Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Uber warrior after changes ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 24/01/2005 :  14:28:09  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA
Kdo už bojoval s priestem lvl 50+ tak dejte vědět, dost mě to zajímá

Tal tohle mě taky dost zajímá ale z druhého pohledu, jelikož budu hrát Priesta.

Noe

Go to Top of Page

Soptik
New Member

111 Posts

Posted - 24/01/2005 :  21:45:50  Show Profile  Send Soptik an ICQ Message Send Soptik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobrá zpráva je, že na vyšších levelech Warrior sílí a zlepšuje se jeho postavení oproti ostatním charakterům. Šikovnost a dobrá výbava je klíčem k úspěchu, tak jako vždy
Coby paladin ještě nemám moc zkušeností v boji s jedním charakterem a to je priest. Jednak je jich obecně dost málo a druhak z nich mám vážné obavy, je to taková pandořina skřínka, připravená vybuchnout...
Kdo už bojoval s priestem lvl 50+ tak dejte vědět, dost mě to zajímá

Nebude to asi odpoved primo na tvou otazku, ale i tak to sem postnu Paladin vs Priest (neni to ale 50+):
www.endora.com/Joak.wmv
(stahnete si nebo rovnou vypnete zvuk)
Moc na to ale nedejte, ten paladin tenhle PvP odehral dost "divne". Sam to pak na tom foru, kde se tento souboj diskutoval, priznal.

Ja to komentovat moc nebudu, nejsem zadnej PvP znalec (chystam se na klidnejsi PvE), ale i tak bych rek, ze ten paladin snad nepouzil zadnou ze svych silnejsich zbrani (napriklad Hammer of Justice, mohl prerusit aspon nakej mana burn). No nic, muzete hodnotit sami.

UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired
WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired
WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/01/2005 :  08:13:40  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
takhle to vypada kdyz warrior pouziva dual wield

Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 25/01/2005 :  14:33:44  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Na officialnim webu jsem někde četl zprávu o tom, že některým hráčům v určitých případech neúměrně narostl miss rate. Jedná se o bug, který bude odstraněn, ale je prý těžké ho najít, a zatím se jim to prý nepodařilo. Zda se jedná o tento přápad s warriorem, to nevím, ale je to možné.
Jinak jsem trochu koukal na kouzla a talenty pro lvl 60 priesta a směle můžu říct že je to monstrum první kategorie. Některá povolání si proti němu vůbec neškrtnou, a ti ostatní budou mít minimálně problémy. Podle mne se jedná o jednu z potenciálně nejsilnějších postav v PvP. (například combo:
Power Word: Shield (Rank 10)
500 Mana 40 yd range
Instant cast 4 sec cooldown
Draws on the soul of the party member to shield them, absorbing 942 damage. Lasts 30 sec. While the shield holds, spellcasting will not be interrupted by damage. Once shielded, the target cannot be shielded again for 30 sec.
+
Mana Burn (Rank 5)
270 Mana 30 yd range
3 sec cast
Drains 738 to 780 mana from a target. For each mana drained in this way, the target takes 0.5 damage.
+
Mind Control (Rank 3)
750 Mana 20 yd range
3 sec cast
Controls a humanoid mind up to level 62, but slows its attack speed by 20%. Lasts up to 1 min.

Žádný cooldown, čili timer na opětovné použití, nic. Kdyby to nebylo klišé, tak řeknu owerpowered

Ninjagon
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 25/01/2005 :  15:59:06  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na officialnim webu jsem někde četl zprávu o tom, že některým hráčům v určitých případech neúměrně narostl miss rate. Jedná se o bug, který bude odstraněn, ale je prý těžké ho najít, a zatím se jim to prý nepodařilo. Zda se jedná o tento přápad s warriorem, to nevím, ale je to možné.
Jinak jsem trochu koukal na kouzla a talenty pro lvl 60 priesta a směle můžu říct že je to monstrum první kategorie. Některá povolání si proti němu vůbec neškrtnou, a ti ostatní budou mít minimálně problémy. Podle mne se jedná o jednu z potenciálně nejsilnějších postav v PvP. (například combo:
500 Mana 40 yd range
Draws on the soul of the party member to shield them, absorbing 942 damage. Lasts 30 sec. While the shield holds, spellcasting will not be interrupted by damage. Once shielded, the target cannot be shielded again for 30 sec.
+
Mana Burn (Rank 5)
270 Mana 30 yd range
3 sec cast
Drains 738 to 780 mana from a target. For each mana drained in this way, the target takes 0.5 damage.
+
Mind Control (Rank 3)
750 Mana 20 yd range
3 sec cast
Controls a humanoid mind up to level 62, but slows its attack speed by 20%. Lasts up to 1 min.

