Author |
Topic  |
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 12:31:36
|
quote: Originally posted by cracky
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by cracky takze mame stejny info, ja to od nich taky neberu, beru to od jinyho online shopu, a vim ze to budou mit od cdprojektu jiz v patek, a pro velky zajem o tuhle hru si davaj i pracovni sobotu :)
Jakeho jineho online shopu?
www.gameexpress.cz
na webu maj uvedeno ze to bude az v pondeli, ale opet mam telefonicky potvrzeno ze vse zalezi na cdprojektu, jestli naskladni cd projekt v patek, oni poslou kuryra pro x kopii her a jeste ten den je davaji do prodeje. A jak sem napsal kvuli velkemu zajmu si davaji i pracovni sobotu 
Uz jsem to objednal z microgames. Na nejaky podobny nadeje kaslu :) Zbytecne budu nasranej kdyz to v patek nebudu mit :)
Celou sobotu a nedeli budu stejne neco slavit. Takze bych realne bez bolesti hlavy hral stejne az v pondeli ... Z decina jsem si wow nechal poslat jako obchodni zasilku, takze bych to mel mit ve stredu.
|
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 12:32:11
|
Pozor Sendit si právě strhnul prašule za hru (1110Kč) a hru balí.
To znamená že nejpozději do 24h (možná 48h, nevím jaká byla ta podmínka) hru posílá. Tak snad do pátku dokonce to i pošle.
Což je super. Poště by to nemělo trvat díl jak 5-8dní. A co vím spíš jen těch 5. Ovšem to není testováno na sendit.com.
Uvidíme. |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 12:33:35
|
ja ti pak sem pak napisu jestli to dopadlo tak a nebo tak, stejne je vsechno na logistice a CD projektu :) |
WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :) HGL - Cabalist - Summoner |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 12:36:49
|
Dejte si bacha při objednávání EQ II jsem narazil na problém že nkteré obchody neberou jiné než embosované karty. A tou třeba karta od KB (e-karta) není.
Takže bacha na to.
Každopádně sendit mi strhnul prašule a balí to taky, tak uvidíme. |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 12:39:13
|
quote: Originally posted by Marti
Dejte si bacha při objednávání EQ II jsem narazil na problém že nkteré obchody neberou jiné než embosované karty. A tou třeba karta od KB (e-karta) není.
Takže bacha na to.
Každopádně sendit mi strhnul prašule a balí to taky, tak uvidíme.
beru to na dobirku :) |
WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :) HGL - Cabalist - Summoner |
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 14:12:23
|
takze uz mi to putuje domu .. ;-)) => Status: Your order has been dispatched via Royal Mail first class service on: 09 February 2005 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 14:19:18
|
tak gameplay si vzal penize (1.3k i s postovnym) z uctu vcera .. bohuzel jsem nenasel zadnou moznost sledovat stav objednavky tak nevim jestli to budou hned i expedovat :) kazdopadne se tesim jak malej kluk :)
edit: tak status je Ordered ... :-/ |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
Edited by - Reyden on 09/02/2005 14:21:05 |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 14:28:02
|
quote: Originally posted by Anomaly
takze uz mi to putuje domu .. ;-)) => Status: Your order has been dispatched via Royal Mail first class service on: 09 February 2005
Aj-aj. Evidentně rozlišujou podle data objednávky, protože já jsem stále tam kde jsem byl (awaiting authorisation). Tak nějak mám pocit že nemaj dost kusů aby pokryli poptávku :) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 15:04:28
|
z game.net Order Numbers(s): 00505322/P
We are pleased to advise that your order, 00505322/P, has been dispatched via your chosen delivery method and will be with you shortly! Status: Your order has been dispatched via Royal Mail first class service on: 09 February 2005
 |
Edited by - spajdr on 09/02/2005 15:05:57 |
 |
|
Strenght
Starting Member
19 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 15:31:45
|
Ja to mam objednany na xzone uz docela dlouho a poslali mi tenhle mail... "Vazeni zakaznici, kdy bude WoW skladem v CR patri mezi velice caste dotazy nasich zakazniku. Posilame proto informace, kdybyste meli svoji hru obdrzet. Hra bude u distributora skladem a pripravena k odbaveni 14. unora, ten den si pro hru pojede nas obchodnik a jeste ten den ji budeme rozesilat nasim zakaznikum, kteri si ji predobjednali. Hra by tedy mela k vam dorazit s nejvetsi pravdepodobnosti 15.unora. Pro zakazaniky, kteri si hru objednali az po 3. unoru mame dobrou zpravu. Pocet kusu bude pro nas obchod dostatek, takze jejich hra bude odeslana spolu s ostatnimi jiz toho 14.2."
