Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Nový EU located server Splitpaw
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 25/01/2005 :  17:56:03  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
3 hodiny odpoledne. 35 lidi v Enchanted Lands. 1 instance TS.

Moc sem si nepomoch se zaplnenim zon

ale lidi jeste prijdou .....

Jinak ping je trochu poznat i ve hre. NPC reagujou na hail okamzite. Kdyz tuknu na branu do zony, tak zonuju okamzite, zadna delay nez zacnu fakticky zonovat. Ale tohle je jenom kosmetickej rozdil.

Edited by - Brum on 25/01/2005 18:02:55
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 25/01/2005 :  18:26:49  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
heh, to já dycky dělal ten "trik" že kliknu na bránu, pak vyskočim a snažim se aby to zazonovalo uprostřed skoku, sotva sem se to pořádně naučil už to nepude

Jedna instance TS.... znamená žádná instance CL

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 26/01/2005 :  12:26:07  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Guilda Shadow Wind se rozhodla zustat na runnyeye

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 26/01/2005 :  14:17:26  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Tak po pár prvních hodinách hraní můžu říct že v Nektulosu bylo asi 2x tolik hráčů jako bejvalo na Faydarku. A byla instance CL....

Tak to bylo okolo 22:00.

Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Edited by - Dargnon on 26/01/2005 14:18:07
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 26/01/2005 :  15:36:44  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
No po presune, uz je to lepsie, uz sa ako tak rozbehla ekonomika, inak prvy krat v zivote som zazil lag az na Splitpaw, na Neriaku som nikdy ziaden lag nemal. Som myslel ze EU servery maju restart nad ranom nasho casu, tak ako to maju americania, toto ma trosku sklamalo.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 26/01/2005 :  20:04:00  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Pokud vim EU servery maj restart ráno EU času, ale to platí pro ty německý a francouzskej. Splitpaw prej ZATIM má restart stejnej s US servery - z důvodu přesunu postav. To je logický, že když je dole Faydark, Runny atd. tak musí bejt dole i Splitpaw aby tam hodili ty postavy.

Jinak zonování po kliku na bránu se mi zdá stejný a lag sem nezaznamenal...

Edited by - Dargnon on 26/01/2005 20:04:47
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000