Žádný cooldown, čili timer na opětovné použití, nic. Kdyby to nebylo klišé, tak řeknu owerpowered

s tim mind controlem to imho nebude tak zhavy, kdyz proti sobe pujdou 2 groupy 5 vs 5 a priest nekoho z nich mind controlne tak bych rekl ze to bude spis nevyhoda protoze v tu chvilií je priest strasne snadnym cilem nemuze healovat,buffovat,drainovat nemuze nic
navic jen 20 yardu range

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/01/2005 :  16:28:26  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
mind control se obcas sam prerusi - je to featura posledniho patche, dost priestu na to nadava, pac se na to neda spolehnout
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 25/01/2005 :  17:18:43  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

quote:

500 Mana 40 yd range
+
Mana Burn (Rank 5)
270 Mana 30 yd range
3 sec cast
+
Mind Control (Rank 3)
750 Mana 20 yd range
3 sec cast

s tim mind controlem to imho nebude tak zhavy, kdyz proti sobe pujdou 2 groupy 5 vs 5 a priest nekoho z nich mind controlne tak bych rekl ze to bude spis nevyhoda protoze v tu chvilií je priest strasne snadnym cilem nemuze healovat,buffovat,drainovat nemuze nic
navic jen 20 yardu range

Mno pokud mas cas a scontrolnes jejich priesta tak muzes healovat bufovat svoje a hned je to 5v4 s tim ze voni nemaj priesta :))) -- 1v1 PvP jinak jsem videl video jak priest dal u vody MC na jednoho wara , doplaval s nim na dno a nechal ho chcipnout..:)) drsne

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 25/01/2005 :  18:03:34  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:
Originally posted by Mefisto

quote:

500 Mana 40 yd range
+
Mana Burn (Rank 5)
270 Mana 30 yd range
3 sec cast
+
Mind Control (Rank 3)
750 Mana 20 yd range
3 sec cast

navic jen 20 yardu range

Mno pokud mas cas a scontrolnes jejich priesta tak muzes healovat bufovat svoje a hned je to 5v4 s tim ze voni nemaj priesta :))) -- 1v1 PvP jinak jsem videl video jak priest dal u vody MC na jednoho wara , doplaval s nim na dno a nechal ho chcipnout..:)) drsne

zrovna pred chvilkou sem na jednoho priesta hebl
napoprve sme ho ve 2 skoro dali ( 26 orc shaman + 26 tauren war )
kdyz mel namale nahodil shield a najednou byl zase na full a pak hodil fear a zdrhl
pak sem ho potkal sam a sel sem k zemi jak hovno :) ale zaroven sem dneska zabil 29 wara ( to sme byl este na 25 )
takze priest aspon na tomhle levelu nebude patrit mezi slabe postavy ( to ze je warrior gimplej vi kazdej )

Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 25/01/2005 :  18:37:08  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
Sem zatim jenom lvl 32 priest, ale muj zakladni template je v podstate hotovej. Mam Disc/Holy/Shadow zaklad a zbytek pujde do Holy, coz ovlivnuje uz jen heal kouzla.

PWS neni zadna slava. Ikdyz ma kratkej cooldown, tak na vas nalepi antikouzlo (30secs). To jde Disc talentem ztahnout az na 15s, niz ne. MB je dobre kouzlo proti magum a paladinum, pokud mate cas ho zacastit. MC je legracni kouzlo. V duelu sem ho jeste nepouzil.
Strategie v duelu je hodne zavisla proti komu jdu. MB nema vyznam castit na rogue ze?

Jako priest mam nejvetsi problemy, kdyz jdu proti rogue. To je neuveritelne kolik stunu na me rogue je schopne hodit, ale da se takovej souboj ustat a vyhrat.

K tematu warriora ... toho jsem zkousel nekolikrat a nicim neprekvapil. PWS - Shadow Word: Pain - Mind Blast - Smite - Psychic Scream - PWS - Flash Heal - Mind Blast - Smite a pak uz ho umlatite tyckou.

