Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Tak kde to teda koupite?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/02/2005 :  12:31:36  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cracky

quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
takze mame stejny info, ja to od nich taky neberu, beru to od jinyho online shopu, a vim ze to budou mit od cdprojektu jiz v patek, a pro velky zajem o tuhle hru si davaj i pracovni sobotu :)

Jakeho jineho online shopu?

www.gameexpress.cz

na webu maj uvedeno ze to bude az v pondeli, ale opet mam telefonicky potvrzeno ze vse zalezi na cdprojektu, jestli naskladni cd projekt v patek, oni poslou kuryra pro x kopii her a jeste ten den je davaji do prodeje. A jak sem napsal kvuli velkemu zajmu si davaji i pracovni sobotu

Uz jsem to objednal z microgames. Na nejaky podobny nadeje kaslu :) Zbytecne budu nasranej kdyz to v patek nebudu mit :)

Celou sobotu a nedeli budu stejne neco slavit. Takze bych realne bez bolesti hlavy hral stejne az v pondeli ... Z decina jsem si wow nechal poslat jako obchodni zasilku, takze bych to mel mit ve stredu.

Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 09/02/2005 :  12:32:11  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Pozor Sendit si právě strhnul prašule za hru (1110Kč) a hru balí.

To znamená že nejpozději do 24h (možná 48h, nevím jaká byla ta podmínka) hru posílá. Tak snad do pátku dokonce to i pošle.

Což je super. Poště by to nemělo trvat díl jak 5-8dní. A co vím spíš jen těch 5. Ovšem to není testováno na sendit.com.

Uvidíme.

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 09/02/2005 :  12:33:35  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
ja ti pak sem pak napisu jestli to dopadlo tak a nebo tak, stejne je vsechno na logistice a CD projektu :)

WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division
GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB
UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :)
HGL - Cabalist - Summoner
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 09/02/2005 :  12:36:49  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Dejte si bacha při objednávání EQ II jsem narazil na problém že nkteré obchody neberou jiné než embosované karty. A tou třeba karta od KB (e-karta) není.

Takže bacha na to.

Každopádně sendit mi strhnul prašule a balí to taky, tak uvidíme.

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 09/02/2005 :  12:39:13  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marti

Dejte si bacha při objednávání EQ II jsem narazil na problém že nkteré obchody neberou jiné než embosované karty. A tou třeba karta od KB (e-karta) není.

Takže bacha na to.

Každopádně sendit mi strhnul prašule a balí to taky, tak uvidíme.

beru to na dobirku :)

Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 09/02/2005 :  14:12:23  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
takze uz mi to putuje domu .. ;-)) =>
Status:
Your order has been dispatched via Royal Mail first class service on: 09 February 2005
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/02/2005 :  14:19:18  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
tak gameplay si vzal penize (1.3k i s postovnym) z uctu vcera .. bohuzel jsem nenasel zadnou moznost sledovat stav objednavky tak nevim jestli to budou hned i expedovat :)
kazdopadne se tesim jak malej kluk :)

edit: tak status je Ordered ... :-/

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"

Edited by - Reyden on 09/02/2005 14:21:05
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 09/02/2005 :  14:28:02  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Anomaly

takze uz mi to putuje domu .. ;-)) =>
Status:
Your order has been dispatched via Royal Mail first class service on: 09 February 2005

Aj-aj. Evidentně rozlišujou podle data objednávky, protože já jsem stále tam kde jsem byl (awaiting authorisation). Tak nějak mám pocit že nemaj dost kusů aby pokryli poptávku :)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 09/02/2005 :  15:04:28  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
z game.net
Order Numbers(s):
00505322/P

We are pleased to advise that your order, 00505322/P, has been dispatched via
your chosen delivery method and will be with you shortly!
Status:

Edited by - spajdr on 09/02/2005 15:05:57
Go to Top of Page

Strenght
Starting Member

19 Posts

Posted - 09/02/2005 :  15:31:45  Show Profile Send Strenght a Private Message  Reply with Quote
Ja to mam objednany na xzone uz docela dlouho a poslali mi tenhle mail...
"Vazeni zakaznici,
kdy bude WoW skladem v CR patri mezi velice caste dotazy nasich zakazniku. Posilame proto informace, kdybyste meli svoji hru obdrzet.
Hra bude u distributora skladem a pripravena k odbaveni 14. unora, ten den si pro hru pojede nas obchodnik a jeste ten den ji budeme rozesilat nasim zakaznikum, kteri si ji predobjednali. Hra by tedy mela k vam dorazit s nejvetsi pravdepodobnosti 15.unora.
Pro zakazaniky, kteri si hru objednali az po 3. unoru mame dobrou zpravu. Pocet kusu bude pro nas obchod dostatek, takze jejich hra bude odeslana spolu s ostatnimi jiz toho 14.2."

