Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Jedi - otazky, rady, tipy
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 20/11/2004 :  13:03:07  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
No jediho bude mit za chvilku skoro kazdej (rozumej i ja ) Takze mozna se tenhle topic bude hodit.
Ja se ted napriklad rozhoduju, kterej templejt si pro zacinajiciho jediho udelat. Ted jsem TKM kde je dobra meditace a Force of Will te muze zachranit taky od jisty smrti. Na druhou stranu Fencer + 0044 pistoler + neco s medica mi prijde vyborny co se tyce defenz. Ten pistoler je pro me celkem jasnej ale TKM nebo Fencer. Nebo mate nekdo lepsi napad?

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 20/11/2004 :  20:07:07  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
2 slova - Feign Death (ani ne kvuli potvoram, ale hlavne kvuli BH a jeho gangbangu).

Z TKM staci 4004, z medika 0040 (abys mohl mit D Stimy).

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 20/11/2004 :  20:20:18  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iani

2 slova - Feign Death (ani ne kvuli potvoram, ale hlavne kvuli BH a jeho gangbangu).

Z TKM staci 4004, z medika 0040 (abys mohl mit D Stimy).

neboj oni v combat rewmapu udelaji neco funkcniho co te z FD zvedne, kdyz to ted nejde

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 21/11/2004 :  09:33:29  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jde ale je na to potreba rifleman, ale jinak feign death je asi pro jediho nejlepsi obrazna

Edited by - Jorssk on 21/11/2004 09:33:59
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 21/11/2004 :  13:46:31  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
Jasne ale zase budu bez defence. Btw myslel sem ze na to zvednuti je potreba Lunge coz ma kazda melee postava. Je to fakt celkem tezky rozhodnuti. (aspon pro me )
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 22/11/2004 :  12:00:33  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
jen bych chtel kazdymu kdo expuje jediho doporucit (pokud to jiz nema) udelat si macro, něco ve stylu please dont stay close to me, you increase my visibility thanks.. plus treba tam napsat safe distance to stay... nebo neco podobnyho, furt casteji se mi totiz stava ze nekdo prijede ke me a kouka... nejde se na ne zlobit, vetsinou to jsou newbici co chtej videt jediho. jeste kdyz pisu at jede pryc tak mi odpovi at se nebojim, ze neni BH :). hned kdyz nekoho vidim i kdyz je daleko hned klikam na macro at ke me nejezdi... jen vcera se mi to za buff stalo 4 krat.. neni to prijemny kdyz kolem vas stoji 7 voritoru unequipnout mec (potvory pak davaji jednou tolik dam) a utikat... oni si pak hraci mysli ze utikam pred nima ze se bojim ze jsou BH tak je to docela prdel.. (pak vsude jiste vykladaj jak na dantoine prohnali jediho :))) jen za vcerejsek jsem dvema hracum musel kompletne vysvetlovat jak to s jedi visibility funguje at davaj bacha... jinak kdo ma double bladed LS 4, doporucuju na expu pouzivat dervish 1 (area) jit do plny grupy a na Danto expovat na Voritorech ale brat mise jen nad 30K. ty vam da term mimojine na Hideaway (mozna mam to jmeno blbe) sice jich tam moc neni ale vyplati se radeji dele refreshovat u termu, nez brat levnejsi. Z takovy mise vyleze z lairu i 16 potvor.. na jeden vyjezd (2mise) udelate 40K/350K per buff.. nevyhoda je ze kdyz par lidi z grupy odejde tak uz to ty mise nenabizi.. a taky je dulezity mit z healera leceni poisnu. Kazdej voritor dava poison u misi nad 30K..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 22/11/2004 :  12:17:17  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Ja snad jen dodam, ze chodit hned na voritory je asi zbytecne. Je lepsi si vybirat potvory, ktera davaji slusny pomer expa/cas, coz voritori ze zacatku urcite nejsou. Musi na ne chodit jedi, ktery ma uz hodne jedi skillu (kazdy "obdelnik" zvysuje lvl jediho a snizuje expu z low mobu).
Jinak jsou voritori, kteri nedavaji poison a jsou slusny lvl, treba Slinking, vexed nebo grassland. Davaji jen dizzy a KD, coz se ale da celkem snadno vyresit (ja na nich expoval i bez defenci proti tomu v pohode). Chce to jen ovladnout /stand makro a nebyt zbrkly

