Author |
Topic  |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 22/01/2005 : 10:11:58
|
Ahoj, nejakou nahodou se mi ve windows poskodilo zobrazovani ikonek ve vsech barvach, momentalne se mi zobrazuji v 65K barvach, coz je podle windows helpu 16 bitů.
Normalne se maji ikonky zobrazovat v 32 bitovim modu (u me), kterej ma udajne windows automaticky zjistit podle moznosti graficky karty a nastavit ho, problem ale je, ze vzdycky, kdyz v nastaveni povolim zobrazovani ikonek ve vsech barvach, nastavi 16 bitovej mod. Zkousel jseem v registrech rucne prepsat klic Shell BPP (hkey_current_user/control panel/windows metrics/) z 16 na 32, ale nepomohlo to, ani po restartu pc nebo obnoveni desktopu. Grafika jinak funguje normalne.
Prosim vas, kdo vi jak to opravit, nebo ma nejakej napad, ci zkusenost, poradte mi, ty ikonky vypadaj strasne hnusne
.
|
|
| |
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 22/01/2005 : 10:29:13
|
a ty to poznas? |
ego tycoon |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 22/01/2005 : 12:49:31
|
quote: Originally posted by ToHor
a ty to poznas?
 |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 22/01/2005 : 14:06:32
|
zkus reinstalovat drivery od grafiky a jestli ani to nepomuze a tak strasne ti to vadi, tak zkus reintall windows .. ;-D |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 22/01/2005 : 14:39:44
|
a ty to poznas?
Ja vim ze ty bys to nepoznal, tak to prosim ani nezkousej. Ok? |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 22/01/2005 : 14:40:26
|
quote: Originally posted by Anomaly
zkus reinstalovat drivery od grafiky a jestli ani to nepomuze a tak strasne ti to vadi, tak zkus reintall windows .. ;-D
Vypada to tak... |
Edited by - sandman on 23/01/2005 17:56:23 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 22/01/2005 : 14:51:09
|
Zitra v 15:59 zapni comp, 3x se u toho pokrizuj, 7x ho obehni pozpatku (nez nabootuje ale tak bacha abys to stihl) Pak odrikej _ikony_ikony_at_mate_32_bitu_utib_23_etam_ta_ynoki_ynoki behem cehoz 3x poklikej pravym na plochu a pak 2x levym 1x pravym a 23x prostrednim. Vse to ukonci spustenim Malovani. Pak rebootuj. Kdyz to nefunguje asi mas v kompu spájvér ... |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 22/01/2005 : 15:07:00
|
quote: Originally posted by Stilgar
Zitra v 15:59 zapni comp, 3x se u toho pokrizuj, 7x ho obehni pozpatku (nez nabootuje ale tak bacha abys to stihl) Pak odrikej _ikony_ikony_at_mate_32_bitu_utib_23_etam_ta_ynoki_ynoki behem cehoz 3x poklikej pravym na plochu a pak 2x levym 1x pravym a 23x prostrednim. Vse to ukonci spustenim Malovani. Pak rebootuj. Kdyz to nefunguje asi mas v kompu spájvér ...
Nic se nestalo... |
 |
|
budvar
Starting Member
40 Posts |
Posted - 22/01/2005 : 15:44:45
|
quote: Originally posted by sandman Nic se nestalo...
Musis az zejtra  |
xx |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 22/01/2005 : 16:00:51
|
quote: Originally posted by budvar
quote: Originally posted by sandman Nic se nestalo...
Musis az zejtra 
Nastavil jsem v nastaveni datum zitrka... |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 22/01/2005 : 16:59:12
|
pak bych videl chybu v HW pocitace a jednoznacne se dozadoval reklamace u firmy co ti to dodala |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 22/01/2005 : 18:10:23
|
rozumim tomu dobre ze ti vadi ze ikony ve windows maj malo barev?? pochopil bych kdyby sis stezoval ze celej desktop ma jen 16 bitu, ale ikony? koho zajimaj ikony? :)
Stilgar:   |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
Edited by - Tartaros on 22/01/2005 18:13:19 |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 22/01/2005 : 19:58:40
|
Třeba má taky takový ty maxi ikony ve tvaru penisu, co se "postaví" když na ně uživatel najede, viděl sem je u Cawyra.. -) |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 22/01/2005 : 21:19:46
|
quote: Originally posted by sandman
Ahoj, nejakou nahodou se mi ve windows poskodilo zobrazovani ikonek ve vsech barvach, momentalne se mi zobrazuji v 65K barvach, coz je podle windows helpu 16 bitů.
Normalne se maji ikonky zobrazovat v 32 bitovim modu (u me), kterej ma udajne windows automaticky zjistit podle moznosti graficky karty a nastavit ho, problem ale je, ze vzdycky, kdyz v nastaveni povolim zobrazovani ikonek ve vsech barvach, nastavi 16 bitovej mod. Zkousel jseem v registrech rucne prepsat klic Shell BPP (hkey_current_user/control panel/windows metrics/) z 16 na 32, ale nepomohlo to, ani po restartu pc nebo obnoveni desktopu. Grafika jinak funguje normalne.
Prosim vas, kdo vi jak to opravit, nebo ma nejakej napad, ci zkusenost, poradte mi, ty ikonky vypadaj strasne hnusne
.
stahni si http://www.tune-up.com program tune-up, nainstaluj, spust, prvni zalozka (customoze & analyze) / Tune-up system control / sjed uplne dolu v meny na Wizards .. a tam si najdi opravit ikonky. mozna mas chybu v registrech .. tak to projed nejdriv na chyby. kdyz nezabere ani jedno, tak na prvni strance je Tuneup WinStyler ... je tam tez dost nastaveni od velikosti, prez barvy az po zmenu stylu ikon .. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 23/01/2005 : 01:57:51
|
a ty to poznas?
