Author |
Topic  |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 10/11/2004 : 09:40:44
|
Mam mechaniku ( spolu s kompem ) tak 14 dni a DVD ( ktere jde normalne precist v praci a u kamose ) nejde nacist ... jedna se o LG model: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28133.
Tak se zeptam tady :) Kdyz sem na novem kompu instaloval wokna ( WinXP Proffesional + SP2 ), vubec nic kolem ty mechaniky sem nedelal ( zadni "drivery" atd. ). Do ted sem si byl na 100% jistej ze nic neni potreba, ale s DVD nemam takovu zkusenost, takze sem mozna udelal chybu :) Kazdopadne, nevim co s tim :/
Dneska vyzkousim dalsi Media ... kazdopadne me zajima, jeslti u tech dvd paliren je potreba neco navic instalovat ( FirmWare nebo jak se uz to pise ... atd. ) nebo to co maji WinXP staci ...
EDIT: Jo, maly dodatek ... kdyz dam to dvd do mechaniky tak se nadpis zmeni na CD-ROM a jakoby to otevre ale uvnitr neni zadnej content ( proste vypada to jako prazdny CD )
|
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 10/11/2004 09:44:43
|
|
| |
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 10/11/2004 : 10:05:11
|
Muzes zkusit update firmware http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/lge/gsa_4120b.html ale dle infa na strankach by to melo zlepsovat pouze zapis na nektera media. Podle me je to proste blbe vypaleny. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 10/11/2004 : 10:19:35
|
No nevim, ono to dvd ( Verbatim ) vsem funguje uplne normalne :) Kdyz sem se kouknul na tu recenze co tam je tak je ukazano ze k ty mechanice dostaly asi 3 CD ... ja nedostal nic :) Takze opravdu nic navic neni treba instalovat ? ( Korme nera pokud neco chci vypalit samozrejme ... :D ) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 10/11/2004 : 10:30:30
|
quote: Originally posted by Colldor
No nevim, ono to dvd ( Verbatim ) vsem funguje uplne normalne :) Kdyz sem se kouknul na tu recenze co tam je tak je ukazano ze k ty mechanice dostaly asi 3 CD ... ja nedostal nic :) Takze opravdu nic navic neni treba instalovat ? ( Korme nera pokud neco chci vypalit samozrejme ... :D )
ja mam taky LG ten novejsi typ a nic jsem neinstaloval a vse behalo hned od zavatku v pohode (jen jsem hned upgradoval firmware). Ale zkousel jsem tam jen nejake DVD z pujcovny + Vypalovany DVD fachalo v prehravaci ok. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 10/11/2004 : 16:14:52
|
Taky mám LG a celkem bez problémů, krom pár opravdu bezvýznamných blbostí. |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 20:32:08
|
quote: Originally posted by Colldor
No nevim, ono to dvd ( Verbatim ) vsem funguje uplne normalne :) Kdyz sem se kouknul na tu recenze co tam je tak je ukazano ze k ty mechanice dostaly asi 3 CD ... ja nedostal nic :) Takze opravdu nic navic neni treba instalovat ? ( Korme nera pokud neco chci vypalit samozrejme ... :D )
Klidne se ti muze stat, ze ty media neprectes.Mam kamose co ma taky LG znacku a neprecte mu to nektere media(typy primo nevim). |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 11:28:07
|
Vyreseno.
FirmWare update pomoh ... dik Tragedy za link, i ostatnim za rady :)
|
 |
|
srato
Starting Member
28 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 15:22:37
|
jak zjistim jaky firmware mam? |
AMD A64 3200, GF 6800GT, 1.5 GB RAM |
 |
|
smajlik02