Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Tak kde to teda koupite?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 05/02/2005 :  20:36:54  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Dlouho sem tu nebyl tak uz nemam prehled.
Kde teda budete kupovat Eu WoW normal?
Ja zatim vim jen o sendit.com kde to vyjde na 1000kc hra, 200kc posta.
Nedelal nekdo preorder a ted se ho chce zbavit? Abych nemusel bejt az na konci az si to objednam..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 05/02/2005 :  21:11:12  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Dlouho sem tu nebyl tak uz nemam prehled.
Kde teda budete kupovat Eu WoW normal?
Ja zatim vim jen o sendit.com kde to vyjde na 1000kc hra, 200kc posta.
Nedelal nekdo preorder a ted se ho chce zbavit? Abych nemusel bejt az na konci az si to objednam..

ja osobne to predobjednaval pred cca 2 mesici na game.net.. taky to vyjde na nejakych cca 1250,-CZK i s postou
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 05/02/2005 :  22:11:28  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Ja to vzal z Microgames.cz za 1299 + posta

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 05/02/2005 :  23:45:29  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Hm no ono 1200 nebo 1300 uz je celkem fuk. Otazkou je taky kdy to dojde. Ja treba vubec o tom sendit nic nevim.. co ten game.net ? rad bych to mel co nejdriv (no koncem unora by stacilo)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Dr.X
Starting Member

1 Posts

Posted - 06/02/2005 :  00:00:15  Show Profile Send Dr.X a Private Message  Reply with Quote
Nevite jestli je vubec nekde v Evrope k sehnani CE WOW?
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 06/02/2005 :  09:22:09  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Hm no ono 1200 nebo 1300 uz je celkem fuk. Otazkou je taky kdy to dojde. Ja treba vubec o tom sendit nic nevim.. co ten game.net ? rad bych to mel co nejdriv (no koncem unora by stacilo)

Z jejich stranek:

2. If I Pre-Order an item when will I receive it?
We will ship your Pre-Ordered item to you on the day prior to release (subject to availability), via your chosen method of shipping. This will mean that you will normally receive it the next day - which is the release date! Please note that release dates are subject to change.

Ale to plati asi jen pro UK, do CZE to bude trvat dyl ..
Go to Top of Page

Barag
Starting Member

3 Posts

Posted - 06/02/2005 :  18:00:00  Show Profile Send Barag a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr.X

Nevite jestli je vubec nekde v Evrope k sehnani CE WOW?

Toto je vyjadrenie z ProGamingShop.sk
"Informácia o WoW Collectors Edition:
WoW CE nebude v strednej Európe dostupné hneď po vydaní hry ale
najskôr až v polke marca, cena na Slovensku ešte nieje presne
stanovená ale mala by byť približne 2849,-Sk."
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 06/02/2005 :  19:43:59  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
vi nekdo jestli bude v patek 11. NEKDE v cechach k dostani krabice, lepereceno alespon KEYE?

Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 06/02/2005 :  19:59:40  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
www.sendit.com

do tri dnu po releasu to mate doma za par kacek

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 06/02/2005 :  20:03:08  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

www.sendit.com

ja to chcu v patek

Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 06/02/2005 :  21:20:10  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Murdoc_

quote:

www.sendit.com

ja to chcu v patek

me dneska prisel mail z game.net a tam mi psali, ze do release date -> patku bych to mel mit doma .. to chci videt ;-)), nj to je ten jejich "GAME 1st To Play Preorder Service "
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 07/02/2005 :  00:02:11  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
To je blbost na release date to rozhodne doma mit nebudes.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 07/02/2005 :  07:00:29  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je blbost na release date to rozhodne doma mit nebudes.

Ja stale doufam, kdyz jsem si dal vcera info o stavu objednavky, tak uz to mam zabalene

Status:
Your order is currently being picked and packed.

Previous Statuses:
Your order has been received and is currently awaiting authorisation or release.

Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for processing.
Funds will not be debited until your order is shipped.

Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired)
Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active)
Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)

Kdo si hraje nezlobí....
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 07/02/2005 :  09:52:55  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Takže to na sendit už mají skladem?
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 07/02/2005 :  13:23:35  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
Chci tomu verit.... Vzdy, kdyz uz to tam takhle napsali, tak to bylo skoro doma. Mam s game.net dobre zkusenosti, ale pokud nezazvoni postak u dveri, nebude to nikdy jiste
Pruser by byl, jestli budou cekat do posledniho dne a uvolni to den pred startem. Pak by to dostali anglani a my budem cekat nejaky den dele.

Kdo si hraje nezlobí....
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 07/02/2005 :  13:24:41  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
ja si to objednal u ceskeho obchodu. Sice to budu mit pozdeji, ale o tech par dnu se nezblaznim :)
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 07/02/2005 :  13:25:23  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Je to na game.net a IMHO to znamená jen že někdo odklepnul objednávku jako že je OK, čímžo to přejde do stavu že "se to balí".

Ale dokud to nebude zabalený a odeslaný...

Pokud to nepošlou dneska, nejpozději ve středu, tak smůla.
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 07/02/2005 :  13:32:22  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Je to na game.net a IMHO to znamená jen že někdo odklepnul objednávku jako že je OK, čímžo to přejde do stavu že "se to balí".

Ale dokud to nebude zabalený a odeslaný...

Pokud to nepošlou dneska, nejpozději ve středu, tak smůla.

taky se mi to zatim 'bali' .. ;-), byla by parada, kdyby to stihli poslat do te stredy ..
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 07/02/2005 :  13:40:55  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Právě že mám pocit že že "se to balí" nejspíš neznamená že se to fakt balí Ale naděje umírá poslední.

Hlavní problém je že z UK to sem může jít klíďo tejden
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 07/02/2005 :  14:10:10  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Order number(s):
XXXXXXXX/P

I am delighted to let you know that your Preorder for World of Warcraft will be with you shortly. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the morning of release.

By using the GAME 1st To Play Preorder Service you have ensured that you will be among the first people to receive World of Warcraft, and we are confident that you will be happy with the order, our service and our speedy delivery!

To by možná mohlo v pátek dojít

Edited by - spajdr on 07/02/2005 14:10:26
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 07/02/2005 :  14:48:15  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Order number(s):
XXXXXXXX/P

I am delighted to let you know that your Preorder for World of Warcraft will be with you shortly. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the morning of release.

By using the GAME 1st To Play Preorder Service you have ensured that you will be among the first people to receive World of Warcraft, and we are confident that you will be happy with the order, our service and our speedy delivery!

To by možná mohlo v pátek dojít

taky mi dosel vcera uplne stejny mail .. ;-)
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 07/02/2005 :  15:24:59  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
Samozrejme mam ten mail take. Ve ctvrtek splham na stozar a vyhlizim plachty postovni lode ze stare dobre anglie
Jen doufam, ze na tom stezni nebudu cekat jeste pristi tyden

Kdo si hraje nezlobí....

Edited by - Stan on 07/02/2005 15:26:30
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 08/02/2005 :  12:32:02  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
No tak to já mám asi smůlu, protože mi žádnej mail nepřišel a status se změnil (zpátky?) na:

"Status:
Your order has been received and is currently awaiting authorisation or release. "

Bezva, asi nemají dost kopií.
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 08/02/2005 :  16:12:07  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
hmm to jsi na tom dobre, mi poslali dnes mail:

Thank you for the following order xxxxxxxx/P placed with GAME.
We regret to inform you that this order cannot be fulfilled as your card issuer declined
to authorise payment on this occasion.
We are sorry to disappoint you with this news and suggest you may want to contact
your issuing bank before using the card again.

