, ale zaroven v diskusi nekdo psal, ze staci na netu najit vyfocenou kreditku a opsat do hry jeji cislo, ze se jenom overi spravna forma toho cisla a mesic hrani se aktivuje, je to pravda? A jestli je to pravda, nebude se to potom pri zadavani cisla z game time kuponu nejak hadat? Predem diky za odpovedi

Doporucoval bych nejaky kamenny shop s gamesama. Predpokladam ze par kousku se dostane i tam. Zavolat a zamluvit si to tam v kazdym pripade.

S tou kreditkou bych to nevidel tak ruzove, drive to slo treba na anarchy online ale ted to tam maji tusim nejak jisteny a pochybuju ze by to blizzard nemel. I kdyz za skousku nic nedas . Jinak podle me pokud vydavaji kupony tak by to melo jit i uplne bez creditky

Edited by - PRIBOO on 10/02/2005 18:06:26
Go to Top of Page

kacer
Starting Member

6 Posts

Posted - 10/02/2005 :  18:11:24  Show Profile  Send kacer an ICQ Message Send kacer a Private Message  Reply with Quote
@Benedict: Jsem Ti nesmirne zavazan, moc si mi pomohl !

@DD, Priboo: Diky, zkusim to telefonicky, prinejhorsim si pockam do brezna, zas tak na to nespecham.
Go to Top of Page

Dworkin
Starting Member

16 Posts

Posted - 10/02/2005 :  18:50:34  Show Profile  Send Dworkin an ICQ Message Send Dworkin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by FlashCz

Acquired from Stock
kdyz sem jim tam volal, tak prej to znamena, ze overujou zda mam vse ok, co se tyka karty..:((...ze prej to muze trvat az 48 hodin....

ostatni co to tam maj objednany maji uz ze jim to bali...nekdo dalsi komu to zustalo v teto podobe?

jo ja tam mam 3 krabice a uz 2 dny mam status acquired from stock.....
kartu mam vyplnenou dobre, coz sem pro jistotu nekolikrat overoval, a pevne doufam,ze tam nebudou nejaky problemy s placenim inetovou kartou od eBanky

EDIT: prachy jeste nestrhli ani nezablokovali.. a objednaval sem 12.1.05 a bohuzel neumim angl. tak dobre, abych se odvazil tam zavolat

The Bubak, CzH

Edited by - Dworkin on 10/02/2005 18:52:03
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 10/02/2005 :  18:52:29  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dworkin

quote:

Acquired from Stock

jo ja tam mam 3 krabice a uz 2 dny mam status acquired from stock.....
kartu mam vyplnenou dobre, coz sem pro jistotu nekolikrat overoval, a pevne doufam,ze tam nebudou nejaky problemy s placenim inetovou kartou od eBanky

EDIT: prachy jeste nestrhli ani nezablokovali.. a objednaval sem 12.1.05 a bohuzel neumim angl. tak dobre, abych se odvazil tam zavolat

toho se taky obavam,ale ja zas e-card od KB

Go to Top of Page

Benedikt
Starting Member

31 Posts

Posted - 10/02/2005 :  18:55:14  Show Profile  Visit Benedikt's Homepage Send Benedikt a Private Message  Reply with Quote
kacer: chtel jsem ti vyjadrit svuj nazor, ze pokud to zacinas shanet az ted, tak do prespristiho tydne to u nas nesezenes ani kdyby ses stavel na usi, leda ze by ti to prodal nejaky clovek, kerymu se sejde vic kopii :)

Ben
http://www.dungeony.cz
I'd like to live just long enough to be there when they cut off your head and stick it on a pike as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price.
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 10/02/2005 :  19:05:00  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Hmm tak ja mam od senditu porad aquired from stock, akorat s tym rozdilem ze na ucte sem lehci o 3500 sk... :( Ja je nechapu, proc strhnou penize kdyz hovno delaj Anglanski kreteni...

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/02/2005 :  19:09:00  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Mě to zase už poslali a peníze zatím strhnuté nevidím, tipuju že banka je pomalá jako vždy v evidenci placení do zahraničí
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 10/02/2005 :  19:14:22  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Mě to zase už poslali a peníze zatím strhnuté nevidím, tipuju že banka je pomalá jako vždy v evidenci placení do zahraničí

treba to budes mit zadarmo

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 10/02/2005 :  19:21:54  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Koukám že výběr e-shopu (ať už u nás nebo v cizině) byl podobná sázka do loterie jako výběr serveru.

