Author |
Topic  |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 04/10/2003 : 14:29:14
|
Pls trusku helpnete
jaky nejlepsi armor se da sehnat pro zerka realne v moznostech jak nechat craftnout armor myslim skily a resisty To same weapon axe a left axe jake weapon je pro nej nejlepsi jak rozdelit realm ability skily Popripade dalsi pomoc vitana vsem dekuji
pro Bulwyho zvlaste ps otazka ip ano ci ne ? vsem dik
|
|
| |
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 04/10/2003 : 18:46:59
|
[mod] pustule x wardocan pouzivejte prosim icq/email na soukromou komunikaci - smazano |
Edited by - Yennefer on 06/10/2003 12:07:54 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 06/10/2003 : 08:12:27
|
1. craftené, mix alb-hib studded/reinforcement 2. capnout všechno, ablativy alespoň na ty nejexponovanější části 3. dot + nějaké ddčko nebo haste 4. double bladed sekera (16.2/4.299 do r5 pak weighted 16.5/4.2 spd) + hand axe - obojí midgard .. nebo raději kladivo/hand axe 5. purge, ip, determination, prevent flight |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
Edited by - Nat on 06/10/2003 11:48:37 |
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 11/10/2003 : 02:30:12
|
[quote]Originally posted by Pusttule pro Bulwyho zvlaste ps otazka ip ano ci ne ? vsem dik 
IP nebrat |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 18/02/2004 : 18:41:49
|
At neotviram dalsi forum ohledne tohoto tematu takze par otazek V teto dobe je nej char na zerka jaky ? vyber trol nors a dwarf ? nevim jak je to s capem na str jestli je zvedlej . mne se zna ze nors je idealni ale nevim v teto dobe je to na vazkach jestli str trol nebo trpajzlos nebo norsm co hovori pro a proti dik podotykam bavim se o rvr dik vsem |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 18/02/2004 : 18:46:58
|
quote: Originally posted by Pusttule
At neotviram dalsi forum ohledne tohoto tematu takze par otazek V teto dobe je nej char na zerka jaky ? vyber trol nors a dwarf ? nevim jak je to s capem na str jestli je zvedlej . mne se zna ze nors je idealni ale nevim v teto dobe je to na vazkach jestli str trol nebo trpajzlos nebo norsm co hovori pro a proti dik podotykam bavim se o rvr dik vsem
Nejlíp vypadá valkyn :) ale na zerka se hodí snad nejméně... Pokud chceš být opravdu nejlepší, tak asi norse, nebo dwarf, ale troll prostě vypadá nejlíp(hned po valkynovi)... vyber si to, co se ti líbí, je to na vkusu |
Arokh Estarioll |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 09:15:33
|
jednoznacne troll, protoze dneska WS>>all
|
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 21/07/2004 : 02:59:58
|
Prosim vas chtel bych se zeptat jestli je ted po nerfnuti zerka blbost trenovat left axe az na 50? Popripade co by ste me doporucili? Ja ho totiz taky zacal hrat :-) |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
Edited by - Kojot on 21/07/2004 03:14:38 |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 21/07/2004 : 08:33:32
|
50 hammer/50left axe/28 parry. edit: jo a samozrejme trolla,at ma radny slupky  warr te nebavi?  |
Edited by - Diblajz on 21/07/2004 08:45:32 |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 21/07/2004 : 09:59:22
|
:-))) Ne, bavi me, ale zmena je zivot. A jelikoz jsem novacek tak skousim novi veci :-).