Takze ja si WoW urcite brzy nezahraji. Nasledne mi zrusili objednavku.
Nevim kde je chyba. Kartu overili a napsali, ze je ok. Na ucte je dost prachu a platim s ni v cizine uz nekolik let. Banka nic nestopla...

Kdo si hraje nezlobí....
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 08/02/2005 :  16:17:30  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stan

hmm to jsi na tom dobre, mi poslali dnes mail:

Thank you for the following order xxxxxxxx/P placed with GAME.
We regret to inform you that this order cannot be fulfilled as your card issuer declined
to authorise payment on this occasion.
We are sorry to disappoint you with this news and suggest you may want to contact
your issuing bank before using the card again.

Takze ja si WoW urcite brzy nezahraji. Nasledne mi zrusili objednavku.
Nevim kde je chyba. Kartu overili a napsali, ze je ok. Na ucte je dost prachu a platim s ni v cizine uz nekolik let. Banka nic nestopla...

este furt si to muzes objednat z cech,budes to mit jako ostatni jen te to vyjde trochu draz...

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 08/02/2005 :  16:19:39  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
myslim si ze vetsina z nas bude hrat od uterka :) nemilim li se. Protoze posta stejne pres vikend nerozvazi takze ti z ciziny to dostanou v pondeli (domnivam se ze i ti co maji pre-order) a ti co si to obednali od firem u nas to dostanou v utery.

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 08/02/2005 :  16:21:55  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Já mám to samé co marigold.
Ovšem když jsem se podíval na způsob placení, tak byl prázdný, tak teda nechápu jak jsem mohl udělat objednávku
Takže jsem to vyplnil znova a čekám, ale vidím to bledě.
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 08/02/2005 :  16:33:33  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
Kdyz mi prislo poprve, ze to bali, kontroloval jsem udaje o karte a bylo to OK. Dnes po tom meilu, byly udaje o karte smazane. Mam dojem ze delaji vyber kam a komu to poslou. Celkem si u mne pokazili reputaci.

Kdo si hraje nezlobí....

Edited by - Stan on 08/02/2005 16:46:04
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 08/02/2005 :  18:55:04  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Psal jsem svou perfektni anglictinou do game.net, a ptal se co je problém a co na tom balení selhalo (jestli budou mít dost kopií).

Protože letím 16. do Anglie, tak jsem naznačoval že jestli to nepošlou včas, tak si přijdu jako idiot, bo jsem to mohl koupit tady nebo rovnou tam u nich, ale od nějaký jiný firmy

Tak jsem zvědavej co oni na to.

Jinak ten "First to play" samozřejmě platí jen pro UK, respektive znamená to že to pošlou den před vydáním. V tomhle případě tedy 10ho, pokud se na nás ovšem nevy... A pro Evropu tam mají psáno že pošta trvá 3-5 dnů. Čili v ideálním případě to budeme mít v pondělí, ale spíš tak ve středu...
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 08/02/2005 :  19:00:43  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
lepereceno: kdo si objednal krabici nebude ji mit driv nez v pondeli, jediny kdo budou moci hrat driv jsou ti co si to zajedou koupit osobne do nemecka nebo maji klic prevedeny z US

Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 08/02/2005 :  19:26:09  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já mám to samé co marigold.
Ovšem když jsem se podíval na způsob placení, tak byl prázdný, tak teda nechápu jak jsem mohl udělat objednávku
Takže jsem to vyplnil znova a čekám, ale vidím to bledě.

ja mam taky zpusob placeni prazdny, ono u kazde objednavky muzes asi zadavat zpusob placeni, jako takovy (jednorazovy, jen pro tuto objednavku) nebo prave pres ten seznam 'zpusoby placeni'.. jinak me se ten status vratil taky zpet .. Jestli nakonec na tom nebudem hur, nez ti, kteri objednali z CZE ..
Go to Top of Page

mpegyna
Starting Member

9 Posts

Posted - 08/02/2005 :  19:51:56  Show Profile Send mpegyna a Private Message  Reply with Quote
Me by zajimalo, kde bych mohl sehnat Collector's Edition. Kdyz jsem si ji chtel predobjednat, tak mi to zrusili, protoze do CR to pry neposilaji, smejdi! :-(
Go to Top of Page

