Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Ahoj
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 02/02/2005 :  19:27:17  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
Jen jsem vam chtel vsem podekovat za cas straveny s vami v SWG. Cancelnul jsem ucty a davam si od SWG pauzu, zkusim neco jineho (momentalne wow) a uvidim. Je klidne mozne, ze se po combat rewampu zase zjevim, kdo vi .

Auction Stats - Warhammer Online Addon

Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 02/02/2005 :  19:37:30  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
lol vitaj v klube :) ja sa tiez pri CR vratim, ale este chvilu ostavam :) a tiez sa pohram vo WoW

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 02/02/2005 19:38:49
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 02/02/2005 :  19:59:23  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by filcon

Jen jsem vam chtel vsem podekovat za cas straveny s vami v SWG. Cancelnul jsem ucty a davam si od SWG pauzu, zkusim neco jineho (momentalne wow) a uvidim. Je klidne mozne, ze se po combat rewampu zase zjevim, kdo vi .

Škoda.

Tak to už jsem zbyl jen já... Jsem myslel že WoW neni vono když tam nemůžeš dělat nábytek.

Moh by sis prosimtě aspoň na chvilku zprovoznit ICQ? Mám tu ještě furt ten Freespace 2.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 02/02/2005 20:20:35
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/02/2005 :  20:32:07  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Filc - Takovej odpurce WoW a nakonec do nej prejde, no fuj! Hanba ti!
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/02/2005 :  21:54:55  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
jj hamba.. ale verim, ze se filca zase ukaze.. nabytek je nabytek
mozna by to jeste chtelo v budoucnu sabotovat pripadny nabytek ve WoW

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 02/02/2005 :  22:23:30  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
ja taky pudu do WoW :)) ale myslim ze nikomu nechybim takze to je jedno

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/02/2005 :  22:32:06  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

ja taky pudu do WoW :)) ale myslim ze nikomu nechybim takze to je jedno

ale aspon mi dej ten blue rug adh. co mas v domku..
vcera jsem si spletl o jedno a vesel do tveho domu misto domu kamose.. a cumel, kdo od nas lootnul ten adhe.

a chybis nechybis, kdyz ses tam uz mesic neukazal.. tak se nediv no..
misto breceni, ze se nic nedeje, jsi se mohl lognout a usporadat nejaky quest..
pro me se toho naopak deje az moc.. se neda stihat - grindit FS, sledovat suroviny, obihat tezaky, ridit vendory, vydelavat prachy, vyrabet droidy, vyrabet stimpacky, chodit na pvp, litat ve vesmiru, chodit na korvetu, grindit ID, tancit a zpivat..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/02/2005 :  22:41:19  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
presne jerzee stale je tam co delat ne ze neni, jen si to ten clovek musi najit, jakmile mu to nestrkaj pod noc a nechodej za nim npc s questama nebo nejsou na kazdem rohu tak "tam nic pry nejde delat"

Jinak Carmaxi si byl v poho skoda ze koncis, ale z druhe strany lidi co swg nebavi mi vetsinou chybet nebudou protoze tam nemeli co delat.

Edited by - Jorssk on 02/02/2005 22:42:17
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/02/2005 :  22:48:19  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
lol tak huste bych to zase nerikal.. ja budu rad, kdyz bude hrat, protoze.., ale pokud jej to nebavi, tak nutit ho nemuzeme..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 03/02/2005 :  08:20:52  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

presne jerzee stale je tam co delat ne ze neni, jen si to ten clovek musi najit, jakmile mu to nestrkaj pod noc a nechodej za nim npc s questama nebo nejsou na kazdem rohu tak "tam nic pry nejde delat"

moc pekne napsany skoro jako kdybych to rekl ja

Black
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 03/02/2005 :  08:52:53  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
No teda ja se musim svertit ze sice mam dve postavy. Ale nestiham ani jednu aspon z poloviny tak jak bych chtel. SWG mi maj hooodne co nabidnout jeste tak aspon na rok :-)

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 03/02/2005 :  09:01:52  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Coz mi pripomelo, ze prichodem druhe postavy se me obe dve postavily opet na startovni caru a jako kdybych doted nehral.

Asi aktivuju treti abych se odreagoval a zacal setrit na 24 mes reward

Black
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 03/02/2005 :  09:13:13  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
LOL No ja jsem s obema taky na zacatku. Jednu trenuju pro PvP a support drhy (defence stalker) No a jedi ma chudinka zatim jen 0040 lightsaber

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 03/02/2005 :  11:15:15  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
jen upresneni swg me bavilo akoratze sem pak nemel moc casu. A k tomu ze nejde nic delat tak ja se snazil najit neco co me bavi ale na neco sem moc spatnej a na neco moc dobrej a ten prostredek jim nejak chybi..

