Author |
Topic  |
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 12:46:43
|
Vampiir je jedinecny melee prelejvac energii, ktery neni pravdepodobne "k dostani" v zadne mmorpg.
Prelejvac energii ... Co pak to je? Pokud si vampiir dostatecne vysoko specne Shadow Mastery je schopen drainovat z targetu enduranci, non combat boltem drainuje power (manu) a melee damagem generuje dalsi potrebnou manu. Dale je schopen v zavislosti na soucasne mane stale dokola castit Health over Time.
Takze je behem combatu stale schopny renegerovat vsechny tri svoje energicke bary a muze tak chainpullovat do nekonecna s nulovym downtajmem a to doslova (vse zalezi jenom na hraci jak dlouho je schopen udrzet kvalitni pozornost a jak casto musi bio afk). Coz je u melee charu rozhodne zajimave.
Zaroven nepotrebuje buffbota, resp. neni mozne ho buffnout stats buffy. Je schopen "prijmout" pouze af, haste atd. buffy. Na to si, ale vystaci s alchemy tradeskillem. Takze je to idealni class pro solisty co si nechteji platit dva accounty, pripadne pro lidi co jsou na Mordredu unaveni stale dokola cist o tom, ze jsou "zasrany defky, co pouzivaji buffbota".
Pokud nekdo rekne o vampiir hraci, ze pouziva buffbota, tak se akorat zesmesni.
Nejake pocteni: http://pete.waterman.net/daoc/vamp-primer.html
Vampiir paths (vampiir nebo zadnou base cestu, vsechno musi specovat, ziskava 1.5 x level): http://home.comcast.net/~serapisphoenix/vampiir_spell_list.htm
Zbran ma klasicky ovlivnenou str/dex. Damage kouzla (jako claws) jsou ovliveny str a jsou temer nerzistnutelne, pac jsou pry brany jako melee utok.
ML: Warlord or Banelord
Muze pouzivat pouze leather armor a 1h piercing zbran, stit pouzivat nemuze.
Na patem levelu ziska upirskou svetlou plet, Gorgin Bolt co drainuje z targetu manu (je non combat = ty, ani tvuj target nesmite byt v combatu).
Na sestem levelu ziskava tireless a od tohoto levelu take bude ziskavat pri kazdem dingu +3 do con, str, dex a +2 do qui.
Kazdych 10 levelu ziskava safe fall, na 50 levelu konci se safe fall 5. Pravdepodobne na 25 levelu ziskava climbing.
V SM ceste muze specovat i speed na 5 minutovem timeru. Maximani speed ma 153% (tedy jako caster). Animace speedu 2 a vyse (popr. speed 1 a sprint) ma novou animaci = letani tesne nad zemi s rukama od sebe, nohy se zakrivenyma spickama u sebe.
Samotny boj u vampiira probiha asi takto: - placne do targetu gorgin bolt, ziska nejakou manu - pak target mlati melee (piercing cesta) a generuje tak manu - manu pouziva na ruzne buffy (hot, parry, evade), debuffy, cc ci damage - veskera kouzla jsou neprerusitelna a casti se offhand rukou, behem casteni muze bojovat ci se pohybovat
V defaultnim stavu nema vampiir zadnou defenzi (zadne parry, evade atd.). Defenzi ziska az z kouzel co vycasti behem boje.
Od noveho patche (vcerejsiho) neklesa vampiirovy mana po boji na nulu a zustava na 14%.
|
Edited by - VT on 25/11/2004 15:12:09
|
|
| |
Edmund
New Member

332 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 14:19:08
|
Kouzla nejsou instantni, maji casting time vesmes 3.0s, nevim jestli je to hardcore jako u warlocka, nebo to pujde srazit dolu pomoci dex/ToA. Jsou ovsem neprerusitelna, muzes se hybat, byt v combat, nevim jak ruzne formy cc. Klasicke kouzlo je pouze speed, tj. musis stat na miste, da se prerusit, musis byt out of combat aby zacala pusobit. Neni to pulse kouzlo, takze pokud ji hodis brzo po boji a jses jeste v combatu, nenaskoci az vypadnez z combatu, musis recast. Instantni je pouze mana leaching bolt. Jinak, nekdo to tady jiz zminoval, nevim jestli spravne, vampiir je na WS table jako tank, ne jako hybrid. |
Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 15:11:42
|
quote: Originally posted by Edmund
Jo jasne nejsou, tim instantnim jsem myslel neprerusitelna (myslel jsem pri psani textu uz asi na neco jineho), samozrejme. Jsou castena a non iterruptable (pouze mezz ci stun je brejkne).