Takze pocitam ze to dostanu do rukou spis az tak ve ctvrtek nebo v patek, no co aspon si zatim cesi vyberou server a nebudu to pak muset resit... |
Strenght - WoW - dead Mage..lvl 22..Shadowmoon ..RIP... Itaryi - GW - War/Ranger.. |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 16:51:13
|
V game.net se pochlapili, takže moje krabice je už v poště!
Teď ještě aby se pochlapila i pošta a doručili to v pátek. Počítám že tradičně přijde jen lísteček o tom že mě nezastihli (pracuju doma...), takže optimistický odhad je pátek večer, ale pravděpodobnější je asi pondělí nebo úterý. |
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 17:03:20
|
kamos se tedka rozhodl, ze zacne hrat wow, poradi mi nekdo czech shop, kde maji skladem a kde by mu to mohlo dojit v relativne 'dobrem' case? |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 17:32:58
|
kamos se tedka rozhodl, ze zacne hrat wow, poradi mi nekdo czech shop, kde maji skladem a kde by mu to mohlo dojit v relativne 'dobrem' case?
ve vsech shopech v CR to bude asi ve stejnej cas a za skoro stejnou cenu... |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 17:49:05
|
Nevíte jak rychle ten royal airmail first class má dodací lhůtu k nám? |
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 17:56:55
|
quote: Originally posted by spajdr
Nevíte jak rychle ten royal airmail first class má dodací lhůtu k nám?
http://www.royalmail.com/portal/rm/content1?catId=400036&mediaId=3500027
.How fast is Airmail? Usually within three days to Western Europe, four days to Eastern Europe and five days for the rest of the world, following the day of posting.
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 18:03:47
|
quote: Originally posted by spajdr
Nevíte jak rychle ten royal airmail first class má dodací lhůtu k nám?
http://www.royalmail.com/portal/rm/content1?catId=400036&mediaId=3500027
.How fast is Airmail? Usually within three days to Western Europe, four days to Eastern Europe and five days for the rest of the world, following the day of posting.
my se nepocitame ani do rest of world...takze pocitej tak za tejden  |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 18:12:06
|
a podle taky toho jak se na poště vyspí hádám, to tak dojde v ten samý den co to budu mít od xzone tipuju  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 18:36:32
|
Tak jsem udelal jeste jednu objednavku na gameplay. Kdyby sendit wow nestahnul objednal bych si jeste treti kopii :)
Druhej account bude pouzivat trinia nebo si na nem neco botnu ...
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 18:37:57
|
Tak jsem udelal jeste jednu objednavku na gameplay. Kdyby sendit wow nestahnul objednal bych si jeste treti kopii :)
sendit neco stahnul ? ani nevim... |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 18:46:38
|
quote: Originally posted by SHIMI
sendit neco stahnul ? ani nevim...
Nikdo nemuze vedet vsechno. Na sendit v searchu proste wow nenajdes. Pokud vis neco vic tak sem s tim. |
Edited by - VT on 09/02/2005 18:54:42 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 18:52:13
|
Divné, včera tam WOW ještě bylo v nabídce. |
 |
|
Soli
Starting Member
14 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 18:59:20
|
Jsem to na sendit chtel objednat pro sebe i pro kamose...kouknu tam znova a uz to tam neni..takze ja objednavam pres Xzone. Alespon uz bude po tom vykendu jasny, kde kdo hraje atd... |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 19:01:51
|
quote: Originally posted by Soli
Jsem to na sendit chtel objednat pro sebe i pro kamose...kouknu tam znova a uz to tam neni..takze ja objednavam pres Xzone. Alespon uz bude po tom vykendu jasny, kde kdo hraje atd...
Jenom upozornuji: Xzone NEMA volne kopie wow. Dnes mi to telefonicky potvrdili (udelal jsem tedy objednavku na microgames.cz a gameplay.com). Jedinou sanci mas kdyz nekdo zrusi objednavku. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 19:07:11
|
quote: Originally posted by beldor5
Mno vono to proste nejde vyhledat na te jejich strance,ale stale ta nabidka existuje ,tady: http://www.sendit.com/game/item/6000000000991 ted vecer se mi stav zmenil na :Acquired from Stock Takze pocitam stim ze to zitra nejpozdeji poslou....
