Author |
Topic  |
|
filcon
New Member

104 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 19:27:17
|
Jen jsem vam chtel vsem podekovat za cas straveny s vami v SWG. Cancelnul jsem ucty a davam si od SWG pauzu, zkusim neco jineho (momentalne wow) a uvidim. Je klidne mozne, ze se po combat rewampu zase zjevim, kdo vi .
|
Auction Stats - Warhammer Online Addon
Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor |
|
| |
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 19:37:30
|
lol vitaj v klube :) ja sa tiez pri CR vratim, ale este chvilu ostavam :) a tiez sa pohram vo WoW |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 02/02/2005 19:38:49 |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 19:59:23
|
quote: Originally posted by filcon
Jen jsem vam chtel vsem podekovat za cas straveny s vami v SWG. Cancelnul jsem ucty a davam si od SWG pauzu, zkusim neco jineho (momentalne wow) a uvidim. Je klidne mozne, ze se po combat rewampu zase zjevim, kdo vi .
Škoda.
Tak to už jsem zbyl jen já... Jsem myslel že WoW neni vono když tam nemůžeš dělat nábytek. 
Moh by sis prosimtě aspoň na chvilku zprovoznit ICQ? Mám tu ještě furt ten Freespace 2.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 02/02/2005 20:20:35 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 20:32:07
|
Filc - Takovej odpurce WoW a nakonec do nej prejde, no fuj! Hanba ti! |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 21:54:55
|
jj hamba.. ale verim, ze se filca zase ukaze.. nabytek je nabytek  mozna by to jeste chtelo v budoucnu sabotovat pripadny nabytek ve WoW |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 22:23:30
|
ja taky pudu do WoW :)) ale myslim ze nikomu nechybim takze to je jedno  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 22:32:06
|
quote: Originally posted by Carmax
ja taky pudu do WoW :)) ale myslim ze nikomu nechybim takze to je jedno 
ale aspon mi dej ten blue rug adh. co mas v domku..  vcera jsem si spletl o jedno a vesel do tveho domu misto domu kamose.. a cumel, kdo od nas lootnul ten adhe.
a chybis nechybis, kdyz ses tam uz mesic neukazal.. tak se nediv no.. misto breceni, ze se nic nedeje, jsi se mohl lognout a usporadat nejaky quest.. pro me se toho naopak deje az moc.. se neda stihat - grindit FS, sledovat suroviny, obihat tezaky, ridit vendory, vydelavat prachy, vyrabet droidy, vyrabet stimpacky, chodit na pvp, litat ve vesmiru, chodit na korvetu, grindit ID, tancit a zpivat.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 22:41:19
|
presne jerzee stale je tam co delat ne ze neni, jen si to ten clovek musi najit, jakmile mu to nestrkaj pod noc a nechodej za nim npc s questama nebo nejsou na kazdem rohu tak "tam nic pry nejde delat"
Jinak Carmaxi si byl v poho skoda ze koncis, ale z druhe strany lidi co swg nebavi mi vetsinou chybet nebudou protoze tam nemeli co delat. |
Edited by - Jorssk on 02/02/2005 22:42:17 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 22:48:19
|
lol tak huste bych to zase nerikal.. ja budu rad, kdyz bude hrat, protoze.., ale pokud jej to nebavi, tak nutit ho nemuzeme.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 08:20:52
|
quote: Originally posted by Jorssk
presne jerzee stale je tam co delat ne ze neni, jen si to ten clovek musi najit, jakmile mu to nestrkaj pod noc a nechodej za nim npc s questama nebo nejsou na kazdem rohu tak "tam nic pry nejde delat"
moc pekne napsany skoro jako kdybych to rekl ja  |
Black |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 08:52:53
|
No teda ja se musim svertit ze sice mam dve postavy. Ale nestiham ani jednu aspon z poloviny tak jak bych chtel. SWG mi maj hooodne co nabidnout jeste tak aspon na rok :-) |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 09:01:52
|
Coz mi pripomelo, ze prichodem druhe postavy se me obe dve postavily opet na startovni caru a jako kdybych doted nehral.
Asi aktivuju treti abych se odreagoval a zacal setrit na 24 mes reward  |
Black |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 09:13:13
|
LOL No ja jsem s obema taky na zacatku. Jednu trenuju pro PvP a support drhy (defence stalker) No a jedi ma chudinka zatim jen 0040 lightsaber |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 11:15:15
|
jen upresneni swg me bavilo akoratze sem pak nemel moc casu. A k tomu ze nejde nic delat tak ja se snazil najit neco co me bavi ale na neco sem moc spatnej a na neco moc dobrej a ten prostredek jim nejak chybi.. |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 03/02/2005 11:17:12 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 11:19:05
|
jo a navic se mi to brutalne sekalo :o))))) ale tedka dostanu novou grafiku tak uvidime :D |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 12:33:13
|
Presne tak v SWG je stale co delat.. ja bych potreboval aby den mel 72 hodin tak abych stihal grindit meho JEDiHO a jeho suport Esmeraldu... ale je to docela nestihacka s casem
Premyslel jsem ze bych sel do WoW ale myslim si ze budu mit mozna tak akorad WoW polozene na policce a smazit SWG. Min tak dalsi rok |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 12:54:01
|
jo enni, nastav pls vsem soucasnym memberum BOH pravo na boh sekci.. (minimalne to nemaji - jerzeeg, danca, dedis) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 15:47:54
|
No ja nekoncim, ja len idem hrat WoW(a mozno budem isty cas hrat obe). Btw smutne, ze odchadzaju. A ked na chvilu pozastavim acc, tak... Jorssk mohol by si sa mi potom postarat o domcek ? A super, ze budem moct mat dalsi :D guild hall bude zaberat uz len 5 lotov :P takze 2 mi ostanu na chatu |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 03/02/2005 15:50:00 |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 17:31:19
|
No tak jestli někdo považuje grindění za content tak to fakt LOL.  |
 |
|
filcon
New Member

