Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Catacombs
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/12/2004 :  16:58:25  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

Ano Veldo, funguje to. Stahuju 958MB patch.

EDIT: Ted mi Korka pise, ze mu to nefunguje, ze schazi prilis mnoho souboru...

Tak at zkusi "complete file-check". Nebo ho uz zkousel?
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 09/12/2004 :  17:04:30  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Ano Veldo, funguje to. Stahuju 958MB patch.

EDIT: Ted mi Korka pise, ze mu to nefunguje, ze schazi prilis mnoho souboru...

Tak at zkusi "complete file-check". Nebo ho uz zkousel?

No, zkoušel i ne. Zkusil sem ho přes catacombs.exe a tam mi to vytuhlo. tak sem přeinsalnul ToA-teď ho patchuju a potom podám další info.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 09/12/2004 :  17:46:55  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Tak stále to samé: This client cannot update your DAoC installation because a large number of key files are missing or corrupted.
Please re-install the game from your installation CD and try again.
Nevím, kde je chyba (nainstalloval jsem ToA, patchnul ho, otevřel update.dat, přepsal tam atlantis na catacombs (v obou řádcích). Pak jsem spustil camelot.exe, ten se mi přepatchl na catacombský a potom to napíše výše zmíněnou hlášku). File check nepomáhá

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/12/2004 :  18:36:30  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Teda korko, ty si za 40 minut stihol preinstalovat toa, napatchovat tipujem tak 200 MB ToA patchov a potom este napatchovat dalsich 960 MB catacombs patchov ??? Klobuk dolu

Niekde asi robis chybu.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 09/12/2004 :  19:17:15  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
No, patchovalo sejen 60Mb, istalace trvá asi tak 10 minut... Ono totiž se to k těm 960mb nedostane, víš? Prý to opravili v patchi, ale nevím, coj e na tom pravdy.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 09/12/2004 :  20:08:22  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Spadlo mi v prubehu stahovani toho 960MB patche, pri asi 350MB spojeni... po spusteni camelot.exe mi to pise tu stejnou hlasku jako Korkovi...

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)

Edited by - Deimnia on 09/12/2004 20:08:38
Go to Top of Page

darkangel
Starting Member

15 Posts

Posted - 15/12/2004 :  10:59:10  Show Profile  Send darkangel an ICQ Message Send darkangel a Private Message  Reply with Quote
mne vcera prisiel Catacombs, som to nainstaloval opatchoval a riadne to funguje...

Crux, priest,lvl 60,Drak'Thul - retired
Altharan, paladin, lvl 67
Drak'Thul - retired 15.3.2007
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 15/12/2004 :  11:23:58  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkangel

mne vcera prisiel Catacombs, som to nainstaloval opatchoval a riadne to funguje...

Mno, jak to rici...

Zkus si precist cely topic :)

Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 16/12/2004 :  14:24:45  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Tak zatial som mal moznost hrat Catacombs len 1 den ale zhrnul by som svoje prve dojmy:

1. Grafika - sklamanie, naozaj som cakal od novych modelov ovela viac. Tvare su sice renderovane pekne ale celkovo postava u vacsiny ras mi pride neprirodzena a neproporcionalna, prilis vysoka a uzka v ramenach, s neprirodzene malou hlavou. Aj napriek tvaram je to z mojho pohladu krok spat v realistickosti. Nehovoriac o animacii cloakov pri pohybe :) Upgrade dungeonov hodnotim pozitivne, urcite sa v nich zlepsila atmosfera ale nove modely potvor mi pripadaju takmer rovnake..

2. Zvuky, hudba - zvukova kulisa v novych zonach (hral som predovsetkym hib, Veil Rift) je fantasticka.

3. Nove povolania - zatial som hral len Bainshee, vobec to nie je sranda solovat, aoe nuky je bohuzial mozne pouzivat len na low lvl moboch. Zatial pouzivam radsej baseline single target DD. Po pouziti aoe som uz parkrat otrcil kopyta. Vampiir je este vacsi FOTM ako som cakal. V priemere kazdy 7 hrac online na Lancelote je vampiir. Bainshee asi moc ludi nelaka, u nej je to tak kazdy 20.