Ta tvoje stranka je sice pekna, ale dulezita ja tato informace:
Availability: This title is not available |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 19:09:23
|
Mno vono to proste nejde vyhledat na te jejich strance,ale stale ta nabidka existuje ,tady: http://www.sendit.com/game/item/6000000000991 ted vecer se mi stav zmenil na :Acquired from Stock Takze pocitam stim ze to zitra nejpozdeji poslou....
jj a mam taky acquaried from stock....tak doufam doufam....este to mam objednany z xzone,takze pokud mi do 14. sendit nestrhne prachy tak to u nej rusim a pockam si na xzone |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 19:11:11
|
jj a mam taky acquaried from stock....tak doufam doufam....este to mam objednany z xzone,takze pokud mi do 14. sendit nestrhne prachy tak to u nej rusim a pockam si na xzone
Muzete objednavat i jinde v cz: gamezone shop gameexpress microgames
a urcite i jinde.
Xzone wow nema. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 19:11:31
|
Availability: This title is not available
Ta je tam uz od zacatku ,oni tu stranku neupdatujou,znamena to ze jeste neni retail.., predim jsem mel v order statusu napsane preorder ,dneska rano acquiring from stock a ted vecer uz je acquire..... ja si to jinak nez ze to poslou co nejdrive neumim vysvetlit
  edit:tak objednat uz vazne nejde,uvidime jak se to zitra vyvrbi,pokud do patku nebude odeslana a prachy strhnute tak to rusime..... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
Edited by - beldor5 on 09/02/2005 19:19:46 |
 |
|
kotte
Starting Member
96 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 19:19:59
|
Availability: This title is not available
Ta je tam uz od zacatku ,oni tu stranku neupdatujou,znamena to ze jeste neni retail.., predim jsem mel v order statusu napsane preorder ,dneska rano acquiring from stock a ted vecer uz je acquire..... ja si to jinak nez ze to poslou co nejdrive neumim vysvetlit

to je docela zvlastni pristup od obchodnika neaktualizovat u takoveho titulu .) |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 19:26:39
|
jj a mam taky acquaried from stock....tak doufam doufam....este to mam objednany z xzone,takze pokud mi do 14. sendit nestrhne prachy tak to u nej rusim a pockam si na xzone
Muzete objednavat i jinde v cz: gamezone shop gameexpress microgames
a urcite i jinde.
Xzone wow nema.
to me netrapit,ja mam WoW objednane u xzone uz od cervna |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 19:30:46
|
vcera sem si mailoval s xzone a borec mi tvrdil, ze wow maj relativne dost, ze kdyz si jeste ted objednam, ze budu v prvni rozesilane varce, posilat budou 14.2. ... a prej kdyz si v objednavce zatrhnu ze to chci zaplatit predem a do poznamky napisu ze chci poslat cdkey na email pred poslanim baliku, tak prej to taky neni problem....tak ja nevim jak to s tim xzone je... jestli mi kecal.. ale uz sem u nich kupoval a sem tam registrovanej zakaznik, tak si myslim, ze snad nekecal.. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 20:42:02
|
Tak ja to mam uz na ceste:
You currently have 0 orders waiting to be dispatched. We have sent you 1 items since you opened this account. The last item we sent to you was World of Warcraft - PC and MAC on 09/02/2005.
|
 |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 20:50:25
|
takze tento vikend uz bude ciste wow :D
http://www.gameexpres.cz/product_info.php/products_id/1787
jenom pro info jim dojede 250ks :) |
Edited by - cracky on 09/02/2005 20:55:40 |
 |
|
Mad Max
Starting Member
49 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 21:50:12
|
Tak me se dnes na sendit.com taky zmenil status:
status: Acquired from Stock (9th Feb 2005)
Akorat si ted nejsem jist co presne to znamena ... |
Barysek Orc Warrior <MDK> Pixi Undead Mage <MDK>
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 21:55:08
|
quote: Originally posted by Mad Max
Tak me se dnes na sendit.com taky zmenil status:
status: Acquired from Stock (9th Feb 2005)
Akorat si ted nejsem jist co presne to znamena ...
Acquired From Stock - This item is already in stock and should be dispatched to you upon successful payment processing. (If the status stays like this for more than 48 hours, please contact us.)
