Author |
Topic  |
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 15:32:20
|
tím postem nechci schazovat AO, jen se podivuji nad tím, že plnění misí je tou super výhodou oproti EQ2. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Bambi
New Member

134 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 15:42:59
|
quote: Originally posted by Jaris
No ja osobne mam cash loot rad nebot mam celkem spotrebu penez. A opakovani rare lootu na equip imho tak caste neni, teda z kill 20 mas tak 1 az 2, coz pro grupu zase neni tolik.
Problem neni ze to normalni quest groupe padne 2x, problem je ze to tam pada skoro porad a dokolecka. Takze kazdej muze docela lehce ziskat item lepsi nez crafted.
quote: Originally posted by Jaris A jsi si jistej s Adept 4? Podle me po poslednim patchi pokud udelas pristine kvalitu adept upgradu je to adept 4. Ja to bohuzel jeste nezkousel nebot nemam dalsi rare, ale i podle webu by to melo byt stejne jako u app, cili kvalita 1 a 2 je app/adept 2, kvalita 3 je app/adept 3 a kvalita 4 je app/adept 4. U app je to ozkousene, rad vyzkousim (Mufa) u adeptu, pokud bude rare a prislusny ink pristinove kvality na upgradu pro scauty.
Mam to vyzkousene a i overene od jinych lidi . Mozna to ale taky casem zmeni.
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 15:43:00
|
jak solujes v EQ2 nevim, na muj vkus je to pomale a nudne, diky mnozstvi levelu v AO proste mnohem casteji mas za sve snazeni nejakou odmenu nemluve o moznosti neustale obmenovat vybaveni po malych kouscich, pokud se ti chce.
co se tyka ariability, tak prostredi se na misich moc nemeni, ale i ctvrty mesic hrani AO vidim v misich nove kusy grafiky - nabytek a podobne veci, ale od toho mas k prochazeni celou planetu plus SL, abys vidl vic ruzne barevnych prostredi. Typu nepratel je v AO hodne, "humanoidi" se navic lisi podle povolani, nastavenim mission terminalu si obsah vcetne prevazujiciho typu nepratel muzes sam nastavit.Ale i ty humanoidi se lisi svym vybavenim, oblecenim...
V AO neni na lvl 3O ani jedna moje postava, Groggy je lvl 70, Pusinka lvl 50 (po necelych dvou tydnech), takze kdyz to vezmu na lavey u groggy, tak je to 1/3 hry, ano, mene nez 21/50 u EQ2, ale co to dokazuje? nemluve o tom, ze v AO jsem stravil mnohem vic casu nez v EQ2. Zkousel sis treba cist popisy predmetu v EQ2 a v AO? rozdil, co? CLovek se u toho pobavi. Nebo zabava s yalmahou, kteoru muzes ovladat a ne jako let na gryphonovi... Ale hlavne, uz ctvrty mesic hrani me solovani v AO bavi, v EQ2 me nebavilo, solo mobu nebylo nijak prehnane a specialne u mobu potrebnyhc na questy, viz mij stale plny quest journal plny gnollu... ostatne kdyby byl EQ2 optimalni pro solo hry, tezko by vyvojari na solo obsahu makali.
No a nakonec luky a AO - videl si uz nekdy, jakou paseku dokaze udelat luk nebo kuse? specialne moderni lovecky kladkovy luky? nebo na druhou stranu, uiz si nekoho videl, jak si ze zeme privola obrovskyho hovnivala a posleho zautocit na zombii? realismem pri hovoru o AO proste moc neuhajis. herni system ma davat smysl. u Ao ho dava, luky jsou vzacny, pouzivaji je jen silenci (podle popisu zbrnai)ú, drahe je i strelivo pro luky (10x drazsi nez obycejne). nicmene mas moznos tluk realne a pomerne efektivne pouzivat.
