Author |
Topic  |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 10:22:21
|
Mám pocit že na Slovensku to nikto nehraje,alebo sa mýlim  
|
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
|
| |
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 11:05:24
|
quote: Originally posted by Popbob
Ale jo, hraje . |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 11:17:13
|
a v cem je problem hrat s cechama? :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 14:02:47
|
Jojo treba in game Duncanius ... se tuším chlapisko zo Slovenska :) |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 14:34:26
|
POBOB : Mylis sa :-) |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 15:30:28
|
Ale ano, hraje :-) |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 17:43:35
|
To som rad ze sme aspon traja 
quote: Originally posted by reyden
a v cem je problem hrat s cechama? :)
to vobec nie je problem ,ja som este v inej ako ceskej guilde ani nebol  Iba mam pocit ze nas hraje zo Slovenska strasne malo...
|
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
Edited by - Popbob on 22/12/2004 17:45:10 |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 24/12/2004 : 14:35:00
|
No ja mam EQ2 na stole. Ale patchovať cez gprs ... Tak za mesiac, keď bude poriadny net. |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 25/12/2004 : 00:29:01
|
quote: Originally posted by erdisk
No ja mam EQ2 na stole. Ale patchovať cez gprs ... Tak za mesiac, keď bude poriadny net.
Len sa toho neboj v Shadow wind ta rad privitam  |
|
Edited by - Popbob on 25/12/2004 00:29:59 |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 25/12/2004 : 20:16:49
|
Hraje malo to je fakt :-( Patchuje to celkom rychlo, len neviem ci sa s tym bude dat aj hrat. Nenechaj sa zlakat sladkymi recami Qeynos je to spravne miesto  |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
razorek
New Member

204 Posts |
Posted - 25/12/2004 : 23:48:19
|
quote: Originally posted by erdisk
No ja mam EQ2 na stole. Ale patchovať cez gprs ... Tak za mesiac, keď bude poriadny net.
Ja jsem to patchoval pres GPRS asi necele tri hodiny. Rozhodne to stoji za to, chvilu pockat, nez se to patchne :) |
Meder [] - Necromancer (AoC) Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2) Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO) Meder - Mage (inactive WoW) Shay [Dread Return] - Priest (WoW) Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW) |
 |
|
|
Topic  |
|