|
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 22:22:33
|
jenom pro info jim dojede 250ks :)
ale uz taky maji vsechny rozprodany.. a myslim ze v cr uz nikdo volny kusy nema.. stejne vsichni berou od cdprojektu, kterej priveze udajne snad 2000 kusu (nevim uz kdo to psal a jestli to bylo z nejakyho dobryho zdroje) .. a prej uz je vsechno prodany.. uvidime no ;) |
http://www.mmorpg.cz |
 |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 07:46:29
|
quote: Originally posted by Stormer
jenom pro info jim dojede 250ks :)
ale uz taky maji vsechny rozprodany.. a myslim ze v cr uz nikdo volny kusy nema.. stejne vsichni berou od cdprojektu, kterej priveze udajne snad 2000 kusu (nevim uz kdo to psal a jestli to bylo z nejakyho dobryho zdroje) .. a prej uz je vsechno prodany.. uvidime no ;)
jj vim ja si u te firmy beru 11ks, vcera mi rikal ze uz sem akorat objednal posledni kousek kterej dorazi v patek... takze je tu zupa  |
 |
|
henry
Starting Member
51 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 12:36:03
|
njn:( ja marne shanim ,kde bych to splasil pred koncem unora. kdyby jste nahodou nekdo o necem vedel napis te mi na 301-163-378 (jsem z Prahy) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 12:42:51
|
quote: Originally posted by henry
njn:( ja marne shanim ,kde bych to splasil pred koncem unora. kdyby jste nahodou nekdo o necem vedel napis te mi na 301-163-378 (jsem z Prahy)
Microgames.cz uz nema zadne kopie?
Co JRC? Ptal jsi se tam?
|
Edited by - VT on 10/02/2005 12:43:14 |
 |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 12:47:35
|
quote: Originally posted by henry
njn:( ja marne shanim ,kde bych to splasil pred koncem unora. kdyby jste nahodou nekdo o necem vedel napis te mi na 301-163-378 (jsem z Prahy)
Microgames.cz uz nema zadne kopie?
Co JRC? Ptal jsi se tam?
JRCcku to dorazi az v pondeli, do prodeje to pujde utery az streda, ale jejich aktualni stav opravdu netusim |
 |
|
Bal
Starting Member
47 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 12:52:41
|
Uz vcera Hofy(Microgames) psal ze ma vse vyprodane. Co sem cet ta CDProjekt rozesila vsem ceskym prodejcum WoW az v pondeli takze pochybuji ze ten kdo ma WoW objednano s ceska tak ho bude mit uz v patek. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 12:55:33
|
quote: Originally posted by Bal
Uz vcera Hofy(Microgames) psal ze ma vse vyprodane.
To je zvlastni, ja jsem vcera mluvil s majitelem (alespon podle webu) a ten mi tvrdil, ze je jeste nekolik kopii volnych.
edit: fakt uz maji u wow poznamku, ze je vyprodane |
Edited by - VT on 10/02/2005 13:03:50 |
 |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 12:55:38
|
quote: Originally posted by Bal
Uz vcera Hofy(Microgames) psal ze ma vse vyprodane. Co sem cet ta CDProjekt rozesila vsem ceskym prodejcum WoW az v pondeli takze pochybuji ze ten kdo ma WoW objednano s ceska tak ho bude mit uz v patek.
hmm kazdy mame jine info :) |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 13:01:29
|
Já si to objednal na Vltavě, kdy to budou mít nevím, ale myslím, že dva až tři dny zpoždění mě nějak nevytrhnou. Mám pocit, že většina lidí tady z toho začíná šílít, jestli budou "in" co nejdřív...takže good luck s objednáváním všem  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 13:21:01
|
No já mám aktuálně dva cdkey, ale oba mají své využití a pak dva na cestě z UK. Z toho jeden by mohl být k dispozici. |
Edited by - Gabriel on 10/02/2005 13:21:31 |
 |
|
bubu
New Member

126 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 13:34:22
|
Budu mit moznost mit nekolik WoWu pristi tyden (asi ctvrtek, presne fakt jeste nevim). Bylo by to s dokladem. Cena 1350Kc. Kdyby to chtel nekdo poslat tak 1450Kc (posilam obchodnim balikem). Vse upresnim pristi tyden az to budu vedet na 100%, zatim to je tak na 80%  Jinak sem z Brna, osobni odber mozny  |
Edited by - bubu on 10/02/2005 13:35:04 |
 |
|
Arlach
Starting Member
94 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 14:52:45
|
quote: Originally posted by Gabriel
No já mám aktuálně dva cdkey, ale oba mají své využití a pak dva na cestě z UK. Z toho jeden by mohl být k dispozici.
Cau, zajimalo by me, jestli mas jeste volnej ten key a pripadne kdy, kde, za kolik. dik 128210852 |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 15:14:34
|
kurnik tak vidim ze sem mel objednavat spis z game.net ...nemaj tam este volny kopie ? ze sendiit.com mam uz druhej den - acquired from stock a penize mi zatim nestrhli,takze to vypada blede |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 15:48:24
|
Ve francii se to už dnes dá normálně koupit  |
 |
|
Topic  |
|