To Jaris: Smaz v infu na tech URL vsechny hacky a carky je to cele doprasene :)). Jsem zvedavej na vase rules .
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
To Jaris: Smaz v infu na tech URL vsechny hacky a carky je to cele doprasene :)). Jsem zvedavej na vase rules .
Uz jsem to zkousel mazat, nejak se to nechce ulozit. Rules nebudou o moc jine nez bylo napsano v topicu o FP guilde (prvni post tam). Jestli cekas nejakou tezkou sikanu, tak ses nechal zmast propagandou.
V zadnym pripade a btw. tvrdy vedeni mi nevadi (jsem asi sam ). Bez jasnych a tvrdych pravidel to nebude fungovat nikdy a pokud se sejdou lidi, kteri to budou akceptovat nevidim jedinej duvod proti. Komu se to nelibi, at jde jinam .
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Mam to preorder taky tak dlouho a jeste to neprislo neb Airmail jede pomalu minule to slo jeste sledovat tak jsem zjistil ze t o bylo za dva ndy v Praze ale pak to jde normalni postou
bando umi nekdo z vas Iron pommel nebo Burlap pattern?
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Jak ja tak Morvai jsme se stali uz specilizovanymi crafty (ja weaponsmith, Morvai armorer) - bylo by super pokud byste pri svych toulkach narazili na nasledujici veci tak pokud byste nam je za mensi uplatu poskytly :)
- iron, black iron, carbonite, advanced receptury armorera a weaponsmitha
diky vsem, panbuh vam to zaplat :)
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Hele co se na nekdy domluvit aby se nas seslo co nejvic a udelat nejakou hromadnou fotku? :)
Hele co se na nekdy domluvit aby se nas seslo co nejvic a udelat nejakou hromadnou fotku? :)
No, to byste pro nás ale fakt mohli udělat. Určitě by se našlo víc lidí, kteří by si chtěli prohlídnout pár kreatur.
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude." Roger Zelazny, Znamení Chaosu
Aktuálně jen Defiance V alpha verzi: Landmark (Galerie) pár poznámek z historie: Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)
quote:Originally posted by Krvezbrote No, to byste pro nás ale fakt mohli udělat. Určitě by se našlo víc lidí, kteří by si chtěli prohlídnout pár kreatur.
Nooo ja bych sem klidne dal fotku sve postavicky... ,ale jedina komu se libi je Dusei .
quote:Originally posted by Krvezbrote No, to byste pro nás ale fakt mohli udělat. Určitě by se našlo víc lidí, kteří by si chtěli prohlídnout pár kreatur.
Nooo ja bych sem klidne dal fotku sve postavicky... ,ale jedina komu se libi je Dusei .
To vůbec nevadí, Dusei měl vždycky dobrej vkus
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude." Roger Zelazny, Znamení Chaosu
Aktuálně jen Defiance V alpha verzi: Landmark (Galerie) pár poznámek z historie: Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)
Hraje Fufák? Pokud ano, můžete ho prosím požádat ať se mně ozve ... jeho starý mail se mi vrací jako nedoručitelný. Díky.
Takže podle dnešních statistik (před odpoledním refreshem) jsme v top 10 jako 10. nmejbohatší guilda na Runnyeye Následně jsme také 15. guilda v počtu splněných questů na osobu
Popravdě nic horšího bych ani od MDK nečekal. Nicméně lehká gratulace neuškodí
Tak jsem jen koukal na SOE featury a celkem bych doporucoval udelat guild forum na SOE strankach (teda ono uz tam je).
Nic samo nebrani kecat dal na imperiu o vsem moznem, ale na SOE strankach je administrativa a pristupy navazane primo na guild ingame hierarcjii, coz se mi celkem zamluva.
Tak se ja osobne budu snazit resit MDK veci tam a i ostatni tam smerovat
Tak jsem jen koukal na SOE featury a celkem bych doporucoval udelat guild forum na SOE strankach (teda ono uz tam je).
Nic samo nebrani kecat dal na imperiu o vsem moznem, ale na SOE strankach je administrativa a pristupy navazane primo na guild ingame hierarcjii, coz se mi celkem zamluva.
Tak se ja osobne budu snazit resit MDK veci tam a i ostatni tam smerovat
quote:Originally posted by Pertha nejak tam nejde nalogovat v mozile, ostatne vubec na station acc
Nevím sice jak na forum, ale na station acc lezu výhradně přes Firefoxe a zatím jsem problém nezaznamenal.
No je videt, ze se Jarisi asi dost nudis co? Susti kraftit nebo harvestit rare.... a nezabejvej se takovejhlema zbytecnejma picovinama jo!
Zadny stehovani... ctu to proste tady a nic jinyho cist nehodlam. Na tomhle foru prostuduju i informace o jinych hrach a na specializovane forum EQ2 MdK se mi rozhodne nechce stehovat
No zrovna ted jsem tam chtel resit vec, ktera by je klasicky uzavrena a resit to specialni adminidtraci imperia mi neprijde zcela vhodne...
Proste mi prijde nesmysl, abychom nevyuzili specializovany web s primym napojenim na hru (co je zjene vyhodne)
Ehmm. A vy se nedivate kvuli nicemu na zadny jiny web nez Imperium? Ogaming? Polsky mapy? EQ2players? Zpravodajske servery? Proste kecy hehe.
Jinak teda pls zalozte na imperiu databazi questu, map, skilu, pretahujte vse ze SOE a taky nejake zpravodajstvi a programy kin. At to mam vse v jednom uplne ...
Jen pro ty, co to nevidi treba nejak, na tom foru jsou primo sekce public/recruitment/private/officer/leader co presne odpovida prvama ingame mimo guildu/initiate/member/officer/leader. Cili prava se automaticky nastavuji dle hry a lze tam resit ruzne zajimave veci, ktere mozna budou pribyvat... Viz vcerejsi aktivity a Kuzmuv post o MDK a SW...
Asi jsem to přehlíd, ale kde jsou pravidla pro použití gildovní banky? Účel jednotlivých slotů, limity/hodnosti apod? Podle MOTD je to někde tady, ale nenašel jsem to tu, ani na gildovní SOE sajtě.
Asi jsem to přehlíd, ale kde jsou pravidla pro použití gildovní banky? Účel jednotlivých slotů, limity/hodnosti apod? Podle MOTD je to někde tady, ale nenašel jsem to tu, ani na gildovní SOE sajtě.
tak tohle by me taky zajimalo,nerad bych udelal nejakou blbost,zatim teda muzu jen do banky 1 ale ty pravidla bych uvital.
Pres guild okno je mozne prohlednout nastaveni, kdo muze odkud vybirat s jakym rankem a i jake jsou limity na itemy pro jaky guild rank. Konkretne kde ti nereknu, bo zalezi na UI, popr. jeho modifikaci, kde to je.
Klattu, Runnyeye, EQ2 Klattu, Eclipse, SWG Klattusun, Atlantean, AO
Pres guild okno je mozne prohlednout nastaveni, kdo muze odkud vybirat s jakym rankem a i jake jsou limity na itemy pro jaky guild rank. Konkretne kde ti nereknu, bo zalezi na UI, popr. jeho modifikaci, kde to je.
takze si muzu vzit co potrebuju a davat tam co se mi nehodi a muze potrebovat nekdo jiny pokud jsem to dobre pochopil?