Spatne jsem to napsal. Opravuji.
Na WS je jako hybrid (1650+- ws mi prijde na buffnuteho tanka fakt malo - vampiir je vlastne buffnuty). HP ma jako tank. |
Edited by - VT on 25/11/2004 15:27:08 |
 |
|
Edmund
New Member

332 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 15:56:44
|
Pocital jsem WS podle jednoho screenshotu, nevim jestli tady na forech nebo nekde jinde, nemuzu ho najit, podle WS calculator> http://haldar.newmail.ru/daoc/ws.html
Stat na pierce byl cca 310 (str+dex/2), ve zbrani mel jen 44+11, RR1, ten weaponskill prave cca 1670. Na tom WS calculatoru ma zerk ze stejnejma statama WS 1655... |
Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 16:15:55
|
Pocital jsem WS podle jednoho screenshotu, nevim jestli tady na forech nebo nekde jinde, nemuzu ho najit, podle WS calculator> http://haldar.newmail.ru/daoc/ws.html
Stat na pierce byl cca 310 (str+dex/2), ve zbrani mel jen 44+11, RR1, ten weaponskill prave cca 1670. Na tom WS calculatoru ma zerk ze stejnejma statama WS 1655...
Bufnutej tank, dobre oblecenej ma ws pres 2000. Kolem 1600 ma muj ifik. |
 |
|
mates-swg
Starting Member
74 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 16:25:08
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Stat na pierce byl cca 310 (str+dex/2), ve zbrani mel jen 44+11, RR1, ten weaponskill prave cca 1670. Na tom WS calculatoru ma zerk ze stejnejma statama WS 1655...
Bufnutej tank, dobre oblecenej ma ws pres 2000. Kolem 1600 ma muj ifik.
Bufly Zerk dobryma itemama ma WS kolem 2300 |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 17:10:33
|
Pekny pekny, ale proc se toto nepisu uz do predesleho Topicu se stejneym nazvem?  |
 |
|
Viridovix
Starting Member
42 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 09:10:16
|
Muj dwarf bersi rr9, bufbutej zlutejma specama a base bufama vse se i max buff bonusem ma 378 str (mam aug str 3) a WS 2100. Stejne sem porad gimp... |
50 Berseker Rozsekal [EU PvP-Camlann] RR 11L0 .:- NEXUS -:. 50 Druid Rozsekal [Excalibur][HIBERNIA] RR 4L7 |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 09:15:01
|
quote: Originally posted by Van Tassel Bufnutej tank, dobre oblecenej ma ws pres 2000. Kolem 1600 ma muj ifik.
Vampir ma WS i HP jako tank, ne jako hybrid. Ten relativne nizkej WS je ovlivnenej nekolika faktorama: a) pierce WS stat je (STR+DEX)/2, coz je vzdy nevyhodnejsi nez pure STR zbrane (zvlast je to cejtit pri overcapu a aug stat RA), navic pro vampa je STR a DEX az druhej/treti stat, primarni je CON
b) nikdo nespecuje vampa na 50 zbran (max bude imo 44, vejs nikdo nepude)
c) Vamp je sice v podstate porad "buffnutej", ovsem tyhle bufy maj hodnotu pouze +135, kdezto normalni buffy maj cap +155
imo asi nebude problem dostat vampa nekam na 1750-1800 ws, zbytek vyresi WS buff... |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 10:21:27
|
hmm muj savage mam bufnutej jen 1810 max |
 |
|
mates-swg
Starting Member
74 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 15:42:35
|
Muj Zerk trol Str 418 str + Ws 2386 Plus nejake itemy na zvyseni cap a plus full buf od shamyho . |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 19:26:30
|
quote: Originally posted by mates-swg
Muj Zerk trol Str 418 str + Ws 2386 Plus nejake itemy na zvyseni cap a plus full buf od shamyho .
