Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Guild Status points
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 04/01/2005 :  10:05:54  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Nějaké info, které jsem mimoděk vydoloval dneska z oficiálního fora:

The number of points awarded are a reflection of the quest level relative to the guild level. A higher-level quest will always award more points than a lower-level quest, but the lower the level of the guild the closer the two will be in value. High-level characters in low-level guilds, as well as low-level characters in high-level guilds, will receive only a portion of the potential status points.

A jiné info ohledně patronů

http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=gld&message.id=6215

http://eq2.crgaming.com/default.asp?column=7330

1) dá se někde zjistit, kdo je patron a kdo ne?
2) zrušili tu věc s množstvím patronů nebo ne v patchi jak někdo říkal?
3) patroni by měli udělat každý týden aspoň něco - heritage enbo city task.

PC, PS3, iPad

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 04/01/2005 :  10:12:02  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Takze co z toho vyplyva?

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/01/2005 :  10:54:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Takze co z toho vyplyva?

ze nemas levelit negre dokud te nedozene level guildy , takze mazej delat city tasky

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 04/01/2005 :  12:13:13  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
http://eq2.strobe.org/guild/?define_server=1&sort_column=&sort_method=&server=204

I kdyz to updatujou nejak divne, malo...

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 05/01/2005 :  13:22:32  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Kua, kua za prdeli mame Dread Army! Lidi makejte a delejte ty heritage.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 05/01/2005 :  13:38:12  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Dneska pravděpodobně zruším patronát lidem kteří jsou víc jak 13tí v pořadí příspěvků SP guildě. Takže jako patroni budou jenom grupy co aktivně dělají heritage questy. První efekt bude, že guilda přijde o trochu expy, ale dodělávání heritage questů by to mělo rychle změnit.
Jakmile doleveluje další grupa do +- lvl 30 (kdy už začíná být víc heritage) tak jí můžeme udělat patronama.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 05/01/2005 :  14:20:53  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
K cemu je presne ten level guildy? Nakupuje se v zavislosti na levelu napriklad vybaveni na craft do guildovniho bytu nebo jde proste jenom o statistiku?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 05/01/2005 :  14:33:13  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reyden

K cemu je presne ten level guildy? Nakupuje se v zavislosti na levelu napriklad vybaveni na craft do guildovniho bytu nebo jde proste jenom o statistiku?
Nakupujou se za to věci. Od určitého levelu můžeme mít větší guildovní byt, můžeme koupit nástroje do bytu které umí vyrábět max kvalitu, můžeme si kupovat koně ....
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 05/01/2005 :  14:36:34  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor
Nakupujou se za to věci. Od určitého levelu můžeme mít větší guildovní byt, můžeme koupit nástroje do bytu které umí vyrábět max kvalitu, můžeme si kupovat koně ....

ja myslel ze nakup kone zalezi na tvych financich popr. levelu .. to ma jeste souvislost s levelem guildy?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 05/01/2005 :  14:53:37  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Můžeš si ho koupiť buď za +- 10p nebo po dosažení nějakého lvl guildy za menší obnos a nějaké SP koupit od city vendora. Viz link
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:06:38  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Můžeš si ho koupiť buď za +- 10p nebo po dosažení nějakého lvl guildy za menší obnos a nějaké SP koupit od city vendora.

no kazdopadne diky bohu za to pekny summon kouzlo na 20. levelu :)

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:08:07  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Můžeš si ho koupiť buď za +- 10p nebo po dosažení nějakého lvl guildy za menší obnos a nějaké SP koupit od city vendora.

no kazdopadne diky bohu za to pekny summon kouzlo na 20. levelu :)

co sem se docetl tak ten summoned je proti koupenymu naprostej vodpad :) ale z vlastni zkusenosti nemuzu posoudit...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:11:54  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn
co sem se docetl tak ten summoned je proti koupenymu naprostej vodpad :) ale z vlastni zkusenosti nemuzu posoudit...

kazdopadne at je to s kvalitou jakekoliv tak je porad lepsi odpad nez nic ne? :) a poradnyho kone si pak muzu koupit taky

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:19:45  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
kazdopadne at je to s kvalitou jakekoliv tak je porad lepsi odpad nez nic ne? :) a poradnyho kone si pak muzu koupit taky

to jednoznacne :) ale treba paladina bych kvuli tomu rozhodne nehral a za zlo hrat taky nebudu he he

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:23:25  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

... ale treba paladina bych kvuli tomu rozhodne nehral a za zlo hrat taky nebudu he he

uz jsem se s tim tak nejak smiril :)) ale bylo to krute zjisteni :)

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:26:53  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
BTW: Vývojáři potvrdili, že speed buff na summon koni kterýho má SK nebo paladin je omylem. Ostatní povolání mají obdobný fun spell, ale bez jakéhokoliv účinku. To, že na těch mountech speed buff zatím nechávají je věc druhá.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:28:18  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

BTW: Vývojáři potvrdili, že speed buff na summon koni kterýho má SK nebo paladin je omylem. Ostatní povolání mají obdobný fun spell, ale bez jakéhokoliv účinku. To, že na těch mountech speed buff zatím nechávají je věc druhá.

jako ze summon kun nebude mit zadne zrychleni?

