Author |
Topic  |
Guliver
Starting Member
3 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 13:22:46
|
Používá tu někdo něco jiného než ICQ?
Ptám se jenom ze zvědavosti, rád bych otestoval něco od konkurence, a navíc mě štve hardwarová náročnost stávající verze ICQ...
|
|
| |
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 13:43:47
|
quote: Originally posted by Guliver
Používá tu někdo něco jiného než ICQ?
Ptám se jenom ze zvědavosti, rád bych otestoval něco od konkurence, a navíc mě štve hardwarová náročnost stávající verze ICQ...
http://www.miranda-im.org/ |
máslo |
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 18:50:21
|
jedine miranda ...
ale pro poradek icq je sit (protokol) alternativy jsou rekneme aim, msn, jabber, ...
ty zrejme myslis alternativku k originalnimu (sracko)klientu (od mirabilis) a to jsou jiz zmineny mirandy (ktera umi mimochodem v ramci pluginu vsechny mozny site), trilliany, simy, et cetera... |
ego tycoon |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 19:13:03
|
Rozhodne doporucuju mirandu. |
 |
|
Guliver
Starting Member
3 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 19:18:41
|
Taky už ji mám...
Ten originální klient od mirabilis je fakt k ničemu , jinak díky všem za pomoc. |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 19:37:16
|
Myslim ze standartni ICQ pouzivaji uz jen opravdu "laici" =) jak se zde jiz ozyva => Miranda 4eva |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 21:36:24
|
quote: Originally posted by Schatus
Myslim ze standartni ICQ pouzivaji uz jen opravdu "laici" =) jak se zde jiz ozyva => Miranda 4eva
nevim jak si došel k tomudle názoru používám ICQ cca 6-7 let a ještě mě nic nedonutilo k použití nějakýho alternativního clienta
pár sem jich zkoušel, ale vždycky se objevila nějaká chyba a vrátil jsem se k ICQ
ICQ Lite mi šlape dobře, žádnou chybu nebo crash jsem nezaznamenal
|
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 21:42:03
|
uz umi icq lite radit kontakty podle abecedy? |
ego tycoon |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 21:56:25
|
quote: Originally posted by ToHor
uz umi icq lite radit kontakty podle abecedy?
no nějakej sort podle jména má :)
předpokládám, že podle abecedy :)
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 22:00:33
|
pouzivam trilliana a musim rict ze je o 100procent lepsi nez normalni klient ICQ |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 22:04:01
|
pouizvam icq a muzu rict ze bych v zivote jinyho klienta nechtel.. sam vidim jaky s tim maji vsichni porad nejaky problemy |
http://www.mmorpg.cz |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 22:09:25
|
quote: Originally posted by Stormer
pouizvam icq a muzu rict ze bych v zivote jinyho klienta nechtel.. sam vidim jaky s tim maji vsichni porad nejaky problemy
no asi tak, já když píšu jednomu člověku co ma trilliana tak musim psát bez diakritiky, protože jinak mu
a) spadne client b) vyhodí nějaky nesmysly
nevim jak moc je to ovlivněný nastavenim,verzí atp
nebo třeba bratrovi miranda občas píše, že zprávu nejde poslat, že se nemůže spojit
nedělá to na mě dobrej dojem :)
|
Edited by - Isac on 04/12/2004 22:10:02 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 22:13:39
|
pouzivam icq pro , a nechapu proc bych mel pouzivat neco jinyho, me tohle vyhovuje |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 22:27:42
|
quote: Originally posted by Isac
quote: Originally posted by Stormer
pouizvam icq a muzu rict ze bych v zivote jinyho klienta nechtel.. sam vidim jaky s tim maji vsichni porad nejaky problemy
no asi tak, já když píšu jednomu člověku co ma trilliana tak musim psát bez diakritiky, protože jinak mu
a) spadne client b) vyhodí nějaky nesmysly
nevim jak moc je to ovlivněný nastavenim,verzí atp
nebo třeba bratrovi miranda občas píše, že zprávu nejde poslat, že se nemůže spojit
nedělá to na mě dobrej dojem :)
to co tu pises se mi v zivote nestalo...mozna na naky stary alfa-free-shareware-test-not-finished-lameass-pre-released-hacked-cracked-leaked pre-trillian v0.001a |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 23:13:50
|
Ja zacal pouzivat Mirandu v momente, kdy se ICQ zacalo silene rozrustat, co do prostoru pomalosti i narocnosti a HLAVNE mi proste 80% zprav nesla odeslat.. porad to hlasilo ze nejde odeslat i kdyz ji ten clovek dostal.. nebo naopak mi chodilo od vsech lidi X zprav porad dokola (nemazali se na serveru). S Mirandou sem nemel nikdy zadny problem, vubec v nicem - teda az na 1. vec od jiste doby, kdyz ji zavru tak zustane viset v pameti :( ale to mi obcas dela i windows media player..
