Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Nabor Impu na JTL mise - NYNI TAKE NA MASTER MISI
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 07/12/2004 :  14:31:35  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
hehe, todle mi leží na scanneru nahoře na monitoru
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 08/12/2004 :  05:39:08  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Hele tak jeste jednou pripominam, dneska se jde poprve na space corvettu doufam ze jste nikdo nezapomeli. Nezarucuju ze se nam to hned na poprve povede, ale zkusit se to musi. Pokusime se jeste nabrat pred starportem nejake lidi.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 09/12/2004 :  05:37:12  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tak a mame to z krku (zatim). Dekuji vsem kdo nam prisli helpnout. Zajimalo by me ale kde byl napriklad Aureol co sliboval pomoc...
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 09/12/2004 :  12:40:34  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Tak a mame to z krku (zatim). Dekuji vsem kdo nam prisli helpnout. Zajimalo by me ale kde byl napriklad Aureol co sliboval pomoc...

Budes se divit ale v praci. Nekteri z nas musej i pracovat. Domu sem dorazil ve tri ctvrte na deset tak jsem ani SWG nelogoval.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 09/12/2004 :  15:00:05  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Aha, chudaku ty takhle makas jo? To se ti ani nedivim, ze si uz nelogoval. Ale az budes mit cas tak logni a dej mi vedet, pomuzu ti s misema co ti chybi.
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 09/12/2004 :  16:13:26  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Ja budem onedlho potrebovat pomoct tiez, najprv musim kupit novu mys aby som mohol lietat.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 09/12/2004 :  17:17:48  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Spis si kup Joystick uvidis ze to s tim pujde vyrazne lip :-)

Jorssk. No budu ve hre o vikendu ale to budu expovat abych stihl do zacatku faze doexpit na jediho :-)

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 09/12/2004 :  20:00:07  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Joystick nemam rad, ani to neviem pouzivat ja si kupim laserovu mys to je uplne presne... to ani nebudem musiet mierit

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 09/12/2004 :  21:15:45  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hosty

Joystick nemam rad, ani to neviem pouzivat ja si kupim laserovu mys to je uplne presne... to ani nebudem musiet mierit

Budeš muset, a to dost přesně.

Joytick je prostě lepší volba na JTL. Mám možnost porovnávat - bratr hraje na myši, já na joyi... brácha těžce nestíhá.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 10/12/2004 :  05:36:06  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jaky ma v SWG tvuj bracha nick? Btw. Ja hraju taky na mysi a s Joyem neumim - nojo kloni .
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 10/12/2004 :  14:24:57  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Na http://thanatos.uhk.cz/werehamster/swg/movies/page_01.htm jsou filmečky z korvety a z mecheche u Jorsska na jachtě. Kvalita bídná, velikost směšná. Ještě se s tím poperu :) . Berte to jako preview :)
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 10/12/2004 :  16:43:56  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Kde najdem ten program alebo co na robenie videa ?

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 11/12/2004 :  10:17:46  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ten je pekne socialni je jen pro XPcka, no je jeste jeden pro win 98 ale ten nezvlada rozliseni ve hre
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 11/12/2004 :  21:31:13  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ten je pekne socialni je jen pro XPcka, no je jeste jeden pro win 98 ale ten nezvlada rozliseni ve hre

No 98 maj dneska lidi už jen na "vykopávkách" (pod 1 GhZ)...

Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 12/12/2004 :  13:11:36  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message  Reply with Quote
Mam problem udelat treti tier 3 misi za Storm Squadron.Doprovazim navnadu a nicim jednu vlnu za druhou ale asi po 7.vlne awingu me to napise mission fail.Nevite nekdo co mam delat?

WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman

Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0%
A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 12/12/2004 :  13:23:18  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
A kde ten program na robenie videa stiahnem ? btw mam XP

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 13/12/2004 :  05:37:26  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Janek - Ja to dech bug XP fakt nejdu

Algul - Neni to tim ze si se moc vzdalil od lode co mas chranit? Jestli chces tak ti s tim pomuzu.
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 13/12/2004 :  08:41:53  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message  Reply with Quote
quote:

Algul - Neni to tim ze si se moc vzdalil od lode co mas chranit? Jestli chces tak ti s tim pomuzu.

Vzdalenost si hlidam dost peclive takze myslim ze tim to neni.Ale pomoc by bodla.Jen mi vcera shorel procesor takze to nespecha.

WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman

Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0%
A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 13/12/2004 :  12:04:33  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty jeste nemas XP? LOl. Jak ti muze fungovat pocitac :-)

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 13/12/2004 :  12:08:17  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

quote:

Ty jeste nemas XP? LOl. Jak ti muze fungovat pocitac :-)

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 13/12/2004 :  12:13:29  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

Já si tam XPčka nainstaloval (ne, že bych nebyl spokojený, nejsou tak špatné), ale jaksi jakmile jsem spustil DC++, tak mě na druhý den odstřihli (prej rozesílám nějaký virus - po odstranění a připojení se na DCčko, se mi tam nahrál znovu). Bylo mi řečeno, že na mě došlo nějaké upozornění, mluvil jsem s kámošem, který tam pracuje, a ten mi poradil, že pod 98čkama to prý nedělá. Tak co nadělat, přeinstaloval jsem zpátky 98ky (až na to budu mít, pořídím druhý počítač na stahování a na tenhle nainstaluju XPčka a pojedu pod nima. A vykopávku fakt nemám, Athlon 2200+, 160GB HDD, ATI Radeon 9600Pro moc vykopávkovitá není.