k tve zaverecne poznamce - ja si EQ2 nevybral, hral sem ho, nezaujal me, hraju neoc jineho. bohuzel jsem shodou okolnosti recenzent a o te hre jsem musel a jeste budu muset napsat. Tak jsem napsal a napisu stejna jako jsme psal a budu psat o jinych hrach. pac a pusu. |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 15:45:29
|
quote: Originally posted by Khostri
tím postem nechci schazovat AO, jen se podivuji nad tím, že plnění misí je tou super výhodou oproti EQ2.
vydodou to je, protze za mise mas tokeny, za tokeny narameniky a hlavne, mise ti zadava klan, stejne jako v SWG mas imperialni a rebelsky mise za ktery ziskavas ranky a moznos tziskat vybaveni
navic si proste sam nastavis obtiznost. v EQ2 mas treba quild tasky a nemuzes si vybrat ted chci neco lehciho za malou odmenu a ted neco narocnejsiho a ted neco pro celou skupinu... v tom je ten zasadni rozdil, EQ2 je modernejsi ale nema content on demand, AO ho ma. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 15:48:16
|
quote: Originally posted by Kurik
jen pripomenu,ze AO ma za sebou nekolik let behu a patchu s pridavanim veci contentu atd. a tri zasadni datadisky
na zacatku AO zadna yalmaha nebyla, vsude se behalo pesky , ostatne tak jako v swg nebyla motorka behalo se pesky atd. atd.
snazis se srovnavat mnozstvi contentu v leta bezici hre a naproste novince a to je nesmysl |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 15:50:04
|
quote: Originally posted by Pertha
jen pripomenu,ze AO ma za sebou nekolik let behu a patchu s pridavanim veci contentu atd. a tri zasadni datadisky
na zacatku AO zadna yalmaha nebyla, vsude se behalo pesky , ostatne tak jako v swg nebyla motorka behalo se pesky atd. atd.
snazis se srovnavat mnozstvi contentu v leta bezici hre a naproste novince a to je nesmysl
ne uplny, vezmi si, jaky obr je soe a jake ma zkusenosti a prachy a jak mala firma je funcom... navic ted v tuhle chcili volim mezi tim, co muzu hrat... v recenzi byhc takhle srovnavat nemohl, jako hrac muzu. |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 15:57:16
|
Kurik: LOL tak jsem se dlouho nezasmal 
Jeste neco pls |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 15:59:44
|
no AO melo obrovsky stesti, ze zacinalo pred lety :) protoze dneska by jim nekdo podobnej start MMORPG nikdo neodpustil kdyz se rok po spusteni resily zasadni problemy jako ze kdyz doctor hodi heal na cloveka tak ho to nehealne nebo ze kdyz na cloveka zautoci urcitej typ moba tak to shodi klienta a takovych perlicek bylo dost
jo a pokud ti vadi mala rozmanitost armoru, tak te asi high lvl AO dost nastve bo skoro vsici chodej v tieru :D a lvl 70 je tak sestina levelu v ao - pocitam jen 220 bo tech 20 znamena skoro stejnou silu a cas na leveleni jako tech 200 predtim |
|
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 16:03:12
|
Ja uz kuriku ztracim silu a slova. Posilam ti jenom jedny Hamhalterovy bryle. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 16:07:56
|
No ty prachy ma SOE diky tebou odmitane ekonomicke politice. A druha vec, ja opravdu hral AO uplne na zacatku a TO NESLO HRAT. Takove lagy jsem uz nikdy nikde nezazil, bugu silene. Rozdil v sile spolecnosti je prave v tom, ze EQ2 se dala hrat od sameho zacatku tak, ze zadny bug (a bylo jich dost) neovlivnoval zcela hratelnost. To ze je bugle 1 procento questu nebo 1 procento receptu neberu za zasadni ovlivnovani hratelnosti.
A ten content, ty dalsi drobnosti, to KAZDA hra pridava postupne. Duvod je jednoduchy, kdyby chteli udelat "dokonalou" hru, tak ji proste nikdy nevydaji, nehlede na to, ze nekdy je preba zacit ty lidi platit z nejakych vynosu. Takhle vyjde hratelna verze, ktera se postupne rozrusta o dalsi a dalsi kusy.