Jinak je fakt, ze drive Miranda lakala hodne lidi, protoze existoval Miranda pack .. coz byl pack Miranda + cestina + ncovers/nhistory atp.. proste balik Mirandy s par dobrejma pluginama. Klasicka Miranda je az moc obycejna, strocha, chuda.. ted kdyz vyjde nova, je to samostatny .exe ktery ma 1 MB a proste funguje jako ICQ klient.. staci ji nahrat misto te stare a vsecko funguje jak ma.. veskere pluginy kolem porad funguji, clovek o nic neprijde. Neni to zavisle na registrech..pohoda. Fura lidi co pouzivaji original ICQ si stezujou ze jim to neuchovava historii a jine.. miranda s nCovers ma fajn historii, nHistory umoznuje perfektni vyhledavani/filtrovani atp..
Miranda 4eva ;]
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 23:33:55
|
SIM Simple Instant Messanger - ukazuje IP vnitrni i vnejsi - detekuje hidden usery - loguje kdy kdo je online - sitovej monitor
Miranda je jedinej klient kterej unas v praci neprosakne firewallem. |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
Edited by - Thor on 04/12/2004 23:40:26 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 23:55:47
|
quote: Originally posted by Thor
SIM Simple Instant Messanger - ukazuje IP vnitrni i vnejsi - detekuje hidden usery - loguje kdy kdo je online - sitovej monitor
Miranda je jedinej klient kterej unas v praci neprosakne firewallem.
jo, to pouzival jednu dobu kamos ale blbnulo mu vtom posilani fajlu a ta detekce hidden useru taky nic moc ;] asi to facha jen na original ICQ. Ja tenkrat pouzival LICQ a teda hlasilo mu to blbosti :) jako ze jsem hidden kdyz jsem byl offline atp.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 09:50:54
|
Mirandu jsem používal pěkně dlouho, a stále ji mám, ale v poslední době jsem přesedlal na trilian 3 betu, protože jsem potřeboval klienta, který managuje grupy na servru a ne lokálně, což se mi u mirandy nepodařilo zprovoznit. Jinak je ale miranda výborný klient a s pluginy umi i tohle:
quote:
Originally posted by Thor SIM Simple Instant Messanger - ukazuje IP vnitrni i vnejsi - detekuje hidden usery - loguje kdy kdo je online - sitovej monitor
U trilliana se mi libí ta preciznost provedení a že o klienta je profesionálně postaráno, u mirandy je funkčnost závislá na mnoha jedincích-amatérů, kteří ty pluginy tvoří. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 13:19:36
|
Mne by spis zajimalo jak by se daly posilat soubory pres programek typu icq pres proxy, pac moje icq04 pro to nejak nezvlada... |
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 15:34:54
|
Mirandu pouzivam uz asi 2 roky a nic na svete me neprinuti pouzivat tu Mirabilis hruzu. Nepotrebuju program sestavajici se z milionu casti, ktery jsou uplne nanic, zpomalujou, a jeste dohramady delaj jednu velkou bezpecnostni diru. A databaze 150+ MB taky nic moc (po delsi dobe pouzivani).