Takze pocitam ze to dostanu do rukou spis az tak ve ctvrtek nebo v patek, no co aspon si zatim cesi vyberou server a nebudu to pak muset resit...

Strenght - WoW - dead Mage..lvl 22..Shadowmoon ..RIP...
Itaryi - GW - War/Ranger..
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 09/02/2005 :  16:51:13  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
V game.net se pochlapili, takže moje krabice je už v poště!

Teď ještě aby se pochlapila i pošta a doručili to v pátek. Počítám že tradičně přijde jen lísteček o tom že mě nezastihli (pracuju doma...), takže optimistický odhad je pátek večer, ale pravděpodobnější je asi pondělí nebo úterý.
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 09/02/2005 :  17:03:20  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
kamos se tedka rozhodl, ze zacne hrat wow, poradi mi nekdo czech shop, kde maji skladem a kde by mu to mohlo dojit v relativne 'dobrem' case?
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 09/02/2005 :  17:31:35  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Teď to skladem určitě nemaj, ale mrkni do tohohle threadu:

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14706
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 09/02/2005 :  17:32:58  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

kamos se tedka rozhodl, ze zacne hrat wow, poradi mi nekdo czech shop, kde maji skladem a kde by mu to mohlo dojit v relativne 'dobrem' case?

ve vsech shopech v CR to bude asi ve stejnej cas a za skoro stejnou cenu...

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 09/02/2005 :  17:49:05  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Nevíte jak rychle ten royal airmail first class má dodací lhůtu k nám?
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 09/02/2005 :  17:56:55  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

http://www.royalmail.com/portal/rm/content1?catId=400036&mediaId=3500027

.How fast is Airmail?
Usually within three days to Western Europe, four days to Eastern Europe and five days for the rest of the world, following the day of posting.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 09/02/2005 :  18:03:47  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by spajdr

http://www.royalmail.com/portal/rm/content1?catId=400036&mediaId=3500027

.How fast is Airmail?
Usually within three days to Western Europe, four days to Eastern Europe and five days for the rest of the world, following the day of posting.

my se nepocitame ani do rest of world...takze pocitej tak za tejden

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 09/02/2005 :  18:12:06  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
a podle taky toho jak se na poště vyspí hádám, to tak dojde v ten samý den co to budu mít od xzone tipuju
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/02/2005 :  18:36:32  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem udelal jeste jednu objednavku na gameplay. Kdyby sendit wow nestahnul objednal bych si jeste treti kopii :)

Druhej account bude pouzivat trinia nebo si na nem neco botnu ...

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 09/02/2005 :  18:37:57  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak jsem udelal jeste jednu objednavku na gameplay. Kdyby sendit wow nestahnul objednal bych si jeste treti kopii :)

sendit neco stahnul ? ani nevim...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/02/2005 :  18:46:38  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

quote:

sendit neco stahnul ? ani nevim...

Nikdo nemuze vedet vsechno. Na sendit v searchu proste wow nenajdes. Pokud vis neco vic tak sem s tim.

Edited by - VT on 09/02/2005 18:54:42
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 09/02/2005 :  18:52:13  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Divné, včera tam WOW ještě bylo v nabídce.
Go to Top of Page

Soli
Starting Member

14 Posts

Posted - 09/02/2005 :  18:59:20  Show Profile Send Soli a Private Message  Reply with Quote
Jsem to na sendit chtel objednat pro sebe i pro kamose...kouknu tam znova a uz to tam neni..takze ja objednavam pres Xzone. Alespon uz bude po tom vykendu jasny, kde kdo hraje atd...
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/02/2005 :  19:01:51  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Soli

Jsem to na sendit chtel objednat pro sebe i pro kamose...kouknu tam znova a uz to tam neni..takze ja objednavam pres Xzone. Alespon uz bude po tom vykendu jasny, kde kdo hraje atd...

Jenom upozornuji: Xzone NEMA volne kopie wow. Dnes mi to telefonicky potvrdili (udelal jsem tedy objednavku na microgames.cz a gameplay.com). Jedinou sanci mas kdyz nekdo zrusi objednavku.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 09/02/2005 :  19:05:11  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno vono to proste nejde vyhledat na te jejich strance,ale stale ta nabidka existuje ,tady: http://www.sendit.com/game/item/6000000000991
ted vecer se mi stav zmenil na :Acquired from Stock
Takze pocitam stim ze to zitra nejpozdeji poslou....

