Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Diskuze o vznikající Splitpaw Freeport guildě
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/01/2005 :  01:43:19  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message
Mám v plánu založit guildu. Přesunuju se na Splitpaw protože Faydark je v EU hodinách vylidněnej.

Objevily se tu komentáře k zaměření guildy. Takže to upřesnim.

Kdo je nadšen pro fantasy svět, koho už omrzelo hraní v obrovské guildě, koho už nebaví XP hunt, koho nebaví sólovat ani hrát s náhodnou družinou, kdo nechce do hry tahat svůj reálnej život a nezajímá ho život ostatních, koho už nezajímají kecy některých mladších jedinců - i když třeba jeho vlastní roky lze na prstech dvou rukou a jedné nohy spočítat, ten je zde vítán.

Bude to mezinárodní Freeport guilda a čechů (a slováků) tam asi moc nebude. Omezený počet členů - asi tak 20, možno zvýšit podle potřeby.

Nic pro hardcore hráče - nikdo nemusí hrát každý den, nikdo nemusí hrát 30 hodin týdně, stačí 15.

Zájem o vlastní guildu - Guilda patří každému z členů, takže si užije ten kdo za ní opravdu chce hrát. Zaměření na guild level, guild house a guildovní majetek.

Žádám všechny co mě podezírají z komunismu, RolePlayingu, 15 hodin hraní denně, příbuzenství s Demostenem (toho si myslel? já ho neznám a nic proti němu nemám) a dalších podobných věcí, zkuste tu nespamovat.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Edited by - Dargnon on 21/01/2005 01:25:46

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 20/01/2005 :  08:35:00  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message
quote:
Originally posted by Dargnon
PS: Kéž by už bylo možné do guildy přijmout NPC které vám nekazí hru. Většina hráčů do toho světa vůbec nezapadá, a jak to dopadá...

LOL nejses ty nahodou komunista? aneb: "myslenka je to pekna, ale ty svine lidi nam ji kazej"

Jinak pokud se na to divas takhle doporucil bych presedlat na offline hry - budes asi spokojenejsi

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 20/01/2005 :  08:46:34  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message
quote:
Právě v téhle guildě najdete možnost si hru na 100% vychutnat tak jak je udělaná.

A proc myslis, ze to v jine guilde nepujde? Ale i tak ti preji hodne uspechu, at se vam dari na novem serveru a at sezenes pro svou guildu idealni lidi.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 20/01/2005 :  10:19:01  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message
No uz jsem se dlouho tak nezasmal :)
hodne stesti pri hledani ... aspon tech NPC :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 20/01/2005 :  12:10:11  Show Profile Send Marwyn a Private Message
Dargnon Imperator...
nejmocnejsi komunista/guildmaster :) ale preju at se ti splni tvuj sen...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/01/2005 :  12:16:42  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:
Originally posted by Marwyn

Dargnon Imperator...
nejmocnejsi komunista/guildmaster :) ale preju at se ti splni tvuj sen...

tem ostatnim v gilde to ale moc nepreju

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 20/01/2005 :  13:53:19  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message
Angličtina nutná. Budu se divit když se mi ozve čech (nebo slovák) že se chce přidat.

- tohle moc nechapu, proc to teda davas na ceske forum? :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/01/2005 :  15:34:32  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message
Brutus: Esi "hraní si na Guildu" který je víc než jen hromadění XP považuješ za komunismus, pak si tuhle hru asi nepochopil. Ale v pořádku, i lidi jako ty si tu místo najdou. Sony totiž potřebuje moooc peněz.

Jinak je známej fakt že hlavním problémem online her jsou hráči. Mě masivní RPG nevyhovuje, stejně jako offline RPG kerý považuju za absolutní ztrátu času. Hra která nemá trvanlivost a nevyvíjí se dál (no a neplatí se) mě fakt nezajímá.

A právě guilda 20ti lidí kerý se o ní zajímaj ti zajistí silnější zážitek, s omezením rušících vlivů MMO prostředí.

Nechci hrát sám, a nechci hrát s lidma který hrajou jinou hru než já. A takovej člověk si ty.

Pedro: Zkoumal sem pár guild. Buďto kašlou na guild level a jen si pomáhaj s questama ("nehrajou si na Guildu"), nebo je jich tam 50 (v tom případě ses akorát joinul do chat channelu a občas ti někdo helpne) ale hlavně, chci aby byla moje a naše, a udělám všechno pro to aby stejnej pocit "mám svojí guildu" měli všichni ostatní členové, tedy ty co na to maj genetickej základ a věděj co je to fantasy.

