a co to je? muzete to nekdo popsat vlastnimi slovami? (tzn. ne mne odkazat na jejich web :) predevsim jak tak asi vypada jeden hraci den, kolik je bezny u toho stravit, a jaka je hlavni cinnost (tzn politika/prolejzani nejakejch diagramu a statistik/proste naklikani par cinnosti/atd...?). diky
a co to je? muzete to nekdo popsat vlastnimi slovami? (tzn. ne mne odkazat na jejich web :) predevsim jak tak asi vypada jeden hraci den, kolik je bezny u toho stravit, a jaka je hlavni cinnost (tzn politika/prolejzani nejakejch diagramu a statistik/proste naklikani par cinnosti/atd...?). diky
to bys nepochopil
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
je to textovka ohledne toho ze mas zem kerou nakym zpusobem rozvijis atp po strance stavitelske nebo vojenske. uf jeden hraci den? :) tj tezky ja sem vecinou v alianci kera hodne valci vecinou bombarduju mesta a nesterim civilisty :) bezne u toho stravim tak rekneme 30 minut ale to se v tom fakt stouram da se to odehrat i rychlej pdoele tooh kolik mas nasetrenych tahu.
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Havran: no sice sem to s tim bombardovanim moc nepochopil, ale lepsi nez nic :) Mozna se do toho dam, na tehle hrach mne celkem laka prave to ze u nich netravis tolik casu jako u beznejch onlajnovek (nebo ostatne i jinejch her :) momentalne totiz moc casu nemivam...
Havran: no sice sem to s tim bombardovanim moc nepochopil, ale lepsi nez nic :) Mozna se do toho dam, na tehle hrach mne celkem laka prave to ze u nich netravis tolik casu jako u beznejch onlajnovek (nebo ostatne i jinejch her :) momentalne totiz moc casu nemivam...
jak se to veme :D pokud to jen kliknes tak ne, ale pokud bys chtel planovat a hrat poradne sezere to jeste vic casu :D
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
Taky me do toho kdosi upichl kdysi ze? =)) No a po par dnech kdy sem to fakt zral me smazali za dual hovada, protoze sem si nasel nejakou babu co harvestila a poradne sem ji pokouril se svou nb zemi no a na druhej den me uplne vyjebala kravka taxem se do ni pustil i s druhou a bye bye, ale bavil sem se u toho fest zvlast kdyz sem se s tou markou asi 2hodiny hadal dokrve po poste =))
Nekdy si to zkus, aspon poznas co to je boj jeden na jednoho a tam se teprve vidi kdo je dobry. Schvalne jakou mas hodnost?
1na1 je nesmysl vzdicky vyhraje ten kdo ma vic mechu, zmechujes, vybombis a pak vemes pudu. Kdyz budes mit 140 kol nepritel je v konci nema ani army ani budovy a ty uz budes mit o dost veci prestiz. momentalne me chyby asi 80K expu na 10
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
11 a to co rikas ty si myslel i ten komunista proti kteremu du ted:) Mel na zacatku war 1,3M prestize, ja 870k muzes se mrknout, ted je to naopak a to me na privitani komplet vybombil...
No mel jich o 30k vic, ale to vis fundik je fundik:) Navic to pak nak psychicky nevydrzel. Tak ja mu vyhlasim war, on me naoplatku prepadne a vybombi, mysli si jaky je borec (pral bych vam cist tu postu...) a vubec ho nenapadne, ze bych se z toho treba mohl zbrchat, tak sem ho sjel mechama, vybombil, vzal si hlinu a on chudak asi zkolaboval pac si znicil zemi...
Docela by me zajimalo kolik lidi z online komunity zakotvilo u www.webgame.cz nebo podobnych akcicek...tak se ozvěte ;-)
Nainstaluj quaka ty lume a pod dat instagib. 194.177.125.53:27962 NGI [FUN] OSP CTF INSTAGIB #1 - budu te ocekavat...
Nemam instalacku a instagib taky ne a sem linej to hledat :o)))
instalacka je na ftp u Karla, mas to hned u zadku... Instagib nepotrebujes, staci nainstalit OSP a threewave kvuli mapam - hledat nic nemusis - planetquake.net
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team.
