Author |
Topic  |
|
Drifus
Starting Member
22 Posts |
Posted - 08/01/2005 : 12:03:14
|
Zdravim chtel jsem se zeptat na par rad ohledne Blademastra jaka je podle vas nejlepsi spec. a Rasa, Ja bych volil Shara pac Firbolg se mi zda nevzhledny :) a taky ma 10 bodu v empathy. Spec. bych videl taklhle CD 50, Blades 50, Parry 28 Nebo by nemusela by byt spatna Blades 50, CD 39, 42 Shield, Parry 6 Co vy na to, asi ta prvni co? Nebo Jina?? Co davat do RA? A jake ML?? Predem diky....
|
|
| |
Viridovix
Starting Member
42 Posts |
Posted - 09/01/2005 : 10:28:04
|
Rozhodne Firbiho. jelikoz Dmg output> nez cokoliv jineho >D
Ale spise bych se specnul na Hammers tam ma ten hajzlik stun po parry a to parujes porad....
spec 50 hammer 50 DW 28 parry
Tu druhou spec jak rikas je dobra na solo.. kde mas i stun a muzes si vesele mlatit stitem.
ML bych sel do Banelorda, mam ho u bersiho taky a je mooc peknej.
a RA jako vzdy... bud zvolis cestu Determinace nebo purge >D ale rozhodne Charge 3 to je moooc dobre pak Aug Str samozrejme a pak to purge nebo determinaci popripade mix mezi purge a determinaci... |
50 Berseker Rozsekal [EU PvP-Camlann] RR 11L0 .:- NEXUS -:. 50 Druid Rozsekal [Excalibur][HIBERNIA] RR 4L7 |
 |
|
mates-swg
Starting Member
74 Posts |
Posted - 09/01/2005 : 11:01:04
|
Jedine Shar Firbolg zbytecne 10 emp. Spec 50 Celtic Dual , 50 Blunt , 28 Parry ,
|
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 10:02:36
|
cau Drife, jestli mas Catacombs, tak si pekne udelej vampa nebo warlocka  |
 |
|
Drifus
Starting Member
22 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 11:14:37
|
Jasny takze pofrcim Shara, Firbolg se mi stejne vzhledove nelibi a ta empathy.... Ohledne toho crush. Nevim jak se v meely souboji casto paruje s 28 parry, vzhledem k weaponskillum co nekteri maji. Ale dejme tomu ze tu spec. po parry vyuziju. Takze kdyz pojedu ten crush. V tom pripade me zajima co s artefaktama, slysel jsem ze muzou Blademastri a Mercenariove mit dva artefakty (zbrane) v kazde ruce jeden. Nazvy skutecne nevim. videl jsem ale ze to jsou mece (vzhledove) a voni jsou crush??? Nebo u artefaktu si muzu zvolit tip dmg?? Jeste pls poradte kdo s tim ma zkusenosti, a kdyz tak i nazvy artefaktu co se blademastrovy hodi. Opet predem diky..... |
 |
|
katzz
New Member

160 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 11:18:07
|
Já mám Firbyho s crush spec. a dal sem mu od narození +18str a i když je zatím jen L32 tak je naprosto uber, má aug. str 2 + MOPain 2 + purge 1, LW atd. Duely s lidma kolem mýho levelu vyhrávám skoro všechny (jedině castři sou problém ofc), ale každej mě říká jak hustej dmg. output mám, včera se mě podařilo na dvě rány sejmout orange BD :-))) a jednou sem dal i L50 ns co byl po boji a měl 70%HP, ale to sem měl buffy 
Jasně řekněte si, že mám o 9 con a 10 dext míň, no to je sice pravda, ale v boji FG vs FG to moc nepoznáte, těch 50HP (max 100HP) rozdíl znát nebude a ani tak to, že budete hůř parrovat/evadovat protože to vám stejně nepomůže když na sobě máte vláček. Podle mě je nejdůležitější udělat co největší dmg. |
Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I |
 |
|
mates-swg
Starting Member
74 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 12:37:43
|
quote: Originally posted by Drifus
Jasny takze pofrcim Shara, Firbolg se mi stejne vzhledove nelibi a ta empathy.... Ohledne toho crush. Nevim jak se v meely souboji casto paruje s 28 parry, vzhledem k weaponskillum co nekteri maji. Ale dejme tomu ze tu spec. po parry vyuziju. Takze kdyz pojedu ten crush. V tom pripade me zajima co s artefaktama, slysel jsem ze muzou Blademastri a Mercenariove mit dva artefakty (zbrane) v kazde ruce jeden. Nazvy skutecne nevim. videl jsem ale ze to jsou mece (vzhledove) a voni jsou crush??? Nebo u artefaktu si muzu zvolit tip dmg?? Jeste pls poradte kdo s tim ma zkusenosti, a kdyz tak i nazvy artefaktu co se blademastrovy hodi. Opet predem diky.....