PS: napr. dnes muzes koupit kone a brzo pry i letajici koberce (nebo uz jsou v prodeji?) - a hle, mas zde tve oblibene ovladane vozitko. I kdyz je pravda, ze aby jsi si ho mohl koupit, tak musi tva guilda byt urcity level a ty mit urcite body a penize, coz ti samozrejme nepujde solo a tak to bude spatne 
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 16:14:38
|
no AO melo obrovsky stesti, ze zacinalo pred lety :) protoze dneska by jim nekdo podobnej start MMORPG nikdo neodpustil kdyz se rok po spusteni resily zasadni problemy jako ze kdyz doctor hodi heal na cloveka tak ho to nehealne nebo ze kdyz na cloveka zautoci urcitej typ moba tak to shodi klienta a takovych perlicek bylo dost
jo a pokud ti vadi mala rozmanitost armoru, tak te asi high lvl AO dost nastve bo skoro vsici chodej v tieru :D a lvl 70 je tak sestina levelu v ao - pocitam jen 220 bo tech 20 znamena skoro stejnou silu a cas na leveleni jako tech 200 predtim
souhlas, ao mela prisernej start. alien invasion zase nenabizi obchody, a to je pul roku od vydani datadisku, ve kterym mely bejt. nerikam, ze AO je dokonala hra, ale bavi me, EQ2 me nebavi, a to jde.
co se tyka pridani veci do EQ2, ktery sou dostupny jen pro cleny guild a na vysoky urovni (2platinum za kone?)... tenhle diskriminacni pristup mi vaid i v anarchy online, tam je to u alienu, ale ted pracuji na necem zajimavem, bud dung nebo neco podobneho s alienama, takze to pujd ei bez guildy. |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 16:17:13
|
Chtěl jsem dodat, že jedním z mých názorů je, že jakýkoliv dopravní prostředek kazí hru. Pokud je osobní prostředek přístupný každému už na relativně malém levelu (po relativně málo zkušenostech), totálně mizí Exploring. Pokud prostředek, pak by měl být buď stylem veřejné dopravy (gryfoni v EQ2, koně v DAOC, atp) a nebo přístupný hondě později pro high level hráče a ještě z omezeními (například u draka magie zabraňuje koberci vzlétnou, atp.).
Případně z komerčního hlediska je vhodné udělat dopravní prostředky hezké, rlznorodé, přístupné, ale bez výhod například rychlejší dopravy, případně létání. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 16:22:33
|
to si nemyslim, na yalmaze si spis doletnu prohlidnout ruzne kouty rubiky, nez abycho chodinu slapal tam a hodinu zpet... staci low level prostredky udelat pomalejsi nez ty high-endovy... |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 16:23:14
|
quote: Originally posted by Khostri
Případně z komerčního hlediska je vhodné udělat dopravní prostředky hezké, rlznorodé, přístupné, ale bez výhod například rychlejší dopravy, případně létání.
No v EQ2 ti podle vseho dopravni prostredek bude v boji naprd, protoze v okamziku boje padaji veskere vyhody movementu cili doufam i prostredku. Pak je to "jen" o machrovani a pripadne o rychlejsi doprave nekam.
Ostatne verejna doprava v EQ2 je - lodni zvony do vzdalenych krajin (ja uz par levlu skoro nebeham )
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 16:27:00
|
EQ2 se muze se muze srovnavat maximalne s WoW, ponevadz obe jsou priblizne stejne stare. /Srovnavani s AO je bezpredmetny a srovnani z HZ kulha na obe nohy./
WoW = hra pro solo hrace se snahou pritahnou i lidi, kteri nebehaji radi sami po svete
EQ2 = hra pro lidi vyznavajici spise grupy se snahou pritahnout i lidi preferujici solo.