4. Catacombs questy - Super. Neviem ako je to na strednych a vyssich leveloch ale s mojou Bainshee mam stale nejake questy na splnenie. Oproti predchadzajucemu "leveling grind" mlateniu potvor na jednom mieste je to obrovsky pokrok. Behom 2 levelov som splnil asi 10 questov a stale mam co robit. Uzasne

Kupoval som si Catacombs kvoli vylepseniu enginu ale zrovna to je ta cast s ktorou nie som spokojny. (aj ked moja elf bainshee vypada naozaj super co bohuzial nemozem povedat o rangerovi, valewalkerovi alebo paladinovi). Naopak od novych PvE zon som si moc nesluboval ale teraz sa naozaj tesim na dalsie levelovanie

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),

Edited by - Thundeeer on 16/12/2004 14:29:58
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 16/12/2004 :  14:30:23  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
ten engine ma rozhodne nejake problemy :) vcera jsem skusil co to da, nefunguje me ToA voda (jen SI) a po asi 2 hodinach online zacala mit grafika takove ty lagy jako kdysi kdyz clovek pobyval par hodin v DF na starem klientu :)
ale i tak jsem nasel nejake vylepseni, oproti toa mam vice fps pri 1280x1024 full detailech (stromy, voda, shadows, teren, nove xichty)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/12/2004 :  14:36:23  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer
1. Grafika - sklamanie, naozaj som cakal od novych modelov ovela viac. Tvare su sice renderovane pekne ale celkovo postava u vacsiny ras mi pride neprirodzena a neproporcionalna, prilis vysoka a uzka v ramenach, s neprirodzene malou hlavou. Aj napriek tvaram je to z mojho pohladu krok spat v realistickosti. Nehovoriac o animacii cloakov pri pohybe :) Upgrade dungeonov hodnotim pozitivne, urcite sa v nich zlepsila atmosfera ale nove modely potvor mi pripadaju takmer rovnake..

Mythic mel zmenit pouze "tvare" a model postavy nechat tak jak byl (plast taky).
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 16/12/2004 :  14:56:01  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Osobně jsem spokojen. Podstatné je, že není potřeba s novým datadiskem upgradovat i železo.
Na zvuky si časem zvyknu, líbí se mi rozšíření zvukové škály kouzel, konečně je v daocu slyšet i nějaké mluvení, byť
třeba jen jako např. warlockovo démonické mumlání - mno skřeky banshee, pokud se nějaký znuděný troubahráč rozhodne v townu spamovat ty její kouzla, zrovna nemusím (mute).
U berserka nevim co si mám myslet o tom frenzy shapeshiftu, místo mohutného vendo-medvěda je teď Anorektický Teddy .. no, štěstí že nemá na krku růžovou mašli a při změně polohy nevrní "Mám tě rád" ...
Na své atině jsem zatím nevysledoval nějaký technický problém, valím to furt 1280x1024 s 4x antialiasingem, stejně jako Atlantis klienta předtím.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 16/12/2004 :  14:56:04  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mythic mel zmenit pouze "tvare" a model postavy nechat tak jak byl (plast taky).

Mekbuckova trolly hlava vypada jako po dopadu 2 metrakove kovadliny...

Pripomina mi trosku Earth Worm Jima ze zname arkady. (Maly kresleny cerv ve velkem brneni super hrdiny).

Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 17/12/2004 :  08:02:46  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
Schopne vypada jen Firbolg , briton , keen a kobold. Ostatni chary onicem v novem kabate.
Bohuzel Firbolg ma podle me bugnute pohyby (hybe rukama a rameny v opacnem souladu s telem - mozna se me to zda ,a le jeho pohyb je nerealistycky )
Nove zony jsou pekne , vcetne ambient zvuku a hudby - dodavaji dokonalou atmosferu - avsak tak na gaheris , ci rpg servery.
Njevic me na cats tesi nova prace se svetlem a zvuky zbrani ( block , parry , machnuti zbranii)
Go to Top of Page

Ta-Ro
Starting Member

Cory

81 Posts

Posted - 17/12/2004 :  08:27:24  Show Profile  Visit Ta-Ro's Homepage  Send Ta-Ro an ICQ Message Send Ta-Ro a Private Message  Reply with Quote
No takze taky trochu zhodnotim...

- podle me i grafika doznala docela zlepseni, napriklad chain armor na my clericce, driv to byla takova susinka, ted je to slusne opancerovana divcina..-> rek bych ze vsichni v tom vypadaj tak nejak lepe
- zas naopak nektery charaktery nejak zestihleli :_), treba muj vw, kterej byl docela urostlej, ted vypada, ze kdyby trochu vic zafoukalo, tak mi odlitne...
- novy zvuky a hudba jsou o pohode podle me
- naopak troll, to je hruza, co z nej udelali :-)
- jo podle me trochu zmenili i plaste, tak rozhodne jinak vypadaj ( napriklad Cetus Cloak kterej nosim ) a take vic "povlavaji" ve vetru, ale co se mi na nich nelibi je, ze se zmenil tvar.. v hodni casti tela strasne uzky, pak se rozsiruji, driv vypadaly ty plastenky takovy "rovnejsi" :-) ale tak clovek si zvykne

No proste me osobne se libi vic veci, jsou samozrejme i nejaky bugy, jako vzdy :-)

edit: jeste jsem zapomnel.. noby vzhled pisma je docela nice, teda aspon me se libi a taky pokud clovek nekam zazonuje , tak se mu objevi nad hlavou, kde je ... sice tak trochu o nicem, ale take novinka :-)

Now... ?