muj warr dwarf dibla (RR3) ma fullbuff 345str(startup 10str,con,dex,dale mam RA aug STR2)= cca 1960 WS,to se mi zda docela malo btw hledam sponzoring neomezeneho mnozstvi platouchu a otroku na sehnani odpovidajici vybavy    |
Edited by - Diblajz on 26/11/2004 19:33:03 |
 |
|
Tristaver
Starting Member
37 Posts |
Posted - 27/11/2004 : 10:49:37
|
Tak on i muj rr7 skald s 47hammer ma 1823 ws a to je hybrid , namaxovanej skald muze jit az k 2000. Pricemz tanci se dokazou dostat az k 2500 pokud dosahnou na cap str 450 |
Strach 9l2 ML10 skald - Camlann Plyn rr5 ML6 eldritch - Camlann |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 23:55:55
|
Vratim se k topicu nic proti ale Vampire je totalni prepal od Mythicu hnus . |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 00:10:46
|
quote: Originally posted by smajlik02
Vratim se k topicu nic proti ale Vampire je totalni prepal od Mythicu hnus .
Pokud je vampir "totalni prepal", co je potom warlock? |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 00:13:20
|
warlock je to samy v bledemodrym,oba by potrebovali nerfnout to VT: jestli se nemylim tak tvuj ifik je RR9,pokud vidim dobre,byla tu rec o RR1 vampovi a zerkovi.Porovnavanim RR1 a RR9 porovnavas hrusky a melouny. |
Edited by - Diblajz on 22/12/2004 00:29:34 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 05:37:34
|
Neviete co hovorite, warlock je chudacik char ktory nema ziadne vyuzitie v pvp a ma iba malu skalu kuziel, takze je vlastne celkom nepouzitelny. Myslim ze by si od Mythicu zasluzil trosku lasky.
     |
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 08:10:51
|
Vampir je imo prasarna. Nemohli jsme ho zabit ja (shee45 v te dobe ) , 46 warlock a 45 minstrel. Vseci low itemy , zadna 50 template vybava. Nabehli jsme my 3 proti 3 enemy. Prvni sorc , ktereho jsem napadl zezadu si lehl ani nevedel jak. Druhy naky healer type to same , bo dostal stun od minstrela , takze taky nerozdychal pulsik/dd. Ovsem vamp dostaval od minstrela ddcka , odemne chant , insta dex/qui debuff , dal jsem qc ddcko ,a le jako bych mu nic neudelal. Pres ty hpcka jsme proste neprosli.
Muj nazor na cats chary. Vsechny jsou overpowered ale vamp s hereticem nejvic.Shee je ze vsech nejslabsi. I presto , ze ma defakto MOC zadara. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 08:44:35
|
quote: Originally posted by Bulway
Vampir je imo prasarna. Nemohli jsme ho zabit ja (shee45 v te dobe ) , 46 warlock a 45 minstrel. Vseci low itemy , zadna 50 template vybava. Nabehli jsme my 3 proti 3 enemy. Prvni sorc , ktereho jsem napadl zezadu si lehl ani nevedel jak. Druhy naky healer type to same , bo dostal stun od minstrela , takze taky nerozdychal pulsik/dd. Ovsem vamp dostaval od minstrela ddcka , odemne chant , insta dex/qui debuff , dal jsem qc ddcko ,a le jako bych mu nic neudelal. Pres ty hpcka jsme proste neprosli.
Muj nazor na cats chary. Vsechny jsou overpowered ale vamp s hereticem nejvic.Shee je ze vsech nejslabsi. I presto , ze ma defakto MOC zadara.
No vsechny ne :) Takova valkyrie je prumernej hybrid.
- Warlock (vampiir taky samozrejme) je jednoznacne overpowered v 1v1, ale uz jsem se setkal i se dvema hraci co jsou full toa obleceny a prezili mne :)
- Warlock bude mit problemy se SM vampem a bez ranging power 3 a mof 3 a mozna mcl2 z tartaros tyce ho asi nezabije (bo 2300+ hp + HOT).
- Warlocka se stale ucim v 8v8. Je to caster jako kazdej jinej, takze pokud neni domluvena strategie "rychle sejmout prvni target", tak z bitvy na zacatku zdrham a vracim se po 15 - 20 sekundach (zvlast pokud vas nepritel precetl a je sance, ze vas budou chtit sejmout prvniho).
- btw Warlock versus Warlock neni vubec zadna zabava (zvlast kdyz nejsou bufnuty). Je to pouze o tom kdo prvni stiskne tlacitko fire.