No, z game.net to ve středu poslali (Proč mě jo a někomu jinýmu ne? Placeno normální embosovanou MC od eBanky), tak to buďto zítra dojde nebo nedojde. Jako na potvoru tady dopoledne nebudu, takže to budu mít nejdřív večer - ale spíš v pondělí...

Držím palce, lidi, Vám i sobě.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/02/2005 :  19:26:22  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
na té royal airmail first class poště píší že do České Republiky (Praha) to dojde za 4 dny, takže to budeme mít v pondělí stejně, škoda že se s tím tak srali a neposlali už v úterý.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 10/02/2005 :  20:58:55  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Order Shipped at sendit.com
Thu, 10 Feb 2005 16:28:20 GMT
Dear Petr,

We thought you might like to know that we shipped a parcel today

containing:
World of Warcraft (PC)

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 10/02/2005 20:59:16
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 10/02/2005 :  21:14:05  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cracky

quote:
Originally posted by Bal

Uz vcera Hofy(Microgames) psal ze ma vse vyprodane.
Co sem cet ta CDProjekt rozesila vsem ceskym prodejcum WoW az v pondeli takze pochybuji ze ten kdo ma WoW objednano s ceska tak ho bude mit uz v patek.

hmm kazdy mame jine info :)

ja jen doufam, ze to nase je spravne
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 10/02/2005 :  21:14:51  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Dema - Kdy sis to prosim te predobjednal? Strhli ti penize driv (trebars i o 2 dny) nez ti prisel tenhle email?
Me to zacina pekne srat, pac ja porad cekam na autorizaci, no penize z BU mi ztrhli vcera..

------------------------
Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 10/02/2005 :  21:24:00  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
Tak to me jeste nestrhli ani prachy... semnou uz asi ani nepocita
Go to Top of Page

FlashCz
Starting Member

47 Posts

Posted - 10/02/2005 :  21:50:56  Show Profile  Send FlashCz an ICQ Message Send FlashCz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RedGuard

sme na tom asi stejne cece....:(
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 10/02/2005 :  21:56:08  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
je nějakej obchod v evropě kde to ještě maj?

Go to Top of Page

Magery
Starting Member

26 Posts

Posted - 10/02/2005 :  21:59:44  Show Profile Send Magery a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

na game.net se tvarej ze to stale prodavaji jinak ja si to objednal v pondeli tusim a tvarej se ze jako no problem
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 10/02/2005 :  22:24:46  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sme na tom asi stejne cece....:(

ja taky :(

Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 10/02/2005 :  23:00:09  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
Az se mi dostane WoW do ruky tak na ne za to zdrzovani hodim pekne Curse of Agony a Corruption.. najednou. A skoncej takhle
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 10/02/2005 :  23:27:28  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

www.gameplay.com se tváří, že má.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 11/02/2005 :  00:18:06  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
predobjednal sem si to asi pred dvema tydnama, kdy mi strhli prachy to nevim jelikoz sem to platil sluzebni Amexkou.
Mozna mi to poslali prednostne, jako vernemu zakaznikovi, nechal sem na sendit.com uz asi 50k za DVDcka.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Bo
Starting Member

7 Posts

Posted - 11/02/2005 :  08:14:07  Show Profile Send Bo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magery

quote:

na game.net se tvarej ze to stale prodavaji jinak ja si to objednal v pondeli tusim a tvarej se ze jako no problem

Objednával som to tam včera (štvrtok okolo 21:30) a hneď tam naskočil tento order status, ktorý je tam ale ešte aj dnes ráno (piatok 8:30):

Using Order Tracking System: GAME.NET

Status:
Your order is currently being picked and packed.

Previous Statuses:
Your order has been received and is currently awaiting authorisation or release.
Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for processing.
Funds will not be debited until your order is shipped.