Edited by - Drizzt DoUrden on 13/12/2004 12:15:08
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 13/12/2004 :  12:36:45  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Nová hra ze Star Wars - určitě vytlačí KOTOR 2 a SWG z našich monitorů

http://games.tiscali.cz/clanek/screen_detail.asp?id=8249&img=img4.jpg
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 13/12/2004 :  12:38:47  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Nová hra ze Star Wars - určitě vytlačí KOTOR 2 a SWG z našich monitorů

http://games.tiscali.cz/clanek/screen_detail.asp?id=8249&img=img4.jpg

Rofl, hned som vedel co to bude to je hra novej generacie.

Edited by - Hosty on 13/12/2004 12:40:03
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 13/12/2004 :  14:48:19  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ja o XP slysel ze nemaji protivirovou ochranu a skoro kazdy vir se tam muze nasrat. Pry to opravuje ten pack 2, jenze ten zase nasekava jine chybi takze na to seru. S Win 98 sem spokojen a z DC chci jeste nejakou dobu sosat.

Nova hra - Lucasovi uz asi fakt zacina hrabat!!! Za chvili udelaji hru kde bude hlavni hrdina hrnek s obrazkem obi-wana!!

Edited by - Jorssk on 13/12/2004 14:49:38
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 13/12/2004 :  15:09:33  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja o XP slysel ze nemaji protivirovou ochranu a skoro kazdy vir se tam muze nasrat. Pry to opravuje ten pack 2, jenze ten zase nasekava jine chybi takze na to seru. S Win 98 sem spokojen a z DC chci jeste nejakou dobu sosat.

Nova hra - Lucasovi uz asi fakt zacina hrabat!!! Za chvili udelaji hru kde bude hlavni hrdina hrnek s obrazkem obi-wana!!

Ne Xp maj jen diry v ochrane na ktery jsou napsany nektery viry (blaster treba) Staci si stahnout zaplaty bezpecnosti a jsi v pohode. Jen takovej priklad. pokud pouzivas explorer je asi 10x vetsi sance na ziskani viru nez kdyz pouzivas XP a treba mozilu :-)

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 13/12/2004 :  15:36:56  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
No ja si nemyslim to o tych viroch, ked mas dobre programy tak by ta to mohlo ochranit. Ja mam 3, stale ich vypinam a nepouzivam, na nete som stale(nielen SWG:)), niekedy dost pozeram MP3 stranky, tie su dost zavirene a niekedy pouzivam Kazaa - tam nechytim viry, len plno spamov. PC beha perfektne, tak teda neviem. Myslim si, ze 98 je na tuto dobu dost... mohol by si si zaobstarat XP. Btw notebook mam oslabeny na ochranne programy a uz aj zavireny(zaviril sa mi este ked som tie programy nemal, potom mi uz nepribudali, ked som si nainstaloval), ale dufam, ze nejsi take cune ako ja a nebudes navstevovat take stranky ako ja... potom asi nic nechytis

Edited by - Hosty on 13/12/2004 15:38:06
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 13/12/2004 :  21:21:53  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

Já si tam XPčka nainstaloval (ne, že bych nebyl spokojený, nejsou tak špatné), ale jaksi jakmile jsem spustil DC++, tak mě na druhý den odstřihli (prej rozesílám nějaký virus - po odstranění a připojení se na DCčko, se mi tam nahrál znovu). Bylo mi řečeno, že na mě došlo nějaké upozornění, mluvil jsem s kámošem, který tam pracuje, a ten mi poradil, že pod 98čkama to prý nedělá. Tak co nadělat, přeinstaloval jsem zpátky 98ky (až na to budu mít, pořídím druhý počítač na stahování a na tenhle nainstaluju XPčka a pojedu pod nima. A vykopávku fakt nemám, Athlon 2200+, 160GB HDD, ATI Radeon 9600Pro moc vykopávkovitá není.

To je chyba DC++, né Woken. Imho nemůžeš čekat vod DC++ ňáký zabezpečení.

quote:

ROFL, ty nezklameš.

Edited by - Jedi_Knight on 13/12/2004 21:23:01
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/12/2004 :  16:18:39  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Tak poraď, jak to vyřešit, nové díly Stargate si rozhodně nechci nechat ujít (a když už platím takové peníze za net, chci ho využívat i přes noc ). Bez DCčka je mi rychlý net na houby.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 14/12/2004 :  17:09:56  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak poraď, jak to vyřešit, nové díly Stargate si rozhodně nechci nechat ujít (a když už platím takové peníze za net, chci ho využívat i přes noc ). Bez DCčka je mi rychlý net na houby.