Soptik
New Member

111 Posts

Posted - 08/02/2005 :  20:15:09  Show Profile  Send Soptik an ICQ Message Send Soptik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stan

Samozrejme mam ten mail take. Ve ctvrtek splham na stozar a vyhlizim plachty postovni lode ze stare dobre anglie
Jen doufam, ze na tom stezni nebudu cekat jeste pristi tyden

No jestli to poslou plachetnici, tak za nepriznivyho vetru by sis to mohl skocit za dva tydny vyzvednout do NY

UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired
WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired
WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 08/02/2005 :  20:28:16  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
no ja to v patek ani mit nechci. protoze uz sem to v betach hral tolikrat od znova ze se mi to ted v ostre uz nechce. a kdybych si hned v patek nekde zalozil postavu a zacal levelovat tak mi zakon schvalnosti zaruci to, ze si cesi [gilda] vyberou server jiny takze bych zase zacinal treba v pondeli nebo utery od 0 na jinem serveru...

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 08/02/2005 :  20:38:51  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
No, když se to tak veme tak jsme na tom dobře, protože mezitím se alespoň vybere server ... Jojo
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 08/02/2005 :  21:31:28  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
co to zajit koupit 15. do jrc ? http://www.jrc.cz/index.php?akce=4&kod=014001

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 08/02/2005 :  23:13:13  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gandalf

no ja to v patek ani mit nechci. protoze uz sem to v betach hral tolikrat od znova ze se mi to ted v ostre uz nechce. a kdybych si hned v patek nekde zalozil postavu a zacal levelovat tak mi zakon schvalnosti zaruci to, ze si cesi [gilda] vyberou server jiny takze bych zase zacinal treba v pondeli nebo utery od 0 na jinem serveru...

Tj presne duvod proc jsem v kazde bete zacal jenom jedinou postavu.

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 08/02/2005 :  23:19:02  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
hledal sem to na senditu a nak to tam nemaji musim to obednat nekde jinde

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 09/02/2005 :  07:52:38  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no jeste je tu porad ta moznost wow eu 15.2 ;]]

jinak ja si myslim ze byste mohli napsat na ten game.net ad vam poslou cdkey emajlem a zbytek postou ne? tim byste meli klic ihned v den vydani.

Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 09/02/2005 :  10:42:03  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
CD projekt slibil na 100% dodavku WoW do cech v patek, svym zakaznikum. Mam to telefonicky potvrzeno.

WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division
GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB
UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :)
HGL - Cabalist - Summoner
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/02/2005 :  10:57:25  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
CD projet ma homepage http://www.cdprojekt.cz/ ?

Nejak jim nefunguje (alespon mne).
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 09/02/2005 :  11:00:11  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

jj je to jejich homepage, ted mi to taky nefaka...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/02/2005 :  11:25:52  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cracky

quote:

Tak uz funguje :) Ale maji tam informaci o 15.2 ... (tedy ne o patku).
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 09/02/2005 :  11:27:04  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

CD projekt slibil na 100% dodavku WoW do cech v patek, svym zakaznikum. Mam to telefonicky potvrzeno.

Takže xzone by to mohl mít už možná v pátek?
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 09/02/2005 :  11:37:05  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Takže xzone by to mohl mít už možná v pátek?

Hele já bych se moc nevzrušoval. Podle mě není možný abyste to měli v pátek doma pokud si to objednáte z českýho šopu. S trochou štěstí to budete mít v pondělí , ale já to vidím na úterý - středa.

Hus da masta?
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 09/02/2005 :  11:39:58  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
...ctvrtek-patek spis...