|
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
katzz
New Member

160 Posts |
Posted - 21/07/2004 : 12:33:44
|
Pls trusku helpnete
jaky nejlepsi armor se da sehnat pro zerka realne v moznostech jak nechat craftnout armor myslim skily a resisty To same weapon axe a left axe jake weapon je pro nej nejlepsi jak rozdelit realm ability skily Popripade dalsi pomoc vitana vsem dekuji
- Nejlespi char je troll pac ma nejvetsi WS tudiz dela nejvetsi dmg - Nejlepsi brneni na PvP je hibbicky - Co cappnout, no to je jasny, prece vsechno a pokud ti to nejde tak capni aspon meele resisty a body ressist - Spec : 50 hammer, 50 LA, 28 parry - RA - ja bych si vzal nejdriv deter 4, pak IP, potom PF, a pak vetsi sanci na critikal |
Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 21/07/2004 : 17:09:09
|
quote: Originally posted by katzz
Pls trusku helpnete
- Nejlespi char je troll pac ma nejvetsi WS tudiz dela nejvetsi dmg - Nejlepsi brneni na PvP je hibbicky - Co cappnout, no to je jasny, prece vsechno a pokud ti to nejde tak capni aspon meele resisty a body ressist - Spec : 50 hammer, 50 LA, 28 parry - RA - ja bych si vzal nejdriv deter 4, pak IP, potom PF, a pak vetsi sanci na critikal
Katzzi, ten post je stary nieco cez pol roka  |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 07:28:59
|
jo a jak si mohl cist nejlepsi je kombinace alb hib |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 22:38:05
|
quote: Originally posted by katzz - RA - ja bych si vzal nejdriv deter 4, pak IP, potom PF, a pak vetsi sanci na critikal
Prevent fight je od NF zdarma. Dostane ho na levelu 24.
edit: aha, jestli je na evrope, tak tam se jeste plati realm bodikama (14pts) |
Edited by - VT on 22/07/2004 22:39:08 |
 |
|
Tomcon
New Member

102 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 22:42:31
|
Trolla nebrat, smrdi... |
Missunderstood - Eldritch DAoC Eden Missunderztood - Bard DAoC Eden Missundastood - Chanter DAoC Eden Missundaztood - Blademaster DAoC Eden |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 23/07/2004 : 10:32:32
|
jo rozhodne ne trolla, smrdi a ma tak velkou prdel ze pres nej neni nic videt :O zas na druhou stranu ja s keenem se muzu skovat do trolovy nohy :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 24/07/2004 : 11:37:08
|
... jo .. a kromě toho všeho troll smrdí. Ale umí pěkně zpívat. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 31/07/2004 : 02:46:30
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by katzz - RA - ja bych si vzal nejdriv deter 4, pak IP, potom PF, a pak vetsi sanci na critikal
Prevent fight je od NF zdarma. Dostane ho na levelu 24.
edit: aha, jestli je na evrope, tak tam se jeste plati realm bodikama (14pts)
No muzu potrvdit, ze uz je to docela mimo misu, bylo to US verze RvR, takze i ten mix alb/hib je trochu vedle, ale bohuzel to tam nebylo napsany ale to se musite obratit jinam. jedine ze by to bejval nekomu sliknul v emainu |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Khazrak
Starting Member
83 Posts |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 05/01/2005 : 08:28:30
|
quote: Originally posted by Khazrak
This was from a berserker in zerk mode w/ a 2h wep.
http://home.macau.ctm.net/~paulopan/daoc/2k2.jpg
podle toho style bonusu bud cil sedel, byl nahej, nebo o 30lvl nizsi ;) imo spis ta prvni varianta |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
Khazrak
Starting Member
83 Posts |
Posted - 05/01/2005 : 10:08:13
|
Presne takhle reagovali lidi na VN Boards. Cil nesedel. Zerk mel capnutou str, melee bonusy na max a 35 qui.Nemel d/q buff. O tom jaky level byl ten chudak,co to schytal neni rec,ale dle toho co tam napsal to vypadalo ze slo o normalni duel. Az pojedou VN Boards,tak dam link. Kazdopadne ta damage vypada celkem uchvatne. |
Aldery - teh gimpest minstrel |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 05/01/2005 : 10:09:31
|
Na tom obrazku je videt ze zerk ho ma stale v targetu a mrtvej je pro nej zlutej.Takze asi sedel,nevypada to ze by byl nahatej. V sedu se dostava snad 2x vyssi dmg a navic ten zerk je v kryse.Ale dmg je to pjeknej,to se musi nechat. edit Khazrakovo post jsem si precet az potom co jsem sesmolil tohle,ale necham to tu,od toho verejny fora jsou  |
Edited by - Diblajz on 05/01/2005 10:13:54 |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 05/01/2005 : 10:52:38
|
quote: Originally posted by Khazrak
Presne takhle reagovali lidi na VN Boards. Cil nesedel. Zerk mel capnutou str, melee bonusy na max a 35 qui.Nemel d/q buff. O tom jaky level byl ten chudak,co to schytal neni rec,ale dle toho co tam napsal to vypadalo ze slo o normalni duel. Az pojedou VN Boards,tak dam link. Kazdopadne ta damage vypada celkem uchvatne.