Edited by - Ta-Ro on 17/12/2004 08:31:45
Go to Top of Page

Trinia
Starting Member

60 Posts

Posted - 17/12/2004 :  09:05:30  Show Profile  Send Trinia an ICQ Message Send Trinia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ta-Ro

edit: jeste jsem zapomnel.. noby vzhled pisma je docela nice, teda aspon me se libi a taky pokud clovek nekam zazonuje , tak se mu objevi nad hlavou, kde je ... sice tak trochu o nicem, ale take novinka :-)

Tyhle vypisy jsou nahodou pekny a sikovny, treba kdyz udelas ML step, tak se ti nad hlavou vypise, ze jsi udelal napr. ML6.1. Driv to clovek musel docela obtizne hledat.

Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth
Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred

Edited by - Trinia on 17/12/2004 09:06:08
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 17/12/2004 :  11:23:28  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

troll nema byt hezkej (z lidskeho hlediska) ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 17/12/2004 :  11:29:35  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Troll ma byt hnusnej a musi smrdet i z monitoru
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 18/12/2004 :  21:27:23  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

quote:

troll nema byt hezkej (z lidskeho hlediska) ;)

Ja jsem si musel dlouho zvykat (ted nevim jestli tam neni mekke i) na Trolla v podani Mythicu. Hral jsem predtim "Baldury, Icewind Dale, NWN" a tam Troll vypadal uplne jinak - vysoky, stihly, dlouhe ruce, na hlave "dredy", chodil v predklonu...

Dost dobre vypada trpaslik napr. v Epicu. Dnes jsem ho mel tu moznost videt a byl k nerozeznani od LoTR trpasliku. :)

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 23/12/2004 :  23:46:09  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Blbej dotaz: catacombs postavy jdou /level?
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/12/2004 :  00:10:42  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Nie.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/12/2004 :  01:53:13  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

Blbej dotaz: catacombs postavy jdou /level?

Ted ne. Pujdou za vyjde 1.74 (s nejvetsi pravdepodobnosti).
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 24/12/2004 :  08:43:15  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
Jak to tak ctu na rvr servrech tak lidi uz to trochu sere a odchazej pryc i kdyz vysli catacombs. Duvod je jasny nebudu prece hrat vampira nebo warlocka kteri proste jsou prehnane chary . To muze pak mythic zrusit nejake servry at se jim to vubec vyplati .

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 24/12/2004 :  11:55:53  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
No ja ti nevim.... mozna jsou ty chary trochu overp...

ale hlavni veci co lidi serou jsou ToA timesinky a buffbot system... aspon podle toho jaka vlna se nese na ign boardu...

Nevim jak to prave RvR, ale v bg je to stejne jenom o poctu... prijde mi to v molviku ze vamp ma tak 20-30% navic proti ostatnim... a to vlastne prevazne proto ze tam vecne behame nebuffly...

no mmo
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 24/12/2004 :  15:05:03  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Je uplne jedno jestli mas buffy nebo ne.Pokud vampyr skoci na castra a je jedno jesli buflyho nebo ne,do 5ti sekund lezis.
Muj odhad je jeste vyssi,protoze SOLO vamp nabehne do FG a 3-4 lidi vykydli a casto se mu jeste povede utect

Edited by - Diblajz on 24/12/2004 15:09:28
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/12/2004 :  20:42:57  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Muj odhad je jeste vyssi,protoze SOLO vamp nabehne do FG a 3-4 lidi vykydli a casto se mu jeste povede utect

Tak to je potom ta FG dost uboha, pretoze to sa proste neda. Bud bola nahovno zlozena alebo neskutocny newbici.
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 25/12/2004 :  09:48:16  Show Profile Send Rikin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak to je potom ta FG dost uboha, pretoze to sa proste neda. Bud bola nahovno zlozena alebo neskutocny newbici.

On mluvi o BG (Thid).
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/12/2004 :  11:27:27  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
A ?
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 25/12/2004 :  14:16:34  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

quote:

To musi byt fakt nahovno grupa. Vo wiltone duo Reaver + Sorc bez buffov a vampiir lezi. Rovnako warlock.

Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),

Edited by - Thundeeer on 25/12/2004 14:17:10
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 26/12/2004 :  06:07:23  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Pepo

quote:

To musi byt fakt nahovno grupa. Vo wiltone duo Reaver + Sorc bez buffov a vampiir lezi. Rovnako warlock.