No mel jich o 30k vic, ale to vis fundik je fundik:) Navic to pak nak psychicky nevydrzel. Tak ja mu vyhlasim war, on me naoplatku prepadne a vybombi, mysli si jaky je borec (pral bych vam cist tu postu...) a vubec ho nenapadne, ze bych se z toho treba mohl zbrchat, tak sem ho sjel mechama, vybombil, vzal si hlinu a on chudak asi zkolaboval pac si znicil zemi...
tak je to proste lama no :) kdyby te zmechoval nemas army s kerou bys mu mel co vracet, tak uz to proste byva no na WG sou lidi este horsi jak na DP :)
taky to hraju ze momentalne utopie lvl 11 1,3M prestize
Heh mrkni ali UH -to jsem ja, jinak clen e.f.w. to je nas predseda, tak ho okoukni taky:) Tenhle vek sme testovali hru po jednom v ali, jinak je nas 4-5 kazdy vek.
taky to hraju ze momentalne utopie lvl 11 1,3M prestize
Heh mrkni ali UH -to jsem ja, jinak clen e.f.w. to je nas predseda, tak ho okoukni taky:) Tenhle vek sme testovali hru po jednom v ali, jinak je nas 4-5 kazdy vek.
no my sme IA-HR
sem jel taky fundala ale delal sem jenom vojcly coz byla mozna chyba bo se blbe expilo zadny mechovacky protoze sem je jenom kupoval
Ja jel taky jen vojaky, ono se svatou valkou a vojenskym statem naraz nic jineho ani nejde... Jinak se s tim expi dobre, jen si musis predtim vyzkouset treba demo, nebo rep na mesta a zony abys vedel jak a kdy nakupovat.
Ja jel taky jen vojaky, ono se svatou valkou a vojenskym statem naraz nic jineho ani nejde... Jinak se s tim expi dobre, jen si musis predtim vyzkouset treba demo, nebo rep na mesta a zony abys vedel jak a kdy nakupovat.
Mne nejvic vyhovuje demokrat, krasny střed...slusna produkce, dobry prijem, vyborny na konci veku...jen ta rozvedka kulha :o(
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
Mne nejvic vyhovuje demokrat, krasny střed...slusna produkce, dobry prijem, vyborny na konci veku...jen ta rozvedka kulha :o(
Ja uz zkousel vsechno a nejvic mi vyhovuje rep., ale musis za nic fakt dobre zahrat, nestaci hrat jednou za den, ale logovat skoro porad, pac tech 10% -sila army je dost, na druhou stranu ty prijmy... A pokud dost valcis, udelas si zetko, tak do farmaru je to naprosto v pohode a ty bonusz se proste casem taky srovnaji-krome dikt a funda, na ty bacha cely vek. Jo a taky robo dokaze pozlobit. Jinak se s tim da hrat proti vsemu. 2Ard:Boze ptal se te nekdo?
uz di doprdele s tim posthuntem,chapeme ze tve velke ego si zaslouzi vetsi pocet postu,ale zkousej to nekde na forum pro eskymaky. Add topic:Mohl by mi nekdo treba pres icq dat nejake rady do zacatku pls .Prvni vek nebyl pro me dvakrat ruzovy
uz di doprdele s tim posthuntem,chapeme ze tve velke ego si zaslouzi vetsi pocet postu,ale zkousej to nekde na forum pro eskymaky. Add topic:Mohl by mi nekdo treba pres icq dat nejake rady do zacatku pls .Prvni vek nebyl pro me dvakrat ruzovy
Posthunt je vyjadreni se k topiku ? Takze doprdele jdi ty...
Posthunt je vyjadreni se k topiku ? Takze doprdele jdi ty...
...Jako ostatně vždy. Mimochodem podle Ardethova stylu vyjadřování ("já ne to ty") ve všech případech bych ho tipnul inteligenčně někam na úroveň základky...
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
...Jako ostatně vždy. Mimochodem podle Ardethova stylu vyjadřování ("já ne to ty") ve všech případech bych ho tipnul inteligenčně někam na úroveň základky...