Auction Stats - Warhammer Online Addon

Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor
Go to Top of Page

Icah
Starting Member

31 Posts

Posted - 25/01/2005 :  19:25:34  Show Profile Send Icah a Private Message  Reply with Quote
Jak je na tom vlastně Mág v PVP?

E&B,SW,EVE,WOW, LOTR---Megg
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/01/2005 :  19:31:20  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
mag? dobre
kouzla jako polymorph/blink/frost nova/counter spell/mana shield mu davaj docela dobry sance na preziti a pokud hrajes undead maga, tak ti nevadi ani fear a podobny veci
Go to Top of Page

Soptik
New Member

111 Posts

Posted - 25/01/2005 :  23:00:27  Show Profile  Send Soptik an ICQ Message Send Soptik a Private Message  Reply with Quote
1) Dost jsem cetl fora a mag je zrejme na tom dobre jak rika MegaDeath
2) Jinak jak MegaDeath postnul obrazek k warovi (ukazujici dual-wiled realitu), pro vsechny (potencialni) wary postnu odkaz na dobrej post (ocenen i Blizzardem - na to oceneni najdete odkaz v nakym reply tohoto postu) :
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-suggestion-en&t=427

Ninja : Hodne Pristu povazuje PWS v PvP za dulezitou vec, ale pouzije ji az v pripade nutnosti (jinak je to ztrata many). Z postu jsem vytusil, ze radsi priest voli utocny kouzlo za min many aby mel nakej beack-up. Nevim. Pro undeada s Devouring Plague je to vubec o kousek lepsi (sice to stoji manu ale ve spojeni s SWP to muze byt zajimavy (viz filmecek :)

Fakt ale nevim, jen studuju posty, zatim EU nehraju a vlastne se ani na PvP (krome Battle Grounds) nechystam. Jinak nikdo nema zadnej komentar k tomu boji Priest-Paladin

Edit : Zkomolil jsem nick MegaDehet

Edited by - Soptik on 25/01/2005 23:03:26
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 25/01/2005 :  23:09:49  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Téměř každý char ve WoW je tak dobrý, jak dobrý hráč ho hraje. Nikdy jsem nehrál žádný melee char, proto i ve wow hraju mága a v pvp mám vysoce pozitivní bilanci. Dejte mi do ruky paladina a udělám z něj nejhorší char do pvp. Ale bude to tak skutečně ?

Proto mi diskuze o nejlepším a nejdokonalejším charu vždy přijdou velmi úsměvné. Diskuze o strategii proti jednotlivým charům naopak velmi přínosné :-)
Go to Top of Page

Soptik
New Member

111 Posts

Posted - 25/01/2005 :  23:29:59  Show Profile  Send Soptik an ICQ Message Send Soptik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Téměř každý char ve WoW je tak dobrý, jak dobrý hráč ho hraje. Nikdy jsem nehrál žádný melee char, proto i ve wow hraju mága a v pvp mám vysoce pozitivní bilanci. Dejte mi do ruky paladina a udělám z něj nejhorší char do pvp. Ale bude to tak skutečně ?

Proto mi diskuze o nejlepším a nejdokonalejším charu vždy přijdou velmi úsměvné. Diskuze o strategii proti jednotlivým charům naopak velmi přínosné :-)

Ano to je pravda. Osobne souhlasim. Vyskytne-li se ale precizni a zrejme i podlozena kritika na nejaky char (lvl 60 PvP war), tak je potreba se nad tim zamyslet. Ten post s dodatkama jsem cely precetl a domnivam se, ze ten clovek nebude minimalne daleko od pravdy. Nechci schazovat vinu na Blizzard - vsak taky napsali, ze tento post vzali navedomi VIC nez nejaky /sign /bump leckdy stupidni a nekonstruktivni petice.
BTW ta kritika je zalozena dost na matematice, bohuzel ne na statistice...ale jinak vcelku zajimavy info, ktery stoji Blizzu minimalne za zvazeni.

Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 28/01/2005 :  07:30:47  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
No pred tim nez zacnu neco placat o war tak vam postnu me charaktery plus 2 moje ceske kamose skteryma jsem na US serveru
Tkze jeden kamos je Warrior lvl 60 tady jsou jeho krami druhy kamos je Priest lvl 59 k 60ce mu moc nezbyva a a pak ja Warlock 56 a jeste mam Shamana 44 ktereho hraju momentalne
Tady jsou odkazy na vsecky 4 charactery
Warrior http://www.thottbot.com/index.cgi?p=Simorg.Kel%27Thuzad
Priest http://www.thottbot.com/?profile=Alksoft.Kel%27Thuzad
Warlock http://www.thottbot.com/?profile=Roman.Kel%27Thuzad
Shaman http://www.thottbot.com/?profile=Sisi.Kel%27Thuzad
No a ted neco k tomu war
Muzu vas ubezpecit ze war je jedna z nejhorsich class na PvP pamatuju ze streestestu ktery jsem hral pred nejakym necelim rokem kdy war byl absolutni jednicka na PvP mel sem moznost sledovat video PvE kde lvl 60 War delal lvl 58 priserky na 2 max 3 rany skoro kazda rana byl critical !!! tak bacha to uz davno neni pravda.
Warriora tak strouhli ze je oprvadu k nicemu na PvP mam neco odehrane jak PvP tak i milion duelu jak s kamosem tak i jinyma lidma a muzu to jenom potvrdit.Stejny lvl war a ja jako Warlock o kterem se rika ze je to nejhorsi char na PvP dam kazdeho wara a to celkem napohodu.War ma problem v tom ze mu krouhli Charge a jde pouzit jenom na zacatku boje predtim to bylo jinak mel jenom nejaky cooldown a pak sel znovu pouzivat coz je prave u wara nejvetsi problem Shaman vs War to je no comment o 5 levelu visiho vara lupne celkem v pohode stejne tak jako Priest vs War nebo Paladin vs War
U rouge nemam zkusenosti jak si stoji vs war ale war asi nebude mit moc sanci :o).
Jak jsem jiz naznacil s tim chargem kazdy caster si wara udrzi odela a pak jenom nukuje nebo debufuje a war proste neudela nic (Fear/Poly/Slow/Frost a ja nevim co jeste).
Muj kamos se stim srovnal a bere to napohodu pac za horde stranu je war jediny mozny tank do instanci takze hodne zadany.Ohledne talentu co vim co jel kamos tak nazacatku do snad levelu 58 jen na damage critical atd atd a pak jak se zacne chodin okolo te sedesatky to prekopal na defenzi a samozrejme mece ne sekery !!! Vetsina dobrejch talentu je zamerena prave na mece.
Ja co ted hraju toho shamana lupnu o 5 levelu visiho wara a to celkem napohodu nejlepsi na tom je kdyz war zacne utocit a za par sekund zjisti ze asi neda rady i kdyz je o 5 levelu vise :o)
Vic bych asi wara nerozebiral pac u me i u kamose ktery je osobne lvl 60 war patri war na PvP na posledni misto s warlockem.
Ted bych se vratil k tem paladinum u me osobne je paladin nejlepsi clasa na PvP a snad jediny kdo mu muze rozhodit sandal je shaman.
Ti co hraji rouge si to mozna nemysli ale pokud budou duelovat s paladinem na lvl 60 a ten paladin bude opravdu dobry tak rouge roseka.Je az nechutne pokud si nasebe paladin lupne 2x za boj bublinku a dohiluje se naplno.
Jedna dobra rada pro melee pokud se budou macit s paladinem a paladin nasebe lupne bublinu tak vam doporucuju se healnout taky malo kdo to dela ale je to vimrd jako blazen warrior na sebe za tech 6 sekund muze jebnout bandage jine classy jako priest a shaman se healnou spelem samozrejme.Poradil jsem to par lidem a potvrdili me ze je to super ochcavacka pac nikdo by to necekal ze se zacnete taky healovat kazdy vetsinou mlati do bubliny a ceka kdy mu skonci tim padem je to jako by palos tu bublinu hodil zbytecne.
Pak se tu nekdo ptal na PvP jak na tom je priest je to jako u warriora co se tyce talentu zezacatku jede kazdy priesta vice na shadow zamereni okolo sedesatky se toho vzdava a predelava to na healing talenty opt kvuli instancim.
Jinak priest pokud se to snim umi jakosto ze muj kamos to snim opravdu umi v pvp a duelu natre prdel kde komu tim si muzete byt jisti ale je tu zase vijimka Shaman ktery priesta roseka namaderu behem chvile bavim se ale o levelu 40+ kdy ma ty spravne ability.
Priest vs shaman ma nevidou v tom ze shaman ma instatku Purge a jak priest nasebe supne bublinu tak mu ji instane shaman odcaruje recast na bublinu je 30 sec mam dojem takze pak uz neni o cem mluvit jakmile se bude chtit healnout pouzije shock.
Osobne sem sledoval meho kamose v duelu se Shamanem 60 kamos byl 58 a boj trval tak 10 vterin.Napodruhe to bylo lepsi asi 20 pac se priestovy chytnul fear ale to bylo tak vsecko :o).Treti pokus opet asi tak 10 vterin.
Ja jsem zkousel s warlockem duel vs Shaman a byl jsem dole za 5 vterin i kdy shaman mel stesti sam to i priznal ze se mu zapnul hned na prvni hit windfury plus dal 3x critical coz jedna rana znamenala 960 damage.
Muj zebricek na PvP je takovihle
Paladin Shaman absolutne nejlepsi asi tak na stejne urovni
Rouge druhe misto
Priest Mage patri taky na stejnou uroven a jsou u me treti
Hunter
Druid petka
Warrior Warlock sesty

