Author |
Topic  |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 16:02:52
|
Cau, hele chtel bych te poprosit o zapujceni Palladium Toque, pokud je to mozne. Nenasel sem zadny na prodej za cely minuly tyden na brokerovi. Ja i kamos (Smudlax ingame name) sme se zasekli v tyhle casti. Nejsem nejak bohatej (11gp today), ale samozrejme rad zaplatim nejakou pomernou cast z Vasi ceny porizeni.
Budu zouset /tell Mufa, Jaris ingame. Jenom abys o tom vedel, az na tebe vybafnu.
|
|
| |
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 23:39:58
|
V podstate to pujcuji zadarmo, ted to ma u sebe Kamlin a jeho grupa, dnes ten quest delali (Kamlin, Pertha, Poresha a nevim kdo jeste )
Obrat se na ne
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 23:51:51
|
quote: Originally posted by Jaris
V podstate to pujcuji zadarmo, ted to ma u sebe Kamlin a jeho grupa, dnes ten quest delali (Kamlin, Pertha, Poresha a nevim kdo jeste )
Obrat se na ne
no ja jim kazdymu nauctoval jen 50s za pujceni pak se sabneme :D |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 08:02:52
|
quote: Originally posted by Pertha no ja jim kazdymu nauctoval jen 50s za pujceni pak se sabneme :D
Ty hade! A po me jsi chtel 1g!  |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 09:23:21
|
quote: Originally posted by Pedro
quote: Originally posted by Pertha no ja jim kazdymu nauctoval jen 50s za pujceni pak se sabneme :D
Ty hade! A po me jsi chtel 1g! 
]
ale nechal sem se ukecat ne ? , musel sem nasadit cenu aby bylo kam ustoupit te znam jaka ses drzgresle |
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 09:26:37
|
quote: Originally posted by Pertha ale nechal sem se ukecat ne ? , musel sem nasadit cenu aby bylo kam ustoupit te znam jaka ses drzgresle
No sam vis jaka jsem socka.... Mam na sobe jenom teplakovku a to jeste bez prouzku . |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 09:32:35
|
quote: Originally posted by Pertha ale nechal sem se ukecat ne ? , musel sem nasadit cenu aby bylo kam ustoupit te znam jaka ses drzgresle
No sam vis jaka jsem socka.... Mam na sobe jenom teplakovku a to jeste bez prouzku .
nj , ale hlady ocividne netrpis : |
|
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 09:46:27
|
No prave jsem uvazoval, ze to palladium bylo moje a dnes se prodava tak za 20 az 30 gp, tak bych to mel nejak zaplatit , asi vas jeste skasnu muhaha
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 09:58:30
|
No prave jsem uvazoval, ze to palladium bylo moje a dnes se prodava tak za 20 az 30 gp, tak bych to mel nejak zaplatit , asi vas jeste skasnu muhaha
Co by jsi neudelal pro dobro guildy ze? Ty SP za to prece stoji. |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 09:59:45
|
quote: Originally posted by Pertha nj , ale hlady ocividne netrpis :
Aaaa ja mam telo vypracovano treninkem a bojem. To sou svaly!  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 10:30:31
|
quote: Originally posted by Pertha nj , ale hlady ocividne netrpis :
Aaaa ja mam telo vypracovano treninkem a bojem. To sou svaly! 
svaly :) akorat ze kdyz bezis tak se to vlni jak tsunami este pet minut po tom co zastavis |
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 11:17:15
|
quote: Originally posted by Pertha svaly :) akorat ze kdyz bezis tak se to vlni jak tsunami este pet minut po tom co zastavis
Porad lepsi nez abych ze zlomil v pase pri kazdem zavanu vetru jako ti vyschli DE. |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 11:51:45
|
dikec za pujceni MDK. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 12:39:18
|
quote: Originally posted by Pertha svaly :) akorat ze kdyz bezis tak se to vlni jak tsunami este pet minut po tom co zastavis
Porad lepsi nez abych ze zlomil v pase pri kazdem zavanu vetru jako ti vyschli DE.
to ne vetr te neohrozi aj proti kamile muzes slouzit jako slusnej vetrolam |
|
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 13:53:52
|
No prave jsem uvazoval, ze to palladium bylo moje.....
No ja bejt tebou bych si tak jistej nebyl   |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 14:10:47
|
kolik ze das za jeden paladium nahrdelnik ?  |
|
 |
|
|
Topic  |
|