104 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 18:45:08
|
quote: Originally posted by Jorssk
Filc - Takovej odpurce WoW a nakonec do nej prejde, no fuj! Hanba ti!
WOW je proste jina hra s SWG se to neda srovnavat. V moznostech, co clovek muze v SWG delat je to jako Formule 1 proti Oktavce. Problem v SWG je, ze jsem v podstate dosahl end game a jedine, co jsem delal bylo hrabani penez. Rekl jsem si, ze zkusim jinej styl, jaky to bude. WOW me pripada spis jako NWN po internetu nez MMORPG a tak delam questik za questikem a je to ok .
quote:
jj hamba.. ale verim, ze se filca zase ukaze.. nabytek je nabytek mozna by to jeste chtelo v budoucnu sabotovat pripadny nabytek ve WoW
jj jedna z veci, ktera proste nema v soucastnosti konkurenci je crafting v SWG. Ve WOW neni ani ten pitomej housing .
|
Auction Stats - Warhammer Online Addon
Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor |
 |
|
imhotep
Moderator

219 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 18:50:37
|
quote: Originally posted by Black
Coz mi pripomelo, ze prichodem druhe postavy se me obe dve postavily opet na startovni caru a jako kdybych doted nehral.
Asi aktivuju treti abych se odreagoval a zacal setrit na 24 mes reward 
hehe tak presne o tom uvazuju |
_________________________ Mummy returns...
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 18:57:24
|
quote: Originally posted by filcon ...
HALÓÓÓ!
ICQ!
 |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 04/02/2005 : 08:25:26
|
quote: Originally posted by JerzeeG
jo enni, nastav pls vsem soucasnym memberum BOH pravo na boh sekci.. (minimalne to nemaji - jerzeeg, danca, dedis)
poslal jsem memberum pres ingame mail message ohledne pristupu newbi hracum do nasi BOH sekce.... pokud mi neposlou jejich nicky sem dofora tak stim asi nic moc nenadelam |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/02/2005 : 10:23:35
|
dyt pisu jerzeeg, danca, dedis |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 04/02/2005 : 11:09:00
|
quote: Originally posted by JerzeeG
dyt pisu jerzeeg, danca, dedis
A co ja :)) Jsem ale BOH applicant  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 04/02/2005 : 16:46:28
|
ok Jerzeeg, Danca, Dedis a Shemiramoth dostali pristup do BOH sekce |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/02/2005 : 17:07:38
|
asi neco delam blbe, ale ja tu sekci porad nevidim.. :-( mam jen tyhle 4:
SWG - Bohemia - diskuze o vsem co se tyka mesta 17 760 25/01/2005 10:34:20 by: JerzeeG Arnie, cancerman, Patas, riddle
SWG - Bohemian Mercenaries [BoH] Informace o guilde Bohemian Mercenaries a prijimani novych clenu. 15 55 07/09/2004 08:47:07 by: Finmall Black, erdisk, Khaot, Klattu, Pedro
SWG - General Forum - server Eclipse 230 8109 04/02/2005 17:03:49 by: JerzeeG Black, Jedi_Knight, Klattu, Lahvan, Patas, Wardocan
SWG - Imperial Peace Forces - Recruitment SWG - Imperial Peace Forces - Recruitment |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
|
Topic  |
|