Author |
Topic  |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 01:37:44
|
Nemate nekdo zkusenosti s timhle programem? Nahrat funkcni makro se mi povedlo udelat ale netusim jak to donutit aby se opakovalo.
|
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
|
| |
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 05:30:14
|
Heh kdyz tohle pouzivas v SWG tak riskujes banana. Je to zakazane.  |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 09:30:11
|
quote: Originally posted by Giltanas
Nemate nekdo zkusenosti s timhle programem? Nahrat funkcni makro se mi povedlo udelat ale netusim jak to donutit aby se opakovalo.
názor na to mám jako jorssk, je to banánová aktivita a já sem to ani nedokázal stáhnout když sem dělal krafta :-) takže nevím |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 09:38:20
|
Aha tak to sem nevedel :-) |
 |
|
Golgoleth
New Member

177 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 09:47:39
|
No nevim jestli je to bananova aktivita, by me zajimalo jak muze soe takovej ME detekovat kdyz to nedela nic jinyho nez klika a pohybuje mysi, jedinej zpusob jak by to mohli detekovat je ze by meli v kodu swg nejakyho spiona co by prohlizel pamet na tyhle klikaci programy imho nesmysl. Ozvi se mi na ICQ 211488790, nekde na disku mam udelany makro jeste kdyz jsem grindil crafty, poslu. |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 10:14:29
|
No jo fakt to zakazujou :-) Jestli to dobre chapu.
you may not use or distribute macros or other programs which would allow unattended game play or which otherwise impact game play
To radsi udelam rucne :-) Nechce se mi riskovat banan :-) |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 10:41:48
|
you may not use or distribute macros or other programs which would allow unattended game play or which otherwise impact game play
To radsi udelam rucne :-) Nechce se mi riskovat banan :-)
Chlapsky pristup, udelat si to rucne |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 11:55:20
|
To radsi udelam rucne :-) Nechce se mi riskovat banan :-)
Rheg má v tomhletom pravdu. Pryč jsou doby UO, kdy GM chodili kolem a posílali hráčům telly zda jsou či nejsou online. Jedinou možností jak SOE může zjistit takovou aktivitu je nyní report od jiného hráče. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 12:09:43
|
jo rheg pravdu mit muze, ale je to zakazane, coz je spravne a to, ze to nemuzou zjistit, jeste neznamena, ze to muzu delat.. ale to si musi kazdy srovnat v hlave sam  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 13:16:51
|
Ja tedy nejsem zadny Mirek Dusin, ale tvrdim to porad, ze makra kurvi hry.... |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Algul
New Member

140 Posts |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 16:45:16
|
No, je to naprosto nedoceneny programek, ktery jsem mel pusteny 90 procent, co jsem u toho nebyl. Gilte, napis mi na icq a nejak ti poradim. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 21:40:31
|
quote: Originally posted by Pedro
Ja tedy nejsem zadny Mirek Dusin, ale tvrdim to porad, ze makra kurvi hry....
... ale prospivaji RL (proc delat monotoni cinnost kdyz na to mame stroje a mezitim se muzu venovat prijemnejsim vecem)
macro express je naprosto neskodny program pouzivani vrele doporucuji, po hodine hrani si s nim musi zakladni klikaci makro zvladnout i male dite Pozor nedoporucuji capture ale makro si napsat rucne, pripadne z capture vymazat 90% nesmyslu co tam prida navic
Opakovani docilis pridanim techto dvou prikazu na zacatek a konec makra pocet opakovani definujes jak chces Repeat Start (Repeat xxx times) Repeat End |
Black |
Edited by - Black on 24/11/2004 21:47:14 |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 07:34:22
|
Pouzival jsem to na AFK makrovani dnem i noci u jediho kdyz to slo a ani jednou u me nikdo nebyl (respektive zadna zmena) a nedostal jsem banana. A to jediu bylo tenkrat jako maku, takto obehnout vsechny na vsech serverech byla prace na hodinu pro jednoho cloveka. Tolik ke kontrolam. |
 |
|
|
Topic  |
|