Taky se vam omlouvam za gramatiku

WoW Warlock 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46791
WoW Shaman 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46454
WoW Hunter 49 http://wow.allakhazam.com/profile.html?58849
WoW Warrior 56 http://wow.allakhazam.com/profile.html?62193
WOW Rogue 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?245956
Priest 51

Edited by - Roman76 on 28/01/2005 07:35:59
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 28/01/2005 :  09:50:47  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Skutečně jsem si dal tu práci a kompletně celé to přelouskal. (Musím uznat, že jsem skřípal zubama, ale soustředil se na obsah nikoliv na formu :))

Informace jsou to zajímavé já bych jen dodal, že vyhlášený duel nemá s PvP vůbec, ale vůbec nic společného.

Jinak se shamym a paladinem na čele potravinového řetězce souhlasím.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 28/01/2005 :  09:56:33  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Ja bych to jeste poopravil. Mel jsem asi tri souboje s paladinem (kolem 36 - 40 lvl) a nemel vubec sanci. Prekvapive mne (mne shamana) placal celkem za hodne, ale diky neexistenci cc timeru jsem ho vzdy ukitoval k smrti (resp. na jeho 50 - 60 procentech jsem ho uz mlatil face to face). Mozna to bylo tim, ze nemel zadne ability, oba jsme byli celkem noobove atd.

Imho shaman > paladin.

Edited by - VT on 28/01/2005 10:00:08
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 28/01/2005 :  10:57:21  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
No ja sem uz nad warrem zlomil hul, sice warriore mam rad, ale jsou i jini meele povolani (rogue? ). Je to podle me skoda takhle blbe warra nerfnout, ale co se da delat. Doufam ze ho nejak casem posilej a ze zase z nej bude kosa ;p

Jinak shaman je fakt super povolani. Tech par levelu co sem nahral v bete stacilo aby poznal, ze pojede skoro vse.

Jak je na tom druid ?

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

FlashCz
Starting Member

47 Posts

Posted - 28/01/2005 :  11:04:37  Show Profile  Send FlashCz an ICQ Message Send FlashCz a Private Message  Reply with Quote
Pani, nemma moc cas proliza vsechny oficialni fora,a le s tim warem nebudou delat nic? co tam pisou?

jo a pravda, co druid?

Edited by - FlashCz on 28/01/2005 11:05:32
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 28/01/2005 :  11:13:07  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
druid je na tom lip nez warrior :)
ma entangling roots, ma dd kouzla, ma heal, ma neviditelnost (!tim pekne dokaze prekvapit!), sleep... jeste kdyby mohl pouzivat mail armor, bylo by to hodne cool :)
i kdyz po tom poslednim patchy, kdy mu pridali poradnej armor boost, tak je na tom o hodne hodne lip nez predtim
je jasny, ze zalezi hodne moc na tom, kdo za nej hraje, ale na ostatni pure pvp classy asi nestaci

s warriorem budou neco delat, prilis mnoho lidi si stezuje a blizzard "vyhodnocuje situaci a chysta reseni"
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 28/01/2005 :  15:58:57  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Cvičíme duely v gildě, takže mám zkušenosti s paladin versus druid. Ani jeden z nich neumí zabíjet nějak extrémně rychle a oba se mají možnost se v průběhu souboje léčit, z toho plyne že to bývá dlouhý, někdy hodně dlouhý souboj. Prohraje ten, kdo zariskuje, nebo kdo přijde o svou manu dříve. Většinou však díky protekcím má na své straně výhodu paladin. Druid jakožto univerzální postava toho umí hodně, ale v ničem není králem. Jeho využití se víc hodí do družiny, protože má skvělé dlouhotrvající buffy a také velmi pohotově a efektně léčí. Jeho root však právě paladin instantem disenchantne.