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:37:01  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Nevím jestli bude nebo nebude mít. Prozhodně ho má omylem.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:47:52  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

no nevim jak moc omylem, co jsem si procital oficialniho pruvodce tak tam to uvadeji jako jeden z argumentu .. a pokud by to chteli zmenit tak to neni urcite nejak moc slozita zalezitost

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:59:13  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no nevim jak moc omylem, co jsem si procital oficialniho pruvodce tak tam to uvadeji jako jeden z argumentu .. a pokud by to chteli zmenit tak to neni urcite nejak moc slozita zalezitost

nevim proc by meli nadrzovat zevlum :) ostatni maj prdlacku a palici si tam budou machrovat na konikach ? (prasatech) A uz sme zase u toho :)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 05/01/2005 :  16:04:07  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
nevim proc by meli nadrzovat zevlum :) ostatni maj prdlacku a palici si tam budou machrovat na konikach ? (prasatech) A uz sme zase u toho :)

ja vim, popravde mi to taky neprijde moc fer a SK jsem si urcite nevybiral kvuli tomu

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 24/01/2005 :  08:41:00  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Officiální info o guild levelech, city task, patronech, atp.

http://eq2players.station.sony.com/news_archive.vm?id=334§ion=Development&month=current

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 24/01/2005 :  13:59:33  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Co to sou Kotěji prosimtě ty předměty u těch gild? Spešl předměty který směr gildovní crafteři vyrábět? Něbo něco spešl co maj lidi v nabídce obchodníků? nebo jak to mám chápat? Utěch koní je mi to jasný... tohle funguej obdobně? slevy?
Viz tvůj předchozí link na Player Guild and Faction Rewards Revealed!

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/01/2005 :  14:10:31  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vtmar6n

Co to sou Kotěji prosimtě ty předměty u těch gild? Spešl předměty který směr gildovní crafteři vyrábět? Něbo něco spešl co maj lidi v nabídce obchodníků? nebo jak to mám chápat? Utěch koní je mi to jasný... tohle funguej obdobně? slevy?
Viz tvůj předchozí link na Player Guild and Faction Rewards Revealed!

jsou to veci co lze koupit u city vendora , napriklad stroje na pristine vyrobky do bytu , pak muzes paradne craftit a prodavat rovnou z domu :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 24/01/2005 :  17:01:41  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Aha jeste dotaz(y) (sem otravnej, já vim):
* city vendor je kde?
* city vendor je prodá každému členu gildy?
* ty věci který jsou podle mně vybavení (tušim že v levelu 1 bylo nějaký merchant boots/gloves....) jsou nějaký speciální (lepší než normálně dostupný) nebo jen jinak vypadaj (nápis "sem otloukánek v naší gildě" na zádech) nebo stejný ale za lepší cenu?
* když jsem začínal tak jsem si naivně myslel, že když vyrobim truhlu jako nábytek, taks i budu moct uložit něco hezkého ve svém roomu... a prd. Nemýmil se když řeknu že žádnej takovej způsob jak si něco uložit v roomu neexistuje? (kromě toho že si tam nechám celou postavu jako merchanta? ;)))

Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 25/01/2005 :  10:44:44  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
1) je jich nekolik po freeportu, nejsou v malych distriktech
2) v podstate ano
3) tyhle veci jsou spis jenom tak pro paradu, neni to vybaveni v pravem slova smyslu
4) od toho mas banku :)

Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 25/01/2005 :  11:47:33  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Díky za odpoved.

Škoda že pro gildy neprodávaj něco alespoň trochu užitečnýho (kromě craft strojů a koní na který nikdy nebudu mít peníze ;))

ad 4) nojo, když já sem takovej malej šťoura a řikal sem si že když budu třeba carpenter tak si udělám hromadu krabic (asi jako krabice na šroubky co mám v garáži ;))) a budu toho mít plnej pokoj a nebudu se s tim muset tahat do banky a tak... navíc bych měl víc "chlívečků" :)

No... sem asi naivka no...

Taky největší container co mám je 6-slot bag a krabice který si dokážu vyrobit maj 7 nebo dokonce 8. Jenže když si takových krabic vezmu 5 do inventory tak i když běžim tak se pohybuju rychlostí tekoucího skla - vypadá to opravdu komicky, vybíhal sem takhle z banky s mym crafticim vybavenim a 4 playeri co chteli projit dverma dovnit se nejdriv pokouseli (asi 5 vterin než jsem minul futro) a potom zustali stat a celou cestu do tradeskill instance (cca 10 minut) mne sledovali a bavili se na muj ucet :) To jsem poprvy videl ikonky težkýho přetížení - takzvané praskající kosti :)

Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 25/01/2005 :  12:44:18  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
njn .. ale casem si udelas i 20-ti slotovy krabice a nebudes mit problem s mistem. Aspon ja ho teda nemam. Mam v bance 4-5 volnejch slotu bez krabic, do kterych podle nalady delam bedny na prodej.
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 25/01/2005 :  13:03:20  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
No, neveřim že bych jako budoucí alychmista měl šanci udělat něco lepšího než těch 8 slotů.
Já nemám volnýho nic. Dokonce sem musel prodat nějaký knihy, protože jsem je ještě nemoh číst a nosil sem je ssebou a už jsem neměl místo ... Teď už bych je přečet ale už nejsou

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000