Reyden: Směj se. Já zvracim když tu dáváte link na web s databází questů. Pro lidi jako seš ty ta hra dělaná neni, ani jí takový lidi nedělaj, ale jak už sem napsal, někdo to platit musí.

Marwyn: Mě de osílu guildy, né mojí. Rozhodují členové, ne guildmaster.

Pertha: Nepřeješ 20ti 50%-RP hráčum aby si zahráli hru se všim všudy? Proč?

Reyden: Zkoumám herní komunitu, a rád debatuju :) A veř že v i čechách se najde spousta lidí co si tu hru nechtěj nechat zkazit.

Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 20/01/2005 :  16:00:22  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message
quote:

Jinak je známej fakt že hlavním problémem online her jsou hráči. Mě masivní RPG nevyhovuje, stejně jako offline RPG kerý považuju za absolutní ztrátu času. Hra která nemá trvanlivost a nevyvíjí se dál (no a neplatí se) mě fakt nezajímá.

S clovekem tak nemocnym jako ty nedokazu polemizovat, ale presto te prosim abys pokracoval ve sve zasluzne cinnosti - od dob Dema jehoz nezapomenutelny styl zdarile kopirujes jsem se na tomhle foru tak dobre nepobavil

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Imrik
Starting Member

98 Posts

Posted - 20/01/2005 :  16:33:32  Show Profile Send Imrik a Private Message
Dargnon - Sorry,ale seš fakt mimo mísu....
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/01/2005 :  16:37:29  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message
quote:
Originally posted by brutus

quote:

S clovekem tak nemocnym jako ty nedokazu polemizovat, ale presto te prosim abys pokracoval ve sve zasluzne cinnosti - od dob Dema jehoz nezapomenutelny styl zdarile kopirujes jsem se na tomhle foru tak dobre nepobavil

Nechápu že spamer jako ty má tak málo postů. Asi ti jich moc mažou.

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/01/2005 :  16:40:50  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message
Pánové, komu se ta guilda nelíbí, chápu vás. Mě se zas nelíbí ty vaše. A spamuju proto vaše topicy? Žádám moderátora aby smazal vše kromě úvodního postu a tohohle.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/01/2005 :  16:46:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

Pánové, komu se ta guilda nelíbí, chápu vás. Mě se zas nelíbí ty vaše. A spamuju proto vaše topicy? Žádám moderátora aby smazal vše kromě úvodního postu a tohohle.

a proc ne tohohle ? jako napadnout nasi guildu jo ale odezvu ne ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 20/01/2005 :  16:49:21  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message
quote:

LOL ;D

ja ja main fyrer fsechno smazat a pro jistotu locknout aby sem nemohla ta vetsina zlych a osklivych hracu co kazi "masivni RPG" nic psat a tim kazit prozitek z dokonaleho originalniho topicu ;D

PS: povolil bych sem psat jen NPCkum ;) (ovsem tem co si Dargnon vybere a zapise do sve uber guildy co poskutuje 100% ukojeni ;D

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 20/01/2005 :  16:49:48  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
Já to promažu jakožto topic o nové guildě, ale také nechápu, proč zakládáš guildu anglicky mluvících a info o ní píšeš česky, navíc s odkazem, že každej čech nebo slovák je póvl (viz 3 řádek v úvodním postu)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 20/01/2005 :  16:58:20  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message
ROFL. Imperium zase nezklamalo a prineslo trosku vzruchu do jinak sedeho a nudneho odpoledne.

Nespletl jsi si nahodou server na kterej se chces presunout? To co tu prezentujes neni 50% RP, ale spis 110% (10% dostavas za zvrhlost ). Docela lituju lidi, kteri se k tobe pripoji bez toho aby si precetli tenhle thread . I kdyz nejspis nejake najdes, ja jsem nedavno taky nedokazal jednomu nejmenovanemu cloveku vysvetlit, ze jsem misto 20:00 prisel v 20:15 a ze jsem opravdu byl v praci. Proste vetsina lidi zachazi z RL trosku jinak nez 15hod hrani, 1hod jidlo a 8hod spanek.

