Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Alternativa k ICQ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Guliver
Starting Member

3 Posts

Posted - 04/12/2004 :  13:22:46  Show Profile  Send Guliver an ICQ Message Send Guliver a Private Message  Reply with Quote
Používá tu někdo něco jiného než ICQ?

Ptám se jenom ze zvědavosti, rád bych otestoval něco od konkurence, a navíc mě štve hardwarová náročnost stávající verze ICQ...

Quam
New Member

159 Posts

Posted - 04/12/2004 :  13:43:47  Show Profile  Send Quam an ICQ Message Send Quam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Guliver

Používá tu někdo něco jiného než ICQ?

Ptám se jenom ze zvědavosti, rád bych otestoval něco od konkurence, a navíc mě štve hardwarová náročnost stávající verze ICQ...

http://www.miranda-im.org/

máslo
Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 04/12/2004 :  18:38:56  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
http://www.trillian.cc/

http://trillian.net.ru/warez/

EvE
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 04/12/2004 :  18:50:21  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
jedine miranda ...

ale pro poradek icq je sit (protokol) alternativy jsou rekneme aim, msn, jabber, ...

ty zrejme myslis alternativku k originalnimu (sracko)klientu (od mirabilis) a to jsou jiz zmineny mirandy (ktera umi mimochodem v ramci pluginu vsechny mozny site), trilliany, simy, et cetera...

ego tycoon
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 04/12/2004 :  19:13:03  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Rozhodne doporucuju mirandu.
Go to Top of Page

Guliver
Starting Member

3 Posts

Posted - 04/12/2004 :  19:18:41  Show Profile  Send Guliver an ICQ Message Send Guliver a Private Message  Reply with Quote
Taky už ji mám...

Ten originální klient od mirabilis je fakt k ničemu , jinak díky všem za pomoc.
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 04/12/2004 :  19:37:16  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze standartni ICQ pouzivaji uz jen opravdu "laici" =) jak se zde jiz ozyva => Miranda 4eva

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 04/12/2004 :  21:36:24  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Schatus

Myslim ze standartni ICQ pouzivaji uz jen opravdu "laici" =) jak se zde jiz ozyva => Miranda 4eva

nevim jak si došel k tomudle názoru
používám ICQ cca 6-7 let a ještě mě nic nedonutilo k použití nějakýho alternativního clienta

pár sem jich zkoušel, ale vždycky se objevila nějaká chyba a vrátil jsem se k ICQ

ICQ Lite mi šlape dobře, žádnou chybu nebo crash jsem nezaznamenal
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 04/12/2004 :  21:42:03  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
uz umi icq lite radit kontakty podle abecedy?

ego tycoon
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 04/12/2004 :  21:56:25  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

uz umi icq lite radit kontakty podle abecedy?

no nějakej sort podle jména má :)

předpokládám, že podle abecedy :)
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 04/12/2004 :  22:00:33  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
pouzivam trilliana a musim rict ze je o 100procent lepsi nez normalni klient ICQ

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 04/12/2004 :  22:04:01  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
pouizvam icq a muzu rict ze bych v zivote jinyho klienta nechtel.. sam vidim jaky s tim maji vsichni porad nejaky problemy

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 04/12/2004 :  22:09:25  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

pouizvam icq a muzu rict ze bych v zivote jinyho klienta nechtel.. sam vidim jaky s tim maji vsichni porad nejaky problemy

no asi tak, já když píšu jednomu člověku co ma trilliana tak musim psát bez diakritiky, protože jinak mu

a) spadne client
b) vyhodí nějaky nesmysly

nevim jak moc je to ovlivněný nastavenim,verzí atp

nebo třeba bratrovi miranda občas píše, že zprávu nejde poslat, že se nemůže spojit

nedělá to na mě dobrej dojem :)

Edited by - Isac on 04/12/2004 22:10:02
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/12/2004 :  22:13:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
pouzivam icq pro , a nechapu proc bych mel pouzivat neco jinyho, me tohle vyhovuje