Co warlock grupe nabizi (v klasicke fotm specce 43h/30w/12c): - 2 minutovy 65% nearsight - spread heal bez many - unbreakable snare (35 sec) - nepritel zaroven dostane podobu zaby (bohuzel jen pro fun :)) - brutalni temer instantni neprerusitelny damage - podle ra a rr v hodnote 3000 - 10000 hp - nejsilnejsi caster dot (mimo hereticova dd dotu) - nejvice hp ze vsech castru pro delsi preziti - tireless pro kitovani - ruzne kombinace spellu muze naloadovat do chambers pro dalsi strategicke rychle pouziti(napr. mu muzou nad hlavou litat insta healy, insta snare, insta nearsight atd atd. a jejich kombinace)
edit: jeste bych zapomnel na nejvetsi range ve hre a vsechny kouzla z hex rady muze castit bez many. Urcite jsem zapomnel na milion dalsi veci ... |
Edited by - VT on 22/12/2004 08:55:34 |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 08:47:57
|
Predevcirem psala na gc hero Camenber, ze dostala insta kill od warlocka (2k hp unbuffed). Sice pak musi warlock davat kouzla do chamberu a bez nich toho moc neudela, ale pokud vas jako pure tanka zabije insta tak vas to uz asi moc nezajima.
Ja s vampem nemam zatim az tak moc pvp zkusenosti, ale co jsem zatim bojoval, tak mi prislo, ze s vampem se treba lehko zabiji hibridi (reaverove), minstrelove, assasini atp (unbuffed), dale pak casteri kdyz zautocim prvni, ale neni to vzdy pravdou, taky me obcas vykosi, prakticky nulovou sanci mam proti archerum kdyz na me zautoci, to je velice rychly konec (leather armor). Velky problem mi delaji pure a light tanci, do wara jsem se netrefil ani jednou z 10 uroku, nebo treba merc, do toho hodim bolt, nedostanu z nej zadnou manu takze nemuzu kouzlit, prijdu k nemu, da mi pisek, takze do nej nemuzu bouchat (zadna mana ani dmg) a jsem jasnej... Jak rikam, nemam zadne velke pvp zkusenosti zatim, udivim pozdeji, kazdopadne je treba se divat na vampa jako na char co je plne buffly, tzn nema smysl ho srovnavat s unbuffed charem, osobne si myslim ze takovy nabuffovany inf neni o moc mensi zabijak.
Edit: Mel jsem prave moznost si overit story od Camenber, jsem portl heroes, valim se bindnout a najednou cvak a lezim (2k hp), sejmul me warlock... Nevim jak neni overpowered. |
Edited by - Rikin on 22/12/2004 09:06:29 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 09:03:31
|
quote: Originally posted by Rikin
Predevcirem psala na gc hero Camenber, ze dostala insta kill od warlocka (2k hp unbuffed). Sice pak musi warlock davat kouzla do chamberu a bez nich toho moc neudela, ale pokud vas jako pure tanka zabije insta tak vas to uz asi moc nezajima.
Nastesti muzu existovai i bez chambers. Vycastim celkem dost kouzel jako uninterruptable (musim odmacknout ranging power) a take pak muzu relativne rychle castit kouzla bez many. Samozrejme muzu klasicky castit na hardtajmu (4s) dve kouzla soucasne a to i v 1v1 - staci nepritelne uzemnit neprerusitelnym snare. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 09:23:23
|
quote: Originally posted by Rikin Edit: Mel jsem prave moznost si overit story od Camenber, jsem portl heroes, valim se bindnout a najednou cvak a lezim (2k hp), sejmul me warlock... Nevim jak neni overpowered.
No je overpowered (v 1v1):) Nikdo tu netvrdil opak nebo nechapu tvoji posledni vetu :)
(v 1vX a 8v8 uz to nemusi byt pravda, zatim nemam tolik zkusenosti s fg) |
Edited by - VT on 22/12/2004 09:37:08 |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 09:34:18
|
Jj, netvrdil, chtel jsem spis reagovat na Buluv prispevek, podle me warlock je daleko vic overpowered nez vamp a heretic (a ze heretic je sakra overpowered).
