quote:Originally posted by cracky takze mame stejny info, ja to od nich taky neberu, beru to od jinyho online shopu, a vim ze to budou mit od cdprojektu jiz v patek, a pro velky zajem o tuhle hru si davaj i pracovni sobotu :)
na webu maj uvedeno ze to bude az v pondeli, ale opet mam telefonicky potvrzeno ze vse zalezi na cdprojektu, jestli naskladni cd projekt v patek, oni poslou kuryra pro x kopii her a jeste ten den je davaji do prodeje. A jak sem napsal kvuli velkemu zajmu si davaji i pracovni sobotu
Uz jsem to objednal z microgames. Na nejaky podobny nadeje kaslu :) Zbytecne budu nasranej kdyz to v patek nebudu mit :)
Celou sobotu a nedeli budu stejne neco slavit. Takze bych realne bez bolesti hlavy hral stejne az v pondeli ... Z decina jsem si wow nechal poslat jako obchodni zasilku, takze bych to mel mit ve stredu.
ja ti pak sem pak napisu jestli to dopadlo tak a nebo tak, stejne je vsechno na logistice a CD projektu :)
WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :) HGL - Cabalist - Summoner
Dejte si bacha při objednávání EQ II jsem narazil na problém že nkteré obchody neberou jiné než embosované karty. A tou třeba karta od KB (e-karta) není.
Takže bacha na to.
Každopádně sendit mi strhnul prašule a balí to taky, tak uvidíme.
Dejte si bacha při objednávání EQ II jsem narazil na problém že nkteré obchody neberou jiné než embosované karty. A tou třeba karta od KB (e-karta) není.
Takže bacha na to.
Každopádně sendit mi strhnul prašule a balí to taky, tak uvidíme.
beru to na dobirku :)
WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :) HGL - Cabalist - Summoner
tak gameplay si vzal penize (1.3k i s postovnym) z uctu vcera .. bohuzel jsem nenasel zadnou moznost sledovat stav objednavky tak nevim jestli to budou hned i expedovat :) kazdopadne se tesim jak malej kluk :)
edit: tak status je Ordered ... :-/
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
takze uz mi to putuje domu .. ;-)) => Status: Your order has been dispatched via Royal Mail first class service on: 09 February 2005
Aj-aj. Evidentně rozlišujou podle data objednávky, protože já jsem stále tam kde jsem byl (awaiting authorisation). Tak nějak mám pocit že nemaj dost kusů aby pokryli poptávku :)
We are pleased to advise that your order, 00505322/P, has been dispatched via your chosen delivery method and will be with you shortly! Status: Your order has been dispatched via Royal Mail first class service on: 09 February 2005
Ja to mam objednany na xzone uz docela dlouho a poslali mi tenhle mail... "Vazeni zakaznici, kdy bude WoW skladem v CR patri mezi velice caste dotazy nasich zakazniku. Posilame proto informace, kdybyste meli svoji hru obdrzet. Hra bude u distributora skladem a pripravena k odbaveni 14. unora, ten den si pro hru pojede nas obchodnik a jeste ten den ji budeme rozesilat nasim zakaznikum, kteri si ji predobjednali. Hra by tedy mela k vam dorazit s nejvetsi pravdepodobnosti 15.unora. Pro zakazaniky, kteri si hru objednali az po 3. unoru mame dobrou zpravu. Pocet kusu bude pro nas obchod dostatek, takze jejich hra bude odeslana spolu s ostatnimi jiz toho 14.2."
Takze pocitam ze to dostanu do rukou spis az tak ve ctvrtek nebo v patek, no co aspon si zatim cesi vyberou server a nebudu to pak muset resit...
V game.net se pochlapili, takže moje krabice je už v poště!
Teď ještě aby se pochlapila i pošta a doručili to v pátek. Počítám že tradičně přijde jen lísteček o tom že mě nezastihli (pracuju doma...), takže optimistický odhad je pátek večer, ale pravděpodobnější je asi pondělí nebo úterý.
.How fast is Airmail? Usually within three days to Western Europe, four days to Eastern Europe and five days for the rest of the world, following the day of posting.
.How fast is Airmail? Usually within three days to Western Europe, four days to Eastern Europe and five days for the rest of the world, following the day of posting.
my se nepocitame ani do rest of world...takze pocitej tak za tejden
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Jsem to na sendit chtel objednat pro sebe i pro kamose...kouknu tam znova a uz to tam neni..takze ja objednavam pres Xzone. Alespon uz bude po tom vykendu jasny, kde kdo hraje atd...
Jsem to na sendit chtel objednat pro sebe i pro kamose...kouknu tam znova a uz to tam neni..takze ja objednavam pres Xzone. Alespon uz bude po tom vykendu jasny, kde kdo hraje atd...
Jenom upozornuji: Xzone NEMA volne kopie wow. Dnes mi to telefonicky potvrdili (udelal jsem tedy objednavku na microgames.cz a gameplay.com). Jedinou sanci mas kdyz nekdo zrusi objednavku.
Mno vono to proste nejde vyhledat na te jejich strance,ale stale ta nabidka existuje ,tady: http://www.sendit.com/game/item/6000000000991 ted vecer se mi stav zmenil na :Acquired from Stock Takze pocitam stim ze to zitra nejpozdeji poslou....
Mno vono to proste nejde vyhledat na te jejich strance,ale stale ta nabidka existuje ,tady: http://www.sendit.com/game/item/6000000000991 ted vecer se mi stav zmenil na :Acquired from Stock Takze pocitam stim ze to zitra nejpozdeji poslou....