Jedine CoH byla hra, ktera behala dost dobre od spusteni, ale zase nemela moc co nabidnout pozdeji. WoW a EQ2 tohle asi ma, a az cas ukaze jestli vzhraje preciznost Blizzardu, nebo zkusenost SOE. Podle me budou obe 2 hry uspesne, alespon zatim se trochu lisi, takze si svoje lidi najdou.
Offtopic: docela me zajima jak se k oboum hram postavi asijska hracska komunita. FFXI vs WoW vs EQ2. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 16:28:53
|
to si nemyslim, na yalmaze si spis doletnu prohlidnout ruzne kouty rubiky, nez abycho chodinu slapal tam a hodinu zpet... staci low level prostredky udelat pomalejsi nez ty high-endovy...
yalmaha je jednim z low level prostredku ? to asi ne , to uz budes mit vic low level poprosit o runbuf nekoho s vyssim levelem
pochybuju , ze normalni low level hrac bude mit sanci se dostat k yalmaze driv nez cca 150 level :), protoze do te doby vse co vydela vrazi nazpet do sve vybavy
ono ostatne to ze ti ted jde skvele solovat v AO nebylo tak uplne vzdycky, ale jako v kazde hre roste pocet levelu mnozstvi vybaveni a tak se ty pocatecni levely stavaji snadnejsi , a zapomen na to ze zvladnes usolovat byt jen jedinej level 180+ to driv vypnou servery :)
|
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 16:38:53
|
yalmaha je jednim z low level prostredku ? to asi ne , to uz budes mit vic low level poprosit o runbuf nekoho s vyssim levelem
pochybuju , ze normalni low level hrac bude mit sanci se dostat k yalmaze driv nez cca 150 level :), protoze do te doby vse co vydela vrazi nazpet do sve vybavy
ono ostatne to ze ti ted jde skvele solovat v AO nebylo tak uplne vzdycky, ale jako v kazde hre roste pocet levelu mnozstvi vybaveni a tak se ty pocatecni levely stavaji snadnejsi , a zapomen na to ze zvladnes usolovat byt jen jedinej level 180+ to driv vypnou servery :) [/quote] sam vis, ze neni problem si narolovat mise na polstare a vydelat tech 5,8 milionu rychle, s AI se objevil range meter, na nich jsme vydelal 2 miliony za osm hodin hrani vcetne doby prodeje... tohle sou veci, ktere viis jako rada newbum i na ofic forech, jak vydelat rychle penize. jinak ma smoznos tsi za par desitek tisic koupit alpson auticko, ktery je taky rychlejsi nez behani, no a kdyz mas znamyho adva a dost ncu, tak ne nechas zmenit na papoucha.
souhlasim s itm, ze ao ma vyhodu v tom, ze vyzrala a diky otimu je snazsi, na druhou stranu muzu hrat i bez veic z datadisku
no a oc se tyka meho hrani a toho, jestli zvaldnu soovat nebo ne.. to je moje vec bych rekl. |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 16:44:30
|
quote: Originally posted by Kurik kdyz si vzpomenu, ze v HZ byl kazdy mesic nebo dokonce 14 dni novej event casto s novym obsahem.. fakt skoda, ze nemeli dost penez, stylem velice podobne EQ2 ale mnohem zabavnejsi to bylo, nemluve o moznosti hrat za draka
Musim rict Kuriku ze prez vyhlasovanou nestranost a nadhled placas blbosti a tva zaujatost bohuzel az prilis cpi z kazdeho prispevku. Myslim ze mne asi nekdo tezko ovlivni z fanatickeho uctivani EQ2 (koneckoncu jsem to byl ja co udelal tu chybu a zalozil tenhle flame), ale srovnavat HZ s EQ2 je jako srovnavat nabouranyho trabanta s novou oktavkou co musi kvuliva problemum s arbagama do servisu.