Ninjagon
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 28/01/2005 :  16:13:42  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Vrátím se k warovy - včera jsem prolézal stránky kde jsou top staty - v množství HP / cca 8K HP /a v AC / cca 12600/ kralují - možná je potřeba neposuzovat char dokud nemá na sobě komplet epic armor s příslušným bonusem - je jasné, že v duelu si warior díky absenci healu a zásadnějšího /déle trvajícího/ CC moc neškrtne - nicméně v group PvP kde se mu o "zastavování" nepřátel budou starat jeho shamani, druidi, cold mage či jiné chary mající odpovídající CC mohou tyto monstra být VELMI nepříjemná, zvláště když k tomu připočteme fakt, že budou "přetékat" bufy a jejich šance na zásah se ZÁSADNĚ zvýší.
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 28/01/2005 :  16:18:35  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Danda I

Vrátím se k warovy - včera jsem prolézal stránky kde jsou top staty - v množství HP / cca 8K HP /a v AC / cca 12600/ kralují - možná je potřeba neposuzovat char dokud nemá na sobě komplet epic armor s příslušným bonusem - je jasné, že v duelu si warior díky absenci healu a zásadnějšího /déle trvajícího/ CC moc neškrtne - nicméně v group PvP kde se mu o "zastavování" nepřátel budou starat jeho shamani, druidi, cold mage či jiné chary mající odpovídající CC mohou tyto monstra být VELMI nepříjemná, zvláště když k tomu připočteme fakt, že budou "přetékat" bufy a jejich šance na zásah se ZÁSADNĚ zvýší.

on ten waruv problem spis imho spociva v absenci lepsich specialek a talentu

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 28/01/2005 :  16:33:07  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
u warra vidim jen jeden problem - ona klicova miss rate a "nesikovna" manipulace s rage
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 28/01/2005 :  16:35:49  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

u warra vidim jen jeden problem - ona klicova miss rate a "nesikovna" manipulace s rage

promin ale tobe prijde treba waruv rend na 60 lvl ( 8 dps ) jako odpovidajici abilita jeho levelu ? :))

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 28/01/2005 :  16:39:24  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
rend je vysmech, ale to neresim, neni to klicovy, fireball u maga ma zhruba podobnej DoT dokud do toho nedas 5 talentu :)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 28/01/2005 :  16:45:43  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
me se na ofic forech libil tenhle post:
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-warrior&t=28189&p=1&tmp=1#post28189

jestli sem to uz sem daval, tak to ignorujte
Go to Top of Page

kotte
Starting Member

96 Posts

Posted - 29/01/2005 :  09:17:09  Show Profile Send kotte a Private Message  Reply with Quote
vcera nez vypli servery jsem si letmo strihnul duel s warem(lvl 43) , ja mage(39)..proc to sem asi pisu, ano warrior prohral a ja si zacal rikat, ze na te gimple class neco bude..
Go to Top of Page

Eskymak
Starting Member

73 Posts

Posted - 30/01/2005 :  09:49:50  Show Profile  Send Eskymak an ICQ Message Send Eskymak a Private Message  Reply with Quote
Mam Wara na 21L taurena zda se me ze by se mohl trefovat lepe,miss je celkem dost casty jev .Pokud netrefuji neni rage pokud neni rage nejsou specky pokud nejsou specky neudrzim agro pokud neudrzim agro nekdo v grupe umre.To me vede k uvaze jestli neni lepsi race Orc s jeho bonusem na sekeru a rezistem na stun.Nez 5%hp a Ae 2 sec stun u Taurena.Tauren=bonus v Hp dela na 60L asi 300hp+\- ten Ae stun je fajn.Orc +5 na sekerku a 25% rezist sun a knockdown.Opravdu nemam predstavu co je dulezitejsi pro Tanka.Pravda je ze jsem narazil zatim na info ze rezist na stun je buglej ale kdo vlastne dava stun ve hre kdyz i rogue specky nejsou stunem ale jake si dezorientovani na ktere neni rezist.Tak me napada to kazda postavama ma cap na zbrane 300?Trosku me beha mraz po zadech ze treba Mag s klacikem bude trefovat stejne jako war sice z mensi dmg.Je nejaky zasadni rozdil mezi mecem,sekerkou nebo kladivkem obecne me to pripada dost podobne jen grafika se meni.Zadnej bonus na tip armoru nebo moba.Prosim o upresneni a diky
Tauron
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 30/01/2005 :  11:05:46  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
pokud hrajes na PvP serveru, tak bych bud zustal u taurena, nebo (a to spis) bych si dal undeada - poznas sam az pudes do Razorfen Kraul a na konci te mind controlne jeden boss a ty naperes svejm spoluhracum solidni damage
jojo, mluvim o tom, ze undead ma Will of the Forsaken, coz je pro me absulutne nejlepsi abilita a na pvp serveru ti muze hodne moc pomoct
Go to Top of Page