Ja vim ze ty bys to nepoznal, tak to prosim ani nezkousej. Ok?
Co to mektas? Myslis to cely vubec vazne? |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 23/01/2005 : 08:35:57
|
quote: Originally posted by Atreus
Třeba má taky takový ty maxi ikony ve tvaru penisu, co se "postaví" když na ně uživatel najede, viděl sem je u Cawyra.. -)
Ja sem zase videl takovy ikony, co se ti postavi penis, kdyz na ne poklikas :o) |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 23/01/2005 : 09:59:30
|
quote: Originally posted by Octopuss
a ty to poznas?
Ja vim ze ty bys to nepoznal, tak to prosim ani nezkousej. Ok?
Co to mektas? Myslis to cely vubec vazne?
Rekl bych, ze to mysli smrtelne vazne .. ;-) |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 23/01/2005 : 15:38:37
|
Neni to nejaka nova civilizacni choroba? Doufam ze neni pres forum nakazliva... |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 23/01/2005 : 19:00:49
|
Třeba má taky takový ty maxi ikony ve tvaru penisu, co se "postaví" když na ně uživatel najede, viděl sem je u Cawyra.. -)
pořád zapšklej jak stará panna ? |
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 24/01/2005 : 12:01:06
|
quote: Originally posted by Dark Doomer
Neni to nejaka nova civilizacni choroba? Doufam ze neni pres forum nakazliva...
Je to specifickej paraztickej mem. Každej, kdo si to tu přečet, se nakazil, a nejen že mu zmutoujou ikonky, ale navíc se mu scvrkne pindour do velikosti Atreova (asi tak vocad >-< pocad) a na xichtu mu naskacou bedary. |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 24/01/2005 : 14:39:57
|
Já myslim, že malej penis je sexy, takže tvoje sarkastický poznámky mně nemůžou rozházet.. A jestli si nebyl spokojenej, tak příště dobře važ, komu objednáš piňakoládu, howgh. |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 24/01/2005 : 15:32:07
|
Já myslim, že malej penis je sexy...
Tak to seš asi jedinej.  |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/01/2005 : 15:37:19
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik
Já myslim, že malej penis je sexy...
Tak to seš asi jedinej. 
jeste aspon druhej je mistral , akorat si navic mysli , ze je ten jeho velkej |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Erina
New Member

112 Posts |
Posted - 25/01/2005 : 07:52:36
|
Panove, na velikosti nezalezi. Muze byt velkej a stat za hovno a klidne mu takovej malej a cipernej da na frak . |
Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 25/01/2005 : 09:00:58
|
nemusi bejt velkej, prej staci, kdyz je malej, ale bohatej :-) |
ego tycoon |
Edited by - ToHor on 25/01/2005 09:02:39 |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 25/01/2005 : 10:52:37
|
quote: Originally posted by Erina
Panove, na velikosti nezalezi. Muze byt velkej a stat za hovno a klidne mu takovej malej a cipernej da na frak .
Jo, ale kdyz je velkej a cipernej...  Tak se s nim i najaka ta korunka da vydelat.  |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 25/01/2005 : 12:19:38
|
quote: Originally posted by Mistral
quote: Originally posted by Erina
Panove, na velikosti nezalezi. Muze byt velkej a stat za hovno a klidne mu takovej malej a cipernej da na frak .
Jo, ale kdyz je velkej a cipernej...  Tak se s nim i najaka ta korunka da vydelat. 
!! a je to tady ... |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 25/01/2005 : 12:42:49
|
Jak tak koukam na toho tvyho avatara, tak ty si vydelavas zase trochu jinak, co?  |
|
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 25/01/2005 : 15:48:14
|
nemusi bejt velkej, prej staci, kdyz je malej, ale bohatej :-)
Jsem bohatý svou krásnou duší  |
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 25/01/2005 : 17:05:36
|
nemusi bejt velkej, prej staci, kdyz je malej, ale bohatej :-)
Jsem bohatý svou krásnou duší 
  |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 25/01/2005 : 19:03:11
|
quote: Originally posted by Mistral
Jak tak koukam na toho tvyho avatara, tak ty si vydelavas zase trochu jinak, co? 
  |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 27/01/2005 : 01:55:15
|
jakou duší ? copak duše může bejt krásná ?  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 27/01/2005 : 08:23:47
|
quote: Originally posted by Kolik
jakou duší ? copak duše může bejt krásná ? 
Atreova urcite. Vzdyt on ma vsechno krasny. Sice maly, ale krasny.  |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 27/01/2005 : 12:06:30
|
Škoda, že tu není Demostenes, ten by mi ještě nádavkem vysvětlil, že žádnou duší vlastně nemám, protože tu má jenom jeho jednočlenná saubere rasse -) |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 27/01/2005 : 12:11:57
|
Škoda, že tu není Demostenes, ten by mi ještě nádavkem vysvětlil, že žádnou duší vlastně nemám, protože tu má jenom jeho jednočlenná saubere rasse -)
nene vsichni jeho soudruzi ji maji |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 27/01/2005 : 14:55:17
|
quote: Originally posted by Pertha
Škoda, že tu není Demostenes, ten by mi ještě nádavkem vysvětlil, že žádnou duší vlastně nemám, protože tu má jenom jeho jednočlenná saubere rasse -)
nene vsichni jeho soudruzi ji maji
A také Vesmírní lidé! Ovšem, s pravděpodobností 50 %. |
|
 |
|
|
Topic  |
|