Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 RAID - CoD - 26. 1. - 19:00
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 27/01/2005 :  20:32:07  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Podle mě se DMG wize naprosto zásadně liší pokud masí single moba a nebo velkou grupu.

to bejvávalo, bo wizi jel svý AoE specky do velký grupy a dělal mega dmg čím větší grupa tím líp, no a pár rejžožroutů na to přišlo a grupa 5x wizi číňan a 1x healer/tank číňan zabila co potkala (cca 1k dmg za sekundu do všech mobů grupy naráz) ... a tak wizimu dali timer z 2 sec na 12 a číňan a bohužel i já máme po vtákách a area dmg je v podstatě momentálně krutě slabý :(

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 28/01/2005 :  07:59:21  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Patas
to bejvávalo, bo wizi jel svý AoE specky do velký grupy a dělal mega dmg čím větší grupa tím líp, no a pár rejžožroutů na to přišlo a grupa 5x wizi číňan a 1x healer/tank číňan zabila co potkala (cca 1k dmg za sekundu do všech mobů grupy naráz) ... a tak wizimu dali timer z 2 sec na 12 a číňan a bohužel i já máme po vtákách a area dmg je v podstatě momentálně krutě slabý :(

Presne tak, parchantu co koukaj jen na lowe tu bohuzel bude porad dost

Ja se jen modlim, ze dostanu brzo jeste alespon nejaky poradny nuke. fireball je super ale bohuzel recast 10s je trochu moc...

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 28/01/2005 :  08:45:30  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:

Presne tak, parchantu co koukaj jen na lowe tu bohuzel bude porad dost

Ja se jen modlim, ze dostanu brzo jeste alespon nejaky poradny nuke. fireball je super ale bohuzel recast 10s je trochu moc...

modli se jak chces, ale nedostanes :) v podstate az na 50 lvl dostanes jen upgrade toho co mas ... a skoncis u BoF, 2x Immolate, BoF, ... dle sdeleni devu nemuzes cekat nejaky dmg kdyz nemas kouzla tridy master :)

Patas
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 28/01/2005 :  09:15:02  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
modli se jak chces, ale nedostanes :) v podstate az na 50 lvl dostanes jen upgrade toho co mas ... a skoncis u BoF, 2x Immolate, BoF, ... dle sdeleni devu nemuzes cekat nejaky dmg kdyz nemas kouzla tridy master :)
A existuje nejakej updatnutej BoF? Na immolate se tesim, bylo to nejlepsi kouzlo v Horizons.

Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 28/01/2005 :  10:02:58  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Vy taky nadelate z maleho dps. Ja prisel na to co dela Wizarda Wizardem. Objevil jsem, ze mam 1-2 kouzla co dobijej manu ostatnim postavam - instantne. To myslim nema zadna jina class, nemylim-li se, a tudiz je to unikatni schopnost, ktera Wizarda definuje. Cili, po nedlouhem badani a testovani mohu zodpovedne prohlasit, ze Wizard v EQ2 je takove mobilni Dukovany.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 28/01/2005 :  10:07:49  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
hehe to už bude jako v EQ1 necro:

Can I use my DOTs on that mob?
No - mana pls
Just one
Mana pls.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 28/01/2005 :  10:10:41  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iani

Vy taky nadelate z maleho dps. Ja prisel na to co dela Wizarda Wizardem. Objevil jsem, ze mam 1-2 kouzla co dobijej manu ostatnim postavam - instantne. To myslim nema zadna jina class, nemylim-li se, a tudiz je to unikatni schopnost, ktera Wizarda definuje. Cili, po nedlouhem badani a testovani mohu zodpovedne prohlasit, ze Wizard v EQ2 je takove mobilni Dukovany.
ABys ale nebouch pretizenim reaktoru

No Wiz je predevsim mistr elementu. A jako takovej by s nema mel zachazet. Ja si na DMG moc nestezuji, jen me to prekvapuje (a mrzi) to srovnani s guardianem.
Taky skoda ze posledni pouzitelne root kouzlo - Frozen Manacles, je uz zelene a Boreal je na prd.

A mimochodem, tys vcera delal vetsi dmg nez ja, tedy vetsinou.
Kolik kouzel mas lepsich nez APP4?

Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 28/01/2005 :  10:17:35  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
co furt mate proti guardianum? slusnou dmg dam akorat na single moby, protoze u grup (pokud nejsou zelene) mam uplne jine starosti nez delat dmg
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 28/01/2005 :  10:23:17  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kwah

co furt mate proti guardianum? slusnou dmg dam akorat na single moby, protoze u grup (pokud nejsou zelene) mam uplne jine starosti nez delat dmg
No to je prave ono! marw udrzi agro v pohode, ostatni do nich smazej a na konci stat ukaze ze udelal vetsinou vetsi dmg nez ja

Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 28/01/2005 :  10:44:17  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Vidis, ja myslel, ze je to presne opacne. Resp. obcas jsem mezi svymi damage zahledl cizi za 590+, coz jsem myslel je tvoje (Casea)?

Z lvl20-30 mam adept1 u BoT, Chilling Wind, Pyre, Lightning Flash, BoF, Boreal a Flametongue; app4 u Dazzling Seal, Amplification, Essence Harvest,Discretionary Flow a Icy Coil. Blazing Intimidation a Plasmatic Pulse neupgraduju, protoze se mi zdaj na prd. Z meho zatim jedineho Palladia si necham napsat Adept3 Icy Coil, zda se mi to nejvyhodnejsi. Jinak na 30lvl jsem si jako Trait vzal Westfend's Ice Spear (cold DD, de facto Adept2 Ball of Fire) a ten pouzivam misto BoF.

Jinak peknej root kombinovanej s dot a navic AoE dostanem na 41lvl tusim. Ring of Cold.

Edited by - Iani on 28/01/2005 10:53:53
Go to Top of Page

vali
Starting Member

32 Posts

Posted - 28/01/2005 :  10:58:00  Show Profile  Send vali an ICQ Message Send vali a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jinak na 30lvl jsem si jako Trait vzal Westfend's Ice Spear (cold DD, de facto Adept2 Ball of Fire) a ten pouzivam misto BoF.

Je ten Ice Spear na stejnym timeru jako Ball of Fire?

WoW: Kopytko - Chrocht, Thunderhorn, Druid
EQ2: Nobras - Mor do Kulí, Runnyeye, Wizard (retired)
SWG: Nobras Vali - BoH, Eclipse (retired)
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 28/01/2005 :  11:04:15  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Bohuzel ano.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 28/01/2005 :  11:25:02  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidis, ja myslel, ze je to presne opacne. Resp. obcas jsem mezi svymi damage zahledl cizi za 590+, coz jsem myslel je tvoje (Casea)?

Souhlasi, problem ze prumerny DPS proste stoji za prd. 2 nejlepsi je BoT a ten mam jen app4.
Asi budu muset vic sledovat market na adepty, na rare proste nemam stesti.

Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 28/01/2005 :  12:25:53  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo dobíjení poweru je bezva, používám ty dva spelly pořád, škoda že adepti dávaj tak málo.
AoE root s Dotem je úplná kravina, nějak mi uniká na co to mám použít a hlavně ten DOT a snare nefunguje, to už se mi víc líbí ten root jak sevře dvakrát.
BoF myslím Ball of Flame, mám ještě v bance Adept1 Flamestrike na 46lvl tam čekám dmg tak kolem 900, ale to je asi tak vše nic převratného asi nedostanem ... snad na 50lvlu půjde Flamestrike s Ice Cometem dokupy, ale pokud to je pověšený na jednom timeru tak je to stejně k ničemu.
Čekám na slušný area dmg spell, ale zatím nemám, jsem holt low lvl, kua Čendo makej trochu ... :)

Patas
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 28/01/2005 :  12:29:48  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:
Originally posted by Kwah

No to je prave ono! marw udrzi agro v pohode, ostatni do nich smazej a na konci stat ukaze ze udelal vetsinou vetsi dmg nez ja

hmm, ale jak nandam stit, damage je ta tam :)) ale uznavam ze v DW trhnu i maka :)
jen pockejte sebranko kouzelnicka, az sezenu adepta na moji novou (prej high damage) specku

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 28/01/2005 :  13:26:15  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
njn. ja jedu se stitem 99,5% casu. proc komplikovat zivot healerum. radsi at davaji debuffy a DoT

Edited by - Kwah on 28/01/2005 13:50:32
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000