To za nadavam na bugy/nedodelky/blbosti v systemu EQ2 nic nemeni na tom, ze je oproti HZ dokonalost sama. At uz po HW strance, nebo po strance mnozstvi questu, featur, skillu a equipementu (mluvim o tech ve hre - ne o tech slibenejch na dalsi update pokus bude mit HZ prachy ;)
Zvlast pokud pises o moznosti hrat za draka - ja za nej hral do cca lev 35 - to byla onanie non plus ultra - genialni vyvoj statu draka v HZ totiz spocival v: zabij 10, zabij 20, zabij 50, harvestuj 10 harvestuj 20. A posledni kapku tomu dali tim, ze po (jedinym zabavnym) questu na dospelost draka byl porad o dost slabsi nez cokoliv jineho.... takze asi tak. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 16:49:15
|
no tak ja nevim na jednu stranu ti vadi ze neni na krabici napsano group based hra, ale naopak obhajujes to, ze si low level musi prohledavat fora co ma shanet za externi nastroje aby si vydelal penize na yalmahu |
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 16:49:41
|
quote: Originally posted by brutus Musim rict Kuriku ze prez vyhlasovanou nestranost a nadhled placas blbosti a tva zaujatost bohuzel az prilis cpi z kazdeho prispevku. Myslim ze mne asi nekdo tezko ovlivni z fanatickeho uctivani EQ2 (koneckoncu jsem to byl ja co udelal tu chybu a zalozil tenhle flame), ale srovnavat HZ s EQ2 je jako srovnavat nabouranyho trabanta s novou oktavkou co musi kvuliva problemum s arbagama do servisu.
To za nadavam na bugy/nedodelky/blbosti v systemu EQ2 nic nemeni na tom, ze je oproti HZ dokonalost sama. At uz po HW strance, nebo po strance mnozstvi questu, featur, skillu a equipementu (mluvim o tech ve hre - ne o tech slibenejch na dalsi update pokus bude mit HZ prachy ;)
Zvlast pokud pises o moznosti hrat za draka - ja za nej hral do cca lev 35 - to byla onanie non plus ultra - genialni vyvoj statu draka v HZ totiz spocival v: zabij 10, zabij 20, zabij 50, harvestuj 10 harvestuj 20. A posledni kapku tomu dali tim, ze po (jedinym zabavnym) questu na dospelost draka byl porad o dost slabsi nez cokoliv jineho.... takze asi tak.
jsem posledni, kdo by rikal, ze HZ byl bez chyb, ale dokud se v tom nezacali vrtat smerem k nerfovani, tak to pro me byla zabavna hra. hlavne diky eventum, moznosti multiclasingu, moznosti postavit si barak... no a kvuli drakovi jeste semo tamo necham dite rhat i horizons, ona samozrejme jeste davno nelita, ale drak se ji proste libi.
a mimochodme, nemluvim o nezaujatosti, tady akorat vsichni rikaji, jak sme desne zaujatej proti EQ2. nesem, jenom me ta hra nebavi. |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 17:02:43
|
no tak ja nevim na jednu stranu ti vadi ze neni na krabici napsano group based hra, ale naopak obhajujes to, ze si low level musi prohledavat fora co ma shanet za externi nastroje aby si vydelal penize na yalmahu
nikde neobhajuju ani nerikam, ze nekdo neco delat musi, jen rikam, ze i low level ma moznost si na tu yalmu vydelat. nejsem si vedom zpusobu, kterym by si na kone mohl vydelat clovek na lvl 20 (ne craft, tam je mozny, ze se vydelat takovy prachy da, i kdyz do lvl 20 pohcbyuju) v EQ2. zase je to o moznostech |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 17:06:28
|
no tak ja nevim na jednu stranu ti vadi ze neni na krabici napsano group based hra, ale naopak obhajujes to, ze si low level musi prohledavat fora co ma shanet za externi nastroje aby si vydelal penize na yalmahu
nikde neobhajuju ani nerikam, ze nekdo neco delat musi, jen rikam, ze i low level ma moznost si na tu yalmu vydelat. nejsem si vedom zpusobu, kterym by si na kone mohl vydelat clovek na lvl 20 (ne craft, tam je mozny, ze se vydelat takovy prachy da, i kdyz do lvl 20 pohcbyuju) v EQ2. zase je to o moznostech
zalozi si paladina nebo shadowknechta :D |
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 17:36:08
|
quote: Originally posted by Pertha zalozi si paladina nebo shadowknechta :D
ha ha ha |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 19:27:42
|
Kdyz jsem si trosku odfiltruju osobni urazky, nasel jsem v tomhle topicu spoustu zajimavych nazoru a komentaru.