Vamp je rozhodne overpowered na pvm, ale na pvp proti unbuffed charum mi az tak overpowered nepripada, jeho overpowering mi spis prijde je v tom ze nepotrebuje toho bota. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 09:40:14
|
Jj, netvrdil, chtel jsem spis reagovat na Buluv prispevek, podle me warlock je daleko vic overpowered nez vamp a heretic (a ze heretic je sakra overpowered).
Jo heretic je fajn. Pokud si stoupneme k sobe celem a on zacne dotovat tim svym nepreusitelnym zvetsujicim se dotem a ja do nej zacnu hulit koule a zaroven castit noninterruptable LT tak vzdy vyhraju asi s nekolika milimetry hp(proste hp ziskane z posledniho lifetapu).
Pokud on zacne driv a mne trva 1 - 2 sekundy zjistit odkud to do mne praska (last attacker, face, lag, strilim) tak temer vzdy prohraju (tedy temer to same jako warlock versus warlock) a umiram brutalnim tickem dotu za 1590 :) (a je jedno zda jsem nebo nejsem bufnutej ..). |
Edited by - VT on 22/12/2004 09:41:39 |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 09:45:01
|
Ja nechapu na co ma heretic melee, vzdyt mu uplne staci ten kulomet raze 10 cm. ;D |
Edited by - Rikin on 22/12/2004 09:47:13 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 09:48:38
|
Zatím jsem se setkal face2face pouze jednou s vampiirem v group boji, když MA byl příliš daleko a Nathal dostala snare ... tak jsem se na vampiira keena obrátil - mno stihl mne praštit jedním spec útokem, pak cosi castil, ale 2spec+1nonspec rány ve frenzy crush zbraní a bylo po vampovi. Imho je ten char ok, ale asi bude mnohem více závislý na výbavě, než klasický class. Nathal nemá toa, nemá overcapy, ale může mít dobré bufy. Vamp bez toa, bez overcapů... ? |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 09:57:42
|
Na vybave urcite, ale podle me daleko vic na specce a skillu, vampa neni az tak jednoduche hrat, nejde jenom o to hazet buffy (haste, parry, evade) a debuffy v boji, ddcka, drainy, snare atp, ale taky vedet kdy to hazet, kdyz u toho jedes normalni speccky ktere jeste nedej boze zalohujes, tak to je fakt peklo. Plus samozrejme jak jsem uz rikal vamp ma daleko vetsi problem proti charum ktere nemaji manu (tudiz si z ni nemuze trochu "usat" boltem a musi ji ziskavat v melee, coz muze byt smrtelne nebezpecne). |
Edited by - Rikin on 22/12/2004 11:30:30 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 12:26:05
|
2rikin ... jasně. Mne by zajímalo, jakého vampiira vyrobit pro group pvp. Jako ono je sice pěkné, že když dám skilly rozumně do SM, VE a D, že bude tem vamp mít spoustu zajímavých věcí, akorát si říkám, jestli ta "spousta" je vůbec k užitku - tolik mačkátek, každé pro jinou situaci a jestli nakonec nebude lepší hned po pierce flaknout majoritní zbytek bodu do jedné větve (dementia, nebo jiná) a dalším nevěnovat takovou pozornost. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
Edited by - Nat on 22/12/2004 12:28:15 |
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 13:07:55
|
quote: Originally posted by Yennefer
ten heretikuv vec se neda prerusit kdyz do nej prastis ?
Nektere kulomety ma focus ,t akze mu to prerusis. Nektere ne. |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 13:28:12
|
quote: Originally posted by Nat
2rikin ... jasně. Mne by zajímalo, jakého vampiira vyrobit pro group pvp. Jako ono je sice pěkné, že když dám skilly rozumně do SM, VE a D, že bude tem vamp mít spoustu zajímavých věcí, akorát si říkám, jestli ta "spousta" je vůbec k užitku - tolik mačkátek, každé pro jinou situaci a jestli nakonec nebude lepší hned po pierce flaknout majoritní zbytek bodu do jedné větve (dementia, nebo jiná) a dalším nevěnovat takovou pozornost.