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/02/2005 :  19:07:11  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Mno vono to proste nejde vyhledat na te jejich strance,ale stale ta nabidka existuje ,tady: http://www.sendit.com/game/item/6000000000991

Ta tvoje stranka je sice pekna, ale dulezita ja tato informace:

Availability: This title is not available
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 09/02/2005 :  19:09:23  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj a mam taky acquaried from stock....tak doufam doufam....este to mam objednany z xzone,takze pokud mi do 14. sendit nestrhne prachy tak to u nej rusim a pockam si na xzone

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/02/2005 :  19:11:11  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jj a mam taky acquaried from stock....tak doufam doufam....este to mam objednany z xzone,takze pokud mi do 14. sendit nestrhne prachy tak to u nej rusim a pockam si na xzone

Muzete objednavat i jinde v cz:
gamezone shop
gameexpress
microgames

a urcite i jinde.

Xzone wow nema.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 09/02/2005 :  19:11:31  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ta je tam uz od zacatku ,oni tu stranku neupdatujou,znamena to ze jeste neni retail.., predim jsem mel v order statusu napsane preorder ,dneska rano acquiring from stock a ted vecer uz je acquire..... ja si to jinak nez ze to poslou co nejdrive neumim vysvetlit

edit:tak objednat uz vazne nejde,uvidime jak se to zitra vyvrbi,pokud do patku nebude odeslana a prachy strhnute tak to rusime.....

.....
http://volby.kategorie.cz/

Edited by - beldor5 on 09/02/2005 19:19:46
Go to Top of Page

kotte
Starting Member

96 Posts

Posted - 09/02/2005 :  19:19:59  Show Profile Send kotte a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ta je tam uz od zacatku ,oni tu stranku neupdatujou,znamena to ze jeste neni retail.., predim jsem mel v order statusu napsane preorder ,dneska rano acquiring from stock a ted vecer uz je acquire..... ja si to jinak nez ze to poslou co nejdrive neumim vysvetlit

to je docela zvlastni pristup od obchodnika neaktualizovat u takoveho titulu .)
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 09/02/2005 :  19:26:39  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Muzete objednavat i jinde v cz:
gamezone shop
gameexpress
microgames

a urcite i jinde.

Xzone wow nema.

to me netrapit,ja mam WoW objednane u xzone uz od cervna

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 09/02/2005 :  19:30:46  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
vcera sem si mailoval s xzone a borec mi tvrdil, ze wow maj relativne dost, ze kdyz si jeste ted objednam, ze budu v prvni rozesilane varce, posilat budou 14.2. ... a prej kdyz si v objednavce zatrhnu ze to chci zaplatit predem a do poznamky napisu ze chci poslat cdkey na email pred poslanim baliku, tak prej to taky neni problem....tak ja nevim jak to s tim xzone je... jestli mi kecal.. ale uz sem u nich kupoval a sem tam registrovanej zakaznik, tak si myslim, ze snad nekecal..
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 09/02/2005 :  20:42:02  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Tak ja to mam uz na ceste:

You currently have 0 orders waiting to be dispatched. We have sent you 1 items since you opened this account. The last item we sent to you was World of Warcraft - PC and MAC on 09/02/2005.
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 09/02/2005 :  20:50:25  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
takze tento vikend uz bude ciste wow :D

http://www.gameexpres.cz/product_info.php/products_id/1787

jenom pro info jim dojede 250ks :)

Edited by - cracky on 09/02/2005 20:55:40
Go to Top of Page

Mad Max
Starting Member

49 Posts

Posted - 09/02/2005 :  21:50:12  Show Profile  Send Mad Max an ICQ Message Send Mad Max a Private Message  Reply with Quote
Tak me se dnes na sendit.com taky zmenil status:

status: Acquired from Stock (9th Feb 2005)

Akorat si ted nejsem jist co presne to znamena ...

Barysek Orc Warrior <MDK>
Pixi Undead Mage <MDK>

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 09/02/2005 :  21:55:08  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mad Max

Tak me se dnes na sendit.com taky zmenil status:

status: Acquired from Stock (9th Feb 2005)

Akorat si ted nejsem jist co presne to znamena ...

Acquired From Stock - This item is already in stock and should be dispatched to you upon successful payment processing. (If the status stays like this for more than 48 hours, please contact us.)

