Author |
Topic  |
|
Klattu
New Member

462 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 09:49:34
|
Greetings, Runnyeye! We'll be handling the first batch of moves to Faydark in about five minutes. (Those who requested a move lastnight.) Assuming that everything works out, we'll be opening the /movelog command again on Runnyeye once the server returns, for a larger batch of moves to occur during this evening's downtime. On the off chance that things don't work out, we'll do our best to keep you informed. Before requesting a move, make sure to read this thread! http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=news_announcements&message.id=18 Both Faydark and Runnyeye folks will be given a chance to move to a new Amsterdam-based server once it becomes available. In the meanwhile (and even after), you're of course welcome to play anywhere you like.
|
Klattu, Runnyeye, EQ2 Klattu, Eclipse, SWG Klattusun, Atlantean, AO
|
|
| |
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 11:06:21
|
Tak to je věru zajímavé, no ale pokud se od nás většina nebude chtít stěhovat, tak já se stěhovat taky nebudu :-) |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 11:48:50
|
O stěhování se má smysl bavit pouze na EU server a jestli zaručí přesunutí celé guildy. |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 12:19:46
|
Jestli jsem to pochopil správně tak nepřipouští možnost přesunu celé gildy ale pouze characterů.
|
Noe
|
 |
|
Nick
Moderator

455 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 12:35:32
|
Muj nazor je ze presunuti Guildy neni ani nutny kdyz se presunou vsichni lidi Guildu si udelas znova |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 13:18:08
|
quote: Originally posted by Nick
Muj nazor je ze presunuti Guildy neni ani nutny kdyz se presunou vsichni lidi Guildu si udelas znova
otazkou je kolik kdo venoval casu na guild body to je predpokadam to co tizi tibora |
lastfm |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 13:39:47
|
Ne, Tibora tíží že zatím to funguje tak, že se člověk zaregistruje k přesunu a oni tě buď přesunou nebo ne. Takže se může stát, že přesunou třeba jenom pár lidí. To doufám změní. Guild level se dá Arrovým kolečkem za spolupráce pár lidí udělat docela rychle. |
 |
|
Nick
Moderator

455 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 13:51:00
|
Jasne to jsem myslel bud vsichni nebo nikdo pokud jen nejaky selektivni vyber tak je k nicemu |
 |
|
Klattu
New Member

462 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 13:52:57
|
Anyway bavime se v radech tydnu nez spusti ten europe based server a nekde tam byla poznamka, ze uvazuji o presunu cele guildy, pokud budou souhlasit vsichni clenove.
|
Klattu, Runnyeye, EQ2 Klattu, Eclipse, SWG Klattusun, Atlantean, AO
|
 |
|
Rahman
Moderator

4369 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 14:46:11
|
Evropske servery IMHO bezi. Ja mam EQII zakoupeny v UK, zcela bezelstne jsem nainstaloval UK region a jazykovou verzi a byla tam jina sada serveru (byl treba hack na US verzi abych mohl na Runnyeye).
Jediny duvod proc se stehovat vidim prave v tom, ze novi hraci si nejspis budou kupovat evropskou verzi a nejspis jim to nenabidne runnyeye stejne jako mne, ale ani to vubec neni jiste.
Skoro bych to nechal byt, par lidi urcite se urcite presune, takze se populace srovna s ostatnimi servery a pak uz to bude zase celkem fuk. S pingem sem zatim problemy nemel. |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 17:03:26
|
quote: Originally posted by Rahman
Evropske servery IMHO bezi. Ja mam EQII zakoupeny v UK, zcela bezelstne jsem nainstaloval UK region a jazykovou verzi a byla tam jina sada serveru (byl treba hack na US verzi abych mohl na Runnyeye).
V Evropě jsou jen DE a FR servery. Všechny anglické servery jsou v USA. EN server v evropě se zatím jenom připravuje. |
 |
|
ripptor
Starting Member
76 Posts |
Posted - 22/11/2004 : 10:47:34
|
Ja momentalne tiez cakam na EQ2 z UK, to znamena ze sa nebudem moct prihlasit na Runyeye server? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 22/11/2004 : 10:54:02
|
quote: Originally posted by ripptor
Ja momentalne tiez cakam na EQ2 z UK, to znamena ze sa nebudem moct prihlasit na Runyeye server?
muzes staci v launcheru prepnout na ENG / US
eventualne se daji zeditovat konfiguraky lang .... a nemas pak na disku zbytecne dve kopie hry |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
ripptor
Starting Member
76 Posts |
Posted - 22/11/2004 : 11:06:19
|
diky |
 |
|
Rahman
Moderator

4369 Posts |
Posted - 22/11/2004 : 12:46:25
|
quote: Originally posted by Tibor
quote: Originally posted by Rahman
V Evropě jsou jen DE a FR servery. Všechny anglické servery jsou v USA. EN server v evropě se zatím jenom připravuje.
Nezkousel sem na tech serverech zakladat postavy, ale zarucene sem mel nainstalovanou UK verzi v jazykove mutaci English (GB) a nabizelo mi to spoustu serveru jinych nez v US verzi... |
 |
|
|
Topic  |
|