Abych pravdu rekl, sam taky vubec nevim, muj plan je 44p 49sm pravdepodobne, ale zajimave muze byt treba i 43p 48d 13ve, 43p 37d 30sm 13 ve a nebo 43p 41d 28ve... Fakt me napada specek hodne, ja jsem sel do SM protoze si myslim, ze pro grupu je esencialni ten snare, pro mensi grupy a solo je pak urcite zajimavy ten 100% endu drain. Samozrejme haste a parry buff jako kdyz najdes... |
Edited by - Rikin on 22/12/2004 18:05:35 |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 23/12/2004 : 00:11:18
|
quote: Originally posted by Bulway
quote: Originally posted by Yennefer
ten heretikuv vec se neda prerusit kdyz do nej prastis ?
Nektere kulomety ma focus ,t akze mu to prerusis. Nektere ne.
oba ma focus, akorat jeden je neprerusitelnej z dalky, btw co treba utect mu z range?.. tika to po trech sekundach, heretic je imo nebezpecnej jen s BG (v 8v8) |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 23/12/2004 : 02:33:17
|
Pokud je vampir "totalni prepal", co je potom warlock?
Ja ti nevim, ale radsi potkam 2 warlocs nez 2 vampires. Zatim jen zkusenost z BG 35-39. vampiri si opravdu delaj co chtej. ne ze by nesli sundat, to ne. Jen je to hodne tuhy a dost toho pochroumaj nez lehnou. uprimne, kdo si dovoli solo proti 6-8 lidem, sunda jim 2-3 lidi a v klidku zdrhne? a treba 3 vampires sundaj 2 fg? ze nerealny? ale je! takovy warloci jsou v poho, chambery tak nejak ustojis, pokud te hned nesundaj, a pak na melee je to uz lahoda |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 23/12/2004 : 07:50:22
|
Pokud je vampir "totalni prepal", co je potom warlock?
Ja ti nevim, ale radsi potkam 2 warlocs nez 2 vampires. Zatim jen zkusenost z BG 35-39. vampiri si opravdu delaj co chtej. ne ze by nesli sundat, to ne. Jen je to hodne tuhy a dost toho pochroumaj nez lehnou. uprimne, kdo si dovoli solo proti 6-8 lidem, sunda jim 2-3 lidi a v klidku zdrhne? a treba 3 vampires sundaj 2 fg? ze nerealny? ale je! takovy warloci jsou v poho, chambery tak nejak ustojis, pokud te hned nesundaj, a pak na melee je to uz lahoda
My sme vcera vo Wiltone bojovali proti FG vampiirov s bardom (mozno 5-6 vampov, +bard, +animist, +stealther addy) v obycajnej grupe ktora nemala end ani clerica a skoro vzdy sme ich sundali. Jasne ze niekdo z nas vzdy zarval a niekedy vyhrali oni ale bez clerica to asi ani lepsie nejde. Prvykrat som videl aj Valkyrie, velky dojem na mna nespravila Podla mna je Vamp v norme. Jedine co ho robi silnym je "permanent buff" co v BG kde vacsina ludi je bez buffov moze robit velky rozdiel. Mozno ze ak ho hra dobry hrac tak je naozaj moc silny ale takeho som este nestretol.. |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 23/12/2004 : 09:04:27
|
quote:
Ja ti nevim, ale radsi potkam 2 warlocs nez 2 vampires. Zatim jen zkusenost z BG 35-39...
Pockej na 50, na tom levelu co uvadis je nesmysl delat nejake zavery o charech. Na 50 to je diametralni rozdil, nebe a dudy. Mezi 1 a 2 warlocky neni vcelku zadny rozdil, stejne lezis do 3 sec. Pokud ses pure tank a nebo nejaky class co ma buffy tak mas slusnou sanci vampira dostat, hodne ale take zalezi na skillu, vybave atp. |
Edited by - Rikin on 23/12/2004 09:06:44 |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 23/12/2004 : 14:12:58
|
Pockej na 50, na tom levelu co uvadis je nesmysl delat nejake zavery o charech. Na 50 to je diametralni rozdil, nebe a dudy. Mezi 1 a 2 warlocky neni vcelku zadny rozdil, stejne lezis do 3 sec. Pokud ses pure tank a nebo nejaky class co ma buffy tak mas slusnou sanci vampira dostat, hodne ale take zalezi na skillu, vybave atp.