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 04/12/2004 :  22:27:42  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

quote:
Originally posted by Stormer

no asi tak, já když píšu jednomu člověku co ma trilliana tak musim psát bez diakritiky, protože jinak mu

a) spadne client
b) vyhodí nějaky nesmysly

nevim jak moc je to ovlivněný nastavenim,verzí atp

nebo třeba bratrovi miranda občas píše, že zprávu nejde poslat, že se nemůže spojit

nedělá to na mě dobrej dojem :)

to co tu pises se mi v zivote nestalo...mozna na naky stary alfa-free-shareware-test-not-finished-lameass-pre-released-hacked-cracked-leaked pre-trillian v0.001a

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 04/12/2004 :  23:13:50  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Ja zacal pouzivat Mirandu v momente, kdy se ICQ zacalo silene rozrustat, co do prostoru pomalosti i narocnosti a HLAVNE mi proste 80% zprav nesla odeslat.. porad to hlasilo ze nejde odeslat i kdyz ji ten clovek dostal.. nebo naopak mi chodilo od vsech lidi X zprav porad dokola (nemazali se na serveru).
S Mirandou sem nemel nikdy zadny problem, vubec v nicem - teda az na 1. vec od jiste doby, kdyz ji zavru tak zustane viset v pameti :( ale to mi obcas dela i windows media player..

Jinak je fakt, ze drive Miranda lakala hodne lidi, protoze existoval Miranda pack .. coz byl pack Miranda + cestina + ncovers/nhistory atp.. proste balik Mirandy s par dobrejma pluginama.
Klasicka Miranda je az moc obycejna, strocha, chuda.. ted kdyz vyjde nova, je to samostatny .exe ktery ma 1 MB a proste funguje jako ICQ klient.. staci ji nahrat misto te stare a vsecko funguje jak ma.. veskere pluginy kolem porad funguji, clovek o nic neprijde. Neni to zavisle na registrech..pohoda.
Fura lidi co pouzivaji original ICQ si stezujou ze jim to neuchovava historii a jine.. miranda s nCovers ma fajn historii, nHistory umoznuje perfektni vyhledavani/filtrovani atp..

Miranda 4eva ;]

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 04/12/2004 :  23:33:55  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
SIM Simple Instant Messanger
- ukazuje IP vnitrni i vnejsi
- detekuje hidden usery
- loguje kdy kdo je online
- sitovej monitor

Miranda je jedinej klient kterej unas v praci neprosakne firewallem.

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou

Edited by - Thor on 04/12/2004 23:40:26
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 04/12/2004 :  23:55:47  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thor

- detekuje hidden usery
- sitovej monitor

Miranda je jedinej klient kterej unas v praci neprosakne firewallem.

jo, to pouzival jednu dobu kamos ale blbnulo mu vtom posilani fajlu a ta detekce hidden useru taky nic moc ;] asi to facha jen na original ICQ.
Ja tenkrat pouzival LICQ a teda hlasilo mu to blbosti :) jako ze jsem hidden kdyz jsem byl offline atp..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 05/12/2004 :  09:50:54  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Mirandu jsem používal pěkně dlouho, a stále ji mám, ale v poslední době jsem přesedlal na trilian 3 betu, protože jsem potřeboval klienta, který managuje grupy na servru a ne lokálně, což se mi u mirandy nepodařilo zprovoznit.
Jinak je ale miranda výborný klient a s pluginy umi i tohle:
quote:

Originally posted by Thor
- detekuje hidden usery
- sitovej monitor

U trilliana se mi libí ta preciznost provedení a že o klienta je profesionálně postaráno, u mirandy je funkčnost závislá na mnoha jedincích-amatérů, kteří ty pluginy tvoří.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 05/12/2004 :  13:19:36  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
Mne by spis zajimalo jak by se daly posilat soubory pres programek typu icq pres proxy, pac moje icq04 pro to nejak nezvlada...

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 05/12/2004 :  15:34:54  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Mirandu pouzivam uz asi 2 roky a nic na svete me neprinuti pouzivat tu Mirabilis hruzu. Nepotrebuju program sestavajici se z milionu casti, ktery jsou uplne nanic, zpomalujou, a jeste dohramady delaj jednu velkou bezpecnostni diru. A databaze 150+ MB taky nic moc (po delsi dobe pouzivani).