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 09/02/2005 :  22:22:33  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale uz taky maji vsechny rozprodany.. a myslim ze v cr uz nikdo volny kusy nema.. stejne vsichni berou od cdprojektu, kterej priveze udajne snad 2000 kusu (nevim uz kdo to psal a jestli to bylo z nejakyho dobryho zdroje) .. a prej uz je vsechno prodany.. uvidime no ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 10/02/2005 :  07:46:29  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

quote:

ale uz taky maji vsechny rozprodany.. a myslim ze v cr uz nikdo volny kusy nema.. stejne vsichni berou od cdprojektu, kterej priveze udajne snad 2000 kusu (nevim uz kdo to psal a jestli to bylo z nejakyho dobryho zdroje) .. a prej uz je vsechno prodany.. uvidime no ;)

jj vim ja si u te firmy beru 11ks, vcera mi rikal ze uz sem akorat objednal posledni kousek kterej dorazi v patek... takze je tu zupa

Go to Top of Page

henry
Starting Member

51 Posts

Posted - 10/02/2005 :  12:36:03  Show Profile  Visit henry's Homepage Send henry a Private Message  Reply with Quote
njn:( ja marne shanim ,kde bych to splasil pred koncem unora.
kdyby jste nahodou nekdo o necem vedel napis te mi na 301-163-378 (jsem z Prahy)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/02/2005 :  12:42:51  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by henry

kdyby jste nahodou nekdo o necem vedel napis te mi na 301-163-378 (jsem z Prahy)

Microgames.cz uz nema zadne kopie?

Co JRC? Ptal jsi se tam?

Edited by - VT on 10/02/2005 12:43:14
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 10/02/2005 :  12:47:35  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by henry

Microgames.cz uz nema zadne kopie?

Co JRC? Ptal jsi se tam?

JRCcku to dorazi az v pondeli, do prodeje to pujde utery az streda, ale jejich aktualni stav opravdu netusim

Go to Top of Page

Bal
Starting Member

47 Posts

Posted - 10/02/2005 :  12:52:41  Show Profile Send Bal a Private Message  Reply with Quote
Uz vcera Hofy(Microgames) psal ze ma vse vyprodane.
Co sem cet ta CDProjekt rozesila vsem ceskym prodejcum WoW az v pondeli takze pochybuji ze ten kdo ma WoW objednano s ceska tak ho bude mit uz v patek.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/02/2005 :  12:55:33  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bal

To je zvlastni, ja jsem vcera mluvil s majitelem (alespon podle webu) a ten mi tvrdil, ze je jeste nekolik kopii volnych.

edit: fakt uz maji u wow poznamku, ze je vyprodane

Edited by - VT on 10/02/2005 13:03:50
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 10/02/2005 :  12:55:38  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bal

Co sem cet ta CDProjekt rozesila vsem ceskym prodejcum WoW az v pondeli takze pochybuji ze ten kdo ma WoW objednano s ceska tak ho bude mit uz v patek.

hmm kazdy mame jine info :)

Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 10/02/2005 :  13:01:29  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Já si to objednal na Vltavě, kdy to budou mít nevím, ale myslím, že dva až tři dny zpoždění mě nějak nevytrhnou. Mám pocit, že většina lidí tady z toho začíná šílít, jestli budou "in" co nejdřív...takže good luck s objednáváním všem

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 10/02/2005 :  13:21:01  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
No já mám aktuálně dva cdkey, ale oba mají své využití a pak dva na cestě z UK. Z toho jeden by mohl být k dispozici.

Edited by - Gabriel on 10/02/2005 13:21:31
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 10/02/2005 :  13:34:22  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Budu mit moznost mit nekolik WoWu pristi tyden (asi ctvrtek, presne fakt jeste nevim). Bylo by to s dokladem. Cena 1350Kc. Kdyby to chtel nekdo poslat tak 1450Kc (posilam obchodnim balikem). Vse upresnim pristi tyden az to budu vedet na 100%, zatim to je tak na 80%
Jinak sem z Brna, osobni odber mozny

Edited by - bubu on 10/02/2005 13:35:04
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 10/02/2005 :  14:52:45  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

No já mám aktuálně dva cdkey, ale oba mají své využití a pak dva na cestě z UK. Z toho jeden by mohl být k dispozici.

Cau, zajimalo by me, jestli mas jeste volnej ten key a pripadne kdy, kde, za kolik. dik 128210852
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 10/02/2005 :  15:14:34  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
kurnik tak vidim ze sem mel objednavat spis z game.net ...nemaj tam este volny kopie ?
ze sendiit.com mam uz druhej den - acquired from stock a penize mi zatim nestrhli,takze to vypada blede

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/02/2005 :  15:48:24  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Ve francii se to už dnes dá normálně koupit
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000