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 09/02/2005 :  11:46:45  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tak uz funguje :) Ale maji tam informaci o 15.2 ... (tedy ne o patku).

zavolej a uvidis :) ja jich teda beru 9, ale myslim si ze za info nedas ani korunu, jenom budes vedet na cem ses, oni jakozto cz distributor hry ji naskladni v patek dopoledne na sve sklady, pote je jenom na prodejcich kdy si pro wow zajedou do cdprojektu. Ja bych to videl velice realne na patek.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/02/2005 :  12:13:24  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Zavolal jsem vsem.

1. CD projekt provadi distribuci napr. microgames a jinym. Pravdepodobne bude mit kopie v patek skladem. Pro fyzickou osobu NENI mozne v patek z centralniho skladu ziskat kopii (xx minut se budou naskladnovat atd. atd.).

2. Xzone.cz nebude mit wow asi v patek (nevim zda ziskava wow od cdprojektu). Zaroven ted neni mozne wow od xzone zakoupit. Poptavka je vyssi nez nabidka. Takze pokud si hru objednate dnes, tak ji neziskate z prvni varky (musel by nekdo cancelnout objednavku).

3. Mikrogames je bohuzel z decina, takze pro mne jako pro prazaka je trosku z ruky (chtel jsem si pro wow dojet - kdyz mi "hrabne" tak chci vse hned). Nicmene mikrogames ma k dispozici jeste "nekolik" kopii, takze jsem skoncil u nich a prave provadim objednavku. A to i presto, ze jsem si tehdy pred lety odprisahnul, ze od ceskeho prodejce uz software nekoupim ... heh

Edited by - VT on 09/02/2005 12:14:23
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 09/02/2005 :  12:16:28  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zavolal jsem vsem.

1. CD projekt provadi distribuci napr. microgames a jinym. Pravdepodobne bude mit kopie v patek skladem. Pro fyzickou osobu NENI mozne v patek z centralniho skladu ziskat kopii (xx minut se budou naskladnovat atd. atd.).

2. Xzone.cz nebude mit wow asi v patek (nevim zda ziskava wow od cdprojektu). Zaroven ted neni mozne wow od xzone zakoupit. Poptavka je vyssi nez nabidka. Takze pokud si hru objednate dnes, tak ji neziskate z prvni varky (musel by nekdo cancelnout objednavku).

3. Mikrogames je bohuzel z decina, takze pro mne jako pro prazaka je trosku z ruky (chtel jsem si pro wow dojet - kdyz mi "hrabne" tak chci vse hned). Nicmene mikrogames ma k dispozici jeste "nekolik" kopii, takze jsem skoncil u nich a prave provadim objednavku. A to i presto, ze jsem si tehdy pred lety odprisahnul, ze od ceskeho prodejce uz software nekoupim ... heh

takze mame stejny info, ja to od nich taky neberu, beru to od jinyho online shopu, a vim ze to budou mit od cdprojektu jiz v patek, a pro velky zajem o tuhle hru si davaj i pracovni sobotu :)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/02/2005 :  12:18:22  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
takze mame stejny info, ja to od nich taky neberu, beru to od jinyho online shopu, a vim ze to budou mit od cdprojektu jiz v patek, a pro velky zajem o tuhle hru si davaj i pracovni sobotu :)

Jakeho jineho online shopu?
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 09/02/2005 :  12:24:03  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jakeho jineho online shopu?

www.gameexpress.cz

na webu maj uvedeno ze to bude az v pondeli, ale opet mam telefonicky potvrzeno ze vse zalezi na cdprojektu, jestli naskladni cd projekt v patek, oni poslou kuryra pro x kopii her a jeste ten den je davaji do prodeje. A jak sem napsal kvuli velkemu zajmu si davaji i pracovni sobotu

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,29 seconds. on eygor Snitz Forums 2000