To o cem pise Isac je samozrejme nastavitelny. Ono to neni ve skutecnosti problem, jedna se o bezpecny posilani zprav. Icq tohle evidentne neumi. U lidi co pouzivaj gprs mi tohle bezne delalo, kdyz jsem mel nastaveny neco jako "display all connection errors". Jinak Mirande jde udelat temer jakejkoli vzhled. U me to vypada skoro jako original Icq. Existuje asi 50 milionu pluginu skoro na cokoliv. Jediny co to fakt neumi je poradit si se server contact listem.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 05/12/2004 :  18:15:42  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
ale zase ... miranda nema Xtraz (ani ty ostatni alternativy)
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 05/12/2004 :  18:29:15  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Pouzivam ICQ a nemam duvod pouzivat neco jinyho zatim. Asi to neni moc free-cool-in, ale me to neva.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 05/12/2004 :  20:47:05  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
zkousel sem toho hodne(ICQpro, Lite, GAIM, Miranda, Trillian a kdovico jeste), a nakonec sem skoncil u SIM ("simple instant messenger") kterej vsem doporucuju.

A na linuxu asi licq.

A kdyby nekoho zajimalo co mi vadi na originalnim mirabiliskym klientu tak jsou to predevsim reklamy. Kdysi to tak nebylo, a tehdy sem lite pouzival...

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 06/12/2004 :  09:26:47  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Zajímavý ještě může být http://www.im2.com/, pokud se jim podaří v 1.5 zrealizovat to, co slibují, tak po pár bugfixech z něj může být druhý trillian, ale zadarmo.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 06/12/2004 :  09:43:42  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
V práci mám originál klienta zakázáno používat a je možné pouze Mirandu, kterou máme udělanou jako vlastní balík.
Originál klient ICQ například veřejně na inet vystavuje IP adresu, na které běží ... Mimo jiné

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 06/12/2004 :  09:49:17  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Ano a vystavuje jak interní tak externí pokud je člověk za překladem :)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 06/12/2004 :  13:36:17  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
stejne nemate Xtraz
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 06/12/2004 :  13:42:11  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Originál klient ICQ například veřejně na inet vystavuje IP adresu, na které běží ... Mimo jiné

IP adresu vystavuje i todle forum a nepříjde mi, že by ti to nějak extra vadilo :)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 06/12/2004 :  14:03:45  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Tohle forum mi nevadí, domácí comp ano

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 06/12/2004 :  21:31:13  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
Tohor me nakazil Mirandou a pres porodni bolesti jsem se dodnes nevylecil :)
Proste je to malinky a umi to presne to co od ni chci, zadny ficury co nepotrebuju. A co si vymyslim, tak to umi, vcetne Gadu-Gadu.

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 07/12/2004 :  11:16:37  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mne ICQ vyhovuje...nemel jsem nikdy duvod menit...Miranda me nezaujala. MSN je preplacanina...

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team
Go to Top of Page

Azirafal
Envinjatandil

88 Posts

Posted - 07/12/2004 :  11:39:03  Show Profile  Send Azirafal an ICQ Message Send Azirafal a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ktere ICQ clony tu IP nevystavuji?

Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
Go to Top of Page

Leviathanoise
Starting Member

8 Posts

Posted - 07/12/2004 :  12:44:37  Show Profile Send Leviathanoise a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rebel

quote:

Mne ICQ vyhovuje...nemel jsem nikdy duvod menit...Miranda me nezaujala. MSN je preplacanina...

Proc mam pocit ze si nepochopil ze se tady lidi bavi o klient,ne o protokolu... ?

Leviath, Orc Warrior - World of Warcraft [ incoming eu server ]
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 07/12/2004 :  13:30:09  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:

myslel jsem, že todle forum vystavuje(za jistých okolností) IP adresu tvého PC doma

každopádně si myslim, že když se s někym bavíte na ICQ přez přímý spojení tak vystavujete IP tak jako tak nezávisle na clientovi

Edited by - Isac on 07/12/2004 13:31:05
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 07/12/2004 :  17:02:57  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rebel

quote:

Ono si stačí na Miradně zapnout k Icq i MSN a máš to dva v jednom. A to se vyplatí!