To o cem pise Isac je samozrejme nastavitelny. Ono to neni ve skutecnosti problem, jedna se o bezpecny posilani zprav. Icq tohle evidentne neumi. U lidi co pouzivaj gprs mi tohle bezne delalo, kdyz jsem mel nastaveny neco jako "display all connection errors". Jinak Mirande jde udelat temer jakejkoli vzhled. U me to vypada skoro jako original Icq. Existuje asi 50 milionu pluginu skoro na cokoliv. Jediny co to fakt neumi je poradit si se server contact listem. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 18:15:42
|
ale zase ... miranda nema Xtraz (ani ty ostatni alternativy)   |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 18:29:15
|
Pouzivam ICQ a nemam duvod pouzivat neco jinyho zatim. Asi to neni moc free-cool-in, ale me to neva. |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 20:47:05
|
zkousel sem toho hodne(ICQpro, Lite, GAIM, Miranda, Trillian a kdovico jeste), a nakonec sem skoncil u SIM ("simple instant messenger") kterej vsem doporucuju.
A na linuxu asi licq.
A kdyby nekoho zajimalo co mi vadi na originalnim mirabiliskym klientu tak jsou to predevsim reklamy. Kdysi to tak nebylo, a tehdy sem lite pouzival... |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 09:26:47
|
Zajímavý ještě může být http://www.im2.com/, pokud se jim podaří v 1.5 zrealizovat to, co slibují, tak po pár bugfixech z něj může být druhý trillian, ale zadarmo. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 09:43:42
|
V práci mám originál klienta zakázáno používat a je možné pouze Mirandu, kterou máme udělanou jako vlastní balík. Originál klient ICQ například veřejně na inet vystavuje IP adresu, na které běží ... Mimo jiné  |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 09:49:17
|
Ano a vystavuje jak interní tak externí pokud je člověk za překladem :) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 13:36:17
|
stejne nemate Xtraz  |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 13:42:11
|
quote: Originally posted by Khostri
Originál klient ICQ například veřejně na inet vystavuje IP adresu, na které běží ... Mimo jiné 
IP adresu vystavuje i todle forum a nepříjde mi, že by ti to nějak extra vadilo :) |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 14:03:45
|
Tohle forum mi nevadí, domácí comp ano  |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 21:31:13
|
Tohor me nakazil Mirandou a pres porodni bolesti jsem se dodnes nevylecil :) Proste je to malinky a umi to presne to co od ni chci, zadny ficury co nepotrebuju. A co si vymyslim, tak to umi, vcetne Gadu-Gadu. |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 11:16:37
|
Myslim ze standartni ICQ pouzivaji uz jen opravdu "laici" =) jak se zde jiz ozyva => Miranda 4eva
Mne ICQ vyhovuje...nemel jsem nikdy duvod menit...Miranda me nezaujala. MSN je preplacanina... |
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
 |
|
Azirafal
Envinjatandil
88 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 11:39:03
|
Tohle forum mi nevadí, domácí comp ano 
A ktere ICQ clony tu IP nevystavuji? |
Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
|
 |
|
Leviathanoise
Starting Member
8 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 12:44:37
|
quote: Originally posted by Rebel
Mne ICQ vyhovuje...nemel jsem nikdy duvod menit...Miranda me nezaujala. MSN je preplacanina...
Proc mam pocit ze si nepochopil ze se tady lidi bavi o klient,ne o protokolu... ? |
Leviath, Orc Warrior - World of Warcraft [ incoming eu server ] |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 13:30:09
|
Tohle forum mi nevadí, domácí comp ano 
myslel jsem, že todle forum vystavuje(za jistých okolností) IP adresu tvého PC doma
každopádně si myslim, že když se s někym bavíte na ICQ přez přímý spojení tak vystavujete IP tak jako tak nezávisle na clientovi
|
Edited by - Isac on 07/12/2004 13:31:05 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 17:02:57
|
quote: Originally posted by Rebel
Mne ICQ vyhovuje...nemel jsem nikdy duvod menit...Miranda me nezaujala. MSN je preplacanina...