trosku sem si ten screen prohlid, mel na sobe dex/qui debuff a haste debuff (predpokladam od championa), pak je to mozny, i kdyz ten style dmg bonus je i tak podezrele vysokej (ten zerk nema nijak zavratne vysokej ws, jen 2162..) |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 05/01/2005 : 11:08:23
|
quote: Originally posted by Diblajz
Na tom obrazku je videt ze zerk ho ma stale v targetu a mrtvej je pro nej zlutej.
na rvr serveru je zlutej kazdej od 35 lvl ne ?
ps. zerk je a bude stale jeden z nejlepsich dmg dealeru na pvp/rvr imo, akorat je zavyslej na bufech a vybave stejne jako 90% ostatnich charu :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
Edited by - Yennefer on 05/01/2005 11:09:13 |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 05/01/2005 : 11:34:02
|
quote: Originally posted by Yennefer
Na tom obrazku je videt ze zerk ho ma stale v targetu a mrtvej je pro nej zlutej.A na vlastnim realmu se barvicky meni podle rozdilu lvl
ps. zerk je a bude stale jeden z nejlepsich dmg dealeru na pvp/rvr imo, akorat je zavyslej na bufech a vybave stejne jako 90% ostatnich charu :)
jo je zlutej ale kdyz ho kilnes tak ti zmodra nebo treba zezelena(u enemy realmu).A na vlastnim realmu se barvicky meni podle rozdilu lvl.Tzn pro 50lvl zerka je 49.999999 lvl kdokoliv modrej a pro 49.99999 lvl je 50ka oj,pro 50je 40 lvl zelenej,pro 40 lvl je 50ka red. |
Edited by - Diblajz on 05/01/2005 11:52:03 |
 |
|
Viridovix
Starting Member
42 Posts |
Posted - 05/01/2005 : 14:44:24
|
A pouzita ML10 abilita uz nikoho nezajima... v kryse mas sanci ze udelas 99 procentni critikal. A to ze mu ML10 zvednula base cap dmg a k tomu i crit se povedl.. to je spise nahoda... Stejne ze vsech dual charu je nejlepsi Mercenary a pak az Blademaster...
A na solo.. to je mercenary proste king.. do te doby nez potka castra :D By me fakt zajimalo proc ti ostatni DW si za prve mohou menit dmg type jakej chtej... treba TRUST.... oboje zbrane maj stejnej dmg type, maj FLURY DD fakt nevim proc... kdyz ob maj jeste dalsi kravinky viz DT, mec... ale bersi ma porad jenom krysu kterou kdyz pouzije tak umre...
Nejrychlejsi of hand 16,5 dps sekera je 2,9 coz je taky pekne na prd.. kdyz mercenary ma 2,4. Kdyz chce bersi 2,4 musi si vzit tu co ma 15 dps.. fakt me to stve. A jestli tady nekdo bude tvrdit ze LA se trefuje porad a DW ne tak mu prokopnu prdel.. sice je to provda ale uz nekdo koukal na dmg ?
Kdyz se bersi netrefi LA - to znamena ze mu to nekdo parne nebo miss pokazde trefi rychlosti a dmg s HASTE efektem... Zatimco kdyz mercenary nebo blademaster hitne jenom mainhandem tak TAM haste efekt neni a tudiz main handem praskne jako krava.. a kdyz se mu to povede i levou zbrani tak bouchne jeste 2x takovim dmg nez blbej bersi LA....
Sranda taky je porovnavat dmg v kryse vs mercenary. Zatimco mercenary dela stejnej dmg jako bersi v kryse tak bersi dela pouze legracni dmg i v kryse zvlaste kdyz hitnes main handem 200-300 a crit k tomu mas 4x v rade 10-30... THATS LOL.....