Jak uz tu bylo receno pokud nemas Catacombs , jak mas loz hned Wampire na hibu a Varlocka na Midgu.K tomu BM ano muze pouzivat dve zbrane , pokud mozno si setri na template a Bane of Battler. Ale prvne expi co to da , tym jedine Crush ! Mece jak si psal jsou slash Koukni na toto http://www.visionofsages.net/toa/ |
Edited by - mates-swg on 10/01/2005 12:59:07 |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 13:51:44
|
Jasny takze pofrcim Shara, Firbolg se mi stejne vzhledove nelibi a ta empathy.... Ohledne toho crush. Nevim jak se v meely souboji casto paruje s 28 parry, vzhledem k weaponskillum co nekteri maji. Ale dejme tomu ze tu spec. po parry vyuziju. Takze kdyz pojedu ten crush. V tom pripade me zajima co s artefaktama, slysel jsem ze muzou Blademastri a Mercenariove mit dva artefakty (zbrane) v kazde ruce jeden. Nazvy skutecne nevim. videl jsem ale ze to jsou mece (vzhledove) a voni jsou crush??? Nebo u artefaktu si muzu zvolit tip dmg?? Jeste pls poradte kdo s tim ma zkusenosti, a kdyz tak i nazvy artefaktu co se blademastrovy hodi. Opet predem diky.....
Asi to byl Battler ten muze byt crush a Malice Axe ta taky muze byt crush, jo a jeste crocodile tooth dagger muzes mit blunt |
Edited by - Araya on 10/01/2005 13:59:47 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 16:36:08
|
Malice to asi nebola lebo ta vyzera ako sekera. Tak teda battler a crocodile tooth. |
 |
|
Drifus
Starting Member
22 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 17:42:59
|
Otazka pro Katzzze a pro ty co maji zkusenosti s BM v PvP. Bud tak ze ste ho hrali nebo proti nemu bojovali.... Kdyz pojedu ten crush, tak vyuziju tu specku po tom parry?? Jak casto se parruje s 28 parry (je mi jasne ze je to 5% zaklad + 14% pri celtic dualu + neco za dex) ale procenta nic neresi jaky je to v praxy?? Jestli mi ta spec. po parry vzapeti stun (ten je krasnej) k necemu bude, kdyz neparrnu tak zadnej stun se nekona ze :) Nemam rad specky po parry a po bloku, neni na to velkej spoleh... Mno i kdyz tak premyslim vono to jde s combit i ze speckama z celtic dualu 
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 18:08:10
|
Otazka pro Katzzze a pro ty co maji zkusenosti s BM v PvP. Bud tak ze ste ho hrali nebo proti nemu bojovali.... Kdyz pojedu ten crush, tak vyuziju tu specku po tom parry?? Jak casto se parruje s 28 parry (je mi jasne ze je to 5% zaklad + 14% pri celtic dualu + neco za dex) ale procenta nic neresi jaky je to v praxy?? Jestli mi ta spec. po parry vzapeti stun (ten je krasnej) k necemu bude, kdyz neparrnu tak zadnej stun se nekona ze :) Nemam rad specky po parry a po bloku, neni na to velkej spoleh... Mno i kdyz tak premyslim vono to jde s combit i ze speckama z celtic dualu 
V praxi to je tak, že pokud máš na sobě train, tak je ti veškeré parry k hovnu. Specka po parry se stunem je taky k hovnu, max ji využiješ tak v duelu. Stejně většinou jdeš do supportu nebo do casterů a ti na tebe jaksi melee neútočí, takže neparneš. Specka je asi jedno, 42 shield se může hodit, pokud budeš v grupě jedinný melee stunner, jinak snad radši 50kový chain z boku, který má tuším hodně velký growth rate(dmg). |
Arokh Estarioll |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 19:25:56
|
Ide o to ze ak hras 8 vs 8 tak 90% casu niekoho nahanas, takze si hladaj specku s najlepsimi back stylama. |
 |
|
Tomcon
New Member

102 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 03:28:24
|
Firbolg ma super xicht + Firbolg ma hodne empathy + (hodim ti mozek a budes davat vetsi dmg z kouzel ze zbrani) Firbolg je nadherne veliky + (budes mi blokovat obrazovku) Firbolg je nejhezci zenska.
Shar je guma -
Rozhodne 50 parry a specku po parry, ja ti do ni nabehnu, slibuju  Meet in game!
|
Missunderstood - Eldritch DAoC Eden Missunderztood - Bard DAoC Eden Missundastood - Chanter DAoC Eden Missundaztood - Blademaster DAoC Eden |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 08:21:26
|
quote: Originally posted by Tomcon
Firbolg ma super xicht + Firbolg ma hodne empathy + (hodim ti mozek a budes davat vetsi dmg z kouzel ze zbrani) Firbolg je nadherne veliky + (budes mi blokovat obrazovku) Firbolg je nejhezci zenska.
Shar je guma -
Rozhodne 50 parry a specku po parry, ja ti do ni nabehnu, slibuju  Meet in game!