Ta tvoje stranka je sice pekna, ale dulezita ja tato informace:
jj a mam taky acquaried from stock....tak doufam doufam....este to mam objednany z xzone,takze pokud mi do 14. sendit nestrhne prachy tak to u nej rusim a pockam si na xzone
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
jj a mam taky acquaried from stock....tak doufam doufam....este to mam objednany z xzone,takze pokud mi do 14. sendit nestrhne prachy tak to u nej rusim a pockam si na xzone
Muzete objednavat i jinde v cz: gamezone shop gameexpress microgames
Availability: This title is not available
Ta je tam uz od zacatku ,oni tu stranku neupdatujou,znamena to ze jeste neni retail.., predim jsem mel v order statusu napsane preorder ,dneska rano acquiring from stock a ted vecer uz je acquire..... ja si to jinak nez ze to poslou co nejdrive neumim vysvetlit
edit:tak objednat uz vazne nejde,uvidime jak se to zitra vyvrbi,pokud do patku nebude odeslana a prachy strhnute tak to rusime.....
Availability: This title is not available
Ta je tam uz od zacatku ,oni tu stranku neupdatujou,znamena to ze jeste neni retail.., predim jsem mel v order statusu napsane preorder ,dneska rano acquiring from stock a ted vecer uz je acquire..... ja si to jinak nez ze to poslou co nejdrive neumim vysvetlit
to je docela zvlastni pristup od obchodnika neaktualizovat u takoveho titulu .)
Muzete objednavat i jinde v cz: gamezone shop gameexpress microgames
a urcite i jinde.
Xzone wow nema.
to me netrapit,ja mam WoW objednane u xzone uz od cervna
vcera sem si mailoval s xzone a borec mi tvrdil, ze wow maj relativne dost, ze kdyz si jeste ted objednam, ze budu v prvni rozesilane varce, posilat budou 14.2. ... a prej kdyz si v objednavce zatrhnu ze to chci zaplatit predem a do poznamky napisu ze chci poslat cdkey na email pred poslanim baliku, tak prej to taky neni problem....tak ja nevim jak to s tim xzone je... jestli mi kecal.. ale uz sem u nich kupoval a sem tam registrovanej zakaznik, tak si myslim, ze snad nekecal..
You currently have 0 orders waiting to be dispatched. We have sent you 1 items since you opened this account. The last item we sent to you was World of Warcraft - PC and MAC on 09/02/2005.
Akorat si ted nejsem jist co presne to znamena ...
Acquired From Stock - This item is already in stock and should be dispatched to you upon successful payment processing. (If the status stays like this for more than 48 hours, please contact us.)
ale uz taky maji vsechny rozprodany.. a myslim ze v cr uz nikdo volny kusy nema.. stejne vsichni berou od cdprojektu, kterej priveze udajne snad 2000 kusu (nevim uz kdo to psal a jestli to bylo z nejakyho dobryho zdroje) .. a prej uz je vsechno prodany.. uvidime no ;)
ale uz taky maji vsechny rozprodany.. a myslim ze v cr uz nikdo volny kusy nema.. stejne vsichni berou od cdprojektu, kterej priveze udajne snad 2000 kusu (nevim uz kdo to psal a jestli to bylo z nejakyho dobryho zdroje) .. a prej uz je vsechno prodany.. uvidime no ;)
jj vim ja si u te firmy beru 11ks, vcera mi rikal ze uz sem akorat objednal posledni kousek kterej dorazi v patek... takze je tu zupa
njn:( ja marne shanim ,kde bych to splasil pred koncem unora. kdyby jste nahodou nekdo o necem vedel napis te mi na 301-163-378 (jsem z Prahy)
Microgames.cz uz nema zadne kopie?
Co JRC? Ptal jsi se tam?
JRCcku to dorazi az v pondeli, do prodeje to pujde utery az streda, ale jejich aktualni stav opravdu netusim
Uz vcera Hofy(Microgames) psal ze ma vse vyprodane. Co sem cet ta CDProjekt rozesila vsem ceskym prodejcum WoW az v pondeli takze pochybuji ze ten kdo ma WoW objednano s ceska tak ho bude mit uz v patek.
Uz vcera Hofy(Microgames) psal ze ma vse vyprodane. Co sem cet ta CDProjekt rozesila vsem ceskym prodejcum WoW az v pondeli takze pochybuji ze ten kdo ma WoW objednano s ceska tak ho bude mit uz v patek.
hmm kazdy mame jine info :)
Já si to objednal na Vltavě, kdy to budou mít nevím, ale myslím, že dva až tři dny zpoždění mě nějak nevytrhnou. Mám pocit, že většina lidí tady z toho začíná šílít, jestli budou "in" co nejdřív...takže good luck s objednáváním všem
Budu mit moznost mit nekolik WoWu pristi tyden (asi ctvrtek, presne fakt jeste nevim). Bylo by to s dokladem. Cena 1350Kc. Kdyby to chtel nekdo poslat tak 1450Kc (posilam obchodnim balikem). Vse upresnim pristi tyden az to budu vedet na 100%, zatim to je tak na 80% Jinak sem z Brna, osobni odber mozny
kurnik tak vidim ze sem mel objednavat spis z game.net ...nemaj tam este volny kopie ? ze sendiit.com mam uz druhej den - acquired from stock a penize mi zatim nestrhli,takze to vypada blede