Co se tyce navodu, tak to je jen o uhlu pohledu. Kdo je nechce pouzivat, tak je nepouziva (nevim proc by u toho mel zrovna zvracet). Me osobne prijde jako hodne velka nuda po kazdym dingu nebo eventu prolezat vsechny NPC, abych zjistil kdo me da nejakej novej quest. Ja se chci hlavne bavit, takze se aspon podivam kde jakej quest dostat.

Ale mozna bych nakonec k tobe prestoupil pokud mi slibis, ze budou zavedeny fyzicke tresty za nedodrzovani guildovnich pravidel. A co takova guildovni nastenka hanby v novem leet guild housu?
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 20/01/2005 :  17:16:58  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Zkoumal sem pár guild. Buďto kašlou na guild level a jen si pomáhaj s questama ("nehrajou si na Guildu"), nebo je jich tam 50 (v tom případě ses akorát joinul do chat channelu a občas ti někdo helpne) ale hlavně, chci aby byla moje a naše, a udělám všechno pro to aby stejnej pocit "mám svojí guildu" měli všichni ostatní členové, tedy ty co na to maj genetickej základ a věděj co je to fantasy.

No osobne si myslim, ze tvuj post tady je zbytecny, ale kdyz uz se to tak pekne rozvinulo, tak si k tomu reknu taky svoje.
Nejen ze nerozumim co vlastne chces, ale rikas ze si neco zkoumal. Asi malo kamarade.

Mor do Kuli ma vic jak 50 clenu a jako guilda ma nejvyssi level na Runnyeye. A pokud neni prvni, rozhodne je nasim cilem byt v TOP.
Takze to co si napsal jako argument je zcela zcestne a nepravdive.

Spis me pripada ze ses typ konfliktniho cloveka, ktery neni schopen se podridit pravidlum guildy a jejimu vedeni. Proto si radsi chces nekde zalozit guildu svou vlastni.

Preju ti hodne stesti a predem lituju lidi v tve guilde (jestli ovsem nejaka vznikne )

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 20/01/2005 :  17:19:34  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message
Pokud bude tenhle thread promazan a uzavren (na tenhle typ postu proste nejde nezareagovat ), tak bych ho aspon udelal sticky jako ostatni guild thready aby si ho mohli precist ostatni, kteri dnes nemeli tu moznost .
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/01/2005 :  17:34:45  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message
Jen počkejte lameři! Všechny si vás najdu v reálu, buzny spamerský!

ROFLík, edituju úvodní post.

Edited by - Dargnon on 20/01/2005 17:56:13
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 20/01/2005 :  18:00:23  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message
quote:

Mám v plánu založit guildu. Přesunuju se na Splitpaw protože Faydark je v EU hodinách vylidněnej.

Guilda bude oddaná Freeportu a své víře v Pravdu a Sílu, takže takzvané Zlo je nevyhnutelnou součástí.

Angličtina nutná. Budu se divit když se mi ozve čech (nebo slovák) že se chce přidat.

Guildu si užije ten kdo s EQ2 víceméně začíná. Level okolo 25, tedy 20-30, v případě vážného zájmu lze přijmout kohokoliv.

Omezený počet členů, 10-20, podle potřeby lze zvýšit. Zaměření na bohatství guildy, její postup, zařizování Guild House (teda toho co se dá najmout), plnění questů. Tedy budování vlastní guildy a její "elitnosti". Žádné návody, žádný real-life, prostě fantasy, questy a naše guilda. Žádný padesátý člen který jen sockuje na guild chatu a ptá se co a jak. Žádný outsider který nezná pravidla a taktiku a nezajímá se o Guild House. Neni podstatné kolik kterému členovi je let, podstatné je aby žil pro Guildu.

S postupem času toho bude EQ2 pro guildy nabízet čím dál více, a není lepší možnost jak si to vychutnat než mít svou vlastní guildu a projít si tak celou hru, né jen levely své postavy.

Právě v téhle guildě najdete možnost si hru na 100% vychutnat tak jak je udělaná.

PS: Kéž by už bylo možné do guildy přijmout NPC které vám nekazí hru. Většina hráčů do toho světa vůbec nezapadá, a jak to dopadá...

Prece by jsi o to nechtel pripravit ostatni?