Ono si stačí na Miradně zapnout k Icq i MSN a máš to dva v jednom. A to se vyplatí! |
Arokh Estarioll |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 18:11:11
|
pochopitelne ze kazdy pripojeni k internetu "vystavuje" IP, proste tim ze pripojeni ma vzdy dva konce :) jde ale o to tu adresu zvlast nikam necpat... |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 00:38:11
|
Pokud vim tak IPčko "někam cpe" i Miranda.
Jinak ICQ nepoužívám od tý doby co se zbuglo a odmítalo přihlásit i po reinstalaci.
|
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 01:54:53
|
Zadny cpani. Miranda ip umi jednim pluginem zjistit.
A na ten problem s prihlasenim by ti btw pomohla  |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 06:50:07
|
Vtip je v tom, že ICQ (nevím jestli ta uplně poslední verze) vystavuje i interní IP člověka za překladem. To je na můj vkus trošku moc informací. |
 |
|
Xamien
Starting Member
13 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 17:37:54
|
Ja uz asi pul roku chci prejit na neco jinyho nez ICQ, ale problem je v historii kde mam dost informaci.. Nevite nahodou jestli je na SIM nebo Mirandu nejaka utilitka na prevedeni historie z ICQ ? |
Nikdy jsem nic zlého neudělal, jsem naprosto nevinná oběť blbosti okolního světa..
Xamien® |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 19:54:23
|
samozrejme |
 |
|
Xamien
Starting Member
13 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 20:03:19
|
quote: Originally posted by Octopuss
samozrejme
tak hod odkaz  |
Nikdy jsem nic zlého neudělal, jsem naprosto nevinná oběť blbosti okolního světa..
Xamien® |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 21:23:17
|
Neumí to miranda sama od sebe? Jestli ne tak určitě existuje plugin na www.miranda-im.org |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 21:57:51
|
mirabilis klient neumoznuje vypnuti primyho propojeni? pak jde totiz vsechno pres server a ip se nezobrazi nikomu ani s zadnym pluginem ...
a zase naopak, kdyz tohle nechas v zapnuty v mirande, vystavuje taky lokalni ip za maskaradou ... |
ego tycoon |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 22:56:44
|
quote: Originally posted by Tibor
Vtip je v tom, že ICQ (nevím jestli ta uplně poslední verze) vystavuje i interní IP člověka za překladem. To je na můj vkus trošku moc informací.
taky se občas bojim, že mě někdo napadne na adrese 192.168.2.43
 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 01:19:37
|
v klasickem ICQ se da nastavit spojeni pres server, jakmile ale clovek pouzije nektere funkce, odkryje se. Ostatni klienty tohle neumi vubec.. nerozumi si moc s ICQ servery.
Jinak taky mne stve, ze Miranda moc neumi s ICQ serverem komunikovat co se tyce CL. Napriklad pridava do CL lidi bez vyrizovani autorizace = kdyz vlezu na icq.go mam vetsinu lidi mimo kontakt list jen jako cisla :(
co se tyce historie - miranda ji dokaze perfektne importovat, pta se na to po instalaci.
|
|
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 14:32:55
|
quote: Originally posted by Octopuss
samozrejme
Neumi. umelo do verze 2003a pak mirabilis zmenil kodovani databaze a to zatim nikdo nerozlustil. |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 23:20:01
|
ono uz je novejsi nez 2003? |
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 10/12/2004 : 14:14:40
|
ICQ Pro 2003b ICQ Light 2004 |
|
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 11/12/2004 : 17:59:17
|
Používám Trillian. Znal sem jednoho člověka co když mi napsal s diakritikou tak to psalo kraviny že to nejde zobrazit atd. Ale už s nim nekomunikuju a problém tak skončil :) |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Topic  |
|