Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Makro express 3
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 24/11/2004 :  01:37:44  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Nemate nekdo zkusenosti s timhle programem? Nahrat funkcni makro se mi povedlo udelat ale netusim jak to donutit aby se opakovalo.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 24/11/2004 :  05:30:14  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Heh kdyz tohle pouzivas v SWG tak riskujes banana. Je to zakazane.
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 24/11/2004 :  09:30:11  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

Nemate nekdo zkusenosti s timhle programem? Nahrat funkcni makro se mi povedlo udelat ale netusim jak to donutit aby se opakovalo.

názor na to mám jako jorssk, je to banánová aktivita
a já sem to ani nedokázal stáhnout když sem dělal krafta :-)
takže nevím

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 24/11/2004 :  09:38:20  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Aha tak to sem nevedel :-)

Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 24/11/2004 :  09:47:39  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
No nevim jestli je to bananova aktivita, by me zajimalo jak muze soe takovej ME detekovat kdyz to nedela nic jinyho nez klika a pohybuje mysi, jedinej zpusob jak by to mohli detekovat je ze by meli v kodu swg nejakyho spiona co by prohlizel pamet na tyhle klikaci programy imho nesmysl.
Ozvi se mi na ICQ 211488790, nekde na disku mam udelany makro jeste kdyz jsem grindil crafty, poslu.
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 24/11/2004 :  10:14:29  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
No jo fakt to zakazujou :-) Jestli to dobre chapu.

you may not use or distribute macros or other programs which would allow unattended game play or which otherwise impact game play

To radsi udelam rucne :-) Nechce se mi riskovat banan :-)

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 24/11/2004 :  10:41:48  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

you may not use or distribute macros or other programs which would allow unattended game play or which otherwise impact game play

Chlapsky pristup, udelat si to rucne
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/11/2004 :  11:55:20  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rheg má v tomhletom pravdu. Pryč jsou doby UO, kdy GM chodili kolem a posílali hráčům telly zda jsou či nejsou online. Jedinou možností jak SOE může zjistit takovou aktivitu je nyní report od jiného hráče.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/11/2004 :  12:09:43  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
jo rheg pravdu mit muze, ale je to zakazane, coz je spravne a to, ze to nemuzou zjistit, jeste neznamena, ze to muzu delat..
ale to si musi kazdy srovnat v hlave sam

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 24/11/2004 :  13:16:51  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Ja tedy nejsem zadny Mirek Dusin, ale tvrdim to porad, ze makra kurvi hry....

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 24/11/2004 :  16:42:15  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message  Reply with Quote
Ja to pouzival a nechaval sem to pusteny i prez noc.
BTW ta veta zakazuje i AFK makra udelany primo v SWG.

WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman

Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0%
A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 24/11/2004 :  16:45:16  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
No, je to naprosto nedoceneny programek, ktery jsem mel pusteny 90 procent, co jsem u toho nebyl.
Gilte, napis mi na icq a nejak ti poradim.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 24/11/2004 :  21:40:31  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Ja tedy nejsem zadny Mirek Dusin, ale tvrdim to porad, ze makra kurvi hry....

... ale prospivaji RL (proc delat monotoni cinnost kdyz na to mame stroje a mezitim se muzu venovat prijemnejsim vecem)

macro express je naprosto neskodny program pouzivani vrele doporucuji, po hodine hrani si s nim musi zakladni klikaci makro zvladnout i male dite
Pozor nedoporucuji capture ale makro si napsat rucne, pripadne z capture vymazat 90% nesmyslu co tam prida navic

Opakovani docilis pridanim techto dvou prikazu na zacatek a konec makra pocet opakovani definujes jak chces

Repeat Start (Repeat xxx times)
Repeat End

Black

Edited by - Black on 24/11/2004 21:47:14
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 25/11/2004 :  07:34:22  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Pouzival jsem to na AFK makrovani dnem i noci u jediho kdyz to slo a ani jednou u me nikdo nebyl (respektive zadna zmena) a nedostal jsem banana. A to jediu bylo tenkrat jako maku, takto obehnout vsechny na vsech serverech byla prace na hodinu pro jednoho cloveka.
Tolik ke kontrolam.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,07 seconds. on eygor Snitz Forums 2000