Edited by - Bo on 11/02/2005 08:14:56
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 11/02/2005 :  10:09:08  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
Takze moje info se potvrdilo nakonec jako pravdive, ve 14:00 bych mel mit hru u sebe :D Super, takze dneska se tam uvidime panove :D

Pro ty kteří si předobjednali hru do 9.2.2005 18:00: Hru dostaneme dnes na sklad cca v 14:00 ihned vám zavoláme nebo pošleme email abyste si ji mohli vyzvednout

WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division
GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB
UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :)
HGL - Cabalist - Summoner
Go to Top of Page

pirx
Starting Member

4 Posts

Posted - 11/02/2005 :  10:15:15  Show Profile Send pirx a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem delal objednavku dneska rano v 00.40h na sendit.com. Hned mi to slo do statusu Acquired From Stock. Dneska rano si strhli prasule z uctu a nyni jsem ve stavu: Being Packed.
Mam EC/MC od eBanky.
Go to Top of Page

BlackSource
Starting Member

99 Posts

Posted - 11/02/2005 :  10:30:59  Show Profile Send BlackSource a Private Message  Reply with Quote
Tak pro ty co to mají předobjednané z Microgames a už to zaplatili přes účet, mám dobrou zprávu. Teď jí napsal majitel Microgames :-)

Dnes jedu pro ty WoW, takze kdo ma prdobjednano s emuze stavit osobne u me ve fimre v Decine a nebo kdo ma predplacneo, muze dnes dostat CDKEY
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 11/02/2005 :  10:42:27  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Tak ja mam porad !!! Aquired from stock, penize mi vzali uz v utery. To je fakt v prdeli ..........

------------------------
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/02/2005 :  10:43:25  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
no takže mi dnes nic z game.net nedošlo, tak snad v pondělí.
Go to Top of Page

Bo
Starting Member

7 Posts

Posted - 11/02/2005 :  11:02:22  Show Profile Send Bo a Private Message  Reply with Quote
Pre tých, čo by chceli objednávať z GAME.NET:Ja som to objednal z game.net včera večer a hneď to prešlo do statusu beeing picked and packed a dnes cca 9.30 sa status vrátil na recieved order and waiting for authorisation.
Poslal som im mail, aby mi to vysvetlili a nes..li ma.

Apropo prosím o radu: (Predpokladám, že game.net zruším, zatiaľ sa mi neozvali.) Budem to mať skôr pri objednávke z cudziny (odkiaľ presne?), alebo keď si počkám na predražených SK distribútorov/predajcov?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/02/2005 :  11:04:54  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
no a pokud máte VISA kartu a berete něco z game.net, tak budete mít problémy .. mě to dnes strhlo peníze .. 1367Kč .. přitom mi to poslali už ve středu, zasraná pomalá banka
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 11/02/2005 :  11:05:58  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Bo - Taky to mam od game.net, a presne to sami udelali i me. Ze statusu picked presli zas na autorizaci.

------------------------
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 11/02/2005 :  11:07:23  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Kua to se mi zda..voni to nakonec budou mit z ceskych obchodu o 5 dnu drive nez my z UK....GRRRR

btw:sendit status:Ready for dispatch :(((

.....
Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 11/02/2005 :  11:12:39  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
F**K!! sendit.com ... stale Acquired from Stock.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/02/2005 :  11:18:50  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

No jestli to dnes pošlou, tak se ti změní status až po třetí odpoledne, posílají to jednou denně co jsem tak vypozoroval. Ne že ráno a pak třeba v poledne.
Go to Top of Page

BlackSource
Starting Member

99 Posts

Posted - 11/02/2005 :  11:22:31  Show Profile Send BlackSource a Private Message  Reply with Quote
quote:

no a pokud máte VISA kartu a berete něco z game.net, tak budete mít problémy .. mě to dnes strhlo peníze .. 1367Kč .. přitom mi to poslali už ve středu, zasraná pomalá banka

To nemá s kartou nic společného, za to může banka
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 11/02/2005 :  11:23:40  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No jestli to dnes pošlou, tak se ti změní status až po třetí odpoledne, posílají to jednou denně co jsem tak vypozoroval. Ne že ráno a pak třeba v poledne.

Mno nevim...
Ja jsem mel acquired ve stredu , being packed ve ctvrtek a dneska se to zmenilo na Ready for dispatch ,asi to meni jen jednou denne

btw:sendit sux!!!

.....
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000