Eskymak
Starting Member

73 Posts

Posted - 30/01/2005 :  12:05:36  Show Profile  Send Eskymak an ICQ Message Send Eskymak a Private Message  Reply with Quote
Diky
Celkem rad bych sel na PvP server ale vetsina lidi co spolu budem hrat ma zaujem o PvP rizene tedy normal server.
Jinak jsem dnes vedl diskuzi s jednim Orcem na tema mis a v % je to podobne jako u Taurena tech5 bodu nema znatelny vyznam
Tauron
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 30/01/2005 :  13:43:44  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
hele dokud bezi beta, bezte se podivat na pvp server - jen ty lidi donut at se tam mrknou a trosku nasajou tu atmosferu a uvidis, ze na normalu nezustanou :)
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 31/01/2005 :  01:20:14  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
"Mensi" odpoved od devs ohledne wara.
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-general&T=589546&P=25

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 31/01/2005 :  08:35:02  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hRoch

"Mensi" odpoved od devs ohledne wara.
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-general&T=589546&P=25

zatracene dlouha odpoved, sme neveril vlastnim ocim :)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 01/02/2005 :  15:53:47  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Heh:)
http://www.cesspit.net/drupal/node/491

Hráči MMORPG World of Warcraft se rozhodli projevit svoji nespokojenost s nevyvážeností jednotlivých povolání a tak válečníci uspořádali na serveru Argent Dawn demonstraci. Shromáždili se všichni na jednom místě a jenom tak, bez jakéhokoliv oblečení, poskakovali. To mohlo způsobit nějaké problémy hráčům, kteří chtěli zrovna projít, a tak se In-Game-Support rozhodli udělit několik varování, po kterých začali pozastavovat konta zúčastněných na tři hodiny. Jak je vidět, ani ve virtuálním světě nemusí být revoluce úspěšné.

zdroj:http://www.doupe.cz/Aktuality/Souhrn.asp#109845

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/02/2005 :  15:57:04  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Heh:)
http://www.cesspit.net/drupal/node/491

Hráči MMORPG World of Warcraft se rozhodli projevit svoji nespokojenost s nevyvážeností jednotlivých povolání a tak válečníci uspořádali na serveru Argent Dawn demonstraci. Shromáždili se všichni na jednom místě a jenom tak, bez jakéhokoliv oblečení, poskakovali. To mohlo způsobit nějaké problémy hráčům, kteří chtěli zrovna projít, a tak se In-Game-Support rozhodli udělit několik varování, po kterých začali pozastavovat konta zúčastněných na tři hodiny. Jak je vidět, ani ve virtuálním světě nemusí být revoluce úspěšné.

zdroj:http://www.doupe.cz/Aktuality/Souhrn.asp#109845

Protidemonstracni opatreni jsou k spatreni i v SWG.

Hodne casto se v mmorpg hrach provadi lobing, demonstrace hracu spamovanim gm/csr (tedy pomoci nastroje pro reseni slovniho "nasili"/stucku/bugu apod.).
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 23/10/2007 :  14:47:55  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

rend je vysmech, ale to neresim, neni to klicovy, fireball u maga ma zhruba podobnej DoT dokud do toho nedas 5 talentu :)

Rend je skvela abilita.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Edited by - Shatteren on 23/10/2007 14:48:34
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 23/10/2007 :  14:58:12  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
/necro

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 23/10/2007 :  15:30:27  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
To už je přímo forum nekrofilie...
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 23/10/2007 :  15:39:10  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
ZiELL je fake nick Colldora on si bumpuje vsechny svoje topicy a drzi je v pozornosti

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000