PS: Toto neni ironie, jen vas chci povzbudit, pro mne je to skutecne docela prinosne cteni ;-) |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 20:31:39
|
Momentalne topic No.1 
EDIT: ale pripada me to ze uz jsem nekdy neco podobneho cet, jen osoby a dej byli jine  PS: ... i kdyz ne vsechny  |
Black |
Edited by - Black on 11/01/2005 20:35:06 |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 20:39:47
|
quote: Originally posted by Black
Momentalne topic No.1 
EDIT: ale pripada me to ze uz jsem nekdy neco podobneho cet, jen osoby a dej byli jine  PS: ... i kdyz ne vsechny 
to vis, brainstorming |
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 22:11:44
|
quote: Originally posted by Black
Momentalne topic No.1 
EDIT: ale pripada me to ze uz jsem nekdy neco podobneho cet, jen osoby a dej byli jine  PS: ... i kdyz ne vsechny 
Ale skoro to nestiham ani cist, pri tech par strankach za den  |
DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar. |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 08:36:32
|
quote: Originally posted by hRoch Ale skoro to nestiham ani cist, pri tech par strankach za den 
Hehe ja taky ne a to nemluvim o psani postu.
To Kurik: Cece ja AO porad povazuju za The Best (pro me), ale to co pises o ni ty.... to jsem se uz takhle dlouho nepobavil. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 10:41:28
|
huh, AO sem hral fakt dlouho, ale at me nikdo nerika ze AO je "lepsi" nez EQ a to kvuli missim, nebo stabilite, ci solovani... protoze to plati tak do levelu 120-130 (stabilita byla vzdy mizerna jak v AO tak EQ2) AO byla na svoji dobu hooodne odladena gameska, ale tak jako EQ2 rozhodne ne a to ani za pul roku ostryho provozu se nemuze rovnat s prvnim dnem release EQ2. Kdyz si jen vzpomenu, ze inventory kerej se sam samovolne prehazoval opravovali dyl jak rok? Ze recepty na vyrobu, misse (natoz team misse), zbrane, nano nefungovaly, tak jak mely, potvory ne jen ze nebyli videt a zasekavali, strileli skrz zed se ci teleportovali v mission area jak vztekly (to delal podle me dodnes) ale do misse si byl rad kdyz si se vubec dostal :) Dungeony campovany, rare spawn campovanej, bez guildy a teamu v hajzlu... takze AO si nema s EQ2 co vycitat. btw AO mam fakt rad uz jen kvuli tomu prostredi a proto, ze je proste jina nez ostatni MMORPG a kdo me tam potkal, vi ze sem to hral fakt dlouho a hodne :) |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
Edited by - Marwyn on 12/01/2005 10:44:07 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 14:45:00
|
AO ted zas zacina byt docela bomba, pac se tam objevilo par desitek super novych lidi. Jinak plati to co platilo vzdycky, nektere veci jsou tam udelane vyborne, nektere veci spoustu hracu pekne stvou a cele to je o tom, najit si v te hre to dobre a tim se bavit.
Rekl bych, ze to same plati i pro EQII, je to super hra, rozhodne jsem si nemohl stezovat ze bych v ni nemel co delat nebo ze by mne to nebavilo, a to jak v tymu tak solo (ano mam taky nic nerikajici level 20, prechroustejte si to jak chcete ;-)). A hraju AO, pac tam momentalne mam lidi se kteryma muzu hrat, kdezte v EQII ne.
A o tom to je ;-) |
 |
|
Topic  |
|
|
|