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 07/12/2004 :  18:11:11  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
pochopitelne ze kazdy pripojeni k internetu "vystavuje" IP, proste tim ze pripojeni ma vzdy dva konce :) jde ale o to tu adresu zvlast nikam necpat...

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 08/12/2004 :  00:38:11  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Pokud vim tak IPčko "někam cpe" i Miranda.

Jinak ICQ nepoužívám od tý doby co se zbuglo a odmítalo přihlásit i po reinstalaci.

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 08/12/2004 :  01:54:53  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Zadny cpani. Miranda ip umi jednim pluginem zjistit.

A na ten problem s prihlasenim by ti btw pomohla
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 08/12/2004 :  06:50:07  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Vtip je v tom, že ICQ (nevím jestli ta uplně poslední verze) vystavuje i interní IP člověka za překladem. To je na můj vkus trošku moc informací.
Go to Top of Page

Xamien
Starting Member

13 Posts

Posted - 08/12/2004 :  17:37:54  Show Profile  Send Xamien an ICQ Message Send Xamien a Private Message  Reply with Quote
Ja uz asi pul roku chci prejit na neco jinyho nez ICQ, ale problem je v historii kde mam dost informaci.. Nevite nahodou jestli je na SIM nebo Mirandu nejaka utilitka na prevedeni historie z ICQ ?

Nikdy jsem nic zlého neudělal, jsem naprosto nevinná oběť blbosti okolního světa..

Xamien®
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 08/12/2004 :  19:54:23  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
samozrejme
Go to Top of Page

Xamien
Starting Member

13 Posts

Posted - 08/12/2004 :  20:03:19  Show Profile  Send Xamien an ICQ Message Send Xamien a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

samozrejme

tak hod odkaz

Nikdy jsem nic zlého neudělal, jsem naprosto nevinná oběť blbosti okolního světa..

Xamien®
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 08/12/2004 :  21:23:17  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Neumí to miranda sama od sebe? Jestli ne tak určitě existuje plugin na www.miranda-im.org
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 08/12/2004 :  21:57:51  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
mirabilis klient neumoznuje vypnuti primyho propojeni? pak jde totiz vsechno pres server a ip se nezobrazi nikomu ani s zadnym pluginem ...

a zase naopak, kdyz tohle nechas v zapnuty v mirande, vystavuje taky lokalni ip za maskaradou ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 08/12/2004 :  22:56:44  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Vtip je v tom, že ICQ (nevím jestli ta uplně poslední verze) vystavuje i interní IP člověka za překladem. To je na můj vkus trošku moc informací.

taky se občas bojim, že mě někdo napadne na adrese 192.168.2.43
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 09/12/2004 :  01:19:37  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
v klasickem ICQ se da nastavit spojeni pres server, jakmile ale clovek pouzije nektere funkce, odkryje se.
Ostatni klienty tohle neumi vubec.. nerozumi si moc s ICQ servery.

Jinak taky mne stve, ze Miranda moc neumi s ICQ serverem komunikovat co se tyce CL.
Napriklad pridava do CL lidi bez vyrizovani autorizace = kdyz vlezu na icq.go mam vetsinu lidi mimo kontakt list jen jako cisla :(

co se tyce historie - miranda ji dokaze perfektne importovat, pta se na to po instalaci.

Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 09/12/2004 :  14:32:55  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

samozrejme

Neumi. umelo do verze 2003a pak mirabilis zmenil kodovani databaze a to zatim nikdo nerozlustil.

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 09/12/2004 :  23:20:01  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
ono uz je novejsi nez 2003?
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 10/12/2004 :  14:14:40  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
ICQ Pro 2003b
ICQ Light 2004

Tank_Chief
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 11/12/2004 :  17:59:17  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Používám Trillian. Znal sem jednoho člověka co když mi napsal s diakritikou tak to psalo kraviny že to nejde zobrazit atd. Ale už s nim nekomunikuju a problém tak skončil :)

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,18 seconds. on eygor Snitz Forums 2000