Author |
Topic  |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 18:09:59
|
Nevite nekdo jaky je stav teto RA? Funguje, nefunguje?
Cetl jsem nejake testy od Rikina, ale prijde mi zvlastni, ze by ji Mythic tak dlouho neopravoval a zaroven ji lidi normalne specuji (teorie ruznych templatu).
MoF budou potrebovat triple specnuty classy jako napr. warlock ci vampiir (i kdyz se rika, ze vampiir je na tom s rezisty svych kouzel trochu lepe a nektere z nich jsou pry na melee rezistech).
|
|
| |
Tomcon
New Member

102 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 21:08:00
|
Bohuzel nevim. |
Missunderstood - Eldritch DAoC Eden Missunderztood - Bard DAoC Eden Missundastood - Chanter DAoC Eden Missundaztood - Blademaster DAoC Eden |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 22:32:52
|
Logni si 2 chary na pendragon a zkus to, udelej tak 40 kouzel bez MoF a pak s MoF a porovnej rozdily v sanci na ressist (v %). Pokud to zkusis, nebo se neco dozvis, tak pak dej vedet jak jsi dopadl. |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 10/12/2004 : 02:16:24
|
Delal jsem test pred mesicem a MoF nefungovala. Pokud to opravili tak se dost divim, ze by o tom neudalali ani carku v patch notes, takze si myslim ze to stale nefunguje > tim padem je warlock vpodstate neskodny char :(.
ps: jinak se zeptej dotteriho delal s MoF hodne dukladne testy |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 10/12/2004 : 09:15:45
|
quote: Originally posted by Demawend takze si myslim ze to stale nefunguje > tim padem je warlock vpodstate neskodny char :(.
Proc warlock? Kazdej triple specnutej caster muze mit problemy s rezistovanim kouzel.
Nicmene muj warlock nebude triple specnutej. |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 10/12/2004 : 11:49:20
|
To je pravda, ze by v tom pripade nefungoval zadnej tri spec caster. Na VN tvrdi, ze jim MoF funguje, tak je mozne ze problem je jen na Mordredu nebo se Dotteri pri testovani sekl. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 12/12/2004 : 23:35:35
|
Mam ted na warlockovi MoF 3 a prijde mi, ze mi targety rezistuji mnohem mene. Ale chce to asi nejakej skutecnej test. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 09:34:36
|
quote: Originally posted by Demawend
To je pravda, ze by v tom pripade nefungoval zadnej tri spec caster. Na VN tvrdi, ze jim MoF funguje, tak je mozne ze problem je jen na Mordredu nebo se Dotteri pri testovani sekl.
Hele, tady ti Demo odpovidaji na tvoji teorii o MoFu :)
http://vnboards.ign.com/Midgard_Warlock_Professions/b22793/80013310/p2
Demawend wrote: "MoF came with NF. We have tested it very deeply during first month after realese and the MoF did nothing."
Krunk 85 odpovida: You're a fucking idiot.

|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 10:18:40
|
Btw Demo tam jak pises 24lvl + 27lvl(MoF) = 51 effective lvl...
Je to capnute (podle Heraldu) na lvl 50... ale to jen tak na okraj. |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 10:20:08
|
Demo, pokud jsi to testoval pred mesicem a chtel bys to testnout znova, rad bych spolupracoval.
PS: Respece dodam. :) |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
Edited by - Deimnia on 15/12/2004 10:20:32 |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|