Mno hraju clerdu a vybavu mam, jak bych to rekl, full SC a myslim si ze dobrou. Specku jsem mel 28rej 25enh 7smith. a RA mam zatim Augdex1 MCL1 Purge1. No prave si myslim ze na techto vyssich bg, az zas tak velky rozdily kdo koho sunda nejsou a obrazek o novych charech si udelat muzu. Kazdopadne mas pravdu nabusena 39lvl neni nabusena 50.
ted uz se pomalu chystam na Leirvik, tam uvidime  |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 27/12/2004 : 07:33:48
|
Je tam nieco zaujimave alebo tam len ukazujes ze mas 50 lvl ? |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 27/12/2004 : 10:12:39
|
quote: Originally posted by Pepo
Je tam nieco zaujimave alebo tam len ukazujes ze mas 50 lvl ?
Nezavid Pepo, mama koupi Catacombs a taky si udelas vampa, ale nesmis ji rikat ze je to PG 13. |
Edited by - Rikin on 27/12/2004 10:41:58 |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 27/12/2004 : 13:41:23
|
a uz máš jasno, jakou spec budeš u něj mít? |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 27/12/2004 : 13:56:37
|
quote: Originally posted by Nat
a uz máš jasno, jakou spec budeš u něj mít?
Rozmyslim ze mezi 48sm 43p 13ve a 49sm 44p, zatim mam 48sm 43p. Tzn otazka je jestli je na Mordred (prevazne se zajimam o mensi grupy (3 lide +/-) lepsi mit posledni dd (delve 200 misto 160) a nebo prvni stealth detect buff (radius 250 gu)), momentalne tihnu k tomu stealth detectu, ale spis cekam az mi nekdo rekne jak moc je to pouzitelne, zatim je malo vampiru se kterymi bych se o tom mohl pobavit, ptal jsem se par, ale nikdo mi nebyl schopen odpovedet, vetsina to bud nema a nebo to nezkouseli.
Pokud chcete poradit s vampem, tak mi muzete i poslat pm ve hre (pokud to budu vedet, poradim vam), pripadne pokud si chcete neco zkusit, dat duel atp, neni problem.
Jeste rada pro zacinajci vampy - at uz budete mit jakoukoliv spec na 40+, nebo jeste nevite, tak do 40 (dostanete respec) rozhodne jedte full sm a zbytek do pierce, je to jednoznacne nejlepsi levelovaci specka. S lepsi vybavou neni naprosto problem jet nonstop orange, pripadne i nektery typ red mobu. |
Edited by - Rikin on 27/12/2004 14:06:36 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 27/12/2004 : 14:21:31
|
Tzn otazka je jestli je na Mordred (prevazne se zajimam o mensi grupy (3 lide +/-) lepsi mit posledni dd (delve 200 misto 160) a nebo prvni stealth detect buff (radius 250 gu)), momentalne tihnu k tomu stealth detectu, ale spis cekam az mi nekdo rekne jak moc je to pouzitelne
myslim si ze stealth detect buf je pouzitelnej v malejch grupach na mordredu a zejmena pokud nejsi v legends ;) asi budu muset upgradovat kompa a frapsnout par tech legendich malejch grup (5-10 stealth zergy na portalech) :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 27/12/2004 : 14:37:23
|
Osobně jsem přemýšlel o 44p/41d/22sm/zbytek (15) ve. Majoritní Dementa skill na armor debuff cíle pro assist train. 41d na předposlední cold claw. 44pierce na torzo hit, který má údajně šílené growth rate. 22sm na nějaký ten základ, který se vyplatí dát na qbar. 15 VE na zbytek, ve kterém by se možná našly ikony na qbar. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 27/12/2004 : 14:42:05
|
quote: Originally posted by Pepo
Je tam nieco zaujimave alebo tam len ukazujes ze mas 50 lvl ?
Nezavid Pepo, mama koupi Catacombs a taky si udelas vampa, ale nesmis ji rikat ze je to PG 13.
/clap
Ja len tak ze uz pred tyzdnom behali po mordu vampovia v GoV, MS s GS a inymi srandami.
Len dotaz, na tomto neni co zavidiet. Urobit lvl 50 char je otazka 1-2 tyzdnov max.
|
Edited by - Pepo on 27/12/2004 14:43:17 |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 27/12/2004 : 14:48:04
|
quote: Osobně jsem přemýšlel o 44p/41d/22sm/zbytek (15) ve. Majoritní Dementa skill na armor debuff cíle pro assist train. 41d na předposlední cold claw.