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 03/02/2005 11:17:12
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 03/02/2005 :  11:19:05  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
jo a navic se mi to brutalne sekalo :o))))) ale tedka dostanu novou grafiku tak uvidime :D

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 03/02/2005 :  12:33:13  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Presne tak v SWG je stale co delat.. ja bych potreboval aby den mel 72 hodin tak abych stihal grindit meho JEDiHO a jeho suport Esmeraldu... ale je to docela nestihacka s casem

Premyslel jsem ze bych sel do WoW ale myslim si ze budu mit mozna tak akorad WoW polozene na policce a smazit SWG.
Min tak dalsi rok

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 03/02/2005 :  12:54:01  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
jo enni, nastav pls vsem soucasnym memberum BOH pravo na boh sekci..
(minimalne to nemaji - jerzeeg, danca, dedis)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 03/02/2005 :  15:47:54  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
No ja nekoncim, ja len idem hrat WoW(a mozno budem isty cas hrat obe). Btw smutne, ze odchadzaju. A ked na chvilu pozastavim acc, tak... Jorssk mohol by si sa mi potom postarat o domcek ? A super, ze budem moct mat dalsi :D guild hall bude zaberat uz len 5 lotov :P takze 2 mi ostanu na chatu

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 03/02/2005 15:50:00
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 03/02/2005 :  17:31:19  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
No tak jestli někdo považuje grindění za content tak to fakt LOL.

Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 03/02/2005 :  18:45:08  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Filc - Takovej odpurce WoW a nakonec do nej prejde, no fuj! Hanba ti!

WOW je proste jina hra s SWG se to neda srovnavat. V moznostech, co clovek muze v SWG delat je to jako Formule 1 proti Oktavce. Problem v SWG je, ze jsem v podstate dosahl end game a jedine, co jsem delal bylo hrabani penez. Rekl jsem si, ze zkusim jinej styl, jaky to bude. WOW me pripada spis jako NWN po internetu nez MMORPG a tak delam questik za questikem a je to ok .

quote:

jj hamba.. ale verim, ze se filca zase ukaze.. nabytek je nabytek
mozna by to jeste chtelo v budoucnu sabotovat pripadny nabytek ve WoW

jj jedna z veci, ktera proste nema v soucastnosti konkurenci je crafting v SWG. Ve WOW neni ani ten pitomej housing .

Auction Stats - Warhammer Online Addon

Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor
Go to Top of Page

imhotep
Moderator

Imho

219 Posts

Posted - 03/02/2005 :  18:50:37  Show Profile  Send imhotep an ICQ Message Send imhotep a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Coz mi pripomelo, ze prichodem druhe postavy se me obe dve postavily opet na startovni caru a jako kdybych doted nehral.

Asi aktivuju treti abych se odreagoval a zacal setrit na 24 mes reward

hehe tak presne o tom uvazuju

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 03/02/2005 :  18:57:24  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by filcon
...

HALÓÓÓ!

ICQ!

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 04/02/2005 :  08:25:26  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

jo enni, nastav pls vsem soucasnym memberum BOH pravo na boh sekci..
(minimalne to nemaji - jerzeeg, danca, dedis)

poslal jsem memberum pres ingame mail message ohledne pristupu newbi hracum do nasi BOH sekce.... pokud mi neposlou jejich nicky sem dofora tak stim asi nic moc nenadelam

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/02/2005 :  10:23:35  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
dyt pisu jerzeeg, danca, dedis

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 04/02/2005 :  11:09:00  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

dyt pisu jerzeeg, danca, dedis

A co ja :)) Jsem ale BOH applicant

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 04/02/2005 :  16:46:28  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
ok Jerzeeg, Danca, Dedis a Shemiramoth dostali pristup do BOH sekce

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/02/2005 :  17:07:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
asi neco delam blbe, ale ja tu sekci porad nevidim.. :-( mam jen tyhle 4:

SWG - Bohemia - diskuze o vsem co se tyka mesta 17 760 25/01/2005 10:34:20 by: JerzeeG Arnie, cancerman, Patas, riddle

SWG - Bohemian Mercenaries [BoH] Informace o guilde Bohemian Mercenaries a prijimani novych clenu. 15 55 07/09/2004 08:47:07 by: Finmall Black, erdisk, Khaot, Klattu, Pedro

SWG - General Forum - server Eclipse 230 8109 04/02/2005 17:03:49 by: JerzeeG Black, Jedi_Knight, Klattu, Lahvan, Patas, Wardocan

SWG - Imperial Peace Forces - Recruitment SWG - Imperial Peace Forces - Recruitment

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000