Jedina sance jak ownovat Mercenaryho v duelu je zapnuti Malice axe BoFu a k tomu jeste bersiho ABS rr5 absorp.. a pak se modlit ze se pres jeho zapicene dt trefis... |
50 Berseker Rozsekal [EU PvP-Camlann] RR 11L0 .:- NEXUS -:. 50 Druid Rozsekal [Excalibur][HIBERNIA] RR 4L7 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 05/01/2005 : 16:12:58
|
quote: Originally posted by Yennefer
Na tom obrazku je videt ze zerk ho ma stale v targetu a mrtvej je pro nej zlutej.
ps. zerk je a bude stale jeden z nejlepsich dmg dealeru na pvp/rvr imo, akorat je zavyslej na bufech a vybave stejne jako 90% ostatnich charu :)
Hm, dyť je to duel. Přece normálně nevidíš jména na RVR serveru, nebo jo? Navíc, jeho protivník je imho caster(asi SM), takže kdyby měl sundaný AF buff tak by takového hitu mohl dosáhnout bez větších problému. Když i můj healer(i když bez clerickova AFka) dostane od Fuga za 1200, tak proč ne za 2K do castera. |
Arokh Estarioll |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 05/01/2005 : 20:48:47
|
Najlepsi FG vs FG dual wield char je berserk s blademastrom. Bers ma krysu, BM ma triple hit, zatim co merc ma nejake DT ktorym castra/healera/tanka nesundas rychlejsie dole. Nehovorim ze DT je nepouzitelne, ale ostatny DW classy maju dmg vyhodu.
Korka : Meno v targetu envidis, ale ked si na neho nakliknes tak sa ti zobrazi You have targetted **MENO** a nie trebars Lurikeen atd. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 05/01/2005 : 23:10:46
|
quote: Originally posted by Pepo
Korka : Meno v targetu envidis, ale ked si na neho nakliknes tak sa ti zobrazi You have targetted **MENO** a nie trebars Lurikeen atd.
No šak právě tam je ale to jméno napsané nad jeho mrtvolou :) tak je to buď pvp server nebo normál duel stejného realmu... Takže cíl je min. lvl 46 |
Arokh Estarioll |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 01:26:12
|
quote: Originally posted by Deimnia
PvP crit je max 50%, ne ?
na krysu to neplati |
|
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 02:33:18
|
Kdyz to trochu rozpitvas, tak zjistis, ze to je duel, je to tam este napsany v chattabu takze to klido muze byt i RvR Dal jsem z toho vycetl, ze Zerk je R6L6 a ML10 (1 474 xxx RPS) WS sem uz nekdo postnul. a mel na sobe dex/qui debuff. Dal jsem to uz nezkoumal, pac bych radsi videl ten vypis tak o obrazovku vys. Pac jestli sedel a mel na sobe sroty a na nas ukazuje jen plast... Zase bych to tak tragicky nevidel. Proste nahoda a tak si udelal SS
Edit: Mno, cil ma na sobe cloudsong a spadla mu buf na str, tak to u castra moc nechapu  |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
Edited by - smajlik02 on 06/01/2005 02:40:46 |
 |
|
mates-swg
Starting Member
74 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 07:11:40
|
Jak uz ste tu psali je to divne V Kryse neni critic 50% muze dosahnou 100% ale toto je malo pravdepodobne . Ale je divne ze mneli duel a proc ma za sebou buf bota a neni total full buf. Kdyz uz jeli duel proc se nebufnul ? jak mohl , proc mnel caster na sobe str buf ? naco ? .To ze byl debuf je podle mne jen zasterka . Jak uz tu psal smajlik a par clovicku , zase nekdo vytahl spinu na Zerka to mu uz chcete vzit uplne vse , jak uz o vsechno co mnel prisel co mu zbylo je jen oci pro plac .Piste dal chudacik Zerk . |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 10:13:52
|
Nebude chyba skor u teba ??? Zerkovia na mordu celkom ownuju. |
 |
|
mates-swg
Starting Member
74 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 11:41:59
|
quote: Originally posted by Pepo
Nebude chyba skor u teba ??? Zerkovia na mordu celkom ownuju.
Ach jo u mne se Zerkem chyba neni , a to ze Zerk byl uber , jsou casu davne  |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 11:45:23
|
quote: Originally posted by mates-swg
Ach jo u mne se Zerkem chyba neni , a to ze Zerk byl uber , jsou casu davne 
to je prave kec, zerk je ted velmi dobrej to co byl predtim byla masinka na maso, nerf kterej se delal u LA byl presne na miste |
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 21:19:41
|
Kde beries tu neskonanu istotu ze u teba chyba neni ??? Pridi na mord a spytaj sa Fugu alebo hociktoreho ineho aktivneho zerka o tom ako je zerk gimpnuty, a precitaj si co ti povie. |
 |
|
|
Topic  |
|