Sorry, ja si o sobe myslim, ze jsem toleratni clovek, ale tady si nemuzu pomoct a chlamu se cele odpoledne. Jinak ale hodne stesti (mysleno uprimne) v budovani guildy podle tvych idealu.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/01/2005 :  18:04:54  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message
Nechápu čemu se směješ. Nikdy sem netušil že ty legendy co si RPeři vyprávěj o XPhunterech sou pravda, no potěš pánbůh.

No aspoň budu mít spoustu postů.

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/01/2005 :  18:08:23  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message
quote:
Originally posted by Bambi
Sorry, ja si o sobe myslim, ze jsem toleratni clovek, ale tady si nemuzu pomoct a chlamu se cele odpoledne. Jinak ale hodne stesti (mysleno uprimne) v budovani guildy podle tvych idealu.

Já sem spíš naštvanej a překvapenej. To seš opravdu tak povrchní? Nebo namazanej? Všiml sis že ta hra má fantasy grafiku?

Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 20/01/2005 :  18:31:01  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message
quote:

Nechápu čemu se směješ. Nikdy sem netušil že ty legendy co si RPeři vyprávěj o XPhunterech sou pravda, no potěš pánbůh.

Ironie off

Cemu se smeju? Tomu jak jsi napsal svuj puvodni post. Precetl jsi si to po sobe vubec? Kdyz pominu to, ze vybudovat guildu podle tvych predstav bude dost tezkej ukol, tak me asi nejvic dostalo to, ze jsi se verejne vyhlasil za "elite" hrace (kdo jiny by mohl vest "elite" guildu) a ostatni cechy jsi odsoudil jako povl, kterej se nebude chtit pridat natoz aby byl prijat. I kdyz to asi neni moc k smichu, spis k placi.

No a to, ze jsi me obvinil z XPhuntingu je perlicka na zaver. Jak uz napsal Kuzma, tak jsi se ani nesnazil podivat jak funguji ceske guildy. Mozna by jsi byl prekvapenej, ze spousta lidi dela pro guildy co muze.

quote:
Já sem spíš naštvanej a překvapenej. To seš opravdu tak povrchní? Nebo namazanej?

A co jsi cekal za reakci na podobnej prispevek? Kdyby jsi to hned napsal tak jak je to ted, tak te nikdo napadat nebude.

quote:
Všiml sis že ta hra má fantasy grafiku?

A vsiml jsi si ty, ze to je jen hra?

Edited by - Bambi on 20/01/2005 18:33:09
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/01/2005 :  18:49:40  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message
quote:
Originally posted by Bambi

quote:

Ironie off

Cemu se smeju? Tomu jak jsi napsal svuj puvodni post. Precetl jsi si to po sobe vubec? Kdyz pominu to, ze vybudovat guildu podle tvych predstav bude dost tezkej ukol, tak me asi nejvic dostalo to, ze jsi se verejne vyhlasil za "elite" hrace (kdo jiny by mohl vest "elite" guildu) a ostatni cechy jsi odsoudil jako povl, kterej se nebude chtit pridat natoz aby byl prijat. I kdyz to asi neni moc k smichu, spis k placi.

No a to, ze jsi me obvinil z XPhuntingu je perlicka na zaver. Jak uz napsal Kuzma, tak jsi se ani nesnazil podivat jak funguji ceske guildy. Mozna by jsi byl prekvapenej, ze spousta lidi dela pro guildy co muze.

quote:
Já sem spíš naštvanej a překvapenej. To seš opravdu tak povrchní? Nebo namazanej?

A co jsi cekal za reakci na podobnej prispevek?

quote:
Všiml sis že ta hra má fantasy grafiku?

A vsiml jsi si ty, ze to je jen hra?

Všiml jsi si, že chci založit guildu s 20ti členama? A na jinym serveru než ste vy? Za elite sem se nevyhlásil, elitní má bejt ta guilda. To slovo sem použil abych popsal o co mi asi tak de - aby za nějakej ten rok byla slavná a uznávaná. Guildu sem nikdy neměl a tak se hrozně těšim. Chci znát všechny členy, né to mít rozdělený na "bataliony po 100" a "letky po 10" jako sem zažil v SWG.

Všiml sem si že je to jen hra, chyba že se o ní tak hádáme.

Jinak ten post sem psal nevim kdy v noci a pár vět tam opravdu bylo dost diskutabilních, ale od toho je tu edit. Každopádně nečekám že někdo bude spamovat a otravovat kuli takový blbosti!