Meli pac/mend healera,cave/aug shamana,skalda,zerka,2x boneho a warlocka a ten posledni byl myslim thane,ale nevim to jiste,nemel jsem cas to zkoumat.Takze ta grp nebyla zas tak zle slozena.
Meli jsme s nima nekolik zajimavych fajtu,a podle toho jak hrali,zadny blbci nebo noobove to nebyli.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 26/12/2004 :  09:07:32  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Me stacilo vcera sledovat efektivni grupu 3x vamp.... delali nam chvili peklo ze zivota :-( fujtajbl... a navic to umi splhat po zdech

no mmo
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/12/2004 :  09:48:00  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Celdric, este nemasani lvl 40 podla tvojho podpisu. V BG ti staci hosijaky meele class ktory obleces do SC armoru a das mu nejake craftene zbrane a bude to tam ownovat.
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 26/01/2005 :  22:24:54  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
http://www.camelotherald.com/more/1899.shtml
spousta zajimavyho cteni(server clustering atd,atd...)
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 27/01/2005 :  07:24:41  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

http://www.camelotherald.com/more/1899.shtml
spousta zajimavyho cteni(server clustering atd,atd...)

To teda hej ale stale tam nevidim nerf novych classov Ale aj tak uz Mythic robi az podozrivo vela veci. Bug so zlymi bard ikonami je v hre uz odkedy hram barda :) Z novych zmien ma snad najviac potesili: nova housing zona (mozno konecne dom na Merline ? ;) ), zvysenie drop rate u artefaktov, prerobenie dropu scrollov (verim ze v tomto budu pokracovat a celkovo to zjednodusia), zjednodusenie niektorych ML stepov . Uz len nepokazit instanced RvR, mierne upravit New Frontiers zony, a nerfnut par classov a znovu mame super hru

Edited by - Thundeeer on 27/01/2005 07:31:43
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/01/2005 :  08:19:40  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Lol, ani jsem nevedel, ze to slo:

- The Warlock's Spell of Creeping "frog" shape change can no longer be shift-right click removed. However, it can now be purged.

No konecne:

- Mouse Pan: Setting this to a mouse button allows you to pan around with a single click. Previously you had to hold down Mouselook and the Camera Pan Toggle key.
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 27/01/2005 :  09:05:47  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

No konecne:

- Mouse Pan: Setting this to a mouse button allows you to pan around with a single click. Previously you had to hold down Mouselook and the Camera Pan Toggle key.

to mi nikdy nejak zvlast nevadilo ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/01/2005 :  09:24:43  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote

... Z novych zmien ma snad najviac potesili: nova housing zona (mozno konecne dom na Merline ? ;) ), - heh rek bych ze to bude vykoupeny do dvou hodin od spusteni ;-).
...
Uz len nepokazit instanced RvR, - tady si myslim ze lezi nejvetsi problem, kdyz to udelaji dobre, vsichni budou tam, kdyz to udelaji spatne nikdo tam nebude a bude to zmena na nic a vyhozeny usili..

...znovu mame super hru - ja se bavim, asi to bude tim ze hraju teprve 5 mesicu... (i kdyz nekdy me to neuveritelne stve, hlavne kdyz plnim questy a nevim kam mam jit ;-) a nebo nekoho hledam)

Pro me je tam velmi zajimava zminka o volbe task dungu na long range a classic... ze bych si konecne nejakej task dung solnul?

no mmo

Edited by - celdric on 27/01/2005 09:26:22
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/01/2005 :  10:27:44  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

quote:

No konecne:

to mi nikdy nejak zvlast nevadilo ;)

Protoze jsi skoro nikdy nevedl full grupu a jako leader musis furt do blba tocit kamerou :)
Go to Top of Page

Edmund
New Member

332 Posts

Posted - 27/01/2005 :  10:53:46  Show Profile Send Edmund a Private Message  Reply with Quote
-------------------------------------------------------------------
SI Portal Updates

- The portals to the Shrouded Isles have been relocated. You can now find them outside the main cities near Cotswold, Mularn, and Mag Mell.

- The Shrouded Isles portal merchants now offer a scroll to the old portal locations near Adribard's Retreat, Nalliten, and Connla.

- Apprentice Ni'tul, Apprentice Felna, and Apprentice Drolg will teleport players to SI from the old portal locations.
----------------------------------------------------------------

Tohle bude, podle me, docela zajimava zmena na Mordu, kde se utvori dve vetsi a lepe propojene bojiste Goth-Cots, Lag Mel-Domnan :p Utek pres portal uz zas tak bezpecny nebude, 30s timer je nekdy zatracene kratky...

Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred
Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 27/01/2005 :  10:59:13  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

No konecne:

na tohle jsem taky cekal
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000