Pošlu ti je poštou, mám je stáhlý.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 14/12/2004 :  20:05:33  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

Proc nepouzivas bittorent site? na www.tvtorrents.net jsou ke stazeni torrenty na vsechny serialy co ted ve svete bezi. takovou SG mam stazenou za hodinku bez nejakyho cekani.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/12/2004 :  07:12:23  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
a maj tam k tomu i CZ titulky? Asi ne co?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 15/12/2004 :  09:52:08  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
http://www.titulkykserialum.net/

titulky mas tady

osobne se mi DCcko proste nelibi, furt cekas hafo casu, nez se nekde uvolni slot, na stahovani aktualnich veci je opravdu nejlepsi torrent.
btw: podle statistik se v ni taky prenese nejvic dat, asi 50%.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 15/12/2004 :  10:50:43  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

quote:

Proc nepouzivas bittorent site? na www.tvtorrents.net jsou ke stazeni torrenty na vsechny serialy co ted ve svete bezi. takovou SG mam stazenou za hodinku bez nejakyho cekani.

Jak se s tím pracuje? Nabídlo mi to přímo stáhnout? Asi je potřeba nainstalovat Bittorrent, nebo je to tak vymakané, že nemusím?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 15/12/2004 :  13:06:08  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Musis si ztahnout klienta, ve kterem si otevres torrent. Ja pouzivam Azureus, je v cestine a prehlednej.

azureus.sourceforge.net
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 15/12/2004 :  15:09:29  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Musis si ztahnout klienta, ve kterem si otevres torrent. Ja pouzivam Azureus, je v cestine a prehlednej.

azureus.sourceforge.net

Dík
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/12/2004 :  15:12:35  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Nemate nekdo titulky k filmum: Master of the universe a Guyver 1 + 2? Asi ne co?
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 15/12/2004 :  17:08:42  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.titulkykserialum.net/

titulky mas tady

osobne se mi DCcko proste nelibi, furt cekas hafo casu, nez se nekde uvolni slot, na stahovani aktualnich veci je opravdu nejlepsi torrent.
btw: podle statistik se v ni taky prenese nejvic dat, asi 50%.

Já bych tedy doporučil jak DC++, tak Torrenta.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 16/12/2004 :  06:01:29  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Hele tak na CSWU se uz zacalo taky kecat o tom filmu kde hraje Padme stripterku, a pry jsou na netu ke stazeni ty cenzurovane sceny, pry je tam Natalie cela naha.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 16/12/2004 :  14:42:59  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Hele tak sem nainstaloval a zpustil Azureuse, a co ted? Jak mam zacit stahovat?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 16/12/2004 :  15:03:10  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
nastav si v Azureus kam chces stahovat, kde mas torrenty atd, limity rychlosti apod.

pak si ztahni torrent, uloz ho tam, kde si to nastavil v Azureusu. Pak klikni hned na tu prvni ikonu se zameckem, vyber torrent a je to.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 16/12/2004 :  16:24:07  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hele tak na CSWU se uz zacalo taky kecat o tom filmu kde hraje Padme stripterku, a pry jsou na netu ke stazeni ty cenzurovane sceny, pry je tam Natalie cela naha.

lol to je SWG

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Icah
Starting Member

31 Posts

Posted - 18/12/2004 :  08:40:07  Show Profile Send Icah a Private Message  Reply with Quote
Nazdárek lidičky, právě jsem na vlastní kůži zjistil že Tier 3 mise s transportem už opravdu není pro solo. Kdyby mi chtěl někdo pomoci budu vděčný.

E&B,SW,EVE,WOW, LOTR---Megg
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 18/12/2004 :  11:17:42  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Icah

Nazdárek lidičky, právě jsem na vlastní kůži zjistil že Tier 3 mise s transportem už opravdu není pro solo. Kdyby mi chtěl někdo pomoci budu vděčný.

Kdyz budu ve hre tak si rekni rad pomuzu
Go to Top of Page

Icah
Starting Member

31 Posts

Posted - 18/12/2004 :  13:04:31  Show Profile Send Icah a Private Message  Reply with Quote
Díky. Dnes k večeru to budu zkoušet znovu tak se ozvu jestli tě uvidím online.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 20/12/2004 :  05:32:18  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
ja ti taky klidne pomuzu jen rekni jake mas ve hre jmeno
Go to Top of Page

Icah
Starting Member

31 Posts

Posted - 21/12/2004 :  17:49:36  Show Profile Send Icah a Private Message  Reply with Quote
Najdeš mne pod jménem Icah. Díky Rhegovi jsme tu misi udělali. Druhou misi z Tier3 jsem jakžtakš zvládl sám. Uvidím co bude dál ale protože stále přituhuje tak nepochybuji že pomoc ještě budu potřebovat.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,21 seconds. on eygor Snitz Forums 2000