Edited by - Dargnon on 20/01/2005 18:53:02
Go to Top of Page

Imrik
Starting Member

98 Posts

Posted - 20/01/2005 :  19:28:35  Show Profile Send Imrik a Private Message
Nikdo ti tu nespamuje. Jen ti prostě odpovídáme na tvé "šílené" názory.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 20/01/2005 :  20:47:56  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message
quote:

Reyden: Směj se. Já zvracim když tu dáváte link na web s databází questů. Pro lidi jako seš ty ta hra dělaná neni, ani jí takový lidi nedělaj, ale jak už sem napsal, někdo to platit musí.

tos me docela zklamal .. takze uz nemam sanci na to abys me k sobe prijmul?

nekoupi nekdo E2 ode me ? bohuzel to neni hra pro me

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/01/2005 :  20:55:48  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message
Jasně, vemu tě, dej mi mail pošlu ti pravidla

Naštuduj si to, a 15.2 sou přijímačky a přísaha v jedný pražský hospůdce, při příležitosti spuštění WoW v ČR

Edited by - Dargnon on 20/01/2005 21:00:14
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 21/01/2005 :  00:03:07  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message
quote:
koho už nezajímají kecy některých mladších jedinců - i když jeho vlastní roky lze na prstech dvou rukou a jedné nohy spočítat, ten je zde vítán.

Ja bich se pryhlasyl, ale uzsem asi trochu presvih ten vjek pozadovany clenu 11 - 15 let jo, skoda, sux roxor ... jo a ja taki hral 5xUO.

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 21/01/2005 :  01:14:25  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message
quote:
Originally posted by Patas

quote:
koho už nezajímají kecy některých mladších jedinců - i když jeho vlastní roky lze na prstech dvou rukou a jedné nohy spočítat, ten je zde vítán.

Ja bich se pryhlasyl, ale uzsem asi trochu presvih ten vjek pozadovany clenu 11 - 15 let jo, skoda, sux roxor ... jo a ja taki hral 5xUO.

Zamysli se nad tim z čeho si děláš srandu a neponižuj sebe ani ostatní. Je mi líto že na českym hernim fóru ještě potkávám takový lidi, předpokládal sem že se tu člověk může chovat stejně jako například na anglickym fóru. Tam najdeš guildy který vyžadujou věk 21+ let a dost komplikovanou registraci. Mě nejde o věk, klidně ať je mu 5, hlavní je to jak hraje. Věř nebo ne, najdou se i 15letý co tohle umí pochopit. To že ty to nechápeš ti nedává právo spamovat.

Jinak opravdu se dobře "guildí" s lidma kerejm je třeba 30-40. Je to pak dost o něčem jinym. Už to že se jeho věk dozvíš až za měsíc hraní s nim svědčí o určitý úrovni.

Edited by - Dargnon on 21/01/2005 01:22:51
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 21/01/2005 :  07:53:39  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
Je mi te lito, ze hrajes s takovymi lidmi. Ja hraju vicemene porad s Cechy a Slovaky (no i s Madary, na ty nesmime zapominat ) a vazne nemam problemy, ktere tebe trapi. Jsi typickou ukazkou cloveka, mysliciho si o sobe kdovi co a ktery radeji dela veci slozite, nez aby neco zkusil. Komunita v placenych MMOPRG je kapku jina (a to i vekove), nez ve free UO, ale to ty jiste vis lepe.

Hodne stesti v hrani online her a priste nesud lidi/komunitu, aniz bys je poznal.

Jo a nezapomen sem postovat, takove posty pobavi
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/01/2005 :  09:28:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
ja hraju aj s negrama , a taky to nak prezivam , ale s dargnonem bych hrat nemoh , asi bychom se zasadne rozchazeli v tom co je dobrej hrac

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 21/01/2005 :  10:01:28  Show Profile Send Brum a Private Message
Vzhledem k tome,ze se presunuju na Splitpaw, tak te budu mit na ocich. Hodne stesti s tvoji guildou.

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 21/01/2005 :  11:38:34  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
lock
nakonec jsem se vzhledem k tomu, jak se na foru prezentuješ rozhodl, že tenhle thread promazávat nebudu - možná to pro další lidi bude poučné. Jenom ho přejmenuju a ty si založ znovu thread o guildě a zkopni si tam ten tvůj první post.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000