Mas pravdu, ze v osmi clenne grupe to muze byt velice zajimave, ale v mensi grupe, kde neni moc tanku (pripadne vamp je sam melee) je treba se zamyslet jestli neni lepsi misto toho nahodit 22% haste buff a ddcka.
quote: 44pierce na torzo hit, který má údajně šílené growth rate.
Co ja jsem cetl na vnboardech, tak 43, 44 a 45 vamp styly maji identicke gr, mas pravdu, ten gr je vylozene brutalni, ja pouzivam ten 43 styl, sam neverim tomu, ze 44, pripadne 45 styl by mel vetsi gr nez 43, to by bylo silenstvi. Jenom pro predstavu do chainu davam 41 stylem kolem 100 a s eye shotem kolem 300 (pokud ma cil namaxovane ressisty), pokud ma cil nejaky spatny armor, neni vyjimka dmg kolem 400 bez critu eye shotem (pouzivam zbran rychlosti 2,4).
|
Edited by - Rikin on 27/12/2004 15:00:50 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 27/12/2004 : 15:14:34
|
quote: Originally posted by Pepo Ja len tak ze uz pred tyzdnom behali po mordu vampovia v GoV, MS s GS a inymi srandami.
Len dotaz, na tomto neni co zavidiet. Urobit lvl 50 char je otazka 1-2 tyzdnov max.
Ja jsem udelal 50 lvl asi za 30 hodin "poklidneho expovani" v PoCu. 1 necro, 2x cleric, 2x warlock.
Ovsem uz hure se mi schani Tartaros tyc, kterou jsem jeste nikdy nevidel up ... (2 jine artefakty uz mam nastesti aktivovane, jinak bych uz asi kvuli tomuhle posranymu pve 'vyhorel') |
Edited by - VT on 27/12/2004 15:15:14 |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 27/12/2004 : 15:22:44
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Pepo Ja len tak ze uz pred tyzdnom behali po mordu vampovia v GoV, MS s GS a inymi srandami.
Ja jsem udelal 50 lvl asi za 30 hodin "poklidneho expovani" v PoCu. 1 necro, 2x cleric, 2x warlock.
Ja jsem zalozil vampa asi 4 dny po vydani Catacombs, jel jsem ho par dni solo od 1 do ~24lvlu, pak jsem ho vytahl v PoC grupe za 2 dny (coz bylo nejakych 15 hod) z te 24 na 45 a pak jsem priblizne 6 dni delal tu 50 uz v klidu delanim questu atp. |
Edited by - Rikin on 27/12/2004 15:26:53 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 27/12/2004 : 16:59:06
|
quote: Originally posted by Rikin Co ja jsem cetl na vnboardech, tak 43, 44 a 45 vamp styly maji identicke gr, mas pravdu, ten gr je vylozene brutalni, ja pouzivam ten 43 styl, sam neverim tomu, ze 44, pripadne 45 styl by mel vetsi gr nez 43, to by bylo silenstvi. Jenom pro predstavu do chainu davam 41 stylem kolem 100 a s eye shotem kolem 300 (pokud ma cil namaxovane ressisty), pokud ma cil nejaky spatny armor, neni vyjimka dmg kolem 400 bez critu eye shotem (pouzivam zbran rychlosti 2,4).
Mno jestli má mít target specka o 50% zvýšenou šanci, že se trefí do správného místa, tak vzhledem k celkovému procentu na zásah torza v základu je to slušná šance, že z toho bude ta pěkná dmg ... papírově (: I když ono to asi nebude tak důležité, porát to je chain, u kterého je ta první rána podprůměrná, takže se celková dmg vpodstatě rozpustí do normálních čísel. Nehledě na to, že mlácením do torza si vamp více koleduje o scaraba atp (: |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 27/12/2004 : 17:25:14
|
quote: Mno jestli má mít target specka o 50% zvýšenou šanci, že se trefí do správného místa, tak vzhledem k celkovému procentu na zásah torza v základu je to slušná šance, že z toho bude ta pěkná dmg ... papírově (:
To co rikas je uvazovano pouze pro pripad, kdy debuffnes torzo, jenze sance na debuff torza je 1/6. |
Edited by - Rikin on 27/12/2004 17:27:07 |
 |
|
Topic  |
|
|
|