LOL |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
katzz
New Member

160 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 11:22:57
|
No já stun po parry nepoužívám, a ani nevím jestli ho vůbec mám. Jedinej stun kterej používám je ten z boku, je myslím 4 sekundy, jinak v duelech pořád jen couvám a nesnažím se dávat poziční specky, páč se hnedka o to samý pokusí můj protivník a to že se mu něco povede nechci riskovat. Prostě je umlátím hrubou silou 
Co se týče parry, tak já občas parruju, ale né moc často (mám 18 v parry, ale málo dext). Jak často budeš parrovat nebo evadovat také nezáleží jen na počtu bodů v parry a na tom kolik máš evade, ale taky na nepřátelově WS (weapon skill), pokud potkáš nabbufovanýho trolla warriora co má 2500 WS a ty budeš mít 28 parry a nebudeš mít buffy tak neblokneš a neevadneš vůbec nic, ale když potkáš clerdu co má kolem 600ws, tak zase budeš blokovat a evadovat jako divej. |
Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I |
 |
|
Viridovix
Starting Member
42 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 11:57:24
|
Muj RR9L2 bersi 28 parry +11 sc temlate + 8 bodiku z rr. Paruje jak divej. Myslim boj unbufed vs unbufed... obvykle jak potkam BM nebo Mercenaryho ihned pouzivam Malice charge BoF + self abs (rr5). Nebo Battlera charge ABS debuff nebo muj ABS buff...
Kazdopadne na pvp kdyz sem sam pernamentne pouzivam muj uber bracer s 75dex/quiknes.. to ti da takovou defenni silu ze to staci na duely. A samozrejme proti castrum mas rr Abilitu Charge... Je pak sranda jak castrove pouzijou MOC jenom na to aby me zkusily stunout....
Samozrejme kdybych se ja rozhodoval znovu delat DW char tak delam u midu Trola, hib Firbyho, alb toho velkeho hnusaka :D
a nadale opakuju str (WS) je vice nez cokoliv jineho.... |
50 Berseker Rozsekal [EU PvP-Camlann] RR 11L0 .:- NEXUS -:. 50 Druid Rozsekal [Excalibur][HIBERNIA] RR 4L7 |
 |
|
Drifus
Starting Member
22 Posts |
Posted - 13/01/2005 : 11:31:54
|
Jeste me ted napadlo ohledne toho stunu v crush. BM ma free abilitu na RR5 ----------- For 30 seconds the blademaster parries 90% of all melee attacks. The blademaster is unable to attack during this time. If the blademaster attempts a style while this effect is still up, it will cancel the effect. ----------- Moje anglictina neni dobra takze jestli jsem si to prevne prelouskal (o cemz pochybuju ) tak po aktivaci parruju 90% utoku, mlatit muzu ale nemuzu pouzivat styly, kdyz pouziju styl tak se tento efekt zrusi.... (kdyz tak me v tom prekladu opravte)
Takze: mlatim se s borcem na duel, zapnu tu abilitu takze zacinam parrovat, jeduho nejspis casto parruju kdyz mu dam par normalnich ran tak pochvili hodim parry a hned potom styl po parry (tim se mi zrusi ta abilita) a pak styl ze stunem, borec ma stun a dojedu ho stylama. Muze to takhle fungovat?? |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 13/01/2005 : 12:02:51
|
Jeste me ted napadlo ohledne toho stunu v crush. BM ma free abilitu na RR5 ----------- For 30 seconds the blademaster parries 90% of all melee attacks. The blademaster is unable to attack during this time. If the blademaster attempts a style while this effect is still up, it will cancel the effect. ----------- Moje anglictina neni dobra takze jestli jsem si to prevne prelouskal (o cemz pochybuju ) tak po aktivaci parruju 90% utoku, mlatit muzu ale nemuzu pouzivat styly, kdyz pouziju styl tak se tento efekt zrusi.... (kdyz tak me v tom prekladu opravte)
Takze: mlatim se s borcem na duel, zapnu tu abilitu takze zacinam parrovat, jeduho nejspis casto parruju kdyz mu dam par normalnich ran tak pochvili hodim parry a hned potom styl po parry (tim se mi zrusi ta abilita) a pak styl ze stunem, borec ma stun a dojedu ho stylama. Muze to takhle fungovat??
Nekolik dni jsem hral pujcenyho Blademastra RR6 nebo RR7 na Mordredu. Na 90 procent to tak funguje. Vzdy kdyz se na mne zavesil brutalne silnej assist train tanku tak jsem je fejsnul a odmacknul RR5 abilitu a "neresil" jsem zda jsem v attack modu ci ne. Nespecoval jsem. |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 30/01/2005 : 23:30:26
|
Mám takovou n00b otázku :) může být Blademaster funknční na thrust? Nebo je to blbost? A když má člověk elfa, to ho může rovnou smazat, že? Hlavně by mě ale zajímal ten thrust... |
Arokh Estarioll |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 31/01/2005 : 08:00:56
|
No nevim jak statove.... ale muze to bejt zajimavy... aspon nemusis mlaticky nahanet oni si pro tebe dojdou... bral bych to jako takove prijemne prekvapko...
|
no mmo
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 31/01/2005 : 08:47:00
|
Celdric, to mozno funguje na RvR ale na Mordu ta maju po prvom boji precitanych  |
 |
|
|
Topic  |
|