Pro zacatecniky doporucuju takovy ty krysy (uz nevim nazev, pamet neslouzi )
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 22/11/2004 :  12:53:16  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
no asi tak.. :) ja jsem jediho přebral s hotovym mastrem LS tak to vidim trochu jinak, nezažil jsem expovani uplne od nuly.. takže Khaote diky za doplnění. Postup co jsem napsal je pro jedi v pokročilejším stádiu. Taky pečlivě volte template, ja ted po zkušenostech s PvP (respective PvGroup) lehce postavu predelavam..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 22/11/2004 :  13:28:45  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
A jakej template doporucujes?
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 22/11/2004 :  14:03:31  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
je to tezky neco doporucit, taky moc zkusenosti zatim s template nemam, a testovat neco a pak to rusit zabere sakra casu a prace nez aby se mi do toho chtelo... :( jen co mam zatim osobni zkusenost tak v pvp se nejdrive vsichni souperi zameri bohuzel a taky asi logicky na jediho. V 1v1 bych si troufl na kohokoliv.. ale 1vGrupa je problem. Bud je treba si udelat defendra, nebo spolehat na fungujici spoluhrace kteri jedimu pomahaji. Fakt tezko poradit, kazdej na to ma urcite jinej nazor... osobne sazim na ze vseho neco. pokud nekdo mate dojem ze znate super template pro jedika tak to sem napiste.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 22/11/2004 :  14:20:57  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
taky doufam ze po slibovanem a tolik diskutovanem combat rewampu trochu jediho posili... sledoval jsem souboj jediho knighta s TKM co to dobre umel a knight mel velke problemy. a pozor nebylo to friendly ale natvrdo reb/imp ... jiste vsichni uznaji ze jedi knight by mel nejakeho TKM rozsekat s prstem v nose a jeste si u toho usrkavat kapucino, nehlede na to co má TK snezeno / obleceno / skill / def stacker... proste je to nevyrovnany i v tom smyslu a to hlavně, že TKM si kazdej novacek udela za 3 dny, sam jsem ho mel, vim ze je to po ziskani VKcertif brnkacka. Kdezto udelat si knighta trva o kapku dyl :) A k tomu souboji: jedi vyhral ale trvalo to dost dlouho a jsem si jist ze kdyby tam jeste byli dalsi protivnici tak nevim, nevim... taky mozny ze to byl knight kteryho si nekdo koupil jako ja a neumel to, tezko rict...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 22/11/2004 :  15:09:41  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
No, možná budu kecat blbosti, protože mě PvP vůbec nebere, ale jak může TKA nastackovat defence na lightsaber? Přece s útokem LS stačí 3-4 seky, v případě nafetovaného tak deset a musí být dole. Nebo se pletu? Já osobně bych spíš přidal resisty na LS, které se daj zamontovat do brnění.

Edited by - Drizzt DoUrden on 22/11/2004 15:13:59
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 22/11/2004 :  15:43:22  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Pro poradek: nejsem zadny PvP znalec a nechci delat chytryho, jediho jsem si koupil protoze se mi s nim nechtelo trapit, neznam tu umornou praci ktera za tim stoji stat se jedim... ale hraju uz s nim nejaky ten tyden dost intenzivne a par veci uz jsem pochytil.
Ten TKM to mel opravdu dobre nauceny protoze presne v kazdou chvili vedel co ma delat. mel na sobe jen bio hadriky a knecht nevedel co ma delat drive. ja jsem lip bojujiciho TK jeste nevidel . mozna ho nekdo znate menuje se Sish.. nebo tak nejak. fakt frajer, hopsal kolem nej jak srnka.. knecht ho netrefoval a kdyz jo tak se rychle pooly doplnily.. proste to trvalo. bejt tam vice protivniku tak nevim...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 22/11/2004 :  18:01:36  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Mel bych dotazek ohledne rychlosti jediho. Jak je na tom vs normiko player? Na stejno nebo ma nejaky bonusy/staly/casove omezeny? Dohoni rekneme riflemana s nahozenym ter. neog.?
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 22/11/2004 :  19:48:53  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

No, možná budu kecat blbosti, protože mě PvP vůbec nebere, ale jak může TKA nastackovat defence na lightsaber?

2 slova : Defense Stacking.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 22/11/2004 :  19:51:23  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Jediho speed buf (run speed) ma 100% ter nego. Takze pokud ty taky nemas 100, tak te do kopce dozene.
Ale burst rusi run speed. Run speed jde pouzivat defakto donekonecna. Jak skonci, jde jej aktivovat znovu.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 22/11/2004 :  20:10:54  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Jediho speed buf (run speed) ma 100% ter nego. Takze pokud ty taky nemas 100, tak te do kopce dozene.

Do kopce oki, ale co z kopce?

Jinak zdar Khaot, jeste hrajes? Koukam jediho si strelil jestli jsem to dobre pochopil ... tzn. trenis novyho, jo?
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 23/11/2004 :  03:12:31  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
jen pro srovnani. ja mam Force run 2 (teren neg 66%) a na Dathomiru kde je hodne kopcu jsem byl rychlejsi nez kolega na swoopu... s force runem 3 bych mu utek i na rovine. pokud neni rychly pocitac tak FR3 vypada spise jako slideshow.. nevi nekdo jak to je kdyz sejmu potvoru ktera me ceka v knight trialu ale jeste jsem nebyl zaukolovan abych ji sejmul ? chtel bych s klukama na corvetu kde mam zabit nejakyho bosse, v trialu me to ceka ale nechci to pak delat znova az na to prijde rada...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 23/11/2004 :  10:54:33  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
oki
pro newbie Jedi... :)

Novice LS
-delej na Hurtonech mise okolo 3k das Berserkr a je to v poho....sice ho pizlas dlouho ale mas za nej docela slusnou XP...350xp

1Skill do LS
-Quenkery normalni mise okolo 6k.Ty kiluj az do LS4 daneho mece.
Na grind je nejlepsi asi 2blade.XP za 1 je 550xp

mas 4skill v LS
-Bol mise okolo 8-9k davaji Intimidate ale da se to ustat XP za 1 je 650-700

mas 4skill v LS a v Technice
-Voritory za 26k davaji KD a Dizzi ale je to lepsi jak Dizzies
XP za 1 asi 1K

Co se tyce dovednosti ktere se hodi Jedi....

0040 Medic
- healovani u Jedihi je docela nutne jelikoz nenosi zadny armor a tim dostava sem tam docela slusnou DMG.

TKM
- ma docela slusnou defenzi a hlavne je tam meditace coz je docela suprova vec kdyz jsi otraveny atd...

Fencer
- ma nejlepsi defenze z mele profesi ale jinak nic vice....

Smugler
- FreignDeath je super vec ale jak se to vezme.Sice ti BH neda DeathBlow ale navysuje se ti riziko ze nekdo dalsi si te vezme z terminalu a hrozi ti ve finale treba 3xDeatblow.Tak je moze se lepsi nechat killnout...
Po opraveni misi na Jediho ted neni mozne vyuzivat bug logOFF a logIN...

Zajimavost pokud vys ze jde po tobe BH.... nejlepsi vec je se odlogovat a nalogovat z jinou postavo na stejnem clientu SWG dany Jedi ihned zmizi...a me to tak zachranilo pred bugem v SWG opetovnym DB BH.

Pokud mas moznost sezen si nejake pekne BIO hadriky a je dopln nejakym supr loottem treba z Akkuan Cave.Akkuan Ring,Bandoiler s defnzi na poison atd...
Hlavni odmena z Hermit Questu Ring je taky super ale jen tak na moby... pokud ho pouzijes a je u tebe hrac BH co ti dal DB v dosahu 32m ma moznost na tebe opetovne zautocit(nezmizel ti TEF)...
Ze zacatku bych byt tebou nosil na fight s Moby Padawan Robu pridava ti +10 na regeneraci sily a +250 do ForcePowerPool coz je zezacatku nezaplatitelna vec.
Bojovani s mecem ti bere prumerne -13force pokud si sezenes nejaky lepsi crystal ktery bude mit -6 tak ti samotny mec bude brat -7 bez specky.Specky berou podle toho na jakem jsou levelu...
1-3force per one...

JEDi TEMPLATE
hmmmm

zaklad Mastr LS
Healer 4004
Enchancer 2000 (aspon do zacatku)

to ostatni zalezi jen na tobe do ceho to obetujes...
Ja osobne v template nemam jeste jasno... hlavne blizi se CombatRewamp a tam se to cele muze zmenit.Ale MLS a Healer se urcite nezmeni.

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 23/11/2004 :  11:06:43  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
tady je dost zajimavej link http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=473607

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 23/11/2004 :  14:11:06  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
Jeste bych doplnil ze fajn je urcite taky prsten z Hero questu. Urcite zachrani hodne cenych bodu. Nevim jak to je, kdyz te honi BH jestli je na radaru nebo mape jako cervenej. Nekdo mi rikal ze ano, ale kdyby to tak nebylo dejte na podezreleho pozorovatele Trade. Pokud je to BH ktery ma na Vas misi tak vam to napise neco ve smyslu ze nemuzete s nim tradovat.

Enni k tomu Freign deathu: Podle toho co rikas to zni jako, ze kdyz se dostanes na terminal tak nejlepsi je snad hned ukecat nejakyho kamose aby vzal na tebe co nejdriv misi a slajnul te, aby si se dostal z terminalu. (Jorssk bude mit rusno ) Ja nevim ja bych se snazil zezacatku utikat, pozdeji bojovat. No ale kdyz to ctu tak 200k asi lepsi nez tejden utikat a pak minus milion
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 23/11/2004 :  14:27:12  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
A jak by fungoval system. Napaden - Fiegn death - AFK - Relog druha postava? Meli by nejakou sanci me zvednout do remapu?
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 23/11/2004 :  14:37:01  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message  Reply with Quote
Jen malej dotaz
kolik z vas uz ma jediho?
Nejak se mi zda ze ho ma uz skoro kazdej.

WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman

Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0%
A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 23/11/2004 :  14:37:34  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
z vlastni zkusenosti vim ze BH vidis na mape modre jako kazdeho jineho hrace.. samozrejme kdyz zautoci tak je cervenej.s tim trade to zni tajimave, to si vyzkousim. jeden BH ke me prisel, a jeste se se mnou bavil az jsem mu uveril ze je v poho, pak zmetek pockal az zacnu meditovat, mel jsem malo FP a zautocil. nastesti byl sam. co se tyce prelognuti na jinou postavu v ohrozeni, tim si nejsem tak jist. kdyz stojim venku s khaotem a lognu si na stejnem compu kamlin tak jeste nejakou dobu khaot stoji, minimalne na buff to staci, takze i na killnuti BH.. taky jsem slysel ze se da slusne jedi expovat v genos lab na yavinu. ale chtel bych tam jit (aspon poprve) radeji v grupe s nekym kdo vi co a jak tam delat, ja tam nebyl. sel by nekdo ? diky.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 23/11/2004 :  15:05:39  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
pry se da expovat dobre i ve squill cave na tatoo
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 23/11/2004 :  15:52:07  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
V geu se expuje paradne kdyz je zbuglej spawn, coz se stava velmi casto. Takze pro jediho kterej se uz nemusi bat bejt na term je to super. (ostatne to plati pro vsechny combat povolani) V grupe tam jit nemusis grupa tam je skoro vzdy. Takze si do ni vlezes aby si mel vetsi expu. Spawn se buguje hned u vchodu takze nikam hluboko nemusis. (O tom jak se to da zbugnout sem slysel mnohe ale kdyz sem se o to pokousel nikdy se mi to poradne nepovedlo takze nevim)
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 23/11/2004 :  16:50:33  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Pokud si dobre pamatuju tak Geo uz opravili a bugovat spawny tam nejde. Feign Death nelze zrusit, prerusit, zastavit...nicim. Dobra taktika je, kdyz musis jet pres mesto jako Coronet apod. tak to mit na spustenem stale-se-opakujicim makru (feign; pause 1; macro feign;), tak zamezis treba zabiti pri loadovani z shuttlu apod.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/11/2004 :  02:49:47  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
hmm ted jsem tam byl (v lab) a zadna slava s tim expovanim.. asi to delam blbe, ale cekat az se spawnou 3 npc, sejmout je , za kazdyho dostat jako za voritora a zas cekat na dalsi spawn dost dlouho... to se mi nezda jako rychly zpusob. pujde spise o ten bug.. asi zustanu u starych dobrych voritoru, aspon si tak prijednom slusne vydelam.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 24/11/2004 :  05:32:19  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jo spawn bug je v geu opravenej. Ale jak sem rikal ve squill cave je myslim porad rychlej spawn a squillu je tam stale jak nasrano jdi expovat tam.
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/11/2004 :  12:08:00  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
ten cave to je na tatoo ? nejaky poi ?

jůůz d fóós
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 24/11/2004 :  12:10:43  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
je to ta jeskyne kde se zadava Hermit Quest

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/11/2004 :  12:13:00  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

je to zhruba uprostred mapy, ja ti pak poslu wp nase krávo

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 24/11/2004 :  12:14:06  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je to jedno. Jsou tam celkem male lvl potvor na tebe (max 40, vetsina 34), takze zadna expa

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/11/2004 :  12:26:55  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
hmm .. takze voritori.. kluci usaty a rohaty, asi se jich nezbavim :) zajimavy ze kdyz me vcera killnuli v labu ti jesteri tak jsem ztratil jen 150K expy.. u bh je to 600K. fakt by me zajimalo podle ceho se to nastavuje ta ztrata.. jinak bych chtel vyzdvihnout ucastniky naseho vcerejsiho tahu na genos lab. dobry a vcas healy, tank, super damage riflemani... dobra prace :)) ten pavouk na konci si ani neuprd :) jen doufam ze se mi to bude pocitat do trialu.. a pokud ne tak doufam ze pak se mnou pak pudete jeste jednou.:))

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 24/11/2004 :  13:04:19  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
Tak vcera sem si zjistil jak je to s exp ztratou pri smrti. Scitaji se skill pointy ktere mas vyuzity v Jedi profesich krat 2. Dam priklad posledni skilly co mi rikal ze ma Enni. 4x novice (4x8=32) plus LS x x 2 4 (8+6+8+6+4+2=34) 32+34=66x2=132 Takze Enni ma v tuhle chvili 132k lost exp pri smrti v pripade cloning centra +200k.

Edit: Zrejme plati jen pro PvP smrt

Edited by - Arnie on 24/11/2004 13:06:03
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/11/2004 :  16:56:46  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
no me to vzalo jak jsem rikal 150K.. tak nevim. asi je to jinak kdyz te killne npc.
Jerzee dnes bych se chtel s Niresanem (BH) killnout a pak poprosit dancu aby me resnul.. mohl bys mu to rict az s nim budes ? nejlip jeste nez pojedete na tu corvetu.. ja tam nakonec nepojedu, musim si jeste neco doexpovat. je to tam tezky, zbytecne bych mozna ztratil exp. a taky tam budu muset stejne znova v ramci knecht trialu.. vyrid mu to prosim, dik (dyk) :) doufam ze to funguje.., bejt zas 600K v minusu by me otravilo.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/11/2004 :  17:22:49  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

no me to vzalo jak jsem rikal 150K.. tak nevim. asi je to jinak kdyz te killne npc.
Jerzee dnes bych se chtel s Niresanem (BH) killnout a pak poprosit dancu aby me resnul.. mohl bys mu to rict az s nim budes ? nejlip jeste nez pojedete na tu corvetu.. ja tam nakonec nepojedu, musim si jeste neco doexpovat. je to tam tezky, zbytecne bych mozna ztratil exp. a taky tam budu muset stejne znova v ramci knecht trialu.. vyrid mu to prosim, dik (dyk) :) doufam ze to funguje.., bejt zas 600K v minusu by me otravilo.

jasne no problem, takze jedno misto volne.. pokud nechce jit olusriel ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 24/11/2004 :  18:24:51  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
za clone by to melo byt nasledovne:
-4500 za Initiated Jedi
-5k kdyz jsi JediPadawan a nemas zadneho Novice
-15k za novice box
-30k za jakej koliv 1 stupen
-50k za jakej koliv 2 stupen
-100k za jakej koliv 3 stupen
-200k za jakej koliv 4 stupen neboli celou vetev

za DB BH:
to mas nasobek skill x 2000 dejme tomu ze jsi Padawan a mas 24skillbodiku tak stratu mas 24k za smrt z rukou BH
Vypsana odmena je skill x 1000 mas 50 skill bodiku odmena na teb je 50k atd...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Pulec
Starting Member

90 Posts

Posted - 25/11/2004 :  21:35:39  Show Profile  Send Pulec an ICQ Message Send Pulec a Private Message  Reply with Quote
musim tady popsat svoji zkusenost s BH
pekne delam pvp s quenkerama a najednou po me strili cervena tecka
pote co me dotane na zem pobije moje quenkery , necha me zvednout
a rika at klidne grindim dal a ze se tesi ze se uvidime v budoucnosti
takze existuji i charakterni BH
musim rict ze ten clovek me neuveritelne prekvapil

Pulec
Go to Top of Page

Pulec
Starting Member

90 Posts

Posted - 25/11/2004 :  21:43:23  Show Profile  Send Pulec an ICQ Message Send Pulec a Private Message  Reply with Quote
Dovetek :
po teto zkusenosti jsem se domluvil s jorsskem BH a rhegem Doc
ze jorssk veme misi a rheg me resne
rheg dorazil prvni a dali sme si grupu
Jorssk mel prijet za 2 minuty
za minutu pribehl nejakej hodnej pan sundal me, dal DB a ujel

Ponauceni :
neni BH jako BH

diky Rhegovi za res a jorsskovi za snahu

sakra zacina me ta hra bavit

Pulec
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 26/11/2004 :  03:07:53  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote

O kolik si prisel expu? a jakej mas jedi template?
BTW ted sem mel zabit 20 sludge pantheru a kdyz sem to udelal a vratil sem se k NPC co mi to zadal tak tam neni :( Takze cekam na CSR az se ozvou :( Uf uz to chci mit hotovy... Joo a mam prvni svuj Training LS. (Dmg crystal se do nej nedava ze jo...) Ma speed 4,7 dmg 55-141 Force cost 17. To je mega zbran co
Go to Top of Page

Pulec
Starting Member

90 Posts

Posted - 26/11/2004 :  07:41:05  Show Profile  Send Pulec an ICQ Message Send Pulec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnie

O kolik si prisel expu?

-95k

Pulec
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 26/11/2004 :  08:44:07  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Areasi to se me stavalo docela dost casto.. a CSR me na to odpovedeli njn NPC postava se ti nespawnula co nadelas zkus po restartu...

ONi maji odpoved na vsechno...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 26/11/2004 :  09:39:05  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
osobně bych byl pro pokud už dela jediho tolik lidi a je nekdo v termu, expovat na stejnym miste, groupnout se a delat si support.. vim ze to tak jini jedi delaj. Niresan jel na jednoho, chvili mu utikal a najednou tam byli 4 Taky mam jeden postřeh. Sedim u compu vedle Nira tak obcas sleduju jeho spanile jizdy :) Prijel na Jediho, ten zrovna grindil u lairu, kolem nej 5 quenkoru. Nir využil zmatku a začal pálit.. Jedi s klidnou hlavou napsal jako Tell Nirovi neco ve smyslu : Vydrž, hned se ti budu věnovat, jen co to tady dodělám... a jak napsal, tak se i stalo.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 27/11/2004 :  16:13:01  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
lol

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 30/11/2004 :  12:39:44  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
bavil jsem se včera s jednim jedim Amikem, a řikal ze jeho druhy charakter je Master doc + dancer... vysvětloval mi sice jak to dělá ale moc jsem mu nerozuměl a nevypadalo to že by mi to chtěl vysvětlovat znova... prostě se nabafuje docem i udělá dancer buff a prej to jde nějak udělat aby se to stihlo než buffujici postava zmizí.. nemá někdo tip jak na to ? udělal bych si s Kamlin dancera a mohl bych pak nabuffovat celou grupu před akcí..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 30/11/2004 :  12:45:42  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

bavil jsem se včera s jednim jedim Amikem, a řikal ze jeho druhy charakter je Master doc + dancer... vysvětloval mi sice jak to dělá ale moc jsem mu nerozuměl a nevypadalo to že by mi to chtěl vysvětlovat znova... prostě se nabafuje docem i udělá dancer buff a prej to jde nějak udělat aby se to stihlo než buffujici postava zmizí.. nemá někdo tip jak na to ? udělal bych si s Kamlin dancera a mohl bych pak nabuffovat celou grupu před akcí..

Necháš ho puštěného na druhém počítači
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 30/11/2004 :  15:12:58  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
To nepomuze, nemuzou proste dva chary na jednom ucte bezet na raz, i kdyz ten druhy bezi jinde.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 30/11/2004 :  18:46:02  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

Areasi to se me stavalo docela dost casto.. a CSR me na to odpovedeli njn NPC postava se ti nespawnula co nadelas zkus po restartu...

ONi maji odpoved na vsechno...

Nejčastější :

A zkusil jste si přeinstalovat ovladače